Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tárgyaljuk ezt újra.MichaaBee írta:Szerintem az összes kategória eldőlt.Ha valami csoda folytán sikerülne a három százalékos kategóriát irreális mutatóval vezetni 1-2 nap után, akkor egy sima 8-4 reményében akár le is ültethetném a csapatot...
A többiben nem nagyon foglak már utolérni, meg persze Beal is most játszik először jól, mióta elpasszoltam. :DMár lassan várom, hogy Anthonyt tényleg elküldjék nyaralni, akkor legalább nyugodt szívvel pakolhatnék ki mindenkit és Rossról is újra tárgyalhatnánk.
![]()
Ezek szerint én reagáltam túlXanthor írta:Őt még a meccsek előtt tettem be, Gronkowski bátyját tettem be később, de nem azért, mert már "biztos nyertem", hanem mert valamiért jól esik betenni ilyen játékosokat, amikor már tök mindegy, hiszen akik a padomon vannak azok úgyse játszanának, szóval nem vesztek semmit ha kiteszem őket. Bocs azért, ha ezzel valahogy megbántottalak.
Nem tudom miért van csönd ezzel kapcsolatban. Sokan jelezték már, hogy tenni kéne valamit. Miért van csönd akkor?MichaaBee írta:Ami pedig Eazzy csapatát illeti, én is szorgalmazom, hogy varnagykrisztian beszálljon helyette.
Tripla meg a büntető százalékot ha buknám akkor azért fájna a szívem, de főleg előbbi miatt. Csak nem fuccsol be mindenki egyszerre, azért egy 36-40% körüli triplát "elvárok" a csapatomtól. Amúgy meg mákom volt, mert nyilván nem lesz sűrűn olyan nap, hogy 7 játékosom majdnem 20 pontot átlagol mellé blokkol 10 labdát dob 37/42 büntetőt és átlagban szed 6 pattanót meg ad 4 gólpasszt. Kicsit megszaladt tegnap.MichaaBee írta:Szerintem az összes kategória eldőlt.Ha valami csoda folytán sikerülne a három százalékos kategóriát irreális mutatóval vezetni 1-2 nap után, akkor egy sima 8-4 reményében akár le is ültethetném a csapatot...
A többiben nem nagyon foglak már utolérni, meg persze Beal is most játszik először jól, mióta elpasszoltam. :DMár lassan várom, hogy Anthonyt tényleg elküldjék nyaralni, akkor legalább nyugodt szívvel pakolhatnék ki mindenkit és Rossról is újra tárgyalhatnánk.
![]()
Most tényleg nehéz helyzetben vagy, ahogy láttam ki is raktál átadólistára mindenkit. Bryant azért remélem fog játszani jó lenne ha lerontaná a mezőnyszázalékokat.MichaaBee írta:Szerintem lassan feladhatnám a szezont keeperben... 15 játékosból 7 sérült, + Bryant a nyolcadik, aki két napot injury listán van, 2 napot nem...
Ha nem oldódik mag holnapra, jelzem és akkor csinálok egy yahoos e-mail címet.Slither írta:neobarca írta:Azzal nem tudok mit kezdeni az a te accountod. Annyit tudok csinálni hogy a csapatodhoz hívok egy másik managert (másik email cím).
Azzal nem tudok mit kezdeni az a te accountod. Annyit tudok csinálni hogy a csapatodhoz hívok egy másik managert (másik email cím).neobarca írta:A problémám továbbra is adott... Slither! Valahogy nem lehet lecserélni az e-mailemet?
Te is g-maillel jelentkezel be? Nálam se Chrome-on, se Firefoxon, se exploreren se telón nem jeleníti meg a gombot. Szal gyanús, hogy nem nálam van a hiba...Bob_Marley írta:Nálam ilyen hiba nincsen, biztos valami volt a böngésződdel.
Őt még a meccsek előtt tettem be, Gronkowski bátyját tettem be később, de nem azért, mert már "biztos nyertem", hanem mert valamiért jól esik betenni ilyen játékosokat, amikor már tök mindegy, hiszen akik a padomon vannak azok úgyse játszanának, szóval nem vesztek semmit ha kiteszem őket. Bocs azért, ha ezzel valahogy megbántottalak.PCsabi írta:(Mondjuk Xanthor, az annyira nem tetszett, hogy 120-60-nál, kb. a biztos győzelem tudatában behúzogattad a Tony Gonzalez-eket, mondván legyen gyűrűjük...)
Írj egy ajánlatot, de azért gondolom sejted, hogy nem gratis adom.neobarca írta:Beszélgethetünk róla. Akár szólóban is.MichaaBee írta:Pedig viccen kívül gondolkoztam azon, hogy Ellis mellé becsomagoljam neked.Csak egyenlőre nem tudom hova rakni fejben...
Beszélgethetünk róla. Akár szólóban is.MichaaBee írta:Pedig viccen kívül gondolkoztam azon, hogy Ellis mellé becsomagoljam neked.
Pedig viccen kívül gondolkoztam azon, hogy Ellis mellé becsomagoljam neked.neobarca írta:Igén biztosan nem. Nagyjából megvan a csapatom és meló nem hiányzik belőle. Majd max jövőre.Bob_Marley írta:Onnantól kezdve meg neo járhat a te nyakadra és nem az enyémre.
Igén biztosan nem. Nagyjából megvan a csapatom és meló nem hiányzik belőle. Majd max jövőre.Bob_Marley írta:Onnantól kezdve meg neo járhat a te nyakadra és nem az enyémre.