NFL
Csak sikerült nyernem. Szerencsém van, hogy az összekukázott RB-im így a szezon végére eléh jó formában voltak, na meg, hogy szezon elején behúztam OBJ-t, nélküle aligha jött volna össze.
A Bengals-Broncos meccset viszonylag magabiztosan vártam, de amikor Sanders beindult a 2 TD-vel és volt még egy negyed hátra, de már csak 10 pont előnyöm volt, azt hittem bukni fogom, de Peyton szerencsére "megmentett".
Szezon tanulságai: Doug Martin, Trent Richardson never again. Jimmy Graham utólag így elég bust volt azért az 1. körben, ott biztos nem draftolok újra TE-t, de a 2-ban se igazán, bár az tetszett, hogy nem kellett minden héten agyalnom, hogy kit játszassak, mint az előző években a középszerű TE-kel. Antonio Brown kiegyensúlyozottsága, hogy egész évben 1 rossz hete volt aranyat ért, OBJ-t meg annyira jó nézni, hogy lehet jövőre reachelek érte. El tudom képzelni, hogy az ADP-je 2-3. körös lesz.
Csináltam
Playoff Challenge ligát is, aki benne volt az alap ligában kapott is elvileg emailt, ha mások is csatlakoznának "
EuroBarca NFL League" néven találják meg
itt. A jelszó "
eurobarca".
PL
Kicsit elhúztam most, a legutóbbi fordulóm is elég jóra sikerült, pedig egy óriási húzással sikerült Fabregast a padra tennem, amikor szezon legjobb meccsét hozza.