Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.01.03. 06:32:17

MichaaBee írta:Szerintem az összes kategória eldőlt. :D Ha valami csoda folytán sikerülne a három százalékos kategóriát irreális mutatóval vezetni 1-2 nap után, akkor egy sima 8-4 reményében akár le is ültethetném a csapatot... :D A többiben nem nagyon foglak már utolérni, meg persze Beal is most játszik először jól, mióta elpasszoltam. :DMár lassan várom, hogy Anthonyt tényleg elküldjék nyaralni, akkor legalább nyugodt szívvel pakolhatnék ki mindenkit és Rossról is újra tárgyalhatnánk. :)
Tárgyaljuk ezt újra. :D Hihetetlen, hogy nincs egy "nyugodt" hét, nagyon behúzták páran a kéziféket. Simán feljöhetsz FGM-ben FTM-ben, pontokban stealben és már ott vagyunk, hogy 6-6. :lol: Nagyon izgalmas két nap jön még, főleg hogy a maiból is Bryanték még termelhetnek....Nyilván az első napi teljesítmény az nem tartható, de hogy azóta ilyen 10 pontos átlagon "pötyögök" az nagyon kemény. Versz is minden nap, s durván jössz fel. Vasárnap meg Monta-Bryant-Melo-Bosh kvartett eléggé riasztónak hangzik, ajajajaj kemény menet lesz.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2015.01.01. 19:50:15

Xanthor írta:Őt még a meccsek előtt tettem be, Gronkowski bátyját tettem be később, de nem azért, mert már "biztos nyertem", hanem mert valamiért jól esik betenni ilyen játékosokat, amikor már tök mindegy, hiszen akik a padomon vannak azok úgyse játszanának, szóval nem vesztek semmit ha kiteszem őket. Bocs azért, ha ezzel valahogy megbántottalak. :oops:
Ezek szerint én reagáltam túl :oops: :)

NBA Keeper: Hétfőn ránéztem a team statokra, azért vannak itt furcsaságok... :D Összességében nekem volt a harmadik legtöbb steal-em, viszont csak 5-4 a mérlegem. Assist-ban második voltam, viszont a mérlegem csak 5-4. FGM-ben harmadik voltam, viszont a mérlegem csak 3-5-1. Pontban második voltam, viszont a mérlegem csak 4-5. Azért ezek kicsit vicces dolgok :D Na, de sírás off.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2014.12.31. 11:19:32

Slither, J.J. Hickson-t ($5.381.750) lecseréltem Josh Smith-re ($2.077.000) , a basketballinsiders-t vettem figyelembe.Ez így oké? :mrgreen:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
neobarca
Director del Fútbol

2014.12.31. 09:14:59

MichaaBee írta:Ami pedig Eazzy csapatát illeti, én is szorgalmazom, hogy varnagykrisztian beszálljon helyette.
Nem tudom miért van csönd ezzel kapcsolatban. Sokan jelezték már, hogy tenni kéne valamit. Miért van csönd akkor?
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.12.30. 21:27:09

MichaaBee írta:Szerintem az összes kategória eldőlt. :D Ha valami csoda folytán sikerülne a három százalékos kategóriát irreális mutatóval vezetni 1-2 nap után, akkor egy sima 8-4 reményében akár le is ültethetném a csapatot... :D A többiben nem nagyon foglak már utolérni, meg persze Beal is most játszik először jól, mióta elpasszoltam. :DMár lassan várom, hogy Anthonyt tényleg elküldjék nyaralni, akkor legalább nyugodt szívvel pakolhatnék ki mindenkit és Rossról is újra tárgyalhatnánk. :)
Tripla meg a büntető százalékot ha buknám akkor azért fájna a szívem, de főleg előbbi miatt. Csak nem fuccsol be mindenki egyszerre, azért egy 36-40% körüli triplát "elvárok" a csapatomtól. Amúgy meg mákom volt, mert nyilván nem lesz sűrűn olyan nap, hogy 7 játékosom majdnem 20 pontot átlagol mellé blokkol 10 labdát dob 37/42 büntetőt és átlagban szed 6 pattanót meg ad 4 gólpasszt. Kicsit megszaladt tegnap. :lol: Továbbra is Dudley pl az egyik legjobb játékosom mostanában, még egyszer leírom Jared Dudleyról beszélünk. :mrgreen: Azért helyén kell kezelni a dolgokat nem fog így menni mindig, neked sok sérülted van nekem meg most ha valamelyik takarító fiút tenném be a csapatomba az is dobna 20 pontot. Nyilván amúgy tök jó érzés, hogy végre kezd belelendülni pl Beal meg Parsons is, nem hiába őket hoztam csak fránya Rossért fáj a szívem de nagyon.
Kép
Kép
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2014.12.30. 20:45:05

Szerintem az összes kategória eldőlt. :D Ha valami csoda folytán sikerülne a három százalékos kategóriát irreális mutatóval vezetni 1-2 nap után, akkor egy sima 8-4 reményében akár le is ültethetném a csapatot... :D A többiben nem nagyon foglak már utolérni, meg persze Beal is most játszik először jól, mióta elpasszoltam. :DMár lassan várom, hogy Anthonyt tényleg elküldjék nyaralni, akkor legalább nyugodt szívvel pakolhatnék ki mindenkit és Rossról is újra tárgyalhatnánk. :)

Ami pedig Eazzy csapatát illeti, én is szorgalmazom, hogy varnagykrisztian beszálljon helyette.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.12.30. 19:10:20

MichaaBee írta:Szerintem lassan feladhatnám a szezont keeperben... 15 játékosból 7 sérült, + Bryant a nyolcadik, aki két napot injury listán van, 2 napot nem... :D
Most tényleg nehéz helyzetben vagy, ahogy láttam ki is raktál átadólistára mindenkit. Bryant azért remélem fog játszani jó lenne ha lerontaná a mezőnyszázalékokat. :mrgreen:
Viccet félre téve, tegnap nagyon durva egy nap volt, pár kategória szerintem már most eldőlt így hogy ennyi sérülted van.

Tegnap ahogy néztem páran elfelejtettek csapatot állítani, Eazzy viszont tényleg szinte szezon eleje óta nem jelentkezik, új tulaj kellene keresni. Teljesen lefog szakadni, itt a szezon közepe sürgető lenne a dolog szerintem. varnagykrisztian vagy lenne nekem is egy ismerősöm aki szívesen átvenné. Lépni kell, mert ez így nem állapot.
A halogatás a tagadás legveszélyesebb formája.-C. Northcote Parkinson
Kép
Kép
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2014.12.29. 22:43:49

Szerintem lassan feladhatnám a szezont keeperben... 15 játékosból 7 sérült, + Bryant a nyolcadik, aki két napot injury listán van, 2 napot nem... :D
H a t t r i c k
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.12.29. 06:11:59

Game ez óriási csata volt. Szerencsére már nem dolgozok az évben így fent maradtam izgulni és megérte. Harden 9 eladott labdája biztosította, hogy Lent játszassam és megint elég jó volt, de összességében persze Ibaka+Parsons akik hozták ezt a fordulót itt a végén. Ibaka brutális volt a héten 11 triplával 40 lepattanóval és 9 blokkal (Serge Ibaka has more 3-pointers this season than his last five, combined). Hiányzik a francnak DeRozan. :D ( Raptors meccset néztem és mutatták, hogy már meccs előtt elég intenzíven dobálgatott úgyhogy lassan visszatérhet) Mióta nincsen tényleg megindultam felfelé 5 győzelem zsinórban és ebből 3 nagyon értékes W. Úgy kalkuláltam, hogy meslija-Cumbee-Game-Michaa négyesből kettőt hoznom kellene és akkor tudok tovább harcolni a PO-ért eddig bőven sikerült ezt túl szárnyalni. Game még egyszer grat, klasszikus párharcunk volt megint, 16 pont, 11 FGM és 4 assist volt a különbség. Nagyon örülök még ha Game Knight-Deng elvesztésével sokat gyengült, de amiket leműveltek nálam meg nála is a játékosok azért az kemény volt. Kemba karriercsúcsa, Harden majdem tripla-duplái, Lillard iszonyat meccsek (hála a jó Istennek, hogy ennyire gyenge a NY és ma nem játszott sokat :D )Ibaka, Stuckey, Deng, Dudley történelmi meccs és így tovább. Sok mindenki ellen elég lett volna ez a héten egy győzelemre Game-től de most így sikerült.

Waka Waka Ibaka :mrgreen:
https://v.cdn.vine.co/r/videos/7A290639 ... e5Tk0ynDcc
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2014.12.28. 14:24:48

Slither írta:
neobarca írta:Azzal nem tudok mit kezdeni az a te accountod. Annyit tudok csinálni hogy a csapatodhoz hívok egy másik managert (másik email cím).
Ha nem oldódik mag holnapra, jelzem és akkor csinálok egy yahoos e-mail címet.

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2014.12.28. 14:15:54

neobarca írta:A problémám továbbra is adott... Slither! Valahogy nem lehet lecserélni az e-mailemet? :(
Azzal nem tudok mit kezdeni az a te accountod. Annyit tudok csinálni hogy a csapatodhoz hívok egy másik managert (másik email cím).
neobarca
Director del Fútbol

2014.12.28. 12:20:59

A problémám továbbra is adott... Slither! Valahogy nem lehet lecserélni az e-mailemet? :(

neobarca
Director del Fútbol

2014.12.27. 15:03:10

Bob_Marley írta:Nálam ilyen hiba nincsen, biztos valami volt a böngésződdel.
Te is g-maillel jelentkezel be? Nálam se Chrome-on, se Firefoxon, se exploreren se telón nem jeleníti meg a gombot. Szal gyanús, hogy nem nálam van a hiba... :oops:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.12.27. 13:47:38

Nálam ilyen hiba nincsen, biztos valami volt a böngésződdel.

Az ünnepi bejgli pár ember gyomrát megfektette...Eddig se az extra hatékony csapat büszke tulajdonosa voltam, de ez a csütörtök és pénteki nap valami egészen kabaréra sikeredett. :D Amikor Dudley a legjobb játékosom akkor vannak némi bajok. Ezért érdekes a fantasy elég volt 2 nap, s innentől gyakorlatilag vért kell izzadni mind Gamenek mind nekem. 3-3 kategória "eldőlt" a többi totál nyitott. Viszont hihetetlen, hogy jobban dobja a csapatom az utóbbi két napban a triplát mint a kettest. Remélem mindenki kiünnepelte magát és mától kezdődik a visszaállás, mert a holnapi nap brutális lesz.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2014.12.27. 10:02:11

Slither, valakiii!
Miért nem tudok belépni a fantasyba? Idáig g-maillel léptem be, de most nem jelennek meg a gombok. Valaki tud segíteni? Így csapatot se tudok állítani...
:cry:

Szerk: Továbbra is fent áll a hiba. Mobilról nagy nehezen annyit be tudtam állítani, hogy a kezdőm meglegyen. Valami 5let? De ez így nagyon rossz.

neobarca
Director del Fútbol

2014.12.25. 22:49:26

Slither! Game!

Mi lesz Eazzy csapatával? Megint nem történt semmi a héten... Itt az ideje, hogy lépjetek már valamit. És ez sztem nem csak az én véleményem.

Xanthor
Capitá del Barça

2014.12.24. 17:53:19

PCsabi írta:(Mondjuk Xanthor, az annyira nem tetszett, hogy 120-60-nál, kb. a biztos győzelem tudatában behúzogattad a Tony Gonzalez-eket, mondván legyen gyűrűjük...)
Őt még a meccsek előtt tettem be, Gronkowski bátyját tettem be később, de nem azért, mert már "biztos nyertem", hanem mert valamiért jól esik betenni ilyen játékosokat, amikor már tök mindegy, hiszen akik a padomon vannak azok úgyse játszanának, szóval nem vesztek semmit ha kiteszem őket. Bocs azért, ha ezzel valahogy megbántottalak. :oops:
PCsabi
aka Game90

2014.12.24. 14:33:52

NFL: Grat, Xanthor! Kicsit vicces, hogy 115 ponttal nem sikerült nyernem. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem vagyok csalódott, de összességében jobban örülök ennek a második helynek, mint a tavalyi elsőnek. (Mondjuk Xanthor, az annyira nem tetszett, hogy 120-60-nál, kb. a biztos győzelem tudatában behúzogattad a Tony Gonzalez-eket, mondván legyen gyűrűjük...)

NBA Keeper: Megnyomtam a "Tank" gombot. Egy hatodik körös Knight-ból és egy cserélt Deng-ből szerintem kihoztam a legtöbbet. Wiggins-t meg majd meglátjuk.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Xanthor
Capitá del Barça

2014.12.23. 14:25:45

NFL

Csak sikerült nyernem. Szerencsém van, hogy az összekukázott RB-im így a szezon végére eléh jó formában voltak, na meg, hogy szezon elején behúztam OBJ-t, nélküle aligha jött volna össze. 8)
A Bengals-Broncos meccset viszonylag magabiztosan vártam, de amikor Sanders beindult a 2 TD-vel és volt még egy negyed hátra, de már csak 10 pont előnyöm volt, azt hittem bukni fogom, de Peyton szerencsére "megmentett". :D
Szezon tanulságai: Doug Martin, Trent Richardson never again. Jimmy Graham utólag így elég bust volt azért az 1. körben, ott biztos nem draftolok újra TE-t, de a 2-ban se igazán, bár az tetszett, hogy nem kellett minden héten agyalnom, hogy kit játszassak, mint az előző években a középszerű TE-kel. Antonio Brown kiegyensúlyozottsága, hogy egész évben 1 rossz hete volt aranyat ért, OBJ-t meg annyira jó nézni, hogy lehet jövőre reachelek érte. El tudom képzelni, hogy az ADP-je 2-3. körös lesz.

Csináltam Playoff Challenge ligát is, aki benne volt az alap ligában kapott is elvileg emailt, ha mások is csatlakoznának "EuroBarca NFL League" néven találják meg itt. A jelszó "eurobarca".

PL

Kicsit elhúztam most, a legutóbbi fordulóm is elég jóra sikerült, pedig egy óriási húzással sikerült Fabregast a padra tennem, amikor szezon legjobb meccsét hozza. :D
MichaaBee
Llegenda del Barça

2014.12.21. 13:23:14

neobarca írta:
MichaaBee írta:Pedig viccen kívül gondolkoztam azon, hogy Ellis mellé becsomagoljam neked. :D
Beszélgethetünk róla. Akár szólóban is. :lol: Csak egyenlőre nem tudom hova rakni fejben... :mrgreen:
Írj egy ajánlatot, de azért gondolom sejted, hogy nem gratis adom. :D

Azért megizzadtam rendesen, hogy hozzak egy normális keepert a csapatomba és ne csak a jó draftjaimból éljek szezonokon keresztül, szóval csak nagyon jó ajánlat esetén tárgyalok. :D
H a t t r i c k
neobarca
Director del Fútbol

2014.12.21. 13:03:38

MichaaBee írta:Pedig viccen kívül gondolkoztam azon, hogy Ellis mellé becsomagoljam neked. :D
Beszélgethetünk róla. Akár szólóban is. :lol: Csak egyenlőre nem tudom hova rakni fejben... :mrgreen:

MichaaBee
Llegenda del Barça

2014.12.21. 12:52:02

neobarca írta:
Bob_Marley írta:Onnantól kezdve meg neo járhat a te nyakadra és nem az enyémre. :D
Igén biztosan nem. Nagyjából megvan a csapatom és meló nem hiányzik belőle. Majd max jövőre. :wink:
Pedig viccen kívül gondolkoztam azon, hogy Ellis mellé becsomagoljam neked. :D
H a t t r i c k
neobarca
Director del Fútbol

2014.12.21. 12:29:30

Bob_Marley írta:Onnantól kezdve meg neo járhat a te nyakadra és nem az enyémre. :D
Igén biztosan nem. Nagyjából megvan a csapatom és meló nem hiányzik belőle. Majd max jövőre. :wink:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.12.20. 19:36:28

OOOOHHHH, Cumbee állíts csapatot!!!! Én is most vettem észre, ne ilyeneken múljon már, hogy a padon van nálad Morris. Rohadt jó párharcban vagyunk bárki nyerhet erre lemarad Markieff.

Michaa gyakorlatilag a toll tintaszínén "vitázunk" az aláíráshoz....Ma meg kellene egyezni. :D Onnantól kezdve meg neo járhat a te nyakadra és nem az enyémre. :D

@varnagykrisztian
Azt jelenti véget ért a szezon ha akarod már most be tudsz lépni a jövő évi ligába. Megújítod a "kontraktusodat".
Kép
Kép
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2014.12.19. 11:04:21

Skacok, NFL FANTASY-ban ez mit jelent?

Auto-Renew this league for 2015!
As another Fantasy Football season approaches the finish line, it's time to think about next season.
Set your league for renewal now, and it will automatically be renewed when the game opens for the 2015 season.

Google-val lefordítattam, a következő szezon "megújításáról" szól, miért ajánlja fel már most?
:mrgreen:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Válasz küldése