Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
MichaaBee
Llegenda del Barça

2015.01.19. 21:32:25

Bob_Marley írta:
MichaaBee írta:
Csak hogy tegyek bele egy duplacsavart, mert 9-10 körösöm nincsen. :D Na akkor most mi van?
Visszaadom Rosst is meg a 9. köröst is, aztán meg van oldva. :D
Gondoltam, hogy neked ez buli lenne. :lol:
Ez is benne van, én a Gobertes dolgot korrektebbnek tartanám a mostani formák miatt. Kit adjak Rossért ahol még nekem kéne jobb picket adnom? :D
BÁRKIT. :D De amúgy vihetsz másokat is nyugodtan... :)

Duncanes dologhoz hozzászólva, az elejétől fogva úgy érzem, hogy olcsón vált tulajt, így a pickek utólagos mozgásával pedig még egy picivel olcsóbb lett szvsz. Mivel már másodjára át lett rágva és így is megfelel a feleknek, én nem szólok bele, legyen ahogy akarják. Ennek fényében Bob adott túl sokat Leonardért... :D Viszont ez a sok utólagos kompenzálás elég zavaros, lehet korrektebb lenne visszacsinálni mindent, aztán tiszta lappal újratárgyalni úgy, hogy ne legyen probléma a pickekkel.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.01.19. 21:22:42

MichaaBee írta:
Csak hogy tegyek bele egy duplacsavart, mert 9-10 körösöm nincsen. :D Na akkor most mi van?
Gondoltam, hogy neked ez buli lenne. :lol:
Ez is benne van, én a Gobertes dolgot korrektebbnek tartanám a mostani formák miatt. Kit adjak Rossért ahol még nekem kéne jobb picket adnom? :D

MLK day mi? Lehetne az összeomlás napja is egyúttal....
Kép
Kép
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2015.01.19. 21:18:37

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.01.19. 20:45:01

PCsabi írta: Szerintem ez a "hivatalos":

Pickek cserejere en a kovetkezoket javaslom (az eddig beirtak alapjan):
- Minden korbol max 2 picked lehet.
- 2 egymast koveto korben legalabb 1 picknek kell lennie.
- Elso 6 korbol legalabb 4 picknek kell lennie.
- Sajat pickjeidnek max a felet (azaz 6-ot) cserelheted el (masoktol szerzett pickeket tovabbcserelheted) - ez a szabaly nem fontos
:arrow: Ezek viszonlag kis restrikciok, konnyen szamontarthatoak, de azert limitaljak a pickek totalis szetosztasat.

Ezekkel a szabalyokkal ilyen pickek lehetnek a
- legrosszabb esetben: 2. 4. 6. 6. 8. 9. 10. 10. 11. 11. 12. 12.
- legjobb esetben: 1. 1. 2. 2. 3. 3. 4. 4. 5. 7. 9. 11.
Ebben minden benne van.

Mondjuk a vicc az hogy én eddig azt hittem ez az első hat körre vonatkozik, de most így végig olvasva rosszul értelmeztem és akkor pl én sem vagyok jó....Csak hogy tegyek bele egy duplacsavart, mert 9-10 körösöm nincsen. :D Na akkor most mi van?
És akkor virtuális kukoricára térdepelés nekem is jár....Én se tudom értelmezni a feladatot.....

Na Slither fel van adva a lecke. :D Akkor most én mit csináljak? Melo cserében elvesztettem a kilencest KCP-nél meg a tízest. Vagy akkor találj ki valami büntetést. Kellett egy rahedli idő mire ezt észrevettem, szomorú.

Fel tudom azt ajánlani, hogy így utólag a Gobert-Barnes cserében az a 11-12 csere kozmetikázásra szorul (bár Barnes akkor és most is egy használható ember volt de Rudy hetek óta remek) és ha elfogadjátok akkor dobok még Gamenek egy 7-8 közül cserébe 9-10-ért. Vagy ha ez nem jó, akkor viszont Slither találj ki valami büntetést, akár játékos elvesztést akár valamit.

Most nekem is ég a pofámról a bőr, ráadásul észre se vette senki ezt a hibát.
Kép
Kép
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2015.01.19. 20:29:03

Bob_Marley írta:min 4 picknek lennie kell az első hat körben és minden második körből egynek lennie kell.
varnagykrisztian írta:Húha, na akkor most mi van? :shock: Az első 6 körből 4 pick azt vágom de mi az hogy minden második körből 1?Pl. ez (1-3-5-7-9 vagy 2-4-6-8-10) ?
Ezt így most jól értelmezem?Szólhattatok volna hogy erre figyelni kell :oops: ...... igaz ez az én saram is. :roll: Jobb pick-eknek jobban örülnék. :mrgreen:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.01.19. 19:01:00

2 emberért nem szabad semmit visszavonni. Kérek mindenkit jelezze hogy elfogadja ezt a cserét vagy mégsem, mert ez így nem lesz állapot hogy áll a dolog és ráadásul a játékosok meg ott vannak mindkét oldalon.
És egy kicsit elmarasztalnám a feleket is, mert 4 feltételt kell teljesíteni, négy darabot...És konkrétan a legerősebb feltétel volt, hogy egy körben max 2 picked lehet. Tényleg viccet félre téve, kinek kellene erre figyelni ha nem nektek? Rohadtul emiatt van tiszta kavarás. És most ráadásul olyan a liga, hogy kb 6-7 ember mozog benne úgyhogy megint szépen nem lesz belőle semmi...Ahogy arra nem vagyunk képesek, hogy Október-November-December-Január intervallumban megszavazzuk, hogy milyen megkötések legyenek a cetlikhez.

Összegezve, nagyon nehéz a helyzet, mert ha Slither visszacsinálja akkor lehet mondani, hogy de már ez megtörtént. Viszont ha hagyja és utólag kerül vissza akkor meg ezek a játékosok itt-ott játszanak. Most kezdődik a hét nem mindegy. És az meg nem megoldás, hogy két embernek nem tetszik és azért csináljuk vissza, viszont így meg tolódik minden. Van 3 commish hozzatok salamoni döntést. Én leírom újra ez a csere így hogy hetedik körösök vannak benne, ehhez nagyon meg kell lökni még hátulról és akkor igen is adjon még több cetlit neo vagy jobb játékost, de nehogy már Duncanért Acyt adjuk meg ilyen hetedik körösöket. Az előzővel nem is volt akkora gond, mert ne vétóról szóljon (bár ott is az egész eddigi pickcserékben ez volt a legkiegyenlítettebb szerintem) de így ebben a formában majdnem egy teljes kör vesztés az a fcbarca hatodik és game féle hetedik körös érték. Na mindegy, okoskodjatok ki valamit és zárjuk le. Menjen át ha nincs ellenvetés, de így a jövőben sem tudom mi lesz.
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2015.01.19. 15:51:46

Eredeti csere: Quincy Acy + Round 6 (from Lakers0827) + Round 7 :arrow: Tim Duncan + Round 9 + Round 11

Pickcserevel modositott: Quincy Acy + Round 7 (from OFWGKTA) + Round 7 :arrow: Tim Duncan + Round 9 + Round 12

Szoval 6 + 7 for 9 +11 helyett ment 7 + 7 for 9 + 12. Kicsit kevesnek erzem en is, de nekem belefer.
De akkor ezek szerint 2 veto van eddig ez ellen ami eleg problemas. Tenyleg jobb lesz ha visszapakoljuk a dolgokat.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.01.19. 14:55:56

@varnagykrisztian
Én olyat nem mondtam, hogy rosszul jártál vagy sem, egyszerűen azt nem értem hogy lehet egy Acy-Duncan cserében alig kapni valamit. Részemről ez így nem okés, s úgy vétózok, hogy nincs mit. :D De legalább vizsgáljuk felül, mert ez így nem oké. Vagy ha igen akkor Hibbertért bejelentkezek nálad egy nyolcadik körössel. És lehet még kérek mást is, Duncan egy top 50 játékos, Hibbert meg legyen top 80.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2015.01.19. 13:17:09

varnagykrisztian írta:Akkor én most rosszul jártam? :roll: VÉTÓ, VÉTÓ, VÉTÓ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nem, nem jártál rosszul. Sztem nincs akkora nagy különbség.

Értelek Bob egyébként, hogy előny lenne, de ha megnézed a tegnapi eredményeit az öregnek, inkább hátrány volt... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Rugalmas vagyok egyébként, de ha megnézzük, most minden "szabályt" betartva ment a csere. Jó lenne ha nem kéne megint szenvedni vele. Így is hetekbe telt... :D :oops:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2015.01.19. 12:05:08

Bob_Marley írta:szerk: átment de így végignézve gyakorlatilag ha jól számolom akkor 7-7 ment 9-12ért, nekem ezzel lennének fenntartásaim. És azok a hetedik körösek eléggé a kör végi pickek. Javasolnám a visszaállítást és az "újratervezést, mert nem lehet követni már kihez mi megy.
Akkor én most rosszul jártam? :roll: VÉTÓ, VÉTÓ, VÉTÓ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bob_Marley írta:varnagykrisztian szépen belecsöppent a közepébe. :D Csak a baj van veled. :mrgreen:
Köszi Bob akkor most megsértődtem. :mrgreen:
Bob_Marley írta:min 4 picknek lennie kell az első hat körben és minden második körből egynek lennie kell.
Húha, na akkor most mi van? :shock: Az első 6 körből 4 pick azt vágom de mi az hogy minden második körből 1?Pl. ez (1-3-5-7-9 vagy 2-4-6-8-10) ?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.01.18. 23:22:11

Én ezt nem is néztem, nekem viszont azzal bajom van, hogy oké tegnap nem sikerült megegyezni, de pl most Duncan ott van neo-nál és játszani fog. Nyilván nem ezen múlik, de nagyon nem vagyok híve a kiskapuknak. Cseréltek okés volt aztán kiderült, hogy szabály szerint mégsem oké. Persze ne bonyolítsuk túl, de volt 1 nap "türelmi idő", nem jött össze a dolog akkor vissza minden ember és pick az eredeti gazdájához, mert ez így hogy akkor most elkezdünk agyalni meg "vitázni", hogy milyen pick ide-oda aztán meg mégsem de a másik jó és fordítva, közben meg az emberek ott vannak egyik és a másik oldalon is. Ez hátráltatja a 2 menedzser dolgát is, hátráltatja a többieket is, hogy nem tud pl Slither megegyezni, hátráltat mást, hogy fogalma sincs, hogy akkor kinek milyen cetlije van. Részemről azt tartom így most már ésszerűnek, hogy minden vissza aztán majd utána meglátjuk mi van, mert szerintem az jogtalan előny, hogy egy rossz csere után ott vannak a játékosok mindkét oldalon.. Alapból teljesen más volt az alap felállás, mert 6-7 ment 9-11 ért. Megmondom őszintén én már követni sem tudom, hogy akkor most pl ez a pickcsere most akkor hova hány méter. Úgyhogy szerintem legyen sztornó minden és utána meg oldjátok meg játékosokkal pickkel ahogy akarjátok csak jöjjön ki már végre. :D Direkt azért lettek behozva a szabályok, hogy túlzott elcserélések és nagy betankolások ne jöjjenek létre. Így is elég könnyed a szabály, mert bőven van mozgástér, de a korai pickkel már nem lehet úgy játszani, ha meg valaki tovább akar erősödni, jelen esetben neo akkor meg adjon annyi hátsót amennyit tud és ne így jöjjön létre, hogy már azt se tudjuk ki hova megy milyen cetliért stb. varnagykrisztian szépen belecsöppent a közepébe. :D Csak a baj van veled. :mrgreen: Nyilván csak vicc, szerencsétlenül jöttek ki a dolgok neonak szűkösek a lehetőségei, de ezt ne "kavarással" kompenzáljuk. Ha nem megy akkor nem megy, vagy mint írtam a hátsókból adjon többet.

szerk: átment de így végignézve gyakorlatilag ha jól számolom akkor 7-7 ment 9-12ért, nekem ezzel lennének fenntartásaim. És azok a hetedik körösek eléggé a kör végi pickek. Javasolnám a visszaállítást és az "újratervezést, mert nem lehet követni már kihez mi megy.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2015.01.18. 22:07:48

Nem figyelem annyira, hogy most mit kavartok a cserékkel, de ez így első ránézésre nem oké már. 6+12 bőven nem egyenlő 7-11-el. Értem én, hogy szabályokkal ütközik a 6-os pick, de ez így akkor sem oké.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2015.01.17. 23:41:00

Úgy látom draft pickeket nem tudok átpakolni szóval nektek kell visszacserélni a pickeket (át tudom engedni egyből).
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2015.01.17. 20:59:59

Slither írta:
Bob_Marley írta: Mellesleg az megvan, hogy varnagykrisztiannak három hatodik körös joga van....Na akkor most mi van? Ez a ti cseréteket is befolyásolhatja, hogy mit kezdünk ezzel.
Na ezt nem is figyeltem. Én azt javaslom hogy a 6 körös amit kapott, azt cseréljük 7.-re és a 11. amit adott azt meg a 12. körösre és akkor majdnem ott vagyunk. Ha beleegyeznek a felek akkor megcsinálom, ha nem akkor meg nap végéig találjanak ki vmit erre, különben visszacsinálom a cserét. És akkor a mi cserénket is újra kell gondolni...
Nem örülök neki de ezen ne múljon, részemről is ok Slither......jótett helyében jót várj. :mrgreen:
neobarca
Director del Fútbol

2015.01.17. 16:50:21

Slither írta:Ha beleegyeznek a felek akkor megcsinálom, ha nem akkor meg nap végéig találjanak ki vmit erre, különben visszacsinálom a cserét. És akkor a mi cserénket is újra kell gondolni...
Részemről rendben van! Remélem Krisz nálad is, mert nem akarok megint napokat várni meg szenvedni ezzel a rozzant Duncannel... :oops:

Slither! Meggondolom az ajánlatot. Kicsit most várnék. 1-2 csapatot szemüggyel kell tartanom. :mrgreen: De továbbra is érdekel. Azért sem utasítom vissza. 8)

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2015.01.17. 16:16:14

Bob_Marley írta: Mellesleg az megvan, hogy varnagykrisztiannak három hatodik körös joga van....Na akkor most mi van? Ez a ti cseréteket is befolyásolhatja, hogy mit kezdünk ezzel.
Na ezt nem is figyeltem. Én azt javaslom hogy a 6 körös amit kapott, azt cseréljük 7.-re és a 11. amit adott azt meg a 12. körösre és akkor majdnem ott vagyunk. Ha beleegyeznek a felek akkor megcsinálom, ha nem akkor meg nap végéig találjanak ki vmit erre, különben visszacsinálom a cserét. És akkor a mi cserénket is újra kell gondolni...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.01.17. 15:45:15

Leírtad szerintem a lényeget a nem nyerek sokat mondattal. Ha összehoztok egy korrekt cserét nem hiszem hogy bárki vétózna. Az előzőben az a 7 kör az brutálisan sok volt, részemről emiatt vétóztam pl, de ezt le is írtam. Ha megvagytok és kijön akkor meg nyomassátok.

Mellesleg az megvan, hogy varnagykrisztiannak három hatodik körös joga van....Na akkor most mi van? Ez a ti cseréteket is befolyásolhatja, hogy mit kezdünk ezzel.
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2015.01.17. 13:56:33

Bob_Marley írta: neo-val szerintem tudtok cserélni, de ahhoz nagyon ki kell agyaljátok, kezdődik azzal, hogy min 4 picknek lennie kell az első hat körben és minden második körből egynek lennie kell. Ergo csak a negyedik körösét tudja elcserélni és muszáj kapnia egy 5-6 köröst. Plusz ha még ad, akkor meg figyelnie kell arra, hogy a sajátjainak a felét tudja csak elcserélni. Szóval összelehet hozni, de ehhez pár egyenletet meg kell oldani. :lol:
A csere részletei már megvannak, csak a vétó trigger-happy emberek meggyőzése van hátra. Nekem mindegy hogy átmegy-e mert úgyse nyerek sokat a cserével, és Matthewst is nagyon bírom. Majd Neo beír vmi hogy meggyőzze az embereket, ha nagyon akarja a cserét. :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.01.17. 13:37:44

Slither írta:@Bob: $1.7M-val túllépted a cap határt holnapig plz old meg a dolgot vagy életbe fog lépni a büntetés. :wink:
Elszámoltam, bocsánat. Még jó hogy van 1 nap türelmi idő. :D Ilyen ha az ember fejből játszik azt hittem K-Mart és Miles fizetése között nincs nagy különbség, tévedtem.

neo-val szerintem tudtok cserélni, de ahhoz nagyon ki kell agyaljátok, kezdődik azzal, hogy min 4 picknek lennie kell az első hat körben és minden második körből egynek lennie kell. Ergo csak a negyedik körösét tudja elcserélni és muszáj kapnia egy 5-6 köröst. Plusz ha még ad, akkor meg figyelnie kell arra, hogy a sajátjainak a felét tudja csak elcserélni. Szóval összelehet hozni, de ehhez pár egyenletet meg kell oldani. :lol:
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2015.01.17. 13:19:40

@Bob: $1.7M-val túllépted a cap határt holnapig plz old meg a dolgot vagy életbe fog lépni a büntetés. :wink:

Keeperben a cserénk Neoval átmegy ha picivel rosszabb pickeket kapok? Az a 4. körös amit ad az sem egy világmegváltó pick, 6. kör után meg minden lutri, szóval azok sem billentik meg a mérleget. Neo akarja inkább a cserét, én olcsóbban meg nem nagyon fogom adni Matthews.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.01.15. 05:07:04

neobarca írta:
Hallod Bob, mesélj már, kik azok? :mrgreen: :P
Bár nekem az FA-zás idén nem aktuális. 8) Pedig mennyire szeretek én is halászni... :wink:
Most hogy waiver van nyilván nem fogom közkinccsé tenni ezeket a neveket. :D Game-mel megszoktuk ezeket beszélni és alsó hangon 4-5 nevet mindig fellehet sorolni. Nekem most 35 nevem van megfigyelőlistán és abból párat azonnal elfogadnék. :D Csereirányító, aki kezdhet adott esetben, jó formában lévő SF, inkonzisztens de jó formában lévő PG/SG-k, sok PF/C sok tripladobó és sorolhatnám. Vannak lent fiatal reménységek is, szóval lehet válogatni. Én legalábbis tudnék. :D

Most keltem fel, egész vállalható a mai nap, s 2 hónap után DeRozan visszatért. Egy jó kis 20 pontos meccsel indított szerencsére. Kár nagyon azért a tegnapi botrányos dobóformáért, de próbálnak visszakapaszkodni a fiaim, már 40%-on állok. :lol:
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2015.01.14. 23:37:02

Slither írta:Ha nem lesz megvetozva egyik sem, akkor a kesobb megkotott cseret revertalom es az ujra kell tervezned (de ettol sztem nem kell tartanod).
Vagy mégis... ](*,) :-& Akkor egyeztessünk tovább.
Bob_Marley írta:olyan kincsek vannak lent, hogy nem igaz.....
Hallod Bob, mesélj már, kik azok? :mrgreen: :P
Bár nekem az FA-zás idén nem aktuális. 8) Pedig mennyire szeretek én is halászni... :wink:
PCsabi írta:Kösz srácok, ennyi bókot már rég kaptam.
<3 :mrgreen:
https://www.youtube.com/watch?v=CsAr0EHGoc8" target="_blank

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.01.14. 18:46:11

PCsabi írta: Kösz srácok, ennyi bókot már rég kaptam.
És akkor S.W.A.G sapit fel és irány a Pride. :mrgreen:

Tegnapi nap 3/34 tripla, szép volt srácok így lehet 1 nap alatt elveszteni 1 kategóriát, na és a FG% és parádés lett ezáltal. A top játékosaim nélkül és valami elfogadható mezőnymutatóval egész jó kis nap lett volna így meg azért kicsit fanyar az összkép. Na de majd ma. :D És Leonard-DeRózsi lassan de biztosan játékra képes lesz, azért már várom őket, hogy lássam mennyi is az annyi.

Jövőre nem lehetne 16 fős a roster? :D Bakker én felvenném a fél FA piacot, olyan kincsek vannak lent, hogy nem igaz.....
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2015.01.14. 18:32:22

Bob_Marley írta:Az év menedzsere meg úgy néz ki Game lesz. Azért az hogy eladja az egyik legjobb játékosát (keeper hármason kívül) és kap draftjogokat de nem hogy gyengülne hanem még erősödik is az hihetetlen. :D
neobarca írta:Egyébként meg Game a példaképem.
Kösz srácok, ennyi bókot már rég kaptam.

Egyébként a Chandler - Matthews trade-et én is vétóztam már délelőtt.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2015.01.14. 17:30:15

neobarca írta: Anyukám, hogy miért ilyen nehéz ezt az öreg, reumás Duncant a csapatomba tudni. Sztem jelentősen nem befolyásolja ez a max 6 pickedet cserélheted szisztéma, de ahogy gondolod. Az biztos, hogy a 2 körös ugrásokat figyelem és be is tartom... :wink:
:D
Ez a szabaly nem annyira fontos, ez oda is volt irva anno, de mivel nem volt ellenvetese senkinek ellene, hivatalosnak vettem. De jol irja Bob, az "Elso 6 korbol legalabb 4 picknek kell lennie" szabaly miatt igy se mehet at aa 2 csere. Ha nem lesz megvetozva egyik sem, akkor a kesobb megkotott cseret revertalom es az ujra kell tervezned (de ettol sztem nem kell tartanod).
Válasz küldése