Én ezt nem is néztem, nekem viszont azzal bajom van, hogy oké tegnap nem sikerült megegyezni, de pl most Duncan ott van neo-nál és játszani fog. Nyilván nem ezen múlik, de nagyon nem vagyok híve a kiskapuknak. Cseréltek okés volt aztán kiderült, hogy szabály szerint mégsem oké. Persze ne bonyolítsuk túl, de volt 1 nap "türelmi idő", nem jött össze a dolog akkor vissza minden ember és pick az eredeti gazdájához, mert ez így hogy akkor most elkezdünk agyalni meg "vitázni", hogy milyen pick ide-oda aztán meg mégsem de a másik jó és fordítva, közben meg az emberek ott vannak egyik és a másik oldalon is. Ez hátráltatja a 2 menedzser dolgát is, hátráltatja a többieket is, hogy nem tud pl Slither megegyezni, hátráltat mást, hogy fogalma sincs, hogy akkor kinek milyen cetlije van. Részemről azt tartom így most már ésszerűnek, hogy minden vissza aztán majd utána meglátjuk mi van, mert szerintem az jogtalan előny, hogy egy rossz csere után ott vannak a játékosok mindkét oldalon.. Alapból teljesen más volt az alap felállás, mert 6-7 ment 9-11 ért. Megmondom őszintén én már követni sem tudom, hogy akkor most pl ez a pickcsere most akkor hova hány méter. Úgyhogy szerintem legyen sztornó minden és utána meg oldjátok meg játékosokkal pickkel ahogy akarjátok csak jöjjön ki már végre.

Direkt azért lettek behozva a szabályok, hogy túlzott elcserélések és nagy betankolások ne jöjjenek létre. Így is elég könnyed a szabály, mert bőven van mozgástér, de a korai pickkel már nem lehet úgy játszani, ha meg valaki tovább akar erősödni, jelen esetben neo akkor meg adjon annyi hátsót amennyit tud és ne így jöjjön létre, hogy már azt se tudjuk ki hova megy milyen cetliért stb. varnagykrisztian szépen belecsöppent a közepébe.

Csak a baj van veled.

Nyilván csak vicc, szerencsétlenül jöttek ki a dolgok neonak szűkösek a lehetőségei, de ezt ne "kavarással" kompenzáljuk. Ha nem megy akkor nem megy, vagy mint írtam a hátsókból adjon többet.
szerk: átment de így végignézve gyakorlatilag ha jól számolom akkor 7-7 ment 9-12ért, nekem ezzel lennének fenntartásaim. És azok a hetedik körösek eléggé a kör végi pickek. Javasolnám a visszaállítást és az "újratervezést, mert nem lehet követni már kihez mi megy.