Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
BÁRKIT.Bob_Marley írta:Gondoltam, hogy neked ez buli lenne.MichaaBee írta:Visszaadom Rosst is meg a 9. köröst is, aztán meg van oldva.Csak hogy tegyek bele egy duplacsavart, mert 9-10 körösöm nincsen.Na akkor most mi van?
![]()
Ez is benne van, én a Gobertes dolgot korrektebbnek tartanám a mostani formák miatt. Kit adjak Rossért ahol még nekem kéne jobb picket adnom?![]()
Gondoltam, hogy neked ez buli lenne.MichaaBee írta:Visszaadom Rosst is meg a 9. köröst is, aztán meg van oldva.Csak hogy tegyek bele egy duplacsavart, mert 9-10 körösöm nincsen.Na akkor most mi van?
Visszaadom Rosst is meg a 9. köröst is, aztán meg van oldva.Csak hogy tegyek bele egy duplacsavart, mert 9-10 körösöm nincsen.Na akkor most mi van?
Ebben minden benne van.PCsabi írta: Szerintem ez a "hivatalos":
Pickek cserejere en a kovetkezoket javaslom (az eddig beirtak alapjan):
- Minden korbol max 2 picked lehet.
- 2 egymast koveto korben legalabb 1 picknek kell lennie.
- Elso 6 korbol legalabb 4 picknek kell lennie.
- Sajat pickjeidnek max a felet (azaz 6-ot) cserelheted el (masoktol szerzett pickeket tovabbcserelheted) - ez a szabaly nem fontos
Ezek viszonlag kis restrikciok, konnyen szamontarthatoak, de azert limitaljak a pickek totalis szetosztasat.
Ezekkel a szabalyokkal ilyen pickek lehetnek a
- legrosszabb esetben: 2. 4. 6. 6. 8. 9. 10. 10. 11. 11. 12. 12.
- legjobb esetben: 1. 1. 2. 2. 3. 3. 4. 4. 5. 7. 9. 11.
Bob_Marley írta:min 4 picknek lennie kell az első hat körben és minden második körből egynek lennie kell.
Ezt így most jól értelmezem?Szólhattatok volna hogy erre figyelni kellvarnagykrisztian írta:Húha, na akkor most mi van?Az első 6 körből 4 pick azt vágom de mi az hogy minden második körből 1?Pl. ez (1-3-5-7-9 vagy 2-4-6-8-10) ?
Nem, nem jártál rosszul. Sztem nincs akkora nagy különbség.varnagykrisztian írta:Akkor én most rosszul jártam?VÉTÓ, VÉTÓ, VÉTÓ
![]()
![]()
![]()
Akkor én most rosszul jártam?Bob_Marley írta:szerk: átment de így végignézve gyakorlatilag ha jól számolom akkor 7-7 ment 9-12ért, nekem ezzel lennének fenntartásaim. És azok a hetedik körösek eléggé a kör végi pickek. Javasolnám a visszaállítást és az "újratervezést, mert nem lehet követni már kihez mi megy.
Köszi Bob akkor most megsértődtem.Bob_Marley írta:varnagykrisztian szépen belecsöppent a közepébe.Csak a baj van veled.
![]()
Húha, na akkor most mi van?Bob_Marley írta:min 4 picknek lennie kell az első hat körben és minden második körből egynek lennie kell.
Nem örülök neki de ezen ne múljon, részemről is ok Slither......jótett helyében jót várj.Slither írta:Na ezt nem is figyeltem. Én azt javaslom hogy a 6 körös amit kapott, azt cseréljük 7.-re és a 11. amit adott azt meg a 12. körösre és akkor majdnem ott vagyunk. Ha beleegyeznek a felek akkor megcsinálom, ha nem akkor meg nap végéig találjanak ki vmit erre, különben visszacsinálom a cserét. És akkor a mi cserénket is újra kell gondolni...Bob_Marley írta: Mellesleg az megvan, hogy varnagykrisztiannak három hatodik körös joga van....Na akkor most mi van? Ez a ti cseréteket is befolyásolhatja, hogy mit kezdünk ezzel.
Részemről rendben van! Remélem Krisz nálad is, mert nem akarok megint napokat várni meg szenvedni ezzel a rozzant Duncannel...Slither írta:Ha beleegyeznek a felek akkor megcsinálom, ha nem akkor meg nap végéig találjanak ki vmit erre, különben visszacsinálom a cserét. És akkor a mi cserénket is újra kell gondolni...
Na ezt nem is figyeltem. Én azt javaslom hogy a 6 körös amit kapott, azt cseréljük 7.-re és a 11. amit adott azt meg a 12. körösre és akkor majdnem ott vagyunk. Ha beleegyeznek a felek akkor megcsinálom, ha nem akkor meg nap végéig találjanak ki vmit erre, különben visszacsinálom a cserét. És akkor a mi cserénket is újra kell gondolni...Bob_Marley írta: Mellesleg az megvan, hogy varnagykrisztiannak három hatodik körös joga van....Na akkor most mi van? Ez a ti cseréteket is befolyásolhatja, hogy mit kezdünk ezzel.
A csere részletei már megvannak, csak a vétó trigger-happy emberek meggyőzése van hátra. Nekem mindegy hogy átmegy-e mert úgyse nyerek sokat a cserével, és Matthewst is nagyon bírom. Majd Neo beír vmi hogy meggyőzze az embereket, ha nagyon akarja a cserét.Bob_Marley írta: neo-val szerintem tudtok cserélni, de ahhoz nagyon ki kell agyaljátok, kezdődik azzal, hogy min 4 picknek lennie kell az első hat körben és minden második körből egynek lennie kell. Ergo csak a negyedik körösét tudja elcserélni és muszáj kapnia egy 5-6 köröst. Plusz ha még ad, akkor meg figyelnie kell arra, hogy a sajátjainak a felét tudja csak elcserélni. Szóval összelehet hozni, de ehhez pár egyenletet meg kell oldani.
Elszámoltam, bocsánat. Még jó hogy van 1 nap türelmi idő.Slither írta:@Bob: $1.7M-val túllépted a cap határt holnapig plz old meg a dolgot vagy életbe fog lépni a büntetés.
Most hogy waiver van nyilván nem fogom közkinccsé tenni ezeket a neveket.neobarca írta:
Hallod Bob, mesélj már, kik azok?![]()
![]()
Bár nekem az FA-zás idén nem aktuális.Pedig mennyire szeretek én is halászni...
![]()
Vagy mégis...Slither írta:Ha nem lesz megvetozva egyik sem, akkor a kesobb megkotott cseret revertalom es az ujra kell tervezned (de ettol sztem nem kell tartanod).
Hallod Bob, mesélj már, kik azok?Bob_Marley írta:olyan kincsek vannak lent, hogy nem igaz.....
https://www.youtube.com/watch?v=CsAr0EHGoc8" target="_blankPCsabi írta:Kösz srácok, ennyi bókot már rég kaptam.
<3
És akkor S.W.A.G sapit fel és irány a Pride.PCsabi írta: Kösz srácok, ennyi bókot már rég kaptam.
<3![]()
Bob_Marley írta:Az év menedzsere meg úgy néz ki Game lesz. Azért az hogy eladja az egyik legjobb játékosát (keeper hármason kívül) és kap draftjogokat de nem hogy gyengülne hanem még erősödik is az hihetetlen.![]()
Kösz srácok, ennyi bókot már rég kaptam.neobarca írta:Egyébként meg Game a példaképem.
neobarca írta: Anyukám, hogy miért ilyen nehéz ezt az öreg, reumás Duncant a csapatomba tudni. Sztem jelentősen nem befolyásolja ez a max 6 pickedet cserélheted szisztéma, de ahogy gondolod. Az biztos, hogy a 2 körös ugrásokat figyelem és be is tartom...