Múlthét pénteken volt 7 éve, hogy beregisztráltam az Eurobarcára.
Akkor a 10-11 éves fejemmel a nyári átigazolási időszakban kezdtem el a fórumra írni, természetesen olyan neveket feldobva, akiknek a leigazolására szinte semmi esély nem volt, csak az aktuális kedvenceimet láttam volna szívesen
(többek közt Djibril Cissé nevét hangoztattam többször is). Másokat látva összeállítottam én is felállásokat, természetesen elrontottam több nevet is. Andris rám is szólt, ami pöppet elvette a kedvemet, de később mint sokan mások, elkezdtem gyűjteni a hozzászólásokat. A létező összes topicba írtam, megpróbálva nem megszegni a szabályzatot és helyesírásomat (a firefox segítségével), illetve fogalmazás készségemet fejleszteni idősebbek/értelmesebbek kommentjeit olvasva.
Viszont amióta a Facebookon elindult a csoport, ide már szinte sosem írok. Amiatt is van egyébként, mert a kommentjeim felett általában mindig elsiklott mindenki, mivel nem tudtam vitákba/eszmecserékbe beszállni, hanem csak leírtam a véleményem valamiről, amire nem lehetett sok mindent reagálni.
De sosem fogom elfelejteni azt a pár évet, mert úgymond rendkívül jó hatással volt a fejlődésemre. Egyszer valamikor régen még az év fórumozója dobogóján
is ott voltam, bár a mai napig nem tudom miért

Szóval köszönöm Eurobarca közössége! Ti vagytok a legjobbak!