Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fura, mert legelőször nekem is ez jutott eszembe.messideco írta:Ilyen állat márpedig nincs
persze. lehet hogy a golflyukakból bújik előMQuCsabi írta:Na azért az ne mcsak úgy a semmiből tűnne fel.Idejében észre vennéd.
Nem tudom mi a gond, láthatóan jól érzi magátvisca el barca írta:meanwhile at the myakka pine golf club, florida, usa![]()
biztos nem csokiznám magam össze, ha játék közben feltűnne mellettem egy ilyen![]()
Szókereső.messideco írta:Kezdő androidosként kérdezném: milyen alkalmazások/játékosok ajánlottak egy alsó kategóriás androidos telefonra? Alcatel One Touch Pop C3 a becsületes neve a telefonnak
ZigZag, Flappy bird...Én ezekkel volt, hogy fél napig elvoltammessideco írta:Kezdő androidosként kérdezném: milyen alkalmazások/játékosok ajánlottak egy alsó kategóriás androidos telefonra? Alcatel One Touch Pop C3 a becsületes neve a telefonnak
Nem látom a képet, de gondolom a krokira gondolsz. Olvastam róla egy riportot/cikket, a golfklub tulajdonosai szerint ez egy unikum és szerintük tök normális, hogy ez előfordul.visca el barca írta:meanwhile at the myakka pine golf club, florida, usa![]()
biztos nem csokiznám magam össze, ha játék közben feltűnne mellettem egy ilyen![]()
Hát amikor 50μl azt mondjuk, hogy sok az tényleg nem gyengehank1ee írta:Hát az biztos.![]()
Hát az biztos.defender3 írta:minden csak viszonyítás kérdése
Vagy Törpapa.hank1ee írta:Találni még egy-két ilyen elvetemültet a neten, vannak akik a pali példájából komolyan vállalkoztak rá, hogy bekékülnek.defender3 írta:Mondanám, hogy aranyember de csak ezüstembert tudok. De most komolyan ki az aki literszám issza az Ag-kolloidot.
Ha csak időszakos kékség lenne, én is innám mint állat, csak sajnos ez visszafordíthatatlan - mert amúgy ki ne akart volna Bestia lenni az X-menből, esetleg avatar, vagy Dr. Manhattan.
Találni még egy-két ilyen elvetemültet a neten, vannak akik a pali példájából komolyan vállalkoztak rá, hogy bekékülnek.defender3 írta:Mondanám, hogy aranyember de csak ezüstembert tudok. De most komolyan ki az aki literszám issza az Ag-kolloidot.