Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
persze. lehet hogy a golflyukakból bújik előMQuCsabi írta:Na azért az ne mcsak úgy a semmiből tűnne fel.Idejében észre vennéd.
Nem tudom mi a gond, láthatóan jól érzi magátvisca el barca írta:meanwhile at the myakka pine golf club, florida, usa![]()
biztos nem csokiznám magam össze, ha játék közben feltűnne mellettem egy ilyen![]()
Szókereső.messideco írta:Kezdő androidosként kérdezném: milyen alkalmazások/játékosok ajánlottak egy alsó kategóriás androidos telefonra? Alcatel One Touch Pop C3 a becsületes neve a telefonnak
ZigZag, Flappy bird...Én ezekkel volt, hogy fél napig elvoltammessideco írta:Kezdő androidosként kérdezném: milyen alkalmazások/játékosok ajánlottak egy alsó kategóriás androidos telefonra? Alcatel One Touch Pop C3 a becsületes neve a telefonnak
Nem látom a képet, de gondolom a krokira gondolsz. Olvastam róla egy riportot/cikket, a golfklub tulajdonosai szerint ez egy unikum és szerintük tök normális, hogy ez előfordul.visca el barca írta:meanwhile at the myakka pine golf club, florida, usa![]()
biztos nem csokiznám magam össze, ha játék közben feltűnne mellettem egy ilyen![]()
Hát amikor 50μl azt mondjuk, hogy sok az tényleg nem gyengehank1ee írta:Hát az biztos.![]()
Hát az biztos.defender3 írta:minden csak viszonyítás kérdése
Vagy Törpapa.hank1ee írta:Találni még egy-két ilyen elvetemültet a neten, vannak akik a pali példájából komolyan vállalkoztak rá, hogy bekékülnek.defender3 írta:Mondanám, hogy aranyember de csak ezüstembert tudok. De most komolyan ki az aki literszám issza az Ag-kolloidot.
Ha csak időszakos kékség lenne, én is innám mint állat, csak sajnos ez visszafordíthatatlan - mert amúgy ki ne akart volna Bestia lenni az X-menből, esetleg avatar, vagy Dr. Manhattan.
Találni még egy-két ilyen elvetemültet a neten, vannak akik a pali példájából komolyan vállalkoztak rá, hogy bekékülnek.defender3 írta:Mondanám, hogy aranyember de csak ezüstembert tudok. De most komolyan ki az aki literszám issza az Ag-kolloidot.
Nem, szerintem nem. Írásjelek vannak, bekezdések vannak, akkor nekem az tagolt, el tudok rajta igazodni. Inkább, minthogy 30 sort írjon egymás után, tagolás nélkül, nagybetűkkel kezdve.Az nem tagolatlan íráskép(nem látható stb), ha valaki nem különböztet meg kisbetűket, nagybetűket?