Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.03.18. 14:38:33

Bob írta:Magabiztos, egymásért küzdő, higgadt a csapat (rendre tud válaszolni 1-1 bekapott gólra és nem pánikol).
Valóban nagyon sokat számít a lelkiállapot. Anno pont az volt többek között 'szép' , de legalább is megnyugtató, hogy hátrányban sem kellett rettegni, az utolsó fél-negyed órában rendre megfordították a srácok a meccseket. Ezt látom most kicsit visszatérni. Nincs kapkodás.

Pillanatra kitérek, Wenger azt nyilatkozta a Monaco meccs előtt, hogy türelmesnek kell lenni és akkor csodát hajthatnak végre. Na már most, pont ez nem volt meg az utolsó 10 perces ívelgetéssel.

Ezt cska úgy zárójelben jegyeztem meg, visszatérve, nem aggódom a City meccs miatt. Lehet, nagyobb ellenállásba ütközünk, mint várnánk, de biztos vagyok benne, hogy a csapat mindenre fel vna készülve és több gólos győzelmet aratnak.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.03.18. 14:26:19

Nagyon jó lett a felvezető cikk, s külön kiemelném a Silva-ra vonatkozó részt. Odavágón, kulcsfontosságú volt, hogy Silva sokszor kettős őrizetben játszott. Köszönhetően Messinek (és gondolom nem magától csinálta, hanem LE külön kérte tőle ezt is), aki rengeteget segített be védekezésben azon az oldalt. És mai is nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fogunk kieszelni pl Toure visszatérésére, meglepetéseket várok, akár a kezdőben is, de taktikailag mindenképp. Rakitic-Mascherano kettőstől rengeteg besegítés kell majd. Ha egyáltalán játszanak. :D

Mai meccsen valóban továbbjutni nehéz kiesni tilos. Egy gyors gól megnyugtathatja a társaságot. Citynek így is úgyis kettő gólt kell szereznie, pontrúgásokra figyelni kell (ez idén jól megy, lsd Atletico) és elől meg hidegvérrel be kell ütni egy vagy két gólt és meglesz a továbbjutás.

Béke vagy nem béke? Szerintem pont, hogy végre a játékosok a saját feladatukra koncentrálnak és nem mással törődnek meg az edzővel meg miegymás. Ahogy anno is írtam a suszter maradjon a kaptafánál és lőn meg is van ennek a gyümölcse. Magabiztos, egymásért küzdő, higgadt a csapat (rendre tud válaszolni 1-1 bekapott gólra és nem pánikol).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.03.18. 15:31:56-kor.
Kép
Kép
Kép
szekelygyula
Jugador del Barça

2015.03.18. 13:34:42

mess2009 írta:normálisan úgy várhatnánk ezt a meccset, hogy esélyesek vagyunk, nem lesz könnyű de behúzzuk. mondom: normálisan :!:
mégis mi aggaszt? a hátország. egy csapat tartását (amire most nagy szükség lenne!) az adja, hogy rendezettek a körülmények, nincs vita, feszültség, elvarratlan pénzügyek, tisztázatlan szerződések ...stb. nincsenek adócsalás ügyek, nincs előre hozott választás, stabil az edző-öltöző viszony. nos, sok konkrétumot ugyan nem tudok de de hallani olyasmit, hogy ez amolyan kialkudott béke a szezon végéig.... azt hiszem ez a két meccs most erre is választ adhat.
Valóban vannak olyan hírek, hogy ez csak kialkudott béke, de én nem ezt látom ta játékosokon. Én úgy látom, hogy most jól érzik magukat a csapatnál. Szerintem ha csak megállapodtak volna, hogy most békén hagyjuk egymást a szezon végéig, akkor a pályán se lenne ennyire jó a hangulat. Persze azt nem tudjuk, hogy mi van az öltözőben, és soha nem is fogjuk, de nem hiszem, hogy akkora színészek lennének, hogy kifutnak a pályára, és rögtön mindenki boldog
Samper
Director del Fútbol

2015.03.18. 13:31:04

mess2009 írta:normálisan úgy várhatnánk ezt a meccset, hogy esélyesek vagyunk, nem lesz könnyű de behúzzuk. mondom: normálisan :!:
mégis mi aggaszt? a hátország. egy csapat tartását (amire most nagy szükség lenne!) az adja, hogy rendezettek a körülmények, nincs vita, feszültség, elvarratlan pénzügyek, tisztázatlan szerződések ...stb. nincsenek adócsalás ügyek, nincs előre hozott választás, stabil az edző-öltöző viszony. nos, sok konkrétumot ugyan nem tudok de de hallani olyasmit, hogy ez amolyan kialkudott béke a szezon végéig.... azt hiszem ez a két meccs most erre is választ adhat.
Kérdezem: mi is a különbség a meccsek szempontjából a béke és a kialkudott béke között? A játékosoknak mindkét esetben javít a pozícióján a bajnoki cím, meg a BL.
mess2009
Director del Fútbol

2015.03.18. 13:20:45

normálisan úgy várhatnánk ezt a meccset, hogy esélyesek vagyunk, nem lesz könnyű de behúzzuk. mondom: normálisan :!:
Feast4
Director del Fútbol

2015.03.18. 00:31:04

messideco írta:Erről a Rocchi nevű olasz sporiról mit lehet tudni? Ő vezeti a meccsünket.

Csalóka a statisztika is, mert ő nem kemény kezű, hanem egy következetlen hülye! :? Össze vissza fúj, szigorú amikor nem kéne engedi amit nem lehetne. A sok piros szonte mind abból jött, hogy kisúszott a kezéből a meccs.A Milán:Róma és a Juventus: Róma meccset is alaposan elfújta. Nagyon nem örülök, hogy őt kaptuk. Jobb lett volna, ha nem mediterrán országból származó bírócsoda jön. De erre már ihatunk hideg vizet.
Más kérdés az, hogy milyen lesz holnap a City. Támadó vagy inkább kontra, de a kotra esélyesebb. Touré játéka aggaszt. Az elefánt ereje középpályán és azok a lövések nagyon nem hiányoznak. Kiváncsi leszek a felállásra.

TS-Alves, Mathieu, Pique,Alba-Macherano, Rakitic, Iniesta-Messi,Suarez, Neymar a legvalószínűbb.

Annak se örülök, hogy ebből a csapatból, öt ember pihent a hétvégén. (Persze értem én kellett én is azt mondtam, hogy pihenjenek csak, mert ez a kezdő kellene, hogy mind2x játszon, de nehogy az legyen, hogy kiestek a ritmusból.) Remélem fel tudja pörgetni őket és fejben ezen a meccsen leszünk, nem teszem azt a hétvégén. Az a kihagyott 11-es most nagyon kéne... Ha sikerül egy gyors gólt lőnünk, akkor simán meg lesz, talán még csúnya is lehet a vége, de ha nem akkor egy nagyon küzdős tördelős, meccs elé nézünk, ahol mint hées hiéna várják majd a kontralehetőséget. (Nem bánnám ha támadnának akkor kinyilnak és ott a hely. De szerintem Pellegrini most okosabb lesz mint elősre.) A City játékosaiban meg láthatjuk benne van a gól, jól lőnek, néhány poszton talán gyorsabbak és általában erősebbek is. De mellettünk szól, az ész a technika a hazai pálya és két idegenben lőtt gól is. Jó lenne sérülés nélkül egy sima továbbjutás.
Kép
Petr
Entrenador del Barça

2015.03.16. 14:11:43

Örülök a keménykezű bírónak, legalább nem lesz tolerálva a favágás, aminek következtében talán a City nem fogja tudni tördelni a játékot, ha úgy alakul.
messideco
Presidente del Barça

2015.03.16. 14:07:01

Hm, és a 4+ sárga is jellemzi.Reméljük a legjobbakat.
Kép
"And my heart will leave you never."
danianevem
Entrenador del Barça

2015.03.16. 13:09:36

messideco írta:Erről a Rocchi nevű olasz sporiról mit lehet tudni? Ő vezeti a meccsünket.
Itt vannak a meccsei. Erősen gyanús, hogy lesz piros lap a találkozón. :lol:
messideco
Presidente del Barça

2015.03.16. 12:56:39

Erről a Rocchi nevű olasz sporiról mit lehet tudni? Ő vezeti a meccsünket.
Kép
"And my heart will leave you never."
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.03.15. 20:46:00

Rivaldo11 írta:
MessiNeymarSuarez írta:Azt amúgy lehet tudni hogy miért ilyen későn lesznek a BL mérkőzések?
Tavaly pl a negyeddöntő április 1-8 között volt, idén meg április 14-22 között...
Tavaly 22-én már az elődöntő kezdődött.
A vb miatt volt sűrűbb a progi.
2013-ban is ugyanilyen sűrű volt, pedig akkor ha jól tudom nem volt semmi csak a konföderációs kupa. Ezek szerint a Copa America nem olyan nagy cucc?!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2015.03.15. 20:38:42

MessiNeymarSuarez írta:Azt amúgy lehet tudni hogy miért ilyen későn lesznek a BL mérkőzések?
Tavaly pl a negyeddöntő április 1-8 között volt, idén meg április 14-22 között...
Tavaly 22-én már az elődöntő kezdődött.
A vb miatt volt sűrűbb a progi.
Rivaldo-A Legnagyobb.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.03.15. 20:20:52

Azt amúgy lehet tudni hogy miért ilyen későn lesznek a BL mérkőzések?
Tavaly 22-én már az elődöntő kezdődött..
Döntőről nem is beszélve..

A Cityt meg meg kell verni, már csak azért is mert hazait megteszem valami szebb összeggel ha használható odds lesz rá :D
Meg ugye a Bayern elleni vereség után vissza kéne szerezni a csapat presztízsét eredményekben is.
MatyiG
Adminisztrátor

2015.03.15. 17:22:15

Én a Monacónak vagy a Dortmundnak örülnék a legjobban.

City-t meg meg kell verni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.03.15. 16:39:25

Két gólos előnyt otthon ha elherdálunk, akkor sóbányába mindenkit. :D Utána meg már bárki jöhet, nagyon nehéz lesz. Monaco is jól játszik (továbbra is imponáló, hogy nem vagy alig kapnak gólt, persze még nekik is tovább kell jutni) és a Porto sem egy legyintéssel elintézendő gárda. PSG is láthattuk mekkorát tud küzdeni, de egy Bayern, Real, Juve/Dortmund, Atletico/Leverkusen is fejtörés. Itt már nincs könnyű ellenfél maximum a nagyon nehéznél könnyebb. Persze mi még tovább sem mentünk, de tényleg ha otthon nem tudjuk megtartani ezt az egy, de igazából két kapott gól előnyt, akkor nincs miről beszélni. City jó csapat, de otthon el kell intézni, hogy továbbmenjünk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.03.15. 17:31:49-kor.
Kép
Kép
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.03.15. 16:33:17

Naés a Juvéhoz mit szólnátok? :D (ha esetleg továbbjutnak, de ha nem akkor Dormund?)
Persze Pirlonak nem szabad szabadrúgást adnunk, úgy a kapunktól kb 60 méterrel közelebb.... :mrgreen:

Amúgy szerintetek mennyire lennénk esélyesek a Guardiola-féle Bayern ellen?
Szerintem a Yupp Bayernje a Realt is szépen megcsapkodta volna.

Amúgy én arra tippelek, hogy ha továbbjutunk akkor az Atleticot kapjuk megint...Vagy a Bayernt.
Az lenne az igazán durva, ha megkapnánk a Realt és mi ejtenénk ki őket :twisted:
Chino
Llegenda del Barça

2015.03.15. 16:12:09

visca el barca írta:én egyelőre azt szeretném h a kövi forduloban essen le egy monaco/porto/kusen/bvb... elég lesz az elődöntőben egy keményebb csapat.

Ahhoz először jussunk túl a Cityn. Most azért ott lesz Yaya is, ami nem egy hátrány. Egy gólos előny azért nem olyan megnyugtató, méég akkor sem, ha mi leszünk otthon.
Ha sikerülne én is elfogadnék valami könnyebb ellenfelet, most már kinézhetne nekünk is egy. Nálunk eddig szerintem csak a City és a PSG szívott nagyobbat a sorsolásoknál. Real-t leginkább azért nem szeretném, mert a francnak kell újabb két Klasszikus. Legutóbb is mikor hasonló volt, teljesen elvesztette a varázsát. A másik pedig, hogy velük minden évben összekerülünk minimum kétszer, jobb lenne más csapatok ellen is játszani.

Első lépésben hozzunk le a City-vel egy X-et aztán lehet miről beszélni. :D
Forca Barca!!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2015.03.15. 15:04:28

én egyelőre azt szeretném h a kövi forduloban essen le egy monaco/porto/kusen/bvb... elég lesz az elődöntőben egy keményebb csapat.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2015.03.15. 14:17:33

visca el barca írta:azért a nem egy szintu atletico elég csúnyán megfirkálta tavaly a nagy cselzit :D én 100x inkább fosok a bayerntől vagy realtól mint egy cselzitől
Azért a mind Mourinho csapatai, mind a Chelsea, illetve ezek kombinációja ( ezt most jó megfogalmaztam :mrgreen: ) elég sok borsot tört már az orrunk alá, a ő stílusuk fekszik nekünk a legkevésbé. Talán 2006 és 2011 voltak azok az évek, mikor viszonylag simán tudtunk rajtuk átmenni. 2005, 2010, 2012-ben ők örülhettek, 2009-ben vért kellett pisálnunk, pedig más csapat nem nagyon tudott megszorítani minket. De tavaly az Atletico is hasonló stílust hozva tudott túlmenni rajtunk, tehát kicsit sem bánom a kiesésüket.
A Guardiola féle Bayern ellen nagyon kíváncsi lennék, mire mennénk, egy FCB-FCB BL döntőt is nagyon szívesen megnéznék. A Real elleni párharc is alapból nagyon pikáns lenne, az utolsó három bajnoki Klasszikus eredménytől függetlenül izgalmas és színvonalas párharcokat hozott, egyedül a kupadöntő hagyott kívánnivalót maga után. De egy Barca-PSG sem lenne rossz. Kemény ellenfél mind, de valószínűbb nézhetőbb meccset játszanánk velük, mint a Chelseavel tettük volna.
MateLona
Barça B

2015.03.15. 13:27:27

visca el barca írta:
MateLona írta:Ahogy néztem, ma pont kikaptak a bajnokijukon, szóval remélhetőleg ez is kicsit negatívan fog hatni rájuk... bár ki tudja..
a mi szempontunkból nem oszt szoroz a tegnapi meccs, a bajnokságot már rég elbukták...
ebben is van valami persze, de szerintem azért az se mind1, hogy vereségből érkezel egy következő megmérettetésre, avagy "győztesen"... de igazad van :)
"A Barça egy kultúra, egy vallás, valami más. " - Thierry Henry
visca el barca
Presidente del Barça

2015.03.15. 11:42:15

MateLona írta:Ahogy néztem, ma pont kikaptak a bajnokijukon, szóval remélhetőleg ez is kicsit negatívan fog hatni rájuk... bár ki tudja..
a mi szempontunkból nem oszt szoroz a tegnapi meccs, a bajnokságot már rég elbukták...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MateLona
Barça B

2015.03.14. 21:48:00

Samper írta:Noha a City ellen esélyesek vagyunk, veszélyes félvállról venni a meccset.
Ahogy néztem, ma pont kikaptak a bajnokijukon, szóval remélhetőleg ez is kicsit negatívan fog hatni rájuk... bár ki tudja..
"A Barça egy kultúra, egy vallás, valami más. " - Thierry Henry
Samper
Director del Fútbol

2015.03.14. 20:57:56

Noha a City ellen esélyesek vagyunk, veszélyes félvállról venni a meccset.
Feast4
Director del Fútbol

2015.03.14. 19:57:49

MessiNeymarSuarez írta: AZ ki van zárva, Porto, Arsenal, Monaco , Basel az mind a Realnak van :mrgreen:
Mi majd megkapjuk a legerősebbet
Ne lovagoljunk már ezen. A fénykorszakban nekiünk is volt marha könnyű sorsolás, azt kell megverni aki jön!
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.02.25. 22:19:54

MessiNeymarSuarez írta:
Amúgy én úgy vagyok vele, hogy nem szabad se túlértékelni, se leértékelni a csapatunkat.
Tényleg sokszor az van, hogy ha jól megy a brigádnak akkor már rögtön " BL döntősök leszünk, megnyerünk mindent" ,aztán 1 meccset elveszítenek akkor meg rögtön az jön hogy" jó ha Bl selejtezőbe bekerülünk jövőre, nem nyerünk idén se semmit"
De akkor ne is kezdj el olyan dolgokat írni, hogy Messi játszhat-e a BL döntőn vagy éppen Neymar. :D
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése