Nagyon jó lett a felvezető cikk, s külön kiemelném a Silva-ra vonatkozó részt. Odavágón, kulcsfontosságú volt, hogy Silva sokszor kettős őrizetben játszott. Köszönhetően Messinek (és gondolom nem magától csinálta, hanem LE külön kérte tőle ezt is), aki rengeteget segített be védekezésben azon az oldalt. És mai is nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fogunk kieszelni pl Toure visszatérésére, meglepetéseket várok, akár a kezdőben is, de taktikailag mindenképp. Rakitic-Mascherano kettőstől rengeteg besegítés kell majd. Ha egyáltalán játszanak.
Mai meccsen valóban továbbjutni nehéz kiesni tilos. Egy gyors gól megnyugtathatja a társaságot. Citynek így is úgyis kettő gólt kell szereznie, pontrúgásokra figyelni kell (ez idén jól megy, lsd Atletico) és elől meg hidegvérrel be kell ütni egy vagy két gólt és meglesz a továbbjutás.
Béke vagy nem béke? Szerintem pont, hogy végre a játékosok a saját feladatukra koncentrálnak és nem mással törődnek meg az edzővel meg miegymás. Ahogy anno is írtam a suszter maradjon a kaptafánál és lőn meg is van ennek a gyümölcse. Magabiztos, egymásért küzdő, higgadt a csapat (rendre tud válaszolni 1-1 bekapott gólra és nem pánikol).