Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Combos kis kedző, ezzel csapni kell a Szitit.StickyFingaz írta:TerStegen - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Mascherano Iniesta - Messi Suarez Neymar #fcblive
Bench Barcelona: Bravo, Bartra, Adriano, Xavi, Sergi Roberto, Rafinha, Pedro #fcblive
Ma meccs van?Feast4 írta:Dettó!CsocseX írta:Hjaaaj, miért vagyok ilyen r*hadt ideges?
Dettó!CsocseX írta:Hjaaaj, miért vagyok ilyen r*hadt ideges?
Tudtam, hogy valaki elsüti. Magas labda volt.lui1698 írta:Ilyen szempontból, akkor mondjuk jó, hogy nem a 'Zenál-lal játszunk, már csak Özil miatt is...CsocseX írta:Silvara is vigyázni kell. Nagyon nagy szeme van. (az egyik kedvenc spanyolom)
Neee…lui1698 írta:Ilyen szempontból, akkor mondjuk jó, hogy nem a 'Zenál-lal játszunk, már csak Özil miatt is...CsocseX írta:Silvara is vigyázni kell. Nagyon nagy szeme van. (az egyik kedvenc spanyolom)
Ilyen szempontból, akkor mondjuk jó, hogy nem a 'Zenál-lal játszunk, már csak Özil miatt is...CsocseX írta:Silvara is vigyázni kell. Nagyon nagy szeme van. (az egyik kedvenc spanyolom)
Silvara is vigyázni kell. Nagyon nagy szeme van. (az egyik kedvenc spanyolom)csababarca írta:Yayara figyelni kell,meg Kun-ra is, ha ők megvannak nagy baj nem lehet.
Mátyiőt, fogalmam sincs miért, de biztosabbnak érezném a védelmet.Sanama írta:Bartrat vagy Matyiőt tennétek a kezdőbe?
Én Bartrát, mert nagyon lassú a Matyiő Piqué duó, de úgyis a francia fog kezdeni szerintem...
Lionel85 írta:M Neymartól pedig azt, hogy Zabaletát folyamatosan foglalkoztassa és ne engedje előre.
én egy jó demikéliszben bízomChino írta:Bízok egy jó Neymarban
a lelátóról. fél lábbal, szotyizás közbenlui1698 írta:Majd Busi leveszi mindkettőt.csababarca írta:Yayara figyelni kell,meg Kun-ra is, ha ők megvannak nagy baj nem lehet.
Majd Busi leveszi mindkettőt.csababarca írta:Yayara figyelni kell,meg Kun-ra is, ha ők megvannak nagy baj nem lehet.