A távozásáról/eladásáról szólo híreket sem én találom ki és ha a vezetőség is már lassan aprópénzért akarja eladni akkor csak nem lehetenek vele olyan elégedettek...

Busi posztra lenne két ember, Samper még bőven elpadozgat, az nem probléma.danianevem írta:Busquets, Samper, Rakitic, Iniesta, Új 1, Új 2. Ez miért lenne sok 3 posztra, meg éves szinten legalább 50 meccsre? 2016. januárjában jöhetnek leghamarabb, kb. fél évig lenne hirtelen sok ember.
Na, ez aztán válasz!Leon írta:Mert Pedro aztán megoldotta!Stalkyard írta: Majd Munir és Sandro megoldja a BL-ben, igaz?
Mert Pedro aztán megoldotta!Stalkyard írta: Majd Munir és Sandro megoldja a BL-ben, igaz?
ki tudja, talán arra ők is képesek lesznek.Stalkyard írta:Majd Munir és Sandro megoldja a BL-ben, igaz?
OK, vicces az irónia, de te és akik még eladnák PEdrot, azok megmondank nekem, hogy mégis ki a fészkes fenével fogjuk rotálni jövőre az MSN-t, vagy ki fog beugrani helyettesnek, ha Neymarnak eltörik a lába és fél évre kiesik? Egyesek álomvilágban élnek, ez, hogy a támadóhármasunkat ennyire elkerülték idén a sérülések, és hogy ennyire bírták a terhelést fizikailag, nem igazán tartható a jövőben. Még ha hatalmas mázlival ismét elkerülnek a komolyabb sérülések, ha neadjisten triplázunk, ott lesz az ilyen-olyan szuperkupák, meg klub VB és hasonló hakni kupák sorozata, a meccseink száma meg úgy 20-al fog emelkedni az ideihez képest, akkor megnézem majd, hogy bírja végig a szezont az MSN...Leon írta:Ha ez tényleg megvalósul akkor jövőre nem nyerünk semmit:![]()
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ot-2414875" target="_blank
Nem tartom jó ötletnek, túl sok lenne az ember arra a két posztra, kitörne a hiszti és annyi lenne a csapatmorálnak. Ha jön középpályás akkor az Gündogan vagy(!) Verratti legyen. Mivel az olasz esélytelen, maradjunk az echte németnél.danianevem írta:Barcelona want to sign Dortmund midfielder Ilkay Gundogan (24) and/or Juventus midfielder Paul Pogba (22) to replace Xavi. [md]
A Mundo vagy a kommentjeimet olvassa, vagy pedig hasonlóan vélekedik, mint és fenntartja mindkét játékos érkezésének lehetőségét. Egyébként tartom, az lenne a legjobb.
Magyarán szólva nullázzuk le a kp-át és csak a szélső bekkjeink és a csatárok támadjanak? Szerintem ennél idén is kicsit árnyaltabb volt a kép. Iniesta feladata sokszor az lett volna, hogy segítse az elöl lévő hármas játékát, csakúgy, mint korábban. A változás annyi volt, hogy nem a kp-ás társakkal kellett volna összejátszani, úgy, olyan gyakorisággal, mint Pep alatt, hanem az MSN tagjaival. Iniesta gyengén játszott idén, de nem azért, mert csak bekkelésre lett volna kényszerítve.palesz77 írta: Mondjuk nekem ezzel annyi bajom van, hogy nem véletlenül játszik gyengébben Ini és Rafinha idén, a középpályánk szerkezete nem fekszik ezeknek a megindulós, kapuhoz közelebb játszó játékosoknak. Ezért is tartom tök fölöslegesnek egy ilyen ember idehozatalát, mert őt is bekényszerítenénk biztosítani a védők meg Neymar mögé, úgyhogy kiölnénk a fő erényeit. Akkor már inkább egy olyan embert hozzunk, aki alapból is ilyen - Gündogan pl, de Verratti is ez a stílus -, és így sanszosabb, hogy azt tudja hozni, amit előző klubjában. Pl Reusnak kétlem, hogy nagyon feküdne, ha 40 m-re kéne a meccs 80%-ában lennie a kaputól, és Alba helyén biztosítani.
Songot ne hagyd ki!noname írta:Az Arsenalos játékosokkal engem max ijesztgetni lehet. Henry is kilógott már, de Hleb katasztrófa, Cesc eladása az egyik legnagyobb erősítés volt idén, Vermaelen. Tulajdonképpen minden Arsenalos igazolás hatalmas bukta volt. Ismerem a hírét a Sun-nak, de akkor se ijesztgessék az embert!![]()
Én meg azt gondolom, hogy te, én, bárki itten, hogy mit gondolunk ebben a relációban az senkit sem érdekel a barcánál, akár más stìlus, akár nem.palesz77 írta:Ettől még gondolhatjuk úgy sokan, hogy nem válna be itt. Szerintem is más stílus
csababarca írta: Verratti-Thiago-Gündogan kp összeáll.->>>> Palesz és az én sorsom....
Nem tudtam, hogy náluk is élnek ilyen szerekkel.LG írta:Fiatal barátom! A dö szánnak nem szabad hinni, azok mindig kábsziznak!BFC írta:NSO hír : A The Sun tudni véli, hogy Luis Enrique régóta követi Ramsey pályafutását, többször is megtekintette személyesen is a walesi középpályást. A lap szerint a Barcelona több mint 70 millió eurós ajánlatot készül tenni a 24 éves futballistáért.
Fiatal barátom! A dö szánnak nem szabad hinni, azok mindig kábsziznak!BFC írta:NSO hír : A The Sun tudni véli, hogy Luis Enrique régóta követi Ramsey pályafutását, többször is megtekintette személyesen is a walesi középpályást. A lap szerint a Barcelona több mint 70 millió eurós ajánlatot készül tenni a 24 éves futballistáért.
Ennyit erről a hírről..BFC írta:NSO hír : A The Sun tudni véli, hogy Luis Enrique régóta követi Ramsey pályafutását, többször is megtekintette személyesen is a walesi középpályást. A lap szerint a Barcelona több mint 70 millió eurós ajánlatot készül tenni a 24 éves futballistáért.
Ettől még gondolhatjuk úgy sokan, hogy nem válna be itt. Szerintem is más stílus passzol hozzá.Normandia írta:Én meg éppen tegnap olvastam, hogy Pogba mennyire a barcát szeretné választani. Úgy hogy várjuk ki a végét.
csababarca írta:Verratti-Thiago-Gündogan kp összeáll.->>>> Palesz és az én sorsom....
Én is a Barcát szeretném választani, de valahol elveszett a szerződés...Normandia írta:Én meg éppen tegnap olvastam, hogy Pogba mennyire a barcát szeretné választani. Úgy hogy várjuk ki a végét.
Én meg éppen tegnap olvastam, hogy Pogba mennyire a barcát szeretné választani. Úgy hogy várjuk ki a végét.noname írta:
Pogbáról még asszem egyszer se írtam. Minél többször látom játszani, annál jobban kitűnik, hogy mennyire nem való a Barcába ( és Verratti mennyire igen). Pogba egész jó kis kp, de azon felül, hogy nagyon túlértékelt, én nem látom, hogy a sebessége, technikája feljogosítaná arra, hogy a Barcába játsszon. Szerintem kb annyira mozogna idegen testként, mint Song.
Pogba hatalmas karriert futhat be pl a Premier league-ben, ahol a döglassú Fabregas is remekül működik.