hát, ha dzsanlúka mondja akko' az úgy is vanPCsabi írta:Barcelona defender Dani Alves is close to agreeing a three-year contract with Paris Saint-Germain. (Source: Gianluca Di Marzio)
Van der Wiel/Aurier?

hát, ha dzsanlúka mondja akko' az úgy is vanPCsabi írta:Barcelona defender Dani Alves is close to agreeing a three-year contract with Paris Saint-Germain. (Source: Gianluca Di Marzio)
Van der Wiel/Aurier?
Én ezt a kérdést Pedroval oldanám meg.Petr írta:Busi posztra lenne két ember, Samper még bőven elpadozgat, az nem probléma.danianevem írta:Busquets, Samper, Rakitic, Iniesta, Új 1, Új 2. Ez miért lenne sok 3 posztra, meg éves szinten legalább 50 meccsre? 2016. januárjában jöhetnek leghamarabb, kb. fél évig lenne hirtelen sok ember.
A probléma a két támadóbb poszt lenne. Nem lehet két kezdőszintű játékost a padra rakni minden fontosabb meccsen, eléggé rossz hatással lenne a hozzáállásukra. Bőven elég jelenleg 1 ember Xavi helyett, majd amikor Iniesta kimenőben lesz lehet hozni helyette is valakit, ha az egyik barcás fiatal nem érik be addig.
Busi posztra lenne két ember, Samper még bőven elpadozgat, az nem probléma.danianevem írta:Busquets, Samper, Rakitic, Iniesta, Új 1, Új 2. Ez miért lenne sok 3 posztra, meg éves szinten legalább 50 meccsre? 2016. januárjában jöhetnek leghamarabb, kb. fél évig lenne hirtelen sok ember.
Na, ez aztán válasz!Leon írta:Mert Pedro aztán megoldotta!Stalkyard írta: Majd Munir és Sandro megoldja a BL-ben, igaz?
Mert Pedro aztán megoldotta!Stalkyard írta: Majd Munir és Sandro megoldja a BL-ben, igaz?
ki tudja, talán arra ők is képesek lesznek.Stalkyard írta:Majd Munir és Sandro megoldja a BL-ben, igaz?
OK, vicces az irónia, de te és akik még eladnák PEdrot, azok megmondank nekem, hogy mégis ki a fészkes fenével fogjuk rotálni jövőre az MSN-t, vagy ki fog beugrani helyettesnek, ha Neymarnak eltörik a lába és fél évre kiesik? Egyesek álomvilágban élnek, ez, hogy a támadóhármasunkat ennyire elkerülték idén a sérülések, és hogy ennyire bírták a terhelést fizikailag, nem igazán tartható a jövőben. Még ha hatalmas mázlival ismét elkerülnek a komolyabb sérülések, ha neadjisten triplázunk, ott lesz az ilyen-olyan szuperkupák, meg klub VB és hasonló hakni kupák sorozata, a meccseink száma meg úgy 20-al fog emelkedni az ideihez képest, akkor megnézem majd, hogy bírja végig a szezont az MSN...Leon írta:Ha ez tényleg megvalósul akkor jövőre nem nyerünk semmit:![]()
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ot-2414875" target="_blank
Nem tartom jó ötletnek, túl sok lenne az ember arra a két posztra, kitörne a hiszti és annyi lenne a csapatmorálnak. Ha jön középpályás akkor az Gündogan vagy(!) Verratti legyen. Mivel az olasz esélytelen, maradjunk az echte németnél.danianevem írta:Barcelona want to sign Dortmund midfielder Ilkay Gundogan (24) and/or Juventus midfielder Paul Pogba (22) to replace Xavi. [md]
A Mundo vagy a kommentjeimet olvassa, vagy pedig hasonlóan vélekedik, mint és fenntartja mindkét játékos érkezésének lehetőségét. Egyébként tartom, az lenne a legjobb.
Magyarán szólva nullázzuk le a kp-át és csak a szélső bekkjeink és a csatárok támadjanak? Szerintem ennél idén is kicsit árnyaltabb volt a kép. Iniesta feladata sokszor az lett volna, hogy segítse az elöl lévő hármas játékát, csakúgy, mint korábban. A változás annyi volt, hogy nem a kp-ás társakkal kellett volna összejátszani, úgy, olyan gyakorisággal, mint Pep alatt, hanem az MSN tagjaival. Iniesta gyengén játszott idén, de nem azért, mert csak bekkelésre lett volna kényszerítve.palesz77 írta: Mondjuk nekem ezzel annyi bajom van, hogy nem véletlenül játszik gyengébben Ini és Rafinha idén, a középpályánk szerkezete nem fekszik ezeknek a megindulós, kapuhoz közelebb játszó játékosoknak. Ezért is tartom tök fölöslegesnek egy ilyen ember idehozatalát, mert őt is bekényszerítenénk biztosítani a védők meg Neymar mögé, úgyhogy kiölnénk a fő erényeit. Akkor már inkább egy olyan embert hozzunk, aki alapból is ilyen - Gündogan pl, de Verratti is ez a stílus -, és így sanszosabb, hogy azt tudja hozni, amit előző klubjában. Pl Reusnak kétlem, hogy nagyon feküdne, ha 40 m-re kéne a meccs 80%-ában lennie a kaputól, és Alba helyén biztosítani.
Songot ne hagyd ki!noname írta:Az Arsenalos játékosokkal engem max ijesztgetni lehet. Henry is kilógott már, de Hleb katasztrófa, Cesc eladása az egyik legnagyobb erősítés volt idén, Vermaelen. Tulajdonképpen minden Arsenalos igazolás hatalmas bukta volt. Ismerem a hírét a Sun-nak, de akkor se ijesztgessék az embert!![]()
Én meg azt gondolom, hogy te, én, bárki itten, hogy mit gondolunk ebben a relációban az senkit sem érdekel a barcánál, akár más stìlus, akár nem.palesz77 írta:Ettől még gondolhatjuk úgy sokan, hogy nem válna be itt. Szerintem is más stílus
csababarca írta: Verratti-Thiago-Gündogan kp összeáll.->>>> Palesz és az én sorsom....
Nem tudtam, hogy náluk is élnek ilyen szerekkel.LG írta:Fiatal barátom! A dö szánnak nem szabad hinni, azok mindig kábsziznak!BFC írta:NSO hír : A The Sun tudni véli, hogy Luis Enrique régóta követi Ramsey pályafutását, többször is megtekintette személyesen is a walesi középpályást. A lap szerint a Barcelona több mint 70 millió eurós ajánlatot készül tenni a 24 éves futballistáért.
Fiatal barátom! A dö szánnak nem szabad hinni, azok mindig kábsziznak!BFC írta:NSO hír : A The Sun tudni véli, hogy Luis Enrique régóta követi Ramsey pályafutását, többször is megtekintette személyesen is a walesi középpályást. A lap szerint a Barcelona több mint 70 millió eurós ajánlatot készül tenni a 24 éves futballistáért.
Ennyit erről a hírről..BFC írta:NSO hír : A The Sun tudni véli, hogy Luis Enrique régóta követi Ramsey pályafutását, többször is megtekintette személyesen is a walesi középpályást. A lap szerint a Barcelona több mint 70 millió eurós ajánlatot készül tenni a 24 éves futballistáért.
Ettől még gondolhatjuk úgy sokan, hogy nem válna be itt. Szerintem is más stílus passzol hozzá.Normandia írta:Én meg éppen tegnap olvastam, hogy Pogba mennyire a barcát szeretné választani. Úgy hogy várjuk ki a végét.
csababarca írta:Verratti-Thiago-Gündogan kp összeáll.->>>> Palesz és az én sorsom....
Én is a Barcát szeretném választani, de valahol elveszett a szerződés...Normandia írta:Én meg éppen tegnap olvastam, hogy Pogba mennyire a barcát szeretné választani. Úgy hogy várjuk ki a végét.