2015.05.21. 23:00:36
üdv. hát a középpályáról hiányozni fog Xavi, de én előbb kipróbálnám a posztján Denis Suárezt és meglátjuk h teljesít, lehet beválik és igazolni se kell, meg lehet oldani házon belül, ha meg nem akkor lehet igazolni. én Pogbát jó játékosnak tartom (bár nagyon kevés meccsét láttam), technikás, jól lő, jól paszol, DE szerintem is nagyon lassú lenne irányítónak. egy irányítónak gyorsnak és fordulékonynak kell lennie, mint Ini, Xavi, Thiago stb., és valljuk be Pogba nem ilyen, lehet h a Siera A-ban jól megy neki, de spanyoloknál sokkal technikásabbak a védők és simán körbefutják, ha már jönne akkor szűrő poszton tudnám inkább elképzelni Busi helyén. ha már irányító kell akkor én inkább javaslom a De Bruyne gyereket mert lényegesen gyorsabb és fordulékonyabb mint Pogba, és fizikálisan se gyenge. meg szerintem középcsatárt kéne igazolni Suárez cseréjének, ilyen Larsson típusút, aki ha beáll akkor érdemben is tudjon hozzátenni a dolgokhoz, csak az a helyzet h elég rutinos és jó csatárt aki viszont tűri a padozást nem nagyon tudok mondani, pedig ilyenre lenne nagy szükség, mert idén szerencsénk volt olyan tekintetbe h nem volt komoly sérülés a csatároknál, de erre nem lehet alapozni h jövőre se lesz és sajnos szerintem mindenkinek elég nyilvánvaló volt idén h Pedro nem tud akkora pluszt adni a csapatnak h tudja egy komoly meccsen méltón pótolni MSN valamelyik tagját. mert idén láttuk h Messinek jobb szélen a helye és amikor lehozzák Suárezt és Pedro megy be helyette, akkor Messi lesz a középcsatár és eltűnik a védők gyűrűjében, mert ugyan erős fizikumú, de azért mégse olyan magas mint Luis. úgyhogy szerintem középcsatár igazolása lenne még égetően fontos igazolni, nem kell világsztár, elég egy hajtós jó csatár akinek nem büdös a munka és hajlandó futni h letámadjon.
mvik