Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ezek az olaszok tényleg azt hitték, hogy győzni fognak. 1:1 után meg tutira vették.
igen ez lesz az köszi, én nem találtam a linketPetr írta:Ha valakit érdekel: https://www.youtube.com/watch?v=Waf3zhGy7jwvisca el barca írta:este 7kor indul a buszos parti, utána ünneplés a stadionban. gondolom a YT-n vhol lehet majd nézni élőben.
Ha valakit érdekel: https://www.youtube.com/watch?v=Waf3zhGy7jwvisca el barca írta:este 7kor indul a buszos parti, utána ünneplés a stadionban. gondolom a YT-n vhol lehet majd nézni élőben.
palesz77 írta:Mármint tegnap?ZBarca írta:Kicsit elfogult leszek, de nálam akkor is Messi volt a legjobb, légyszi ne nyársaljatok fel!![]()
És ezek után azt mondod, hogy KICSIT vagy elfogult..?
![]()
Amúgy gratula a csapatnak, kb 50-szer szívrohamot kaptam majdnem a meccs alatt, kiabáltam, ugráltam minden helyzetünknél, anyáztam félmilliószor. Ilyen izgulós döntőt is rég láttam..![]()
Az meg kegyetlen, hogy minden bajnokot végigvertünk idén, álmomban sem gondoltam volna a Malaga utáni 0-0 után pl, ahol katasztrófa volt a játék, hogy ilyen magasságokba tudunk emelkedni év végére. Jó kis szezon volt ez..![]()
Eddig kb egyet is értek,viszont azért ez enyhén túlzó lett szerintem, jó a csapat, de a ló túloldalára se kell átesni, vannak hibáink bőven, lesz dolga Luchonak jövőre is, nem is kevés.barcami írta:Fantasztikus ez a Barcelona!
Mármint tegnap?ZBarca írta:Kicsit elfogult leszek, de nálam akkor is Messi volt a legjobb, légyszi ne nyársaljatok fel!![]()
Eddig kb egyet is értek,viszont azért ez enyhén túlzó lett szerintem, jó a csapat, de a ló túloldalára se kell átesni, vannak hibáink bőven, lesz dolga Luchonak jövőre is, nem is kevés.barcami írta:Fantasztikus ez a Barcelona!
Egyet kell értenem, pedig nagyon nem kedvelem őket. Ahogy mondta korábban, nekik mér a döntőbe jutás is nagyon komoly teljesítmény volt, de szerintem a döntőben mutatott teljesítményükre is büszkék lehetnek. Ugyan a meccs nagy részében a mi akaratunk érvényesült, és kb. 10 percet uraltak a meccsből, azonban úgy gondolom, ez ellen a Barca ellen ez is nagy teljesímény.GRATULÁCIÓ A JUVENTUSNAK!!! EMBEREK, EZ A CSAPAT ANNYIBÓL JUTOTT IDE, MINT AMENYNIT MAGA RONALDO ÉR, ÉS BL DÖNTŐBE JUTOTT, NEM IS ÉRDEMTELENÜL!! LE A KALAPPAL ELŐTTÜK!
megmutatták hogy nem szükséges milliárd euros keret csak futballszenvedély ahhoz hogy bejussanak...és akárki akármit mond ,ez nem is annyira teljesen olaszos foci mint amenynire szokott másoknál lenni, mert azért a Realra is eléggé ráindultak, nem pedig beálltak folyamatosan 11 emberrel bekkelni.
Ráadásul minden fordulóban a Sport TV is ad két-két meccset kedden és szerdán.visca el barca írta:mégis hogy adjon napi két élőt, mikor minden meccs 20:45-kor kezdődik?Vakmacska írta:hát, remélem, nem fogunk Barca-meccsekről lemaradni.
A digi azért napi két meccset leadott. ez az új izé meg napi egyet fog élőben.
éjfélkor meg ki fog fent maradni meccset nézni?
mellesleg leírtam:
A napi egy-egy élő összecsapást követően felvételről is közvetít egy-egy találkozót a csatorna
gondolom ha lesz 18:30-as orosz meccs, azt is megfogják oldani.
mégis hogy adjon napi két élőt, mikor minden meccs 20:45-kor kezdődik?Vakmacska írta:hát, remélem, nem fogunk Barca-meccsekről lemaradni.
A digi azért napi két meccset leadott. ez az új izé meg napi egyet fog élőben.
éjfélkor meg ki fog fent maradni meccset nézni?
igen, 1000 % h gy lesz. elég komoly stábot pakoltak össze, jó sok lóvéval...pezZy írta:"Július 4-én indulhat az M4 sportcsatorna, HD-ben, és kötelező lesz az alapcsomagban továbbítani". Ez mindenképp jó hír. Nagyon remélem, hogy így is lesz.