GRATULÁCIÓ A JUVENTUSNAK!!! EMBEREK, EZ A CSAPAT ANNYIBÓL JUTOTT IDE, MINT AMENYNIT MAGA RONALDO ÉR, ÉS BL DÖNTŐBE JUTOTT, NEM IS ÉRDEMTELENÜL!! LE A KALAPPAL ELŐTTÜK!

megmutatták hogy nem szükséges milliárd euros keret csak futballszenvedély ahhoz hogy bejussanak...és akárki akármit mond ,ez nem is annyira teljesen olaszos foci mint amenynire szokott másoknál lenni, mert azért a Realra is eléggé ráindultak, nem pedig beálltak folyamatosan 11 emberrel bekkelni.
Egyet kell értenem, pedig nagyon nem kedvelem őket. Ahogy mondta korábban, nekik mér a döntőbe jutás is nagyon komoly teljesítmény volt, de szerintem a döntőben mutatott teljesítményükre is büszkék lehetnek. Ugyan a meccs nagy részében a mi akaratunk érvényesült, és kb. 10 percet uraltak a meccsből, azonban úgy gondolom, ez ellen a Barca ellen ez is nagy teljesímény.
1-0 után azt hittem szétkapjuk őket simán, ahogy előzetesen vártam. A lehetőségek meg is voltak rá, de kimaradtak, ők ezt megbüntették. A góltól vérszemet kaptak, abban a 10 percben még én is elhittem, hogy itt akár ők is nyerhetnek. A második gólunk éppen ezért nagyon jókor jött, el is döntött mindent.
A meccs embere nálam Rakitic, de Messi is nagyot játszott, a 2. és 3. gólunkban jelentős szerepet játszott, meg amúgy is nagyon fickándozott. Ini és Neymar is elég jó meccset hoztak le, Suarez viszont ma szvsz a gyengébbik arcát mutatta, viszont attól klasszis, hogy még így is
szerzett egy nagyon fontos gólt.
Az ellenféltől leginkább Morata játéka tetszett, benne volt a legtöbb veszély. Pogba is jól játszott, de még továbbre is úgy gondolom, ő nem a mi játékunkba való. A helyében Angliába mennék.