USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.06.12. 04:56:31

Én jókor ébredtem fel, -3 pedig volt ennél siralmasabb. :D Érdekes a szuper alacsony szerkezet, ahogy nézem Bogut kimaradt a kezdőből. Lassítani kell és ahogy James az előbb, beizmozni. GSW-t mondtam előre, de ez a Cavsnek muszáj győzelem, mert 2:2 után nem hiszem, hogy nyerni tudnak.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.06.12. 04:30:40

Félidőben +12, most működik a játék,rengeteg a tiszta dobóhelyzet (főleg az első félidőben), de rengeteg tiszta dobást ront a GSW..
Green Im back kiálltása sokatmondó volt, és most végre látok valami elszántságot a Warriors játékosok arcán. Tudják azért,hogy itt muszáj nyerni,különben nagy gáz van.

Bírók azért megint ott vannak a szeren, oda vissza, ők a párharc legnegatívabb elemei, hihetetlen gyenge játékvezetés, ritka a nagydöntőben ilyet látni.

Green extra maga, legalábbis az eddigi nagydöntős Greenhez képest mindenképp, Iggy is erős volt, első negyedben főleg, még a Splash Brothersnek kéne beindulniuk kicsit, tőlük ez a 15 pont nem nagy szám.
Másik oldalon James 10, de nagyon gyengén dob megint, Mozgov és Thompson palánk alatti játéka tartja játékban a Cavst, sok támadópattanó, majd abból pont,vagy visszapöci, ezek viszik őket. Többiek említésre sem méltóak most.

Eddig először a párharcban a GSW dominál, ideje volt. De James bármikor beindulhat, szóval figyelni kell.

Második félidőben elképesztő ziccereket hagynak ki Curryék, shaqtinafoolos jelenetek...olvad is az előny emiatt, plusz eladott labdák is.
Már csak +3. Nevetséges...pedig ugyanaz a játék képe mint az elsőben de ennyi ziccert, tiszta dobást nem lehet kihagyni büntetlenül.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
PCsabi
aka Game90

2015.06.10. 20:54:04

Egy kis elemzés képekkel:
KATT

Dwyane Wade Interviews LeBron James:
https://youtu.be/1jm1TDuXkt0" target="_blank
Komment: "LeBron never won an finals game without D Wade in the building." :mrgreen:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.06.10. 19:36:31

Tudom, hogy most csapból is James folyik és blablabla, de érdekes cikk a kezdo5.hu-n.
Respect Lebron
Sokat nem akarok hozzáfűzni, én nagyon nem bírtam régen egy önző öntelt majomnak gondoltam, de az utóbbi időben rengeteget változott mind játékban mind mentalitásban. És pocsékul dob most, de olyan impactje van a játékra és annyira sakkban tartja a liga amúgy egyik legjobb védelmét és pl Greent mint egyik legjobb védőt is, hogy hihetetlen. És ezt tudom idézni:
Szép a 41 pont és a tripla-dupla közeli átlag is, sőt... de a legnagyobb érdeme szerintem az, hogy a társait olyan szintre emelte, amit soha korábban nem gondolt beléjük senki, és fejben is úgy összerántotta őket, hogy minimális hibaszázalékkal képesek dolgozni, amivel a döntő eddigi meccseinek jelentős részét uralni tudják.

Állítom, hogy ekkora különbség egyénileg a két döntőbe jutott csapat között nem volt nagyon régóta. Talán a Spurs-Cavs még 2007-ből, s mégis úgy gondolom, hogy az utóbbi évek egyik legjobb döntője van. Két ellentétes stílus, két ellentétes csapat morálisan is. Egy csapat amelyiket egész évben érik a kritikák, a sérülések, összezördülések míg a túloldal az egészséges, erőtől duzzadó idill szigete. Nem látványosak a meccsek, de olyan brusztolás van, hogy elképesztő. Én ezt amúgy is jobban szeretem, a keleti szemnek ez megszokott. :D Kicsit Celtic Pride feeleing ez a Cleveland most. Nem fognak tudni nyerni, de örök klasszikus lehet ez a párharc, s ez a Warriors játékosokon is sokat lendíthet majd a jövőben, mert ha nyernek a végén egy heroikus küzdelem után, akkor valóban megtudnak lépni egy olyan lépcsőfokot, ami a későbbiekben segíthet nekik akár egy dinasztia kialakításához is. Azt a bizonyos vér, veríték által megszerezett bajnoki cím, ami igazi bajnokká és mentálisan erős játékosokká predesztinálhatja őket a későbbiekben.
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2015.06.10. 14:36:19

egyébként van egy olyan érzésem hogy az első elbukott meccs sokat fog számítani, mert a GSW kezdi megfejteni a Cavset(ezt láthattuk a 4. negyedben), ami 2-1nel meg nem keso, de 3-0nal szerintem ez már eldőlt volna.. Mindenesetre nagyon bizom abban, h 3-1el megyünk vissza az Oraclebe, mert ez lehet az egyetlen eselyunk, 2-2nel szerintem nem fog már hibazni ez a GSW.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.06.10. 12:51:40

csababarca írta:Én is azt mondom, hogy nekik kell lépniük és kitalálniuk valamit.
Feladi a rohanást, és csak akkor elővenni pl,amikor eleve esnek a dobások,és nincs lefagyva a keze mindenkinek.
Meglátjuk, a 4. negyedből kéne kiindulnia Kerrnek, az adhat esélyt nekik.

Amúgy megint ugyanazt írtad le mint én,csak csűrve-csavarva,nem értem miért jó ez neked:D
Nem ugyanazt írtam. :D A jelenlegi taktikájuk ez, most hiába kérjük, hogy ne dobjanak rá, mikor az alacsony szerkezet előnye ez, hogy a végre kiszabadulnak akkor dobják rá. Kerr is biztos ezt kéri tőlük, felállt védelem ellen nem tudnak mit csinálni. Irving kiesése meg azért érvágás még ha Dellavedova eddig döntő MVP formában is tolja. :D

A szépséggel meg azért nem értettem egyet a minap, mert főleg a mai NBA-ben mikor sok csapat játszik small ballt és minél gyorsabban vigyük végig a támadást, kifejezett csemege, hogy két ennyire ellentétes csapat megküzdjön egymással. Az élet is így hozta a Cavsnél, de baromi nagy sakkozás ez így.

szerk: Dellavedova akkor melót beletett az eddigi meccsekbe, hogy kórházba vitték és adtak neki egy kis infúziót, ez azért elég kemény történet. Azt hiszem maximálisan igaz rá, hogy teljesítőképessége határait feszegeti.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.06.10. 12:35:40

Én is azt mondom, hogy nekik kell lépniük és kitalálniuk valamit.
Feladi a rohanást, és csak akkor elővenni pl,amikor eleve esnek a dobások,és nincs lefagyva a keze mindenkinek.
Meglátjuk, a 4. negyedből kéne kiindulnia Kerrnek, az adhat esélyt nekik.

Amúgy megint ugyanazt írtad le mint én,csak csűrve-csavarva,nem értem miért jó ez neked:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2015.06.10. 12:58:47-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.06.10. 12:27:14

Green tényleg jó védő, de most egyszerűen nem tud mit kezdeni azzal, hogy az embere vagy James, aki egy monstrum vagy TT, aki labdát sem kap így nem kell ellene 1vs1-ben védekezni "csak" ki kéne zárni. Viszont Thompson az egyik legjobb pattanózó és ráadásul mellette van még Mozgov is, akik nyomják be őket a darálóba. Egyszerűen a small ball halála ez a felállás és Green négyesben erőlködik. Egyetértek Game-mel, vissza kell menni az alapokhoz. A Cavs úgysem fogja engedni, hogy nagy rohanás legyen a meccs, bele kell menni az ő játékukba és jobbak lesznek. Curry-Klay-Iggy-Lee-Bogut ötös kell. Barnes megszeppent kisfiú James mellett, a jó öreg Iggy meg már nem egy csatát megélt vele, rá kell rakják. Ha kell, akkor 40 percet is rajta kell melózzon.

Na az a 100 alatti kép az durva, s én még valami 21:0-t írtam az alapszakaszra, picit rosszul emlékeztem. :D

A James kép meg régi sebeket tép fel... 2012 G6 Bostonban, 3:2-es Celtics vezetésnél.....Hogy rohadjon meg James. :D

Mondjuk én nem tudom ezt meddig lehet fent tartani, pocsékul dob, de legalább 1-2 tempója kezd beesni, viszont az hogy három meccsen ha jól számolom, akkor pihent 11 percet az egészen elképesztő. Rendben, hogy sok idő volt a Hawks párharc meg e között, de fizikálisan azt bírni, hogy gyakorlatilag 2-3-4 percet pihensz egy-egy meccsen és ráadásul van 30+ dobásod folyamat, nem tudom lehet-e. Én ebben nem hiszek, akármilyen fizikumú James, ők már mit tudnak kitalálni? Nem sok mindent, míg a GSW tarsolyában vannak még lehetőségek és milyen hosszú a csapatuk is.

Egy jó kis hetedik összejöhetne. :D Van rá sansz, most a GSW behúzza amúgy is szerintem, aztán lendületből az ötödiket. James utolsó erejét összeszedve otthon a hatodikot egy kétszeri hosszabbítás után, majd jöhet a hetedik. :D

@csababarca
Az a baj, hogy amit írsz pl az elején azt speciel én adom, ezt írtam már beszéltük is, én ezt nem szeretem bennük. Viszont nekik meg ez a játékuk, gyors indítás, rendezetlen védelem ellen triplára játszás, vagy tempóra vagy bármi csak gyorsan könnyű kosárszerzés. Rendezett védelem ellen látjuk mennyire megy nekik. Small ballt nyomnak, gyorsan szerezzünk labdát és gyorsan fejezzük be. Ezt nem tudják végrehajtani eddig, ha lehetőség van rá ugyanúgy rohannak. Ezért beszéltük, hogy nekik most talán érdemesebb lenne a Cavs játékához igazodni, s elkezdeni "izmozni". Iggyt amíg lépni tud James nyakába betenni, Leet a palánk alá Thompsonnal és tömni befelé a labdákat. Ha bent megy, akkor kint meg lesz hely. Ráadásul faltokat is összelehetne szedni stb.

Irving-gel is működött a játék az első meccsen, ő is nagy melót letett Curry ellen. Love-ot nem tudjuk, támadásban biztos, hogy nagyobb lenne a repertoár, hármasok illetve Love jól is passzol. Védekezés érdekes lenne, TT most valóban jobban illik a rendszerbe. Labdaigénytelen :D és minden pattanóért megy, de nem úgy mint Love, aki otthagyja előre az emberét.

Szerintem koránt sincs ez még veszve, s még időben ébredhet fel a GSW, hogy változtatni kell, mert a Cavs jobban megoldja az ellenfél játékát mint ők fordítva a Cavs játékát.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.06.10. 12:12:52

PCsabi írta:
csababarca írta:Amúgy ez a Cavs védekezés is túl van misztifikálva, ezt a védkeezést egy okos edző-okos csapata (Popovich-Spurs, de talán Doc-Clippers is) úgy aprítaná fel 4-5 passzal egy negyed alatt,hogy könyörögne a Cavs a bíróknál,hogy inkább fújja le a meccset.
Ezek szerint Kerr nem okos edző? Illetve a játékosok sem tűnnek hülyének.

Annak tartom,alapjáraton.
De itt vakon van.
aki nem szól a csapatának már sokadjára,hogy gyerekek,jövünk fel, ne emeljünk már fel egy leindítás után vakon triplát, mikor eleve gyengén ment, arra nem tudok mit mondani, csak azt hogy buta. Vagy nem akarja észrevenni,hogy megkajálták reggelire.

Nálam a Blatt-Kerr párharca simasága dönti el a párharcot eddig, nem James űrszámai,amit összegányol 30%-40%al. Persze szép dolog. De Blatt kitalálta a játékot,amit kell játszani a GSW ellen, és végre tudják hajtani. Kerr meg nem talál fogást, megy a séma,ami mindig,hátha megjavul a rendszer.
Egyedül ez a Lee-dolog volt valami Kerrtől, ami jó dolog. De kevés lesz.
Illetve Jamesre is ki kéne találni valamit, talán lehetne behozni valami mellékembert,hogy szétüsse kicsit meccsek elején, faultokért cserébe persze,de hátha kedvét szegi vagy nem tudom,én megpróbálnám.

Ja amúgy lehet az lesz a "szerencséje" a Cavsnek,hogy nincs se Irving,se Love. Akkor lehet belemennének az adok kapokba, dobálának ők is,gyorsítanának, stb...lehet az feküdne jobban a GSW-nek, persze ez csak feltételezés.
PCsabi
aka Game90

2015.06.10. 11:52:39

Where Amazing Happens.

Azért amikor -20-ról visszajött a GSW, akkor kicsit lefagytam. Amúgy hiába dominált idáig 2,5 meccsen keresztül a Cavs, simán benne van, hogy 1. Curry és/vagy Klay megőrül pár perc erejéig, ahogy azt a negyedik negyedben tette Steph, 2. Kerr kitalál valamit, például Lee játszatása nagy ötlet (több Splash Brothers, Iggy, Lee, Bogut felállás kéne), szóval az is benne van, hogy a Warriors hozza a következő hármat.

Cavs-nél pedig továbbra is a védekezés az alap, ameddig az megvan, lesz esélyük. Támadásban már alig van bennük több, talán pár MM és JJ tripla + JR-nak még nem volt állat meccse.

Ja, és: DELLAVEDOVA! Komolyan, mit játszik ez az ember? Az a követő emberfogás, amit Curry-n tol, az valami hihetetlen.

Ami még hatalmas különbség, hogy a Cavs-ben látom a tüzet, az akarást, küzdenek egymásért, méterekről vetődnek a labdáért, miközben a GSW-ben ez csak Iggy-ről meg talán Green-ről mondható el (mondjuk utóbbi -1 ember ebben a párharcban). Curry-ék meg továbbra is halvérűek.

És akkor lehetne még hatékonyabb mezőnyből :mrgreen: :
LeBron's 123 points this series are the most points scored through the first 3 games of an #NBAFinals (41.0 PPG).
LeBron James has scored, assisted, or created 200 of the Cavaliers' 291 points through the first 3 games of the #NBAFinals. Beyond unreal.

Egyébként neki megint ugyanolyan feje van, mint néhány éve:

Kép

Ez meg...

Kép
Bob_Marley írta:Na Game mi lesz azzal, hogy előbb lesz 4-1 mint hetedik meccs. :D
Még lehet 4-1... :mrgreen:
csababarca írta:Amúgy ez a Cavs védekezés is túl van misztifikálva, ezt a védkeezést egy okos edző-okos csapata (Popovich-Spurs, de talán Doc-Clippers is) úgy aprítaná fel 4-5 passzal egy negyed alatt,hogy könyörögne a Cavs a bíróknál,hogy inkább fújja le a meccset.
Ezek szerint Kerr nem okos edző? Illetve a játékosok sem tűnnek hülyének.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.06.10. 09:52:11

G4 kulcs lesz,bár tartom,hogy hajnalban elbukta a döntőt a GSW, 81-80nál náluk volt a momentum (Curry másfél-2perces röcidzárlata sok volt), onnan húzni kellett volna nekik.

Amúgy ez a Cavs védekezés is túl van misztifikálva, ezt a védkeezést egy okos edző-okos csapata (Popovich-Spurs, de talán Doc-Clippers is) úgy aprítaná fel 4-5 passzal egy negyed alatt,hogy könyörögne a Cavs a bíróknál,hogy inkább fújja le a meccset.
Kerr meg felül a Cavs védekezési taktikájának, és adja alájuk a lovat azzal,hogy dobáltatja a csapatát mindenhonnan, elképzelés nélkül. Nincs csapatjáték, csak egyénieskedő megoldások.
Green is eltűnt, pedig ő kulcs volt a párharcban előzetesen,de Thompson megeszi mindkét oldalon eddig...a liga legjobb védője,és befuccsol a legofntosabb párharcban.
nzxtpo
Capitá del Barça

2015.06.10. 07:06:36

Tévedtem, no nem baj. Valahogy fejben érzem gyengének a GSW-t, nagyon sokat számít a tapasztalat, eddig kritikus pillanatokban rendre megremegett a kezük.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.06.10. 06:12:29

Én 3-1 eredménynél se tudom azt gondolni, hogy eldőlt. Olyan keretbeli különbség van a két csapat között, hogy hihetetlen. Csak amíg az egyik csapat az akaratát véghez tudja vinni, addig a másik totálisan szenved ettől. Negyediket szerintem behúzza a GSW, most a vereség ellenére is úgy gondolom, hogy a pici momentum inkább náluk van.
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2015.06.10. 06:07:38

Ahhh, micsoda meccs! Delly egy elmebeteg, ez nagyon kellett h valaki fellepjen James mellé.. Megint voltak nevetséges fujasok, de kit erdekel?? :Dd 2-1!!!. Ha a következőt behuzzuk szerintem eldolt.. Nagyon remenykedem..

Lets go Cavs!
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.06.10. 06:02:58

csababarca írta:Lehet hogy fordult kicsit a dolog, de ezek a beesett félvak triplák engem nem győztek meg, a meccs képe ugyanaz. Erre nem lehet építeni, hogy innentől beesnek ezek a triplák.
Amire lehet az Lee játéka pl. Az taktikai elem, vàratlan, kizökkenti az alapsémát.
Ez jó egynek, de nem elég.
Currynek is több helye volt, nem tudtak úgy besegíteni rá, szerintem van ebben potenciál GSW oldalról, mert mint írtam ha belül megy, akkor kívül is több hely van. Green meg eddig borzasztóan el van tűnve a sorozatban. Plusz a magabiztosságot is megtörheti a dolog, mert úgy érzem a Cavs támadójátékában több nem igen van. Dellavedova is extra volt ma, vagy Jones stb. A védekezésük adja nekik az erőt és ha az kezd szétzilálódni, akkor a támadásban is szétesnek. Sok buta hiba volt a Cavstől a végén. Szerintem van mibe kapaszkodnia bőven most a GSW-nek a vereség ellenére is. Örök mondás, hogy a védekezés nyer bajnokságot, Lee hátul is hasznos volt, gondolj bele kikaptak öttel és +17-tel zárt. Nagyon érdekes lehet a párharc.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.06.10. 05:55:51

Lehet hogy fordult kicsit a dolog, de ezek a beesett félvak triplák engem nem győztek meg, a meccs képe ugyanaz. Erre nem lehet építeni, hogy innentől beesnek ezek a triplák.
Amire lehet az Lee játéka pl. Az taktikai elem, vàratlan, kizökkenti az alapsémát.
Ez jó egynek, de nem elég.

Kiakadok persze, az olyanokon amikor pl egy leindításnál csinálják. Labdalopásra úgy tekintek, hogy az egy bónusz, ott két pont is extra, lopott pont, meg kell vele elégedni, nem bevállalni egy kockázatos triplát.
Más amikor kijátszák, és úgy hármas, vagy elzárás után stb, de az ész nélküli hajigálásra nem vagyok vevő.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.06.10. 05:51:51

Én nem mondanék ilyet, hogy innen Cavs, mert itt a végén ha nem is jött össze a fordítás, de kicsit fordul a kocka és a Cleveland vesztette el a fonalat, míg a GSW elkapta a ritmust. Persze megint benne lehet a fáradtság is, James 46 percet tolt....Közhely, de igaz, hogy a negyedik iszonyat fontos lesz a GSW-nek, s mutattak jeleket, hogyan tudnak kimászni a slamasztikából. Több palánk alatti játék kell, a dobálással nem lehet a Cavs védelmét megtörni.
Amúgy eléggé megdől az a stat, hogy 100 pont nélkül nem lehet a GSW-t megverni, a Cavs a 100-at kínkeservesen tudja elérni és zsinór másodikat hozzák.

Na Game mi lesz azzal, hogy előbb lesz 4-1 mint hetedik meccs. :D Minden racionális érv kezd megborulni ebben a döntőben. Lehet a rutin is közrejátszik, mert azért a Cavsnél nem egy sokat megélt, bajnok játékos van (még ha nem is játszanak, Perkins-Marion is sokat jelent akár edzésen akár időkérésnél), de nagyon szoros a csata.

Így visszaolvasva azért csababarca is néha kiakad a sok triplától. :D Én ezt nem szeretem a Warriorsban és ha nem esnek a triplák, akkor azért gondban vannak, Lee viszont hozott egy kis olyat, ami jó lehet a későbbiekben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.06.10. 05:57:50-kor.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.06.10. 05:29:54

Feljönnek nehezen -1re erre csinál három marhaságot Curry...-7 ezek miatt.
Nem tudnak higgadtak maradni.

Vége. 81-80 után Curry lebénàzta a meccset,pedig akkor foghatónak tűnt. Jaj de kár azért a 2 perces rémségért amit 81-80 után csinált...:S
Currynek beesett pár tripla, de nem kiegyensúlyozott.

2-1 a Cavsnek, innen behúzzák hat meccsen.
De ez a negyedik negyed adhat erőt a warriorsnak, még akkor is ha ugyanaz a játék képe mint eddig végig.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2015.06.10. 05:52:15-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.06.10. 05:28:24

csababarca írta:Kerr első értékelhető döntése Lee játszatása. Amúgy Blatt megeszi őt...jó most ebben a periódusban beesett pár tripla, de erre nem lehet alapozni.

Istenem és nem tanulnak... Komolyan ennyire vakok??????
-3ra jönnek erre megint csak a triplákra mennek, hát dobjanak már biztonságiakat a fenébe is.
Persze beesett pár tripla is, de végre van palánk alatti játékuk és ez azért nagy segítség nekik. Ha belül jobban megy, akkor a védelem is jobban össze kell rántson és több hely marad kívül. Lee lehet a GSW meglepetés embere. Akármi is lesz a mai (Hosszabbítás. :D ) Lee fontos lehet még a továbbiakban.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.06.10. 05:19:16

Kerr első értékelhető döntése Lee játszatása. Amúgy Blatt megeszi őt...jó most ebben a periódusban beesett pár tripla, de erre nem lehet alapozni.

Istenem és nem tanulnak... Komolyan ennyire vakok??????
-3ra jönnek erre megint csak a triplákra mennek, hát dobjanak már biztonságiakat a fenébe is.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.06.10. 05:04:29

El ne jinxeld. :D Rögtön egy 8:0 GSW futás. Több tényezős a történet, tényleg kicsit OKC-Miami döntőre hajaz a párharc, csak azért ne felejtsük, hogy a Cavs mennyi sérülttel tolja és milyen rövid csapattal. Ez tuti kifog jönni, nem lehet Jamest 45-46 percet játszatni.

Túloldalt meg Lee-t nyomatni kell. Képzett támadásban, a palán alól betud tenni 20 pontot ha kell és ez most nagyon kéne a GSW-nek.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.06.10. 04:52:50

Kerr Brooksi magasságokban van, Blatt hülyére veri a párharcban.
35% mezőnyből... Ezt a csípőprotézis műtétre váró nagyanyám összedobálja álmából megébredve.
4-2t mondtam a GSWnek, meglepne jelenleg ha tudnának még egyet nyerni valahogy, és nem húzná ezt be 4-1 a Cavs.

Ilyen szintű leolvadást pont a nagydöntőre nem sokat láttam mióta NBAt nézek.
Közte 19...51 dobott pont.

Szerk.-9...időt is kért a Cavs. Amúgy nem értem a warriors, nem tanulnak. Barnes labdát szerez, 2 másodperc múlva meg rádobják a triplát, kimarad...miért nem psszolnak kettőt és akkor ziccer, tuti két pont?!
Most épp beesett két tripla, de a játék képe mit sem változott.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2015.06.10. 05:04:45-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.06.10. 03:30:28

PCsabi írta:
Bob_Marley írta:GSW szerintem lépni fog, s a szuper small ball taktikát el kell felejtsék, mert nem működik és csak több kárt okoz mint hasznot. Nem tudnak rohanni és rengetege pattanót elveszítenek.
Viszont akkor Mozgov a pályán tartható lesz.
Ott van Lee a padon megpróbálhatnák. Védekezésbeli hiányosságok kevésbé jönnek ki, miután pattanózni kellene, s nem lábon verné meg 1-2 ember.

@csababarca, így már értem. :D Ha dobások, akkor a Cleveland legutóbbi meccsen rosszabbul dobott egyébként. Ez az 5/25 szép stat, de 32%-os mezőnymutatóval nyert a Cleveland.

Jól kezdett a Cleveland, TT támadásban is hozzátett, na meg a támadópattanók. :D

Shumpert is lesérült, a válla. :D

Nem kell Lee, itt van Ezeli, nagyon jó ma. És végre JR SMith is betalál, 3/3 eddig. Jamesnek nem megy, kihagyott könnyűt is, de cserébe a csapattársak a kapott labdákból pontokat tudnak dobni. Viszont Lee beállt és Shumpert is visszatért.

Utolsó 2 perc nem csababarca meccse. :D Nagy fejetlenség volt, kimaradt dobásokkal, de a végén Jones beküldött egy trííít. A GSW ismét szenved, Iggy talán az egyedüli, aki elől-hátul jó. Ő legalább betör és a gyűrű közeléből is próbál kosarat szerezni. +7 a Cavsnek a félidő, pedig James nem igazán találja magát. Hihetetlen egy párharc ez, tényleg bejöhet az a jóslat, hogy shooting csapat nem tud bajnokságot nyerni? Sok van még a meccsből nemhogy a szériából, de eddig a dobáljuk a tempót és a triplát játék nem kifizetődő a GSW-nek.
Warriors' 37 1st half points is playoff low. Golden State had 39 twice, the last at Memphis on 5/9. Curry 1-6 FG, 1-of-4 3PT, Barnes 0-6 FG.
Nyilván más az ellenfél meg a szitu, de Klay 37 pontot dobott valamelyik alapszakasz meccsen egy negyed alatt, most az egész Warriors dobott 37-et egy félidő alatt. Warriors scored 37 points in ONE quarter 18 times this season.

GSW 3PT%
Game 1: 10-27, 37% Game 2: 8-35, 22.9% Game 3: 3-16, 18.8%

Második félidő:
Annyira próbálja gyorsítani a játékot a GSW, hogy totális kapkodás van, csak mennek előre mint a birka, minél gyorsabban érjünk fel és nem veszik észre, hogy teljesen hatástalan. 11 közte a Clevelandnek. James kezd bepörögni és Dellavedova most támadásban is hasznos. Extázisban a CAVS, lassítanak, gyorsítanak közte 20!!!
Előző meccsen az 59 pont a szezon legkevesebb GSW pontja volt 3 negyed alatt, most 55-öt dobtak. Mindig bennük lehet egy nagy futás, de ez a 72-55 a játék és az eddigi meccseket látva rengetegnek tűnik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.06.10. 04:56:21-kor.
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2015.06.09. 23:33:25

nzxtpo írta:GSW :)
Ahh, hat akkor remelem nem lesz igazad :D
Kép
nzxtpo
Capitá del Barça

2015.06.09. 22:52:47

Messithebest írta:
nzxtpo írta:Vajkéz KC behúzza.
Ő kit takar? :D
GSW :)
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
Válasz küldése