Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem ugyanazt írtam.csababarca írta:Én is azt mondom, hogy nekik kell lépniük és kitalálniuk valamit.
Feladi a rohanást, és csak akkor elővenni pl,amikor eleve esnek a dobások,és nincs lefagyva a keze mindenkinek.
Meglátjuk, a 4. negyedből kéne kiindulnia Kerrnek, az adhat esélyt nekik.
Amúgy megint ugyanazt írtad le mint én,csak csűrve-csavarva,nem értem miért jó ez neked:D
PCsabi írta:Ezek szerint Kerr nem okos edző? Illetve a játékosok sem tűnnek hülyének.csababarca írta:Amúgy ez a Cavs védekezés is túl van misztifikálva, ezt a védkeezést egy okos edző-okos csapata (Popovich-Spurs, de talán Doc-Clippers is) úgy aprítaná fel 4-5 passzal egy negyed alatt,hogy könyörögne a Cavs a bíróknál,hogy inkább fújja le a meccset.
Még lehet 4-1...Bob_Marley írta:Na Game mi lesz azzal, hogy előbb lesz 4-1 mint hetedik meccs.![]()
Ezek szerint Kerr nem okos edző? Illetve a játékosok sem tűnnek hülyének.csababarca írta:Amúgy ez a Cavs védekezés is túl van misztifikálva, ezt a védkeezést egy okos edző-okos csapata (Popovich-Spurs, de talán Doc-Clippers is) úgy aprítaná fel 4-5 passzal egy negyed alatt,hogy könyörögne a Cavs a bíróknál,hogy inkább fújja le a meccset.
Currynek is több helye volt, nem tudtak úgy besegíteni rá, szerintem van ebben potenciál GSW oldalról, mert mint írtam ha belül megy, akkor kívül is több hely van. Green meg eddig borzasztóan el van tűnve a sorozatban. Plusz a magabiztosságot is megtörheti a dolog, mert úgy érzem a Cavs támadójátékában több nem igen van. Dellavedova is extra volt ma, vagy Jones stb. A védekezésük adja nekik az erőt és ha az kezd szétzilálódni, akkor a támadásban is szétesnek. Sok buta hiba volt a Cavstől a végén. Szerintem van mibe kapaszkodnia bőven most a GSW-nek a vereség ellenére is. Örök mondás, hogy a védekezés nyer bajnokságot, Lee hátul is hasznos volt, gondolj bele kikaptak öttel és +17-tel zárt. Nagyon érdekes lehet a párharc.csababarca írta:Lehet hogy fordult kicsit a dolog, de ezek a beesett félvak triplák engem nem győztek meg, a meccs képe ugyanaz. Erre nem lehet építeni, hogy innentől beesnek ezek a triplák.
Amire lehet az Lee játéka pl. Az taktikai elem, vàratlan, kizökkenti az alapsémát.
Ez jó egynek, de nem elég.
Persze beesett pár tripla is, de végre van palánk alatti játékuk és ez azért nagy segítség nekik. Ha belül jobban megy, akkor a védelem is jobban össze kell rántson és több hely marad kívül. Lee lehet a GSW meglepetés embere. Akármi is lesz a mai (Hosszabbítás.csababarca írta:Kerr első értékelhető döntése Lee játszatása. Amúgy Blatt megeszi őt...jó most ebben a periódusban beesett pár tripla, de erre nem lehet alapozni.
Istenem és nem tanulnak... Komolyan ennyire vakok??????
-3ra jönnek erre megint csak a triplákra mennek, hát dobjanak már biztonságiakat a fenébe is.
Ott van Lee a padon megpróbálhatnák. Védekezésbeli hiányosságok kevésbé jönnek ki, miután pattanózni kellene, s nem lábon verné meg 1-2 ember.PCsabi írta:Viszont akkor Mozgov a pályán tartható lesz.Bob_Marley írta:GSW szerintem lépni fog, s a szuper small ball taktikát el kell felejtsék, mert nem működik és csak több kárt okoz mint hasznot. Nem tudnak rohanni és rengetege pattanót elveszítenek.
Ahh, hat akkor remelem nem lesz igazadnzxtpo írta:GSW