Green tényleg jó védő, de most egyszerűen nem tud mit kezdeni azzal, hogy az embere vagy James, aki egy monstrum vagy TT, aki labdát sem kap így nem kell ellene 1vs1-ben védekezni "csak" ki kéne zárni. Viszont Thompson az egyik legjobb pattanózó és ráadásul mellette van még Mozgov is, akik nyomják be őket a darálóba. Egyszerűen a small ball halála ez a felállás és Green négyesben erőlködik. Egyetértek Game-mel, vissza kell menni az alapokhoz. A Cavs úgysem fogja engedni, hogy nagy rohanás legyen a meccs, bele kell menni az ő játékukba és jobbak lesznek. Curry-Klay-Iggy-Lee-Bogut ötös kell. Barnes megszeppent kisfiú James mellett, a jó öreg Iggy meg már nem egy csatát megélt vele, rá kell rakják. Ha kell, akkor 40 percet is rajta kell melózzon.
Na az a 100 alatti kép az durva, s én még valami 21:0-t írtam az alapszakaszra, picit rosszul emlékeztem.
A James kép meg régi sebeket tép fel... 2012 G6 Bostonban, 3:2-es Celtics vezetésnél.....Hogy rohadjon meg James.
Mondjuk én nem tudom ezt meddig lehet fent tartani, pocsékul dob, de legalább 1-2 tempója kezd beesni, viszont az hogy három meccsen ha jól számolom, akkor pihent 11 percet az egészen elképesztő. Rendben, hogy sok idő volt a Hawks párharc meg e között, de fizikálisan azt bírni, hogy gyakorlatilag 2-3-4 percet pihensz egy-egy meccsen és ráadásul van 30+ dobásod folyamat, nem tudom lehet-e. Én ebben nem hiszek, akármilyen fizikumú James, ők már mit tudnak kitalálni? Nem sok mindent, míg a GSW tarsolyában vannak még lehetőségek és milyen hosszú a csapatuk is.
Egy jó kis hetedik összejöhetne.

Van rá sansz, most a GSW behúzza amúgy is szerintem, aztán lendületből az ötödiket. James utolsó erejét összeszedve otthon a hatodikot egy kétszeri hosszabbítás után, majd jöhet a hetedik.
@csababarca
Az a baj, hogy amit írsz pl az elején azt speciel én adom, ezt írtam már beszéltük is, én ezt nem szeretem bennük. Viszont nekik meg ez a játékuk, gyors indítás, rendezetlen védelem ellen triplára játszás, vagy tempóra vagy bármi csak gyorsan könnyű kosárszerzés. Rendezett védelem ellen látjuk mennyire megy nekik. Small ballt nyomnak, gyorsan szerezzünk labdát és gyorsan fejezzük be. Ezt nem tudják végrehajtani eddig, ha lehetőség van rá ugyanúgy rohannak. Ezért beszéltük, hogy nekik most talán érdemesebb lenne a Cavs játékához igazodni, s elkezdeni "izmozni". Iggyt amíg lépni tud James nyakába betenni, Leet a palánk alá Thompsonnal és tömni befelé a labdákat. Ha bent megy, akkor kint meg lesz hely. Ráadásul faltokat is összelehetne szedni stb.
Irving-gel is működött a játék az első meccsen, ő is nagy melót letett Curry ellen. Love-ot nem tudjuk, támadásban biztos, hogy nagyobb lenne a repertoár, hármasok illetve Love jól is passzol. Védekezés érdekes lenne, TT most valóban jobban illik a rendszerbe. Labdaigénytelen

és minden pattanóért megy, de nem úgy mint Love, aki otthagyja előre az emberét.
Szerintem koránt sincs ez még veszve, s még időben ébredhet fel a GSW, hogy változtatni kell, mert a Cavs jobban megoldja az ellenfél játékát mint ők fordítva a Cavs játékát.