Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az én hibám, mert rosszul fogalmaztam. Belekevertem Neymart, de az arra akart utalni, hogy elképzelhető, hogy még mindig tejelünk ilyen-olyan csatornákon keresztül, s lehet Gerson is ilyen, illetve a másik két játékos. Az hogy Neymar üzletnél is volt opciónk másokra egy másik történet.Erxy írta:hopp, akkor van egy kis kavarodas.
Ney uzlet kapcsan letettunk 10 milla koruli osszeget 3 santosos fiatalert.
Gersonert meg tenyleg letettunk mar 3 millat, ezen felul lesz meg 15 milla korul.
Ibrahimovic hozhato, ugy olvastam!Kovbal88 írta:Nagyon örülnék még egy tapasztalt, magas, erős csatár érkezésének!
az a foglalo 3 Santos ifirol szolt, nem Gersonrol.Bob_Marley írta:15-20 között jönne az tényleg sok, de egyelőre én csak a foglalóról tudok, ami viszont kis kockázatú befektetés.
15-18 millió az ára, írta már mindenki. A Juve 16-ot kínált érte, mi blokkoltuk ezt, ennyit meg legalább le kell majd tenni. Úgyhogy sajnos ennyi lesz, ha jön..Bob_Marley írta:15-20 között jönne az tényleg sok, de egyelőre én csak a foglalóról tudok, ami viszont kis kockázatú befektetés.
Sandros résszel egyetértek javarészt, bár idővel lehet Munir lekörözi, de még - tavaly legalábbis - bőven hasznosabbnak éreztem, mint Haddadit.Bob_Marley írta:Gerson szerintem is felesleges, s valószínű, hogy tényleg még a Neymar üzletből "ragad" ránk, de nem sokat fizettünk ki a három tehetséges emberke előjogaiért, s akár még be is válhatnak később. Egyelőre viszont helyük nincsen.
Ehhez mondjuk Luchonak is volt némi köze, aki totál más középpályát csinált, mint eddig volt, ami nem kedvez a Rafinha/Ini/Gerson féle játékosoknak.. Persze egyáltalán nem volt kirobbanó szezonja a kis Alcantarának, de ez nem csak a tehetség hiánya miatt volt - Ini miatt mondom szinte biztosra, ő is flop volt a válogatottban mutatotthoz képest.vagy rafinha, hogy már pedig ő minden celta meccset látott és igenis karmester volt stb stb. itt meg annak ellenére, hogy azért a a lehetőségekhez mérten sokat játszott semmi olyan hű de extrát nem mutatott.
Tudom, de ilyen alapon kb minden második tehetséget elhozhatnánk anélkül, hogy az "épp esedékeseket" kipróbálnánk.gersonról meg nem írtam, hogy az új messi, meg vegyük meg bármi áron, azt íretam egy próbát megér. attól mert brazil és túlsztárolt, még lehet h 5x annyi van benne mint a kis horvátban vagy jóskapistában.
A bizalom az 6873 edzőben kétséges az után, hogy az eltévedt Eusebiot nem voltak képesek időben kirúgni és Vinyals megbízásával is mellényúltak. De LE és stábja a triplázás után bizalmat érdemel és Barto új tanácsadói se találtak semmit a B-sekben. Samperék helyzete a transferban miatt nem eleve reménytelen ennek ellenére se. Ők is tudhatják, hogy vaj van a fejükön. Meg hát ott lehet előttük Piqué,Fabregas Alba és - bizonyos mértékig - Rafinha példája.visca el barca írta:lehet, hogy Chino több barca B meccset látott mint Barto, de a játékosokat LE kéri, ő meg valószínűleg nem csak hogy többet látta őket játszani, de valamelyik stábtaggal agyon is elemezte őket. nem bántásból/bunkóságból mondom, de néha úgy érzem kicsit görcsösen toljátok ezt az állandó """"""""nyafogást""""""", hogy jaj ez most elmegy kölcsönbe, jaj amaz miért nem jön fel, meg elpazaroljuk. van 6873 edző a barcánál, 0-24-ben ez az egy feladatuk van hogy kiválasszák melyik jó, melyik "kuka". bízzatok már bennük egy kicsit a jó ég áldjon meg![]()
Én Chinot csak azért hoztam fel, mert írtad, hogy sanszos, hogy nem ütik meg a szintet a B-sek, és hogy Gerson akár kaphatna lehetőséget - a kárukra.visca el barca írta:...
Én is azok közé tartozom, aki elégedetlen az utánpótlás lehetőségeivel. De ma végre megértettem, mi az oka ennek. LE lenyilatkozta, hogy sokkal többet várt a B-től az előző szezonban. Ebből arra következtetek, hogy a legjobbak is belebonyolódtak az edzőikkel folytatott külön meccsekbe és ezt LE nem díjazza. Talán lesz, aki az előszezonban meg tudja győzni LE-t, hogy a munkájuk alapján mégiscsak számíthat rájuk.visca el barca írta: azt is elhiszem hogy sokan sampert meg a többi b-s gyreket akarnák fene nagy elánnal játszani, csak lehet a szakemberek azt látják, hogy egyik sem üti meg a szintet.
Chinoval értek egyet én is, igazából extrát semmit nem mutatott. A mélységi passzainál meg ha jól megnézed elég sok pontatlan volt, de ez mondjuk nem "kizáró ok", legalább meglátásai vannak, ennyi idősen az is jó. Látszik, hogy tehetséges, mellé gyors is, Brazilként technikás, de ez alapján nem tudom miért kéne 15-18 milliót fizetni érte. Az összes klip szinte az U akárhányas tornákból volt összevágva, és szerintem tényleg nem mutatott olyat, amit sok másik brazil csodagyerektől ne láthatnánk/láthattunk az évek során az ilyen videókban.visca el barca írta:végig nézted egyáltalán? gyors, jól fedezi a labdát, jók a mélységi passzai, és a flikkflakkjai sem olyan öncélú neymar-félék amivel a közönséget szórakoztatná.
Erre meg annyit tudok mondani, hogy ezek a szakemberek hozták el Brazíliából óccsóért Keirrisont, Henriquet, Douglast.. Persze bele lehet nyúlni a tutiba az ilyen igazolásokkal is, de nincsenek túl jó emlékeim az ilyen gyerekekről, úgyhogy ódzkodok tőlük, és inkább olyat játszatnék, aki a klubon belül bizonyított már valami. Mondjuk tény, hogy Gersont nem láttam még "élőben" játszani, és pl Cuadradot is az után kedveltem csak meg, de ezek alapján a videók alapján nem sok reményt fűzök ehhez a transzferhez, ha létrejön - remélem rám cáfol, és aranylabdás lesz..visca el barca írta:azt is elhiszem hogy sokan sampert meg a többi b-s gyreket akarnák fene nagy elánnal játszani, csak lehet a szakemberek azt látják, hogy egyik sem üti meg a szintet.
Ő kérte, hogy ötödére menjen le, ha van vevő és elmenne. Valahol ez jelent meg nemrégen.Chino írta:Azt mondjuk nem értem Pedronak miért vitték le a kivásárlási árát. És pont 30 millióra. Simán el lehetne adni többért is, főleg a Chelsae-nek, ráadásul friss lenne a szerződése, így pedig ez a plafon. Az pedig, hogy elmenne teljesen jogos. Ennyi játékkal még a válogatottsága is veszélybe kerülne
Chino írta:Én személy szerint nem bízom ezekben a barazil csodagyerekekben, ráadásul még egy ilyen összevágott youtube videoból sem jött le, hogy akkora spíler lenne a gyerek.
Gerson jön januárban - Samper megy most.Kubla9 írta:http://www.mundodeportivo.com/futbol/am ... enero.html Na,ha ez a hí igaz akkor ő januárban érkezik.