Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Áthoztam ide, mert ott elég off volt. Bele se akarok komolyabban menni a témába, csak ezt még muszáj..Sanama írta:masreszt nem is ott jatszott, ahol igazan jol tud.
Jó írás, bár eléggé erőteljesen érződik rajta, hogy a számomra "ellentétes" oldalt képviseli. Nem akarok belemenni a jó lenne-e ide vitába, úgysem tudjuk meggyőzni egymást. A franciáról eddig csak olyan hírek voltak, hogy jövő nyáron jönne, ha jönne. Akkorra pedig szerinted is lehet létjogosultsága egy érkezőnek, az pedig szerintem is az legyen, akit a stáb akar.Petr írta:...
Nyilván nem tudhatjuk pontosan, de szigorúan csak a cikkek, meg eredményesség alapján azért ilyet nem mondanék. Klasszikus kilencest kért, amire hozták a kor egyik legjobbját. Bravo és Mathieu is elvileg miatta került a listára. Mindhármukban bízott, s alapvetően nem is lehet rájuk panasz. Rakitic és Vermaelen passz ebből a szempontból. Douglast meg csak azért hozták, hogy kisebb legyen a népharag, de ő aztán tényleg nem sok vizet kavart, ergo láthatóan nem bízik benne LE. Turan meg Vidal is passz, nyilatkozata alapján örül nekik, de nyilván nem mondott volna mást. Az majd később kiderül, mennyire alkalmasak a szerepköreikre.palesz77 a laportás topikban írta:Mondjuk akárki szóba került eddig, őket mindig Lucho kérte...
Hát ezzel az utolsó 3 bekezdéssel totál egyetértek, múltkor én is írtam asszem, hogy a Cityvel sokkal jobban járna..Petr írta:(vannak még egyéb tényezők is, ITT megtalálod őket).
Akkor nem értem Arda szerződtetését, aki a franciához hasonlóan a pálya közepén kapna helyet (legalábbis remélem, a szélen eltűnne), hiába a más szerepkör. A megfelelő létszám már így is megvan, remélem nem szeretnék még ennél is jobban telíteni a középpályát. Sok lenne az elégedetlen sztár, nem kéne ilyennel rombolni a csapatmorált (vannak még egyéb tényezők is, ITT megtalálod őket).danianevem a laportás topicban írta:És, ha Enrique meg a szakmai stáb kéri a francia szerződtetését?
Lehet, de ez mire lecseng, már csak a Gamper marad kb..danianevem írta:Majd lesz egy vezetőség, amelyik fellebbez, utána meg majd játszhatnak Turanék is barátságos meccseken. Ha valahogy megoldható volt a leigazolásuk, akkor nem hinném, hogy pont majd a "sörmeccseken" való játszatásuk ne lehetne az.
Más, hogy ne csak off legyen:
Az olasz Gazetta szerint a Roma bejelentkezett Mascheranoért. Jó vicc.
Az én hibám, mert rosszul fogalmaztam. Belekevertem Neymart, de az arra akart utalni, hogy elképzelhető, hogy még mindig tejelünk ilyen-olyan csatornákon keresztül, s lehet Gerson is ilyen, illetve a másik két játékos. Az hogy Neymar üzletnél is volt opciónk másokra egy másik történet.Erxy írta:hopp, akkor van egy kis kavarodas.
Ney uzlet kapcsan letettunk 10 milla koruli osszeget 3 santosos fiatalert.
Gersonert meg tenyleg letettunk mar 3 millat, ezen felul lesz meg 15 milla korul.
Ibrahimovic hozhato, ugy olvastam!Kovbal88 írta:Nagyon örülnék még egy tapasztalt, magas, erős csatár érkezésének!
az a foglalo 3 Santos ifirol szolt, nem Gersonrol.Bob_Marley írta:15-20 között jönne az tényleg sok, de egyelőre én csak a foglalóról tudok, ami viszont kis kockázatú befektetés.
15-18 millió az ára, írta már mindenki. A Juve 16-ot kínált érte, mi blokkoltuk ezt, ennyit meg legalább le kell majd tenni. Úgyhogy sajnos ennyi lesz, ha jön..Bob_Marley írta:15-20 között jönne az tényleg sok, de egyelőre én csak a foglalóról tudok, ami viszont kis kockázatú befektetés.
Sandros résszel egyetértek javarészt, bár idővel lehet Munir lekörözi, de még - tavaly legalábbis - bőven hasznosabbnak éreztem, mint Haddadit.Bob_Marley írta:Gerson szerintem is felesleges, s valószínű, hogy tényleg még a Neymar üzletből "ragad" ránk, de nem sokat fizettünk ki a három tehetséges emberke előjogaiért, s akár még be is válhatnak később. Egyelőre viszont helyük nincsen.
Ehhez mondjuk Luchonak is volt némi köze, aki totál más középpályát csinált, mint eddig volt, ami nem kedvez a Rafinha/Ini/Gerson féle játékosoknak.. Persze egyáltalán nem volt kirobbanó szezonja a kis Alcantarának, de ez nem csak a tehetség hiánya miatt volt - Ini miatt mondom szinte biztosra, ő is flop volt a válogatottban mutatotthoz képest.vagy rafinha, hogy már pedig ő minden celta meccset látott és igenis karmester volt stb stb. itt meg annak ellenére, hogy azért a a lehetőségekhez mérten sokat játszott semmi olyan hű de extrát nem mutatott.
Tudom, de ilyen alapon kb minden második tehetséget elhozhatnánk anélkül, hogy az "épp esedékeseket" kipróbálnánk.gersonról meg nem írtam, hogy az új messi, meg vegyük meg bármi áron, azt íretam egy próbát megér. attól mert brazil és túlsztárolt, még lehet h 5x annyi van benne mint a kis horvátban vagy jóskapistában.
A bizalom az 6873 edzőben kétséges az után, hogy az eltévedt Eusebiot nem voltak képesek időben kirúgni és Vinyals megbízásával is mellényúltak. De LE és stábja a triplázás után bizalmat érdemel és Barto új tanácsadói se találtak semmit a B-sekben. Samperék helyzete a transferban miatt nem eleve reménytelen ennek ellenére se. Ők is tudhatják, hogy vaj van a fejükön. Meg hát ott lehet előttük Piqué,Fabregas Alba és - bizonyos mértékig - Rafinha példája.visca el barca írta:lehet, hogy Chino több barca B meccset látott mint Barto, de a játékosokat LE kéri, ő meg valószínűleg nem csak hogy többet látta őket játszani, de valamelyik stábtaggal agyon is elemezte őket. nem bántásból/bunkóságból mondom, de néha úgy érzem kicsit görcsösen toljátok ezt az állandó """"""""nyafogást""""""", hogy jaj ez most elmegy kölcsönbe, jaj amaz miért nem jön fel, meg elpazaroljuk. van 6873 edző a barcánál, 0-24-ben ez az egy feladatuk van hogy kiválasszák melyik jó, melyik "kuka". bízzatok már bennük egy kicsit a jó ég áldjon meg![]()
Én Chinot csak azért hoztam fel, mert írtad, hogy sanszos, hogy nem ütik meg a szintet a B-sek, és hogy Gerson akár kaphatna lehetőséget - a kárukra.visca el barca írta:...