Sanama írta:masreszt nem is ott jatszott, ahol igazan jol tud.
Áthoztam ide, mert ott elég off volt. Bele se akarok komolyabban menni a témába, csak ezt még muszáj..

Pont olyan poszton játszott a Bl döntőben szerintem, ahol nálunk is tolná.. Sokat visszazárva, sokat szorongatva, kevés területtel és szabadsággal. Nem is tudta kihozni a maximumot magából..
A labdakihozatalt meg Matyi már írta, Rakitic is valóban egész jól "ellébecol" ahogy írtad, nem lehet rá panasz. De érdemes megnézni a München ellen is mennyi egyszerű passzt rontott, pedig még nem is fullos volt a kezdőjük, a Real elleni tavaszi meccsen se tudtuk hol vagyunk az első 60 percben, amíg ki nem tikkadtak, és ez részben az ő "hibája" is volt, még ha a védekezésével kompenzálta is. Fontos még mindig, hogy a rövid passzos játékot érezzék az igazolásaink, egyáltalán nem elhanyagolható szempont. És Rakitictől, aki 20 millió volt, még "elnézhető" ez - bár engem zavarni szokott -, de itt jön képbe ismét Pogba ára.. Ennyi pénzért ez a minimum elvárás szerintem, hogy feküdjön neki teljes mértékben ez a fajta játék is, különben nagyon kevesek lehetünk játékban a középpályán a komoly meccsekre.
Verrattiban egyetértünk amúgy, nála szerintem tisztán látszik is, hogy passzolna ide, Pogbán én nem látom ezt. De hogy feldobjalak, egész sokszor szóba került már Marco, elméletileg ha váltana, akkor Real vagy Barca.. Jövőre lehet rá esély ha úgy van.