Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én MR. TROMORT-tal értek egyet. A harmadosztályban sokkal nehezebb fejlődni, mint mondjuk egy angol középcsapatnál. Ezért is lenne fontos, hogy akikben potenciál van, annak a nagy részét kölcsönadnánk, a megmaradtak pedig továbbra is a B-t erősítenék.Chino írta:...
Nagyrészt egyetértek, de azért nem minden meccsen játszunk top csapatok ellen, és ilyenkor bőven lehetne kísérletezgetni.Chino írta: Amellett az edző keze is meg van kötve valamennyire, mivel egy szűk elitben lévő, triplázó (+még esetleges kupák) csapattal kell dolgozni, ami folyamatos eredménykényszer alatt van.
Így nem könnyű fiatalokkal kísérletezgetni, pedig egy játékost beépíteni nem fél év.
ZBarca írta:Nincs azzal semmi gond, ha kölcsönbe megy, a jelenlegi csapatba úgysem férne be, a spanyol harmadosztályba meg nem való.
Ezzel egyetértek, csak nehogy túl sok izom kerüljön rá és vele is az történjen mint Bojannal.MR. TROMORT777 írta:Legalább pakolnak rá egy kis izmot, keményedik, mellette lehet fejben is kcisit magába száll, ha látja, hogy mi is az igazi szint. Jó döntésnek tűnik.
talán azért akarjuk angliába küldeni, mert a spanyoloktól senkinek nem kell?palesz77 írta:Barcelona told Alen Halilović (19) that he will leave on loan. He has several offers from english clubs. [md]
Nem tudom miért Angliába akarjuk küldeni, kicsit tartok tőle, hogy ott elveszne..Technikailag megélne ott, de ha a B ligát nem bírta fizikálisan, akkor ott mi lenne vele?
![]()
A fix kezdőhöz tényleg nem. De a többiekhez??noname írta:3. egyszerűen nem elég jók a mostani fiatalok az első csapathoz.
Nem az a posztja szerintem, ő 4-4-2-ben vagy 3-5-2-ben jobban érzi magát.aynas írta:adamáért kár. szerintem ő ügyesebb szélsőként, mint munir és sandro.
Szerintem jól jártunk. Van benne tehetség, de a stílusa nem is passzol a legjobban a csapatba, továbbá nincs kit kiszorítson a kezdőből.PCsabi írta:BREAKING: Liverpool have finalised a deal with Barcelona for young starlet Adama Traore for €15m. [@DiMarzio]
Az mondjuk nem is olyan rossz ár érte, itt nem hiszem, hogy nagy jövője lett volna, maximum 3-5-2-ben.PCsabi írta:BREAKING: Liverpool have finalised a deal with Barcelona for young starlet Adama Traore for €15m. [@DiMarzio]
15 millió tudtommal a kivásárlási ára, ha úgy távozott, akkor se Coutinho, se visszavásárlási.. Amúgy jó helye lesz a Pl-ben, ő alapjáraton nagyon passzol oda szerintem, a helyében nem is jönnék vissza, nálunk nem tudna úgy érvényesülni, mint ott fog - remélhetőleg.Petr írta:Nem tudni, h van e valamilyen visszavásárlási záradék, vagy akármi? A coutinhós dolgot olvastam egyedül.
Nem tudni, h van e valamilyen visszavásárlási záradék, vagy akármi? A coutinhós dolgot olvastam egyedül.PCsabi írta:BREAKING: Liverpool have finalised a deal with Barcelona for young starlet Adama Traore for €15m. [@DiMarzio]