Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megértettem elsőre is, de én meg pont arra utaltam, hogy az nem elvárás, hogy több góllal kell nyerni. És maga a játék meg nem gondolom, hogy 10 éve a legrosszabb lenne. Attól hogy Las Palmas újonc meg hazai meccs? Helyzetek voltak, lőttünk kettőt kézben tartottuk a meccset és igen a végén voltak lehetőségeik az egyenlítésre. Ez baj,ezt írtam már máskor is, s bizony a fegyelemmel gondok vannak, de nehogy már gond legyen, hogy 2:0-ra nyerünk. Nem Barca szintű??Bocs, de már mikor játékosra írja valaki is megmosolyogtató, de most már játék is?Bob_Marley írta:Bob, én bírlak, de te is olyan lettél, mint aki lekaksizza egy hozzászólás lényegét, kiemel 1-2 dolgot, aztán beleköt. A végét gondolom nem olvastad, vagy nem értelmezted.mahitoo írta: Ha régi motoros vagy akkor pláne nem értem amit írtál, mert a pontokat minden esetben meg kell becsülni. És az meg hogy nem nyertünk még sok góllal meccset? Az baj? Ne vicceljünk már, nem az az értékmérő. Megint a RM-t tudom felhozni példának, akár a tavalyit mikor sorra nyertek 4-5 góllal az elején és itt valami egészen elképesztő siralom hangulat volt, hogy jaj Istenem mi lesz...Plusz most is rúgott Ronaldo ötöt egy meccsen meg a Betis megverték aztán kevesebb pontjuk volt a forduló előtt mint nekünk.
Oké, hogy nem klappol minden, s ezt a csapatvédekezésnek tudom be, de temetni meg nem tudom a dolgokat, mert 7 meccsből csak a Celta ellen volt birka játék. Hadd ne fogjam már fel csalódásnak a Las Palmas ellen, mert "csak" kettőt rúgtunk. Annyit kell rúgni, amennyi elég. Kézben volt a meccs, a vége izgulós lett ezt aláírom (voltak lövőhelyzeteik), de ha nincs a szépítés sima 2:0 és ennyi. Minden meccset nyerjünk meg 1:0-ra azt csókolom.
A JÁTÉKUNK 10 éve nem volt ennyire gyenge 10!!!! egymást követő meccsen. A Sevilla elleni első kb 50 perc, és az Atleti elleni utolsó 30 volt Barca szintű. Las Palmas sima??? 2-szer egyenlíthettek volna 2-1 után. LAS PALMAS! Újonc csapat! HAZAI MECCSEN! Nem a pontok a baj, mert az rendben van, de EZT LE IS ÍRTAM, hanem a totálisan siralom játékunk, Messivel is, nélküle is. Értem, hogy sokaknak itt a lényeg, hogy nyerjünk 175 kupát szezononként, de ez nem a Chelsea. Itt játék is kell, szép játék. Nem hiába fütyült a fél Camp Nou a Leverkusen meccsen. De ha így folytatjuk, akkor se játék, se pontok nem lesznek.
Ezzel nem értek egyet, egyfelől nem csak a mai meccsre vonatkozott, amit írtam, márpedig elég visszagondolni a keddire, vagy hogy átlagosan hány helyzetet hagyunk ki egy meccsen. Ez egyébként összhangban van azzal, amit írtam, miszerint nincs egy nyugis meccsünk, pedig helyzetek alapján jópárat korábban lezárhattunk volna.Bob_Marley írta: Helyzetkihasználás nem gondolom, hogy drasztikusan rosszabb lenne, Andris jól megfogalmazta egy másik topikban, azért hú de ziccerekről nem lehet beszélni. Az hogy lövünk x-et kapura az még nem igazi helyzet.
Nem tudom nézted-e most a Chelsea meccset, de Pedroval sem lennénk előrébb.. Xavi még csak-csak, de a fene se gondolta, hogy októberre Rafinha 6 hónapra dől ki, és Messi és Ini is 6 heteket hagy ki legalább. Normális esetben semmi gond nem lenne a keretünkkel, a tavalyinál nem gyengébb lényegesen, csak akkor nem kellett a perememberekre támaszkodni, mert nem voltak sérülések.Nem Ede72 írta:Az egész onnan lett elba...va, hogy elengedték Xavit, meg Pedrót.
Azért 7 sikeres cselt csak összehozott. Persze volt 3-4 olyan szitu is, amikor azt csinálta, amit írsz.visca el barca írta:egy kalap ***.kanty írta:Neymar. Jót tesz a játékának, hogy inkább behúz középre, szabad kezet kap a pályán, csak a csapatnak nem tesz jót, hogy rengeteg helyzetet kihagy.ugrabugrál a labda felett, aztán megvárja még 6 védő odaér. ha meg lőni kell, olyan erővel teszi mint a szomszéd pistike, aki jövő7en lesz 4 éves.
Bob, én bírlak, de te is olyan lettél, mint aki lekaksizza egy hozzászólás lényegét, kiemel 1-2 dolgot, aztán beleköt. A végét gondolom nem olvastad, vagy nem értelmezted.Bob_Marley írta:Ha régi motoros vagy akkor pláne nem értem amit írtál, mert a pontokat minden esetben meg kell becsülni. És az meg hogy nem nyertünk még sok góllal meccset? Az baj? Ne vicceljünk már, nem az az értékmérő. Megint a RM-t tudom felhozni példának, akár a tavalyit mikor sorra nyertek 4-5 góllal az elején és itt valami egészen elképesztő siralom hangulat volt, hogy jaj Istenem mi lesz...Plusz most is rúgott Ronaldo ötöt egy meccsen meg a Betis megverték aztán kevesebb pontjuk volt a forduló előtt mint nekünk.mahitoo írta:...
Oké, hogy nem klappol minden, s ezt a csapatvédekezésnek tudom be, de temetni meg nem tudom a dolgokat, mert 7 meccsből csak a Celta ellen volt birka játék. Hadd ne fogjam már fel csalódásnak a Las Palmas ellen, mert "csak" kettőt rúgtunk. Annyit kell rúgni, amennyi elég. Kézben volt a meccs, a vége izgulós lett ezt aláírom (voltak lövőhelyzeteik), de ha nincs a szépítés sima 2:0 és ennyi. Minden meccset nyerjünk meg 1:0-ra azt csókolom.
Ha régi motoros vagy akkor pláne nem értem amit írtál, mert a pontokat minden esetben meg kell becsülni. És az meg hogy nem nyertünk még sok góllal meccset? Az baj? Ne vicceljünk már, nem az az értékmérő. Megint a RM-t tudom felhozni példának, akár a tavalyit mikor sorra nyertek 4-5 góllal az elején és itt valami egészen elképesztő siralom hangulat volt, hogy jaj Istenem mi lesz...Plusz most is rúgott Ronaldo ötöt egy meccsen meg a Betis megverték aztán kevesebb pontjuk volt a forduló előtt mint nekünk.mahitoo írta:...
Helyzetkihasználás nem gondolom, hogy drasztikusan rosszabb lenne, Andris jól megfogalmazta egy másik topikban, azért hú de ziccerekről nem lehet beszélni. Az hogy lövünk x-et kapura az még nem igazi helyzet. Lehetőségek megvannak, tény hogy többet kilehetne használni, pontosabb lövéssel, pontosabb utolsó passzal. Én mindig azt mondom, hogy a védekezés a kulcsa mindennek és abból lehet építkezni és abból lesz több olyan helyzet, lehetőség amikor nem felállt védelem ellen kell akciózni. És a védekezésben meg jönnek a kihagyások. És sok gólt kapunk, s párharcokat vesztünk el.Balinho írta:Nem a rúgott gólok számával van a baj, hanem a helyzetkihasználással. Igazából még a kapott gólok száma sem katasztrófa, inkább az, hogy a védelmünkben minden meccsen benne van a több kapott gól. Idén egyszerűen nem tudjuk a középpályán dominálni a meccset. Lehet jó a labdabirtoklásunk meg minden, de egyszerűen nincs meg az a fajta fölény, ami tavaly Xavival még megvolt, az amikor úgy tudtunk dominálni, hogy nem volt állandó nyomás alatt a kp, és így egyszerűen frissebbek tudtunk lenni.Bob_Marley írta:Voltak kimaradt lehetőségek, de 7 meccs 12 gól az szerintem rendben van. Majdnem kettes átlag, annyival a mai fociban nyerni kell. A 9 bekapott gól a gáz. Oké hogy ezt megnyomja a Celta elleni négyes, de folyamat mindig becsusszan 1-2 gól és így meg elég nehéz. Gólokra visszatérve sokat ér a Rm a 14-1 gólaránnyal.
Így meg nincs egy igazán nyugis meccsünk se, nincsenek lelazult utolsó fél órák, állandó nyomás és koncentráció-kényszer van a meccsek végén is, ami a jelen sérüléshelyzet, átigazolási tilalom és ezekből eredő szűk rotációs lehetőségek miatt duplán fáj, és akkor még ehhez ugye jön az alapvetően keményebb sorsolásunk...
Sajnos ez az időszak az átvészelésről szól, a BL-ben nyilván talpon kell maradni, a bajnokságban meg tartani magunkat, amennyire csak lehet,
Nem a rúgott gólok számával van a baj, hanem a helyzetkihasználással. Igazából még a kapott gólok száma sem katasztrófa, inkább az, hogy a védelmünkben minden meccsen benne van a több kapott gól. Idén egyszerűen nem tudjuk a középpályán dominálni a meccset. Lehet jó a labdabirtoklásunk meg minden, de egyszerűen nincs meg az a fajta fölény, ami tavaly Xavival még megvolt, az amikor úgy tudtunk dominálni, hogy nem volt állandó nyomás alatt a kp, és így egyszerűen frissebbek tudtunk lenni.Bob_Marley írta:Voltak kimaradt lehetőségek, de 7 meccs 12 gól az szerintem rendben van. Majdnem kettes átlag, annyival a mai fociban nyerni kell. A 9 bekapott gól a gáz. Oké hogy ezt megnyomja a Celta elleni négyes, de folyamat mindig becsusszan 1-2 gól és így meg elég nehéz. Gólokra visszatérve sokat ér a Rm a 14-1 gólaránnyal.
eimenis1212 írta:sztem meg hagyjuk. Azért mert az elmúlt fordulókban 1-0 ra meg 2-1-ekre nyertünk attól még az idei teljesítményünk katasztrófa. Aki miatt hoztuk eddig a meccseket az Messi volt - de a játék idén csapnivaló volt vele is -, csakhát ő megmentett minket.Pavel írta:Míg a focit gólra játsszák, így nem lehet nyerni.
A foci Istenei mostanában nagyon nem kedvelnek minket.
Nincs mit tenni menni kell előre.
Nem mondom h a mai sevillai vereséget megérdemeltük, de nem véletlen h minden meccs nyögvenyelős idén. A madrid gólkülönbsége 14-1 , a mién 12-9? azt hiszem, ez mindent elmond
egy kalap ***.kanty írta:Neymar. Jót tesz a játékának, hogy inkább behúz középre, szabad kezet kap a pályán, csak a csapatnak nem tesz jót, hogy rengeteg helyzetet kihagy.
sztem meg hagyjuk. Azért mert az elmúlt fordulókban 1-0 ra meg 2-1-ekre nyertünk attól még az idei teljesítményünk katasztrófa. Aki miatt hoztuk eddig a meccseket az Messi volt - de a játék idén csapnivaló volt vele is -, csakhát ő megmentett minket.Pavel írta:Míg a focit gólra játsszák, így nem lehet nyerni.
Így van. Egyelőre még a Real előtt vagyunk, és ha nyernek, akkor is 2-vel fognak menni, ami semmi, főleg úgy, hogy már néhány kemény ellenfélen túl vagyunk.Bob_Marley írta:Október harmadikán eldőlt a bajnokság?Leon írta:Nah akkor ennek a bajnokságnak annyi. BL-re meg a kupára kell rámenni. A Ligában játszon a C csapat Gumbaukkal meg Alvessekkel...
Azért ne legyünk már ilyenek, Sevilla-ban toltuk benne van, hogy kikapunk. Csupán 31 forduló van hátra, hihetetlen hogy állandóan napról-napra számol valaki, s nem hosszútávon gondolkozik. Lesz itt bőven körbeverés, erősödtek a középcsapatok és már rég nem 100 pontot bajnokságokról szól a dolog.
Ennyi.Pavel írta:Míg a focit gólra játsszák, így nem lehet nyerni.
Szezon elején látszott a baj. Nem volt olyan bika kezdésünk a tabellát elénzve mint a nevek mutatják és mégis csak kínlódtunk. A csapat fele lehalt, Suareznek Neymar és Rakitoc akiknek húzóembernek kéne lenni totál kevesek ebben a szezonban, ráadásul a szerencsével is hadilábon állunk. Minden adja magát. Ha nem vérzünk el télig tegyük össze a kezünket. Nagyon sokmindenen változtatni kell majd...visca el barca írta:rakás f*s az egész. 20 helyzetből lövünk egy gólt, így nem lehet nyerni. munirt meg sandrot is a francnak játszatja, mintha emberhátrányban lennék. suarez duplanulla, raktic meg triplanulla
simán kellett volna hozni ezt a meccset, de azt majd a real fogja. király, hogy alig telt el 6 forduló, már most f*s az egész.