Barça a Bajnokok Ligájában
- lui1698
- Llegenda del Barça
Pici statisztika:
Xavinak több pontos passza volt (163), mint a komplett Chelsea-nek (105).
A Chelsea most már 7 BL-meccsen maradt veretlen a Barcelona ellen, egy másik csapat sem húzta tovább négynél.
A leggyakoribb passzkombináció a Busquets-Xavi volt a Barcánál (30 passz), ugyanez a Chelsea-nél Cech-Drogba (6 passz).
A Barca elleni BL-párharcok során a Chelsea-ből állították ki a legtöbb játékost, összesen négyet.
Xavinak több pontos passza volt (163), mint a komplett Chelsea-nek (105).
A Chelsea most már 7 BL-meccsen maradt veretlen a Barcelona ellen, egy másik csapat sem húzta tovább négynél.
A leggyakoribb passzkombináció a Busquets-Xavi volt a Barcánál (30 passz), ugyanez a Chelsea-nél Cech-Drogba (6 passz).
A Barca elleni BL-párharcok során a Chelsea-ből állították ki a legtöbb játékost, összesen négyet.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Én kellően szégyellem magam a csapat tegnapi produkciója miatt, ilyen lelketlen és gyenge játékot, mint amit a második félidőben bemutattunk, régen láttam volna, ha történetesen nem a hétvégén lett volna a Clasico (és az, hogy a PL leggólképtelenebb csatára, akin az egész világ röhög, betalált nekünk, már csak hab volt a tortán)
De szégyellhetik magukat a Chelsea-fanok is, amennyi mákuk van, nem csodálkoznék ha az Interpol komplett drogügyosztálya nézne be a következő edzésükre
Jövőre meg felállíthatná Platini a Futball Szégyene Ligáját a BL helyett, meghívná a Chelsea-t, Real Madridot, Juvét-Milant-Intert meg néhány ciprusi/kazah/vietnámi stb.bajnokot és sok változás nem is lenne
Visszatérve a Barcára, Messi-t a kupadöntőig nem szeretném a pályán látni (de még az sem biztos, hogy ott szeretném), ugyanez vonatkozik Tello-ra, Xavira és a komplett védelmünkre
De szégyellhetik magukat a Chelsea-fanok is, amennyi mákuk van, nem csodálkoznék ha az Interpol komplett drogügyosztálya nézne be a következő edzésükre

Jövőre meg felállíthatná Platini a Futball Szégyene Ligáját a BL helyett, meghívná a Chelsea-t, Real Madridot, Juvét-Milant-Intert meg néhány ciprusi/kazah/vietnámi stb.bajnokot és sok változás nem is lenne
Visszatérve a Barcára, Messi-t a kupadöntőig nem szeretném a pályán látni (de még az sem biztos, hogy ott szeretném), ugyanez vonatkozik Tello-ra, Xavira és a komplett védelmünkre
-
- aka Game90
Ez a tegnapi meccs (meg úgy az egész elődöntő) kabaré volt:
1. emberelőnyben, 2-0-ról sikerült leadnunk a meccset.
2. ok, hogy jól tömörült a Chelsea, de egy Cahill, Terry nélküli csapatnak nem tudtunk begyömöszölni 1 gólt.
3. kihagyott 11-es, kapufa, Messi ziccer, amit 100ból 101x értékesít.
4. még Torres is gólt lőtt.
Kb. én is így csináltam:

1. félidő még tetszett is, de a 2. félidőben már nem tudtuk ugyanazt a játékot nyújtani. Felálltunk középen, mint valami vízilabda meccsen, de középen átjátszhatatlan volt a Chelsea, ha kijátszottuk szélre a labdákat, akkor pedig 2 lehetőség volt, 1. vissza passz középre, 2. beadás, amit 10ből 9x kifejelt az egyik védő.
Ez az utóbbi 1 hét olyan arsenalosra sikerült, de én nem temetném a csapatot, a Messi - Iniesta - Xavi hármasnak nem igazán ment ezen a 3 meccsen, előfordul az ilyen. Mondjuk ha csak 50%-ban kihasználjuk a helyzeteinket, akkor nincs miről beszélni. De ismét bebizonyosodott, hogy hiába vannak klasszis játékosaink, ha ebből a 3 játékosból 2 rosszul játszik, akkor csak szenvedünk.
Pep szerintem maradni fog, jövőre újra megpróbálja behúzni a PD-t és a BL-t is, egy ilyen "bukott" szezon után nem hiszem, hogy felállna a kispadról. Igazából nyáron csak egy LB/CB-t kéne igazolni, csatárkérdés már érdekesebb, ameddig Messi 60-70 gólt lő egy szezonban és hamis 9-esként játszik, addig nem sok értelme van 30-40 millióért csatárt venni, csak úgy járna, mint Samu vagy Ibra. Illetve az is meghatározza az igazolásokat, hogy mi lesz az Abidal, Adriano, Keita, Afellay négyes sorsa + a Pedro/Cuenca/Tello hármasból távozik-e valaki. Na, de ez itt már erősen OFF, szóval abba is hagytam inkább
Visca el Barca!
Szerk.:
http://nepstadion.blog.nepsport.hu/arch ... ing_grace/
Abban szinte biztosak lehetünk, hogy egy korszak véget ér ezzel a BL-idénnyel, de én távolról sem a Barcelonára gondolok, sőt Guardiola maradása így lett csak igazán biztos. Messi nem indult el a lejtőn, Xavi nem felejtett el focizni, azt is látjuk, hogy az utánpótlásban is komoly potenciál van. Jól hangzó szlogen, hogy vége a Barca-érának, de minimum túlkapásnak tűnik azt mondani, hogy két korszakot egy kapufa választ el egymástól. Guardiola, sőt minden más maradni fog, csak a nagy Inter-győzelmet cseréljük majd nagy Chelsea-győzelemre.
1. emberelőnyben, 2-0-ról sikerült leadnunk a meccset.
2. ok, hogy jól tömörült a Chelsea, de egy Cahill, Terry nélküli csapatnak nem tudtunk begyömöszölni 1 gólt.
3. kihagyott 11-es, kapufa, Messi ziccer, amit 100ból 101x értékesít.
4. még Torres is gólt lőtt.
Kb. én is így csináltam:

1. félidő még tetszett is, de a 2. félidőben már nem tudtuk ugyanazt a játékot nyújtani. Felálltunk középen, mint valami vízilabda meccsen, de középen átjátszhatatlan volt a Chelsea, ha kijátszottuk szélre a labdákat, akkor pedig 2 lehetőség volt, 1. vissza passz középre, 2. beadás, amit 10ből 9x kifejelt az egyik védő.
Ez az utóbbi 1 hét olyan arsenalosra sikerült, de én nem temetném a csapatot, a Messi - Iniesta - Xavi hármasnak nem igazán ment ezen a 3 meccsen, előfordul az ilyen. Mondjuk ha csak 50%-ban kihasználjuk a helyzeteinket, akkor nincs miről beszélni. De ismét bebizonyosodott, hogy hiába vannak klasszis játékosaink, ha ebből a 3 játékosból 2 rosszul játszik, akkor csak szenvedünk.
Pep szerintem maradni fog, jövőre újra megpróbálja behúzni a PD-t és a BL-t is, egy ilyen "bukott" szezon után nem hiszem, hogy felállna a kispadról. Igazából nyáron csak egy LB/CB-t kéne igazolni, csatárkérdés már érdekesebb, ameddig Messi 60-70 gólt lő egy szezonban és hamis 9-esként játszik, addig nem sok értelme van 30-40 millióért csatárt venni, csak úgy járna, mint Samu vagy Ibra. Illetve az is meghatározza az igazolásokat, hogy mi lesz az Abidal, Adriano, Keita, Afellay négyes sorsa + a Pedro/Cuenca/Tello hármasból távozik-e valaki. Na, de ez itt már erősen OFF, szóval abba is hagytam inkább

Visca el Barca!
Szerk.:
http://nepstadion.blog.nepsport.hu/arch ... ing_grace/
Abban szinte biztosak lehetünk, hogy egy korszak véget ér ezzel a BL-idénnyel, de én távolról sem a Barcelonára gondolok, sőt Guardiola maradása így lett csak igazán biztos. Messi nem indult el a lejtőn, Xavi nem felejtett el focizni, azt is látjuk, hogy az utánpótlásban is komoly potenciál van. Jól hangzó szlogen, hogy vége a Barca-érának, de minimum túlkapásnak tűnik azt mondani, hogy két korszakot egy kapufa választ el egymástól. Guardiola, sőt minden más maradni fog, csak a nagy Inter-győzelmet cseréljük majd nagy Chelsea-győzelemre.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Capitá del Barça
Az a baj, hogy ott van a majdnem. Érződött egész tavasszal, hogy kipukkadt a csapat, elfáradtak. Ezt neki is éreznie kellett. Lehet, hogy emiatt volt tanácstalan. Tudom, hogy nem ad fel soha semmit, de most okosabb lett volna valamit feladni. Tisztelem és becsülöm őt, mert fantasztikus, amit véghez vitt a csapattal. Nagyszerű sportember, mindig győzni akar.Messidona10 írta:Sok mindent lehet rá mondani, de hogy valóban feladna valamit, azt nem. Jó, egyszer-kétszer húz váratlanokat, amelyek esetenként értelmetlennek tűnnek (Tello), de hogy feladná, azt soha. Nagyon nem szeretem azt sem, mikor ezt mondja, hiszen valójában nem teszi ezt. Nagyon is jól tette, hogy nem a fiatalokat játszatta, hiszen amíg esély van, élni kell a lehetőséggel, láthattuk, majdnem megtörtént a fordítás.G.Gabe írta:
De mindig, mindent megnyerni, mindig győzni nem lehet. És most jobb lett volna választani azt hiszem.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
Messi büntetője kritikus volt.
Az is bizonyítja, hogy rögtön utána, az 52. perc végén Messi belemegy egy lökdösésbe, védve a LaMasia-ból Fabregast. Tőle ez nagyon szokatlan.
Egyébként is több labdát eladott a meccs alatt (kopizva az előző meccseket), bár valamivel jobban játszott már mint a múlt héten, de ezt már cseszhetjük.
A Barca érdemtelenül esett ki, rengeteget tett a továbbjutásért, óriási szerencséje volt a Chelsea-nak mindkét meccsen. Ugyanez igaz a real győzelmére is.
A Chelsea10, majd kilenc emberes falat húzott a 16-osra, meg se kíséreltek támadni, tök véletlen szituációból jött a féliők végén 1-1 gól cserébe, a 2. már persze mindegy is volt.
Hatalmas röfögések közepette búcsúzik csapatunk.
Ezt elbénázta a Barca.
Most mit mondjon az ember, ferobban a méregtől, hogy nem sikerült simán kiverni ezt a béna bunkercsapatot.
Még1x, óriási szerencséje volt a Chelsea!
''
Az is bizonyítja, hogy rögtön utána, az 52. perc végén Messi belemegy egy lökdösésbe, védve a LaMasia-ból Fabregast. Tőle ez nagyon szokatlan.
Egyébként is több labdát eladott a meccs alatt (kopizva az előző meccseket), bár valamivel jobban játszott már mint a múlt héten, de ezt már cseszhetjük.
A Barca érdemtelenül esett ki, rengeteget tett a továbbjutásért, óriási szerencséje volt a Chelsea-nak mindkét meccsen. Ugyanez igaz a real győzelmére is.
A Chelsea10, majd kilenc emberes falat húzott a 16-osra, meg se kíséreltek támadni, tök véletlen szituációból jött a féliők végén 1-1 gól cserébe, a 2. már persze mindegy is volt.
Hatalmas röfögések közepette búcsúzik csapatunk.
Ezt elbénázta a Barca.
Most mit mondjon az ember, ferobban a méregtől, hogy nem sikerült simán kiverni ezt a béna bunkercsapatot.
Még1x, óriási szerencséje volt a Chelsea!
''
- visca el barca
- Presidente del Barça
de. messi kihagyott 11-ese miatt estünk ki. utána egyértelmeun megrogyott a csapat. ha azt beveri, nagy valoszinuseggel kap még egyet a cselzi és akkor onnan nincs mirol tovább beszélni.Subinho írta:JA! és nem messi 11-ese miatt nem mentünk tovább, asszem ezt mindenki beláthatja!!!
persze tett már le annyit az asztalra h ez miatt ne bántsuk.
kicsit olyan volt ez a szezon, mintha elmennél egy oriasi buliba, és mindenki, köztük te is a legjobb nőt fűtenéd egész éjszaka. bevetsz mindent, lenyűgözőbbnél lenyűgözőbb taktikákat eszelesz ki, lerázod magadról az összes vetélytársat, majd miután a csaj téged választ és akciozhatnál nem áll fel...

erre mondják azt hiszem találóan azt, hogy sok hűhó semmiért

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Sok mindent lehet rá mondani, de hogy valóban feladna valamit, azt nem. Jó, egyszer-kétszer húz váratlanokat, amelyek esetenként értelmetlennek tűnnek (Tello), de hogy feladná, azt soha. Nagyon nem szeretem azt sem, mikor ezt mondja, hiszen valójában nem teszi ezt. Nagyon is jól tette, hogy nem a fiatalokat játszatta, hiszen amíg esély van, élni kell a lehetőséggel, láthattuk, majdnem megtörtént a fordítás.G.Gabe írta:Az az érzésem, hogy Pep két szék között a földre huppant.
Hajtogatta, hogy nem lesz meg a bajnokság. Ennek ellenére hajtotta a csapatot, nem pihentette őket, pedig már februárban érződött, hogy agyilag elfáradtak. Hagynia kellett volna a bajnokságot, és a BL-re koncentrálnia.
Felhozni már akkor a fiatalokat.
-
- Capitá del Barça
Az az érzésem, hogy Pep két szék között a földre huppant.
Hajtogatta, hogy nem lesz meg a bajnokság. Ennek ellenére hajtotta a csapatot, nem pihentette őket, pedig már februárban érződött, hogy agyilag elfáradtak. Hagynia kellett volna a bajnokságot, és a BL-re koncentrálnia.
- Dawe
- Jugador d'estrella
Bocsánat az offért, nem tud valaki hivatalos Manchester City magyar rajongói oldalt ami nem gportálos, mindenkilapjás szutyok? Csak a facebook oldalon van ilyen oldal?
Barca...Barca...BAAAAAAARCA
Ronaldinho: Nyerjen mindent a barca - úgy legyen - és úgy is lett
Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Torres told the press, "Barcelona are clearly the best side in Europe!"
Ronaldinho: Nyerjen mindent a barca - úgy legyen - és úgy is lett

Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Torres told the press, "Barcelona are clearly the best side in Europe!"
-
- Capitá del Barça
Osztom ezt a nézetet én is. Akkor begörcsöltek a fiúk.herlius írta:Hát én pedig nagyon azt láttam, hogy az volt a meccs fordulópontja. A srácok nagyon éhesen jöttek ki a szünetről, de az elrontott tizi után totálisan padlóra kerültünk. Onnan kezdődött a vergődés,a statikus passzolgatás és gyakorlatilag helyzet nélkül lehoztuk a hátralevő időt.Subinho írta: JA! és nem messi 11-ese miatt nem mentünk tovább, asszem ezt mindenki beláthatja!!!
És hát az igaz, hogy VV nagyot hibázott az első gólnál, de hát ő is ember, elfáradt. Lehet, hogy 20 ilyenből 19-et simán megfogna. Ez volt a 20.
Ez van. Nem vele volt itt a probléma, hanem kopletten a csapattal.
Elfáradtak. Ennyi.
- Mihu
- Director del Fútbol
Ne haragudj, de hagy kérdezzem már meg, hogy mióta szurkolsz a Barcának? Soha nem hozott nekünk nagy meccset? Akkor ezek szerint a 2006-os BL döntő az csak edzőmeccs volt? Vagy a 2009-es BL döntő. Vagy a Real elleni 2004-es idegenbeli meccs. Valdes-nek rengeteget köszönhetünk, csak szegénynek megvannak a potyái is, de már csak évente 1-2, de ez minden kapusnál benne van. Legyen szó Cech-ről, Neuer-ről, vagy Buffon-ról. Érdekes hogy Neuer-t hozod példaként, aki az első Bayern-es meccsein akkorákat bakizott, hogy rossz volt nézni. Kigurította a csatárnak, meg mellényúlt, stb. VV rengeteg bravúrt mutatott be mióta nálunk van. Sokkal több meccset nyert meg nekünk, mint ahány elment rajta.recrea írta:
Valdes pedig még sosem hozott nekünk nagy meccset, csakh ne menjünk messzire, Cech épp most tette ezt meg kétszer. Közepes kapus, akit visz magával a csapat. Egy az egyben és vonalon tényleg jó, egy jó reflexkapus, a védelmünk jellegéből kiindulva pedig viszonylag sokszor kényszerül egy az egyre, ezekből pedig a nagy számok törvénye alapján megfog párat. Semmi különös.
Amiért haragszom rá, az Pique kinyírása. Számtalanul láthattuk már tőle, h minden ész nélkül kirohan és tarol mindenkit.
Kapusok válaszoljanak, kérdezem én, miért nem lehet egy hangos "Enyém!!!" kiabálással jelezni pl. tegnap Piquenek, aki ekkor összehúzza magát, félreáll, utána pedig nyújtott lábbal, a labdát megkaparintva, immáron tényleg ész nélkül nekiesek Drogbának. Komolyan Valdes többször tarol le saját játékost, mint ellenfelet. Ivanovics fejesnél is a fű alatt volt vhol, minden szögletnél vagy beadásnál rettegek, egy Cechnél, Neuernál ez meg sem fordul a fejembe. Ezért neh már topkapusnak nevezzük.
Hát én pedig nagyon azt láttam, hogy az volt a meccs fordulópontja. A srácok nagyon éhesen jöttek ki a szünetről, de az elrontott tizi után totálisan padlóra kerültünk. Onnan kezdődött a vergődés,a statikus passzolgatás és gyakorlatilag helyzet nélkül lehoztuk a hátralevő időt.Subinho írta: JA! és nem messi 11-ese miatt nem mentünk tovább, asszem ezt mindenki beláthatja!!!
-
- Capitá del Barça
Nekem már többször eszembe jutott. A válogatottban is többször szerepelt már ott. Elég meglepő húzás lenne az biztos. De most már úgyis mindegy, meg lehetne próbálni, míg Abidal helyére nem találunk valakit. Montoya meg amikor játszott, ügyesen muzsikált, be lehetne dobni a mély vízbe, hogy mit tud. Most már nem számít.Messidona10 írta:Hát mondjuk ha Dani Alves átkerülne a pálya bal oldalára, azon én erőteljesen meglepődnék
és ezzel a felállással előre is lehetne rotálni. Ott lenne cserébe Alexis, Tello, Cuenca, Thiago
És lehet, h Xavi helyett egy Thiagot kezdetni, Fabre helyet Cuencat.
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Hát mondjuk ha Dani Alves átkerülne a pálya bal oldalára, azon én erőteljesen meglepődnék 

-
- Capitá del Barça
Sosem felejtem el, a 90-es években volt egy karikatúra a magyar válogatottról, hogy a 11 játékos egymás nyakába ülve beáll a gólvonalra.
Kb ezt csinálta a Chelsea is. A fortuna mellettük állt már a FA kupa elődöntőn is. 40 percet úgy bekkeltek ki ott is, hoy volt, h 3-an álltak a gólvonalon, és onnan vagdosták ki a labdát. Aztán ott is a 43. percben Drogbának előrevágtak egy labdát, és gól.
Ugyanez volt nálunk is az első meccsen. Gólvonalról kivágott labdák.
Sajnos a Barca ellen más taktika nem működik. Nem működik a letámadás. Azt még a Real sem bírta fizikailag, a MU sem bírta, senki sem bírja. Ehhez a Barca túlságosan is labdabiztos. Marad a 16-osra beáll a 11 ember.
Egy kisebb csapatot még könnyebben kipasszolgatunk, és könnyebb gólt rúgni nekik, de egy ilyen csapatot már nehezebb.
Nagyon remélem, hogy Pep marad. És megújítja a csapatot. Nem mehet el így. nem adhatja fel.
Nekem már az is megfordult a fejemben, hogy mi van, ha éppen a Romához igazolt Enrique hiányzik Pep mellől? Mindenesetre egy biztos: a bajnokikon vérszemet fognak az ellenfelek kapni. Oda kell figyelni. Bár én azt mondom, hogy most már úgyis mindegy. Hozni kell sok B-játékost, hogy Xaviék pihenjenek, nekik a nyár is hosszú lesz.
Pepnek meg lesz 3 hónapja, hogy a bunkerek feltöréséhez kifejlesszen egy mozsárágyút.
És kell találnia Villa mellé még egy vérbeli csatárt.
Szerencse, hogy ősszel vissza fog térni. Én még egy iylesmi felálláson sem lepődnék meg:
VV
Montoya- Piqué/Puyol- Alves
Busquets-Masc/Keita
Iniesta - Xavi- Fabregas
Messi- Villa
Szóval egy 3-2-3-2
Kb ezt csinálta a Chelsea is. A fortuna mellettük állt már a FA kupa elődöntőn is. 40 percet úgy bekkeltek ki ott is, hoy volt, h 3-an álltak a gólvonalon, és onnan vagdosták ki a labdát. Aztán ott is a 43. percben Drogbának előrevágtak egy labdát, és gól.
Ugyanez volt nálunk is az első meccsen. Gólvonalról kivágott labdák.
Sajnos a Barca ellen más taktika nem működik. Nem működik a letámadás. Azt még a Real sem bírta fizikailag, a MU sem bírta, senki sem bírja. Ehhez a Barca túlságosan is labdabiztos. Marad a 16-osra beáll a 11 ember.
Egy kisebb csapatot még könnyebben kipasszolgatunk, és könnyebb gólt rúgni nekik, de egy ilyen csapatot már nehezebb.
Nagyon remélem, hogy Pep marad. És megújítja a csapatot. Nem mehet el így. nem adhatja fel.
Nekem már az is megfordult a fejemben, hogy mi van, ha éppen a Romához igazolt Enrique hiányzik Pep mellől? Mindenesetre egy biztos: a bajnokikon vérszemet fognak az ellenfelek kapni. Oda kell figyelni. Bár én azt mondom, hogy most már úgyis mindegy. Hozni kell sok B-játékost, hogy Xaviék pihenjenek, nekik a nyár is hosszú lesz.
Pepnek meg lesz 3 hónapja, hogy a bunkerek feltöréséhez kifejlesszen egy mozsárágyút.
És kell találnia Villa mellé még egy vérbeli csatárt.
Szerencse, hogy ősszel vissza fog térni. Én még egy iylesmi felálláson sem lepődnék meg:
VV
Montoya- Piqué/Puyol- Alves
Busquets-Masc/Keita
Iniesta - Xavi- Fabregas
Messi- Villa
Szóval egy 3-2-3-2
Minden szóval egyetértek.Lesy írta:Nem csak akkor vagyok Barca szurkoló, mikor nyer a csapat....
Nem csak akkor szurkolok nekik, mikor 5-0-ra vagy 6-2-re verik a Madridot....
Nem csak akkor tartom Messit a világ legjobbjának, mikor ötöt rúg a BL-ben egy meccsen....
Nem azt mondják a futball nagyjai, hogy a legszebb játékot a Madrid játssza....
Nem azt mondják, hogy Pepe a legjobb védő, Özil a legjobb irányító, vagy hogy Ronaldo a világ legjobbja....
Mondhatjátok, hogy mi Barcások divatdrukkerek vagyunk, de ez a "divat" amit a csapat képvisel milliókat ejtett rabul....
- Kash
- Entrenador del Barça
Gratulálok a Barcelonának, nyernünk kellett volna a hezeteink száma alapján, de a football iratlan szabálya szrint jogos hogy kiestünk. De ez nem a vég, nem kezdődik új korszak, ez az évtized még a barcáról fog szólni, majd meglátjátok.

-
- Capitá del Barça
Jah, azért az sem lett volna rossz taktika, hogy 18-20-ról belebikázni az embertömegbe, hátha kidől még egy kettő, mint a kuglbábú. Lehet, hogy utána inkább elugrik előle, mert nem akar még egy sallert kapni.miihii írta:Egy kicsit a róka fogta csuka esete ez.Ott van a 16-oson belül a komplett vendégcsapat plusz a mi 4-5 játékosunk,ez úgy 15 ember.Kipasszolgatni rohadt nehéz ezt az emberfalat,lőjük át. Igen,de attól még ugyanúgy ott lesz ez a 15 ember előtted,ráadásul ahogy Boixos is mondja,nagydarab palik ezek,rendesen kitakarják a felületet. Volt amikor próbálkoztunk lövéssel,látható volt,h kábé a második emberig jutott,máris blokkolták.Ami meg átment a falon,az a kaput is elkerülte.Tehát ez ellen a betonfal ellen nagyon nehéz játszani és igazából nincs jó megoldás.Én is azt mondom,h azért jobban váltogathattuk volna a kettőt,egy-két távoli (már a 18 méter is az) még belefért volna,hátha úgy pattan le a labda...
- Subinho
- Director del Fútbol
a tegnapi meccsen 3 alapvető hibát követtünk el:
1., az első félidőben remekül játszott a csapat - a lehetőségekhez képest - és jöttek is a gólok, nem is akármilyenek!!! gyönyörűek!!! aztán a 45 perc letelte után hihetelen védelmi hiba és gól! kérdem én: miért nem lehetet azt az 1 perc hosszabbítást kipasszolgatni, minek kellett mindenkinek előre menni, mintha a 90. perc lett volna??? nagyon buta gól volt!!!
2., piqué sérülése - ami alapjaiban döntötte a taktikát, ugyanis alves nem középső védő, így busi visszább lépett és nem volt középpályás védekezésünk! jobb oldalon meg cuenca és dani sok volt... ezért is ment át cu a balra...
3., a második félidőben még inkább beállt a cselszi és ekkor jöttek valahonnan pep feje mélyéről a cserék... jöjjön be tello, keita... kérdem én: miért? minek? hova? velük a csapat egyértelműen gyengült, mintha 2-vel kevesebben lettünk volna!!! keita hónapok óta semmit nem játszott... kb. onnantól érezni lehetett, hogy ez a meccs elmegy!!!
nagyon fájó ez a vereség, nem az eredmény miatt, hanem a látott kép miatt. egy ilyen antifoci csapat, aki az egész meccsen kb. 3x próbált támadni, azt is kontrából.... ez egyszerűen hitvány!!!!!
ha egy olyan meccsen kapunk ki, ahol a másik csapat jobb és lefociznak minket, nem esne annyira rosszul, mint ez a szitu!!!
JA! és nem messi 11-ese miatt nem mentünk tovább, asszem ezt mindenki beláthatja!!!
1., az első félidőben remekül játszott a csapat - a lehetőségekhez képest - és jöttek is a gólok, nem is akármilyenek!!! gyönyörűek!!! aztán a 45 perc letelte után hihetelen védelmi hiba és gól! kérdem én: miért nem lehetet azt az 1 perc hosszabbítást kipasszolgatni, minek kellett mindenkinek előre menni, mintha a 90. perc lett volna??? nagyon buta gól volt!!!
2., piqué sérülése - ami alapjaiban döntötte a taktikát, ugyanis alves nem középső védő, így busi visszább lépett és nem volt középpályás védekezésünk! jobb oldalon meg cuenca és dani sok volt... ezért is ment át cu a balra...
3., a második félidőben még inkább beállt a cselszi és ekkor jöttek valahonnan pep feje mélyéről a cserék... jöjjön be tello, keita... kérdem én: miért? minek? hova? velük a csapat egyértelműen gyengült, mintha 2-vel kevesebben lettünk volna!!! keita hónapok óta semmit nem játszott... kb. onnantól érezni lehetett, hogy ez a meccs elmegy!!!
nagyon fájó ez a vereség, nem az eredmény miatt, hanem a látott kép miatt. egy ilyen antifoci csapat, aki az egész meccsen kb. 3x próbált támadni, azt is kontrából.... ez egyszerűen hitvány!!!!!
ha egy olyan meccsen kapunk ki, ahol a másik csapat jobb és lefociznak minket, nem esne annyira rosszul, mint ez a szitu!!!
JA! és nem messi 11-ese miatt nem mentünk tovább, asszem ezt mindenki beláthatja!!!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Subinho 2012.04.25. 13:05:35-kor.
-
- Capitá del Barça
Nem csak akkor vagyok Barca szurkoló, mikor nyer a csapat....
Nem csak akkor tartom Messit a világ legjobbjának, mikor ötöt rúg a BL-ben egy meccsen....
Nem azt mondják, hogy Pepe a legjobb védő, Özil a legjobb irányító, vagy hogy Ronaldo a világ legjobbja....
Mondhatjátok, hogy mi Barcások divatdrukkerek vagyunk, de ez a "divat" amit a csapat képvisel milliókat ejtett rabul....
- miihii
- KHAL
Így van,már mindegy. Ha vmi nem a rajz szerint jön ki,akkor utána lehet keresgélni az okait,meg matekozni,h mit kellett volna másképp.A lényegen már nem fog változtatni,meg úgysem tudjuk meg mi lett volna ha...visca el barca írta: mindegy, ezen már kár rágódni. az mondjuk továbbra is iszonyatosan idegesít, h a cselzi a 180 percből cirka 2 és felet támadott és igy is lőtt 3 gólt. ez a védelmünket minősíti, hogy nem tudunk 2 kontrát normálisan levédekezni.
Ellenben egy centit nem kellett volna változtatni az egészen,ha nem vagyunk kipukkadva kicsit fejben,lábban.Az első meccsen már szinte el lehetett volna dönteni,tegnap is megvoltak a lehetőségeink,h így is működjön. Sajnos nem éltünk vele,így hibáztunk,ráfizettünk.
A legidegesítőbb az egészben valóban az,h szinte több gólt kaptunk,mint ahányszor támadni tudott az ellenfél.Ez nagyon dühítő...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- visca el barca
- Presidente del Barça
tökmind1, tudtuk jol h a cselzi ugyis fog lőni egy gólt... akkor meg már választhattuk volna az általam (is) felvázolt esetet...miihii írta:Ez is egy lehetőség lett volna.De idén ezekre a ráülésekre is többször ráfáztunk. Lásd reál elleni kupavisszavágó. Megvolt a 2:0,nekiálltunk labdázni,aztán....
mindegy, ezen már kár rágódni. az mondjuk továbbra is iszonyatosan idegesít, h a cselzi a 180 percből cirka 2 és felet támadott és igy is lőtt 3 gólt. ez a védelmünket minősíti, hogy nem tudunk 2 kontrát normálisan levédekezni.
idény végére, a 3 legfontosabb meccsre egyszerűen elfáradtunk. és továbbra is tartom a real ellen, meg meg tegnap is teljesen értelmetlen taktikai felállában mentünk ki. ez pep hibája, nincs mit szépíteni.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- miihii
- KHAL
Ez is egy lehetőség lett volna.De idén ezekre a ráülésekre is többször ráfáztunk. Lásd reál elleni kupavisszavágó. Megvolt a 2:0,nekiálltunk labdázni,aztán....visca el barca írta:nem, teljesen jol látod, de nekünk muszáj belehalni a szépségbe. idén egy csomoszor volt olyan h vezettünk és ráültünk az eredményre, tegnap is ezt kellet volna csinalni. adogatni hátul, aztán a ha kitámad a cselzi van hely a tilitolinak...Facsy írta:és ha 2-0nál elkezdtek vollna hátul Masc-Puyi meg Valdes passzolgatni,kicsit kikellet volna mozdulnia a védelemnek,mert nem hiszem h tűrték volna sokáig,ha meg meglazul a védelem,2-3 passzal már ott lehttünk volna h Xavi-Ini-Cesc-Alves,Cuenca-Messi,Alxeis elől és indulhat az 1 passzos kényszerítős téma vagy akár a Cuenca féle megoldás h alacsonyan középre.sztem.így leírni persze egyszerűbb mint megvalósítani,de még csak meg se probálták.és azt meg tudjuk h megy a tikitaki/kényszerítőzés Alves-Messi-Xavi-Ini közt. vagy akkor ha már meglazult a védelmük Messi is megprobálhatta volna h 3-4 védőn áthozza.mert az is megy neki.ha kicsit kimozditották volna a védelmet ezzel a hátul passzolgatással annyi lehetőség nyílt volna.vagy rosszul látom?
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel