2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
No ezen az alapon mindenki felmenthető....Batigól79 írta: Ronaldo színézkedik??Reklamál??KIt érdekel ha lövi a gólokat.?!A portugálok ilyenek..Más ország,más kultúra,más habitus..
Azért láthattunk jópár olyan durva jelenetet az elmúlt klasszikusokon, ami nem mindennapi volt, gondolom ezzel egyetértesz.daffy írta: és ez más meccsen tán nem így van? esetleg a durvaság máshol nem így van? DE
Jelwaz valóban leírta a lényeget, itt nincs olyan hogy ki a jobb "erkölcsileg" vagy rosszabb.Tocy írta:Nagyon nagy +1 jelwaz, erről van szó.
A döntetlent én is aláírnám, még ha kicsit keserű is lenne a szám íze, hogy otthon nem tudtuk őket megverni, de tény, hogy nekünk az X is jó, és a 8 pont, túl egy Klasszikuson már valóban szépen festene.
Nem érted jól!sjd írta:Tehát ha jól értem, a Realosokra semmi nem igaz a vádak közül, csak mert az utóbbi egy hét/hónap/év során nem fordult elő semmi ilyen, viszont Cesc az egy héttel ezelőtt történtek miatt már sunyi, alattomos színész, Busquets pedig még mindig egy 2 évvel ezelőtti eset miatt kapja az ívet. Fuck logicBatigól79 írta: Ugyan már,ez nem így van!
Pepe mostanában nagyon jól viselkedik,jók a belépői.Egy ideje nem is kapott lapot.Persze ha katalányok direkt módon hergelik akkor mindig van esély a kiállíttatására.A Busi,Sancsi,Szesz viszont nagyon jól (a kamera is ritkán veszi)tudják provokálni az ellenfeleket.Pepe most rendben van.Roncika nem a bíróval foglalkozik hanem a góllövéssel,elsősorban..Lásd Mascheranót régen hentes volt a Pool.ban most meg szinte tanári,(néha bekeményít)hasonlít Pepére,csak a portugál jobb nála..
és ez más meccsen tán nem így van? esetleg a durvaság máshol nem így van? DEktm írta:Ez a Barca szineszkedes kicsit tul van lihegve, kb. minden csapat szineszkedik ennyit. Meg ha meg hozzavesszuk, hogy minden meccsen megtorlatlanul marad egy rakas fault ellenuk, meg meg is lehet erteni, hogy ugy felora utan elkezdenek rajatszani, hatha akkor a biro elokapja a sargat es utana el lehet kezdeni focizni is.
(Bocsánat, remélem ez így nem számít piramisnak!)Batigól79 írta:...Pedro írta:...Batigól79 írta:...
Tehát ha jól értem, a Realosokra semmi nem igaz a vádak közül, csak mert az utóbbi egy hét/hónap/év során nem fordult elő semmi ilyen, viszont Cesc az egy héttel ezelőtt történtek miatt már sunyi, alattomos színész, Busquets pedig még mindig egy 2 évvel ezelőtti eset miatt kapja az ívet. Fuck logicBatigól79 írta: Ugyan már,ez nem így van!
Pepe mostanában nagyon jól viselkedik,jók a belépői.Egy ideje nem is kapott lapot.Persze ha katalányok direkt módon hergelik akkor mindig van esély a kiállíttatására.A Busi,Sancsi,Szesz viszont nagyon jól (a kamera is ritkán veszi)tudják provokálni az ellenfeleket.Pepe most rendben van.Roncika nem a bíróval foglalkozik hanem a góllövéssel,elsősorban..Lásd Mascheranót régen hentes volt a Pool.ban most meg szinte tanári,(néha bekeményít)hasonlít Pepére,csak a portugál jobb nála..
Ugyan már,ez nem így van!Pedro írta:Hadd fordítsam ki ezt picit, hogy lásd, a világ nemcsak fehér, hanem fekete (de legalább gránátvörös-királykék) isBatigól79 írta:ne felejtsük el hogy három kiváló színész is van a hazai keretben,Busi aki folyton esik kel,és sunyi módon le csap egy-egy sallert,Alexis aki folyton provokál (pl:Terry esetében is)és Fabrika aki szintén provokál,szimulál,a bíroval foglalkozik.
Hala Madrid!!!
...És ne felejtsük el, hogy legalább 3 kiváló színész is van a vendég keretben, aki folyton esik-kel: A Busquets trademarkot ellopó kacsintós Pepe (aki érdekes, hogy a világfájdalmat eljátsza, ha kap egy rugást, ami mondjuk tizedannyi durvaságú, mint az ő default belépői), a Jászai Mari díjjas (hiába, a neve is ezt sugallja) Di Maria, aki folyton szimulál és Roncika, aki szintén provokál, szimulál, a bíróval foglalkozik.
Szevassz
Hadd fordítsam ki ezt picit, hogy lásd, a világ nemcsak fehér, hanem fekete (de legalább gránátvörös-királykék) isBatigól79 írta:ne felejtsük el hogy három kiváló színész is van a hazai keretben,Busi aki folyton esik kel,és sunyi módon le csap egy-egy sallert,Alexis aki folyton provokál (pl:Terry esetében is)és Fabrika aki szintén provokál,szimulál,a bíroval foglalkozik.
Hala Madrid!!!
Egyetértek,győzni kellene a madridnak ahoz hogy elhiggyék hogy a bajnokság még nem lefutott.Bizony most szívesen aláírnám az "ixet".Szerintem odaszögezik a kapu elé a madridot és durva lesz a meccs.Ha a madrid kikap, akkor vége lehet a bajnokságnak és csak a Bl-re fognak összpontosítani,mondják ők..Nagyon sok feszültség lesz a meccsen.Mihu írta:Először isREMY írta:
Te sem vagy elvakult szurkoló![]()
elég durva ez a lekezelő stílus. Az elmúlt Klasszikusokat nézve hiába a dominálásotok a meccsen, amikor nem tudtok mit kezdeni vele. Nincs olyan, hogy tökéletes meccs. Hiba mindig van és lesz is! Az is egy csapat erősség, hogy amikor az ellenfél a legkisebbet is hibázza, akkor a másik kitudja használni. Nem ti találtátok fel a futballt, nem is mi. Ha véletlenül nem úgy sülne el a hétvége, ahogy te gondolod, akkor remélem nem vágod fel az ereidet. Nagyon magas lón ülszés ezt nem bántásból írtam, csak puszta tény, hogy nem ilyen egyszerű azért a helyzet.
Nem lón, hanem lovon
Bocsi, de ez nagyon bántja a szememet
![]()
Másodszor: Sokszor leírtam az utóbbi években, hogy nem értem mire fel ez a fene nagy optimizmus pár embernél a Klasszikus előtt. A Klasszikus akkor is 3 esélyes, ha a Madrid a másodosztályban, a Barca meg az első osztály első helyén áll. Aztán persze ezek után jöttek a 2-6, meg 5-0, meg sima 2-0, és társaik. De most aztán meg tényleg végképp nem értem, hogy valaki hogy lehet teljességgel biztos abban, hogy vasárnap nyerünk. A védelmünk finoman szólva sem egy életbiztosítás. Nincs már az, hogy nem remegek, mikor CR ráviszi a labdát Piqué-re, mert tudom hogy úgyis leszereli. Mascherano és Song nem az a védőpáros, aki miatt nyugodtan ülnék le vasárnap 19.50kor a tv elé. A másik dolog meg az, hogy a Spanyol kupa döntő óta összesen két meccset tudnék mondani, ahol a Realnak köze nem volt a mérkőzéshez: a szuperkupa első meccse, és a madridi 1-3. A többin többnyire sikeresen megölték a játékunkat a kemény letámadással, sok helyen durvaságokkal, Pepe Messire állításával. A szuperkupa visszavágón ha a 30. percben nem 2-0 hanem 5-0 áll a Bernabéu kijelzőjén, akkor egy büdös szót nem szólhattunk volna. Ott nekik gólt kellett rúgni. Nem lesz ez másként most sem. Nekik az X nem jó. Nem mondom hogy tökmindegy, hogy 8 vagy 11 pontos hátrányban mennek haza, de majdnem mindegy. Úgyhogy egészen biztos vagyok benne, hogy az első 15 percben nem sok közünk lesz a kapujukhoz. Tudják a srácok is, hogy a védelem egy kalap guánóval ér fel, így nem támadhatnak majd úgy, mint ahogy szoktak. Nem hagyhatunk nagy területet a felező és a saját kapunk között, mert labdaszerzés után simán szét és lefutnak minket. Óvatosabb lesz a taktika, mint ezt megelőzően, mikor azért Busquets is bátrabban lépett fel a támadásokkal, mert elég jól dolgozott hátul a PP védelem.
Kövezzetek meg, tiltsatok ki, süllyedjek a szemetekben, de ha most idetolnák az orrom alá a papírt, hogy írjam alá, hogy X lesz a meccs végeredménye, nem gondolkodási időt kérnék, hanem egy tollat, de azt gyorsan.
Először isREMY írta:
Te sem vagy elvakult szurkoló![]()
elég durva ez a lekezelő stílus. Az elmúlt Klasszikusokat nézve hiába a dominálásotok a meccsen, amikor nem tudtok mit kezdeni vele. Nincs olyan, hogy tökéletes meccs. Hiba mindig van és lesz is! Az is egy csapat erősség, hogy amikor az ellenfél a legkisebbet is hibázza, akkor a másik kitudja használni. Nem ti találtátok fel a futballt, nem is mi. Ha véletlenül nem úgy sülne el a hétvége, ahogy te gondolod, akkor remélem nem vágod fel az ereidet. Nagyon magas lón ülszés ezt nem bántásból írtam, csak puszta tény, hogy nem ilyen egyszerű azért a helyzet.
Nem elvakultság kérdése ez...Igen sokszor nem tudtunk mit kezdeni a játékbeli fölényünkkel...ÉS igen volt hogy kikaptunk,kiestünk,pedig nekünk volt sokkal több ordító helyzetünk...Ez a foci,mindíg nem megy be...Én csak azt írtam,hogy játékban fölénk keredekni senkit nem láttam az utóbbi években,innentől rajtunk áll...Ha rendre hibázunk,kikapunk,tény...De ha hozzuk amit tudunk a madrid mindegy mit csinál,nyerünk...Lásd első meccs a szuperkupában...Ha figyelünk 3-1,vagy 4-1,nem figyeltünk 3-2...De persze ha nem hozzuk amit tudunk bajban leszünk...De ettől függetlenül több van ebben a csapatban mint a Realban az tuti,plusz én nem érzem a Realban azt a tüzet jelenleg,mint tavaly...Lehet halalni,hogy megy ott a széhúzás rendesen az öltözőben,és ez egy nagy rangadón ki fog jönni a pályán is...Tudom madrid szurkolóként ezt soha senki nem fogja elismerni,de ez a Barca jobb...De persze minden az adott napi teljesítményen múlik...Nomeg ahogy Mou is mondta:REMY írta: Te sem vagy elvakult szurkoló![]()
Te sem vagy elvakult szurkolóBestbarca írta: ÉS amúgy látszik a felállásaidból is hogy rossz az előérzeted a meccsel kapcsolatban...Nem kell félni ez a Real nem valami nagy szám...Igen figyelni kell nagyon ellenenük,végig figyelni kell,de ha középpályán nem szórjuk el a labdákat,simán megesszük őket...Akárhogy feszülnek,meg arcoznak,egy felállt védelem ellen semmit nem érnek...A kontráikból élnek,amik meg hibákból lehetségesek...De azért mi nem Depor vagy Ajax vagyunk,annál "kicsit" jobban tartjuk a labdát...Csak rajtunk múlik,nem rajtuk...Ha odafigyelnük megfeszülnek se tudnak semmit kezdeni velünk,egyszerűen minden poszton jobb játékosokkal rendelkezünk,és egységesebbek is vagyunk...Szal nyugi...Visca el Barca!
"Valdes-Alves, Piqué, Mascherano, Alba-Xavi, Song, Sergio, Iniesta-Messi, Cesc "Barcaman1993 írta: ...
Nekem 2 felállás jut csak eszembe és mindkettő Piqué visszatérésétől/távolmaradásától függ.Bestbarca írta: VV-Alves-Mascherano-Song-Alba-Busi-Xavi-Ini-Pedro-Messi-Villa
Nem bírom felfogni, hogy az évek tanulsága alapján, miért nem bíztok még mindig Pedro-ban. Szinte minden El Clasico-n gólt rúg, vagy rendkívül hasznosan játszik. A Szuperkupa első meccse előtt is ment itt a vita, hogy Pedrito kezdjen, vagy ne. Erre kezdett, és rúgott egy olyan gólt, amit a világ összes labdarúgója irigyelhet, és jól játszott. Egész egyszerűen a Madrid ellen nem szabad kihagyni a kezdőből. Középpálya triviális hogy Ini-Busi-Xavi, csatársor meg Alexis-Messi-Pedro. Fabregas középpályán nyújtott jó teljesítményt az elmúlt 2-3 meccsen. Az az Ő posztja. Nem a csatársorban a helye...Plusz nem lenne rossz, ha szét tudnánk húzni a pályát, így középen több helye lenne a Messi-Xavi-Iniesta triónak. Ehhez meg szükség van Alexis és Pedro munkájára. A végén meg jöhet Tello és Villa. Bár remélem addigra nem lesz rájuk szükség. És nem azért, mert már 2-3al megy a Real...Gareth Tello írta: Amúgy én nem zárom ki annak a lehetőségét sem, hogy Xavi, Fabregas és Iniesta is a kezdőben kap helyet, sőt én ezt részesítem előnyben ahhoz képest, hogy pölö Pedro vagy neadjisten Tello kezdjen Cesc vagy Ini helyett.
Én látatlanban kiegyeznék egy iksszel, végül is így maradna a 8 pont előnyünk.shutterisland írta:csak én nem lennék szomorú egy döntetlennel ?
Én a szurkolókra gondoltam,odaát amiket olvasok,néha fogom a fejem,néha meg csak kacagok, a 90% barca alázást vár,de azért nagyon el vannak tévedve 20 meccsből 2szer nyertek ellenünk,az,hogy ez pont az utsó 3 meccsen sikerült 2szer az jó dolog,de nem az a jellemző,hogy elvertek minket mostanság sőt!! mégis mindenki készpénznek veszi a kalapálástREMY írta:Milyen önbizalom? Legutóbb megvertünk titeket ráadásul az egy + kupát jelentett. Egyértelmű, hogy nem lehajtott fejjel fogunk kimenni a Camp Nou gyepére és nem borítékoljuk el az 5-0-s vereséget. Ugyan olyan optimizmussal várjuk a meccseket mint amikor ti nyertetek ellenünk. Semmi különbség nincsen, csak most ti vagytok a másik oldalon.Mezner2 írta: És megvallom őszintén már rohadtul idegesít a madridiak kincstári optimizmusa és önbizalma a meccsel kapcsban,le kell törni a szarvukat
Semmi túlzott dolog nincsen. Simán benne van a vereség az X és a vendég győzelem is.
Milyen önbizalom? Legutóbb megvertünk titeket ráadásul az egy + kupát jelentett. Egyértelmű, hogy nem lehajtott fejjel fogunk kimenni a Camp Nou gyepére és nem borítékoljuk el az 5-0-s vereséget. Ugyan olyan optimizmussal várjuk a meccseket mint amikor ti nyertetek ellenünk. Semmi különbség nincsen, csak most ti vagytok a másik oldalon.Mezner2 írta: És megvallom őszintén már rohadtul idegesít a madridiak kincstári optimizmusa és önbizalma a meccsel kapcsban,le kell törni a szarvukat
Üdv.!Batigól79 írta:ÜDVÖZLÖM A KATALÁN KÖZÖSSÉGET!
Mi a különbség,Tito és Pep között?
Például az hogy amikor Pep volt az edző akkor a játékosai Ő értei is küzdöttek,míg Titonál a játékosok csak magukért fognak küzdeni, és talán a klubbért.Persze hogy megakarnak nyerni mindent de nem lesz bennük akkora tűz az idény során.Fabregas most nagyon él,elment Pep.Most még jönnek az eredmények,lehet legyőzik a Madrid-ot és meg lehet a 11 pont:(.A katalánok szerencséje az lehet az idényben hogy Real öltözője most kaotikus.Ha Benzemán kívül lenne komoly csatára a madridnak akkor (pl:Agüero)ez meccs nem lenne annyira veszélyes a fehéreknek..
Sérülés mentes összecsapást kívánok!
Hala Madrid!!!