Szerintem itt Nico szempontjából szinte lényegtelen, hogy Olmoért mennyit tettünk le, mivel az előbbi az első számú célpont. Ő pedig (a Sport szerint) két napja tért vissza és mostanában kezdődhetnek az érdemi tárgyalások a játékossal. Ez az 40 + 20 millió (címektől függően) FT-hez, Roquéhoz hasonló részletekben (valami ilyesmi volt) nyilván Williamsen felül lenne mivel érte tisztában van a klub, hogy mennyit és hogyan kell letenni. Olmo 60 milliója viszont június 30-án érvényét vesztette, így keményen tárgyalni kell érte és természetesen nem a plafonról kezdik, hanem a lehető legalacsonyabb összegről. A Lipcse benne lenne a részletfizetésben viszont nagyobb részleteket kér, mint amilyen konstrukciót mi ajánlottunk.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.07.25. 08:18:21A tekintetben nem biztató a dolog, hogy akkor mit akarunk Williams-től vagyis érte ahol lekéne tenni a 60 misit és szevasz. Félő, hogy ez a nyár is a semmibe vész, jön 1-2 "noname"' kiegészülünk Fatival, akiben a videókból látva óriási bizonyítási vágy van, aztán Romeu pár hátra passzából bukjuk az első meccseket. Ne legyen igazam, de ha annyira rendben lenne anyagilag a klub, ami továbbra sincs, nem lenne itt kérdés Nico Williams leigazolása, Deco pedig sokszorosan bizonyítja, hogy alkalmatlan. Nagy kár, hogy Alemany távozott, de sokkal nagyobb spíler hogy ebből a szarkupacból bármit is lehessen építeni.Messa írta: ↑2024.07.24. 23:08:23A Sport tényként hozza, hogy megtettük az első ajánlatot a Lipcsének Olmoért, de kapásból visszadobták.
60 millió a kivásárlási ára, ennél jóval alacsonyabb összeggel próbálkoztunk, és azt is részletekben, mindenféle ügyeskedős záradékkal. Sem ez, sem maga az ár nem tetszett a németeknek. Nem vagyok meglepve.![]()
A játékosnak benyújtott ajánlatban a Mundo mai hírei szerint 6 szezonra szóló szerződés szerepel, aminek első 3 évében alacsonyabb lenne a bére, majd 2027-től megemelkedne.
Speciel én neki nem is igazán örülnék, feltéve, ha azt az összeget, amit rá szánnánk a megfelelő posztok megerősítésére költenénk. Legfeljebb abban az esetbeny ha egy nagyon kedvező konstrukcióval meg tudjuk oldani az igazolást. Viszont a City. illetve a Bayern is érdeklődik. Habár a játékos a Barcát favorizálja egy komoly bérkülönbség esetén lehet, hogy nem mondana nemet valamyelyik másik jelentkezőnek.