Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igaz, de a stabilitáshoz szerintem nem feltétlenül kellenek igazolások. Egy jó Busquets és Rakitic kell nagyon, és visszatérni a 15/16-os szerkezethez. Sergi Robertótól további fejlődést várok (ezért is ellenzem Paulinhot v. Serit, nem kellenek, Rakitic és SR ketten megoldják a kp. jobb oldalát) Na meg fontos, hogy újra legyen jobbszélünk, Semedo és Vidal támadásban elég jók lehetnek, védekezés necces lehet, de az most is az volt, szóval itt szvsz összességében erősödünk. De jó lenne, ha Messi is többet lenne a jobbszélen, és nem Suarez nyakán lógna, az nem nagyon jött be. Bár attól tartok, ezt Valverde, hanem maga Messi fogja eldönteni.daffy írta:Csak aztán nehogy (a ti szempontotokból) az legyen,hogy megveszitek Dembelét és Coutinhot,aztán mindenki elégedetten hátradől,holott két full támadó játékos nem fogja meghozni a várt stabilitást,nálam maximum Neymar pótlását hozza,talán valamivel többet. De a betömni kívánt lyuk még mindig ott lesz,akárcsak a Neymar ügy előtt. Egy Pjaniccsal még mindig rövidebbek lesztek így is.
Ja, csak mivel 80 százalékban nálunk volt a labda, sok lehetőségük nem volt rá. Meg a védelmünk is nagyon brutál volt a Pep korszakban, itt volt még ugye Puyol, Abidal, a fénykorát élő Alves, a padon Márquez, Milito, majd helyettük Masch.Én nem gondolom hogy annó Xavi védmunkája miatt stabilabb lett volna a KP, akkoriban is átjártak rajtunk.
Valószínűtlen volt tényleg, de egy minimális esélyt hagytak neki, 500 milliónál vagy 1 milliárdnál ennyi sincs Egyébként igy utólag átgondolva tényleg nem akkora pénz érte, ha megnézzük pl Stones, Higuain, Morata, Lukaku, Mendy árát, vagy azt, hogy most mennyiről szólnak a hírek Coutinhoért, Dembeléért, Mbappéért, akkor arányaiban nézve nem is sok a világ egyik legjobb játékosáért, aki ráadásul marketingbomba.azért valljuk be, eddig nagyon ritkán fizettek játékosért 100 millió pénzt, a top árak ugye neymar (annyi biztos volt anno), ronaldo, suarez, pogba meg a nulla bale. ennyi. sztem senki nem gondolta komolyan, hogy valaki kifizet neymarért 222 millió eurót...
Szerintem azért ha ilyen hosszú ideig nincs meg a forma(hetekig,hónapokig),akkor ott nem formáról kell beszélni,hanem rossz rendszerről. Ha hozzátok Dembelét,Coutinhot,akkor elől marad a 3 ember biztosan és még Coutinhonak is játszania kell,azaz kész a kezdő. Jó ez?Varatrix írta: Lényeg ami lényeg ha Busi, és Rakitic formába jön emg kell lennie a stabilitásnak.
Én nem gondolom hogy annó Xavi védmunkája miatt stabilabb lett volna a KP, akkoriban is átjártak rajtunk. Busquets formályán sokkal több múlik ilyen szempontból. Nála inkább érzem az elkényelmesedést a játékán hiszen tudja hogy nincsen alternatívája. Persze évről-évre megy az ünámítás hogy, majd Mascherano lesz, de ennyira nem illik rá ez a szerepkör spanyolországba.daffy írta:Csak aztán nehogy (a ti szempontotokból) az legyen,hogy megveszitek Dembelét és Coutinhot,aztán mindenki elégedetten hátradől,holott két full támadó játékos nem fogja meghozni a várt stabilitást,nálam maximum Neymar pótlását hozza,talán valamivel többet. De a betömni kívánt lyuk még mindig ott lesz,akárcsak a Neymar ügy előtt. Egy Pjaniccsal még mindig rövidebbek lesztek így is.
már délelőtt is kint volt, sztem csak frissítették és a dátum is frissült. de nincs jelentősége. angol lapok szerint sehogy nem áll a tárgyalás mert nem eladó.Varatrix írta:Most délutáni a Sporton...
Mondjuk te meg a másik véglet vagy.csababarca írta:Bob, ha komolyan gondolod hogy olyan csapatunk van aki visszaszerzi majd a bajnoki címet, az elég merész. Mondjuk a Leicester is nyert bajnokságot tavaly, szóval ki tudja.
Most délutáni a Sporton...visca el barca írta:ez egy reggeli hír amit az angol sajtó már rég megcáfolt. coutinho jönne, de az angolok nem akarják eladniVaratrix írta:A SPORT azt írja sikerült megállapodni a Liverpoolal Coutinho átigazolásáról konkrét ár nincsen, csak annyi, hogy meghaladja a 100 milliós vételárat. Hivatalos bejelentésre legkésőbb szerdán lehet számítani. A MD szerint kedden. (így tekinthetjük egybehangzó spanyol értesülésnek)
Régóta ezen az elven működik a klub, kb az összes kp-unk így került ide, kivéve Busi és Iniesta.Nero. írta:Nevetséges ez a káosz. Képzelem mennyire azokn jönnek akiket Valverde akar... "Ha nincs ló jó a szamár is" ezen a nyáron
ez egy reggeli hír amit az angol sajtó már rég megcáfolt. coutinho jönne, de az angolok nem akarják eladniVaratrix írta:A SPORT azt írja sikerült megállapodni a Liverpoolal Coutinho átigazolásáról konkrét ár nincsen, csak annyi, hogy meghaladja a 100 milliós vételárat. Hivatalos bejelentésre legkésőbb szerdán lehet számítani. A MD szerint kedden. (így tekinthetjük egybehangzó spanyol értesülésnek)
Már csak Gomes-t kéne eladni és meg is van a középpályaVaratrix írta:A SPORT azt írja sikerült megállapodni a Liverpoolal Coutinho átigazolásáról konkrét ár nincsen, csak annyi, hogy meghaladja a 100 milliós vételárat. Hivatalos bejelentésre legkésőbb szerdán lehet számítani. A MD szerint kedden. (így tekinthetjük egybehangzó spanyol értesülésnek)
Man Citynél van a porcelán baba... Guardiola szerelmes belé, csak a srác csak PS-en focizik, a kórházban.recrea írta:Gündogannal mi van mostanában, Dortmundban van vagy merre? Képességek alapján nekem ő van a legközelebb Xavihoz, kár h sérülékeny és azért sose szagatta szét magát a pályán
recrea írta:Gündogannal mi van mostanában, Dortmundban van vagy merre? Képességek alapján nekem ő van a legközelebb Xavihoz, kár h sérülékeny és azért sose szagatta szét magát a pályán
azért valljuk be, eddig nagyon ritkán fizettek játékosért 100 millió pénzt, a top árak ugye neymar (annyi biztos volt anno), ronaldo, suarez, pogba meg a nulla bale. ennyi. sztem senki nem gondolta komolyan, hogy valaki kifizet neymarért 222 millió eurót...LG írta:Igen, csak ebbe a játékosnak is bele kell mennie. Nekem úgy tűnik, hogy Perez sokkal jobban tudja védenie a klub érdekeit a játékosokkal szemben, mint Bartomeu.vagy csináld úgy mint perez... középszer 500 millió, elit 1 milliárd
Igen, csak ebbe a játékosnak is bele kell mennie. Nekem úgy tűnik, hogy Perez sokkal jobban tudja védenie a klub érdekeit a játékosokkal szemben, mint Bartomeu.vagy csináld úgy mint perez... középszer 500 millió, elit 1 milliárd
vagy csináld úgy mint perez... középszer 500 millió, elit 1 milliárdgeridoss írta:Valóban, ebben igazad van! Akkor úgy fogalmaznék, hogy nincs kötelező kivásárlási ár, mint a spanyol ligában. Valljuk be, azért ez tényleg nagy szemétség.. Vagy legyen mindenhol, vagy ne legyen sehol.Veidt_madridista írta:egyébként Franciaországban is létezik/
létezhet kivásárlási ár, csak nem foglalhatják bele az átigazoláskor megírt szerződésbe, de egy különállóba (amit nem kell ratifikálnia a ligának, mert közvetlenül a játékos és a klub köti meg) már igen. Lacazette esetében ez például napokig téma volt az angol sajtóban.
Valóban, ebben igazad van! Akkor úgy fogalmaznék, hogy nincs kötelező kivásárlási ár, mint a spanyol ligában. Valljuk be, azért ez tényleg nagy szemétség.. Vagy legyen mindenhol, vagy ne legyen sehol.Veidt_madridista írta:egyébként Franciaországban is létezik/
létezhet kivásárlási ár, csak nem foglalhatják bele az átigazoláskor megírt szerződésbe, de egy különállóba (amit nem kell ratifikálnia a ligának, mert közvetlenül a játékos és a klub köti meg) már igen. Lacazette esetében ez például napokig téma volt az angol sajtóban.
Csak aztán nehogy Games-Paco szintet hozzon. Semmivel sem jobb mihaszna középszerekre elszórni a pénzt, mint klasszisokra, vagy a jövő nagy reménységeire.És lehetne találni embereket, pont ezért örülnék Inigo Maartineznek is, mert láss csodát nem 100 millió mint mondjuk Stones meg a többi.
És ki az aki biztosan idevaló? Vagy legyen Turan vagy Paco a harmadik támadónk? A török, ha megemberelné magát még talán tudna is hozni egy jó szintet, de nekem a hozzáállása nem tűnik kielégítőnek, félő, hogy a szezon nagy részében a rosszabbik arcát mutatná, azzal meg marhára megszívnánk. Paco még ha jelentősen javulna a tavalyi szezon óta, akkor is kevés lenne, főleg a kezdőbe.Más. Mindenki sír, hogy ne szórjuk el a pénzt, de 100 misiket simán kiadnának olyanokért, akikről egyáltalán nem biztos, hogy kiderül, idevalók.
Még is hogy vontad volna bele? Komolyan érdekelne.Rivaldo11 írta:Egyik favoritom Draxler, én simán bevontam volna már a Ney bizniszbe is, jöhetne. Ha sikerülne esetleg megszerezni, akkor lehet, inkább Mbabbéért tenném le a lóvét, mint Dembéléért. Bár a fene tudja...
annyi lesz jövőre a kivásárlási ára.LG írta:Griezmannt aligha engednék el 100 millióért
sőt, marhára nem.geridoss írta:Nem biztos, hogy olyan jól jártunk ezzel a 222 millióval.