DE továbbra is azt kérdezem hol vannak a védők?Palik Laci meg Damon Hill környékén vagy hol?
2 hét múlva kezdeni kéne a felkészülést és hátul még mindig semmi!!
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Remélem szépen fű alatt már megegyeztek a Hummels+Thiago Silva kettőssel!

Közben Suárez nyilvánosan bocsánatot kért. Pont ahogy a vezetőség kérte tőle.visca el barca írta:erről írtam vmelyik nap. ezt kell csinálni, mint a hülye gyerekeknél. harapsz, ugrik egy fél éves fizetésed. egyből visszafogja majd magát.blaugrana99 írta:http://msn.foxsports.com/soccer/paper-c ... :foxsoccer Nem harap záradék. Az eszem megáll.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Most kellene azt az egyszerű pénzügyi megoldást választani, hogy Tello + 25-30M euró és jöhet Mangala a hátvédsor tengelyébe. Egy khv kihúzva.Erxy írta:Barcelona and Porto will close a deal on a loan of Cristian Tello (22) in the coming days. Barcelona ask 1M for loan, or 12M for sale. [dn]
Nem tudom mennyire hiteles a forrás, de remélem hogy nem fogunk kölcsönadásokkal szórakozni. 12 millió nekem korrektnek tűnik Telloért, eladnám ennyiért.
erről írtam vmelyik nap. ezt kell csinálni, mint a hülye gyerekeknél. harapsz, ugrik egy fél éves fizetésed. egyből visszafogja majd magát.blaugrana99 írta:http://msn.foxsports.com/soccer/paper-c ... :foxsoccer Nem harap záradék. Az eszem megáll.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na az kell még nekünk... egyébként én korábbra vártam a Nolitos híreket.palesz77 írta:LE szeretné a csapatban tudni Nolitot a 'Radio Marca' értesülései szerint..![]()
Hova? Minek? Az ő posztjára ott van Neymar, Pedro, Deulofeu,Iniesta is tud ott játszani. Hasonló igazolás lenne, mint Afellaypalesz77 írta:LE szeretné a csapatban tudni Nolitot a 'Radio Marca' értesülései szerint..![]()
Jó pár BM meccset láttam, és Kroos még annyit se védekezik...Barcaman1993 írta:Kroos és Xavi nevét cseréld meg, hogy helyes legyen az elméleted.Poor011 írta:Azért azt ne feledjük, hogy Kroos nem feltétlenül lenne Xavi pótlására a legmegfelelőbb. Xavi fontos részét képezi a kp-n való védekezésnek, míg Kroos nem igazán védekezik.Xavi meg a védekezés...
Hát eleinte én sem hittem el - főleg, hogy az Angolok elleni duplája után merült fel a neve -, de akiről ennyit szoktak cikkezni, mint róla, az - általában - már nem kacsa szerintem..Capon írta:Szerintetek tényleg érdeklődünk Suárez iránt?
Ez miatt örülnék neki én is igazából. Egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy jól megférne Leo és Neymar mellett a pályán a játékstílusa miatt, de annyiból jó lenne, hogy 99%, hogy így átállnánk újra a középcsatáros játékra.Capon írta:Ha valós az érdeklődésünk, akkor annyi elmondható, hogy valószínűleg szerkezeti váltás lesz a csapatban, ami számomra egy pozitív jel lenne.
Kroos és Xavi nevét cseréld meg, hogy helyes legyen az elméleted.Poor011 írta:Azért azt ne feledjük, hogy Kroos nem feltétlenül lenne Xavi pótlására a legmegfelelőbb. Xavi fontos részét képezi a kp-n való védekezésnek, míg Kroos nem igazán védekezik.
Többet szeretne játszani, ha jól tudom. Én szívesen látnám nálunk a kezdőben Ini mellett. Ennyiért főleg. Nagyon kéne valaki a kp-re ha megy Xavi. De igaza van a kollégának, sosem tudhatjuk ki akar itt játszani...palesz77 írta:Mert mindenki itt akar játszani!!!MQuC írta:Azt sosem veszitek bele a képletbe, hogy a játékos is beleszól, hol szeretne játszani.![]()
Kroos amúgy miért hagyja el pontosan a Münchent? Csak a pénz, vagy neki se tetszik annyira a Pep féle München? Mert ha utóbbi is közrejátszott, akkor nem csoda, hogy nem merült fel a vezetőségnél, mint lehetőség.. Igaz ez Mandzukicra is.
Mert mindenki itt akar játszani!!!MQuC írta:Azt sosem veszitek bele a képletbe, hogy a játékos is beleszól, hol szeretne játszani.
zsoltfree írta:Ez most komoly, hogy ugyan azon az áron mi megvesszük Rakiticet a Madrid pedig Kroost??????
Tavaly eltoltuk, és odaadtuk nekik apróért Thiagot, és most vissza lehetne kapni a kölcsönt, erre nem repülünk rá Kroosra? Nem tudom mi lesz még itt szeptemberig, de azért egy ilyen játékost, ennyiért, ráadásul hiányposztra? A mai elszabadult árak mellett???? Ilyet kihagyni?????
Csak az utóbbi idők legnagyobb ökörségét hozták le..nagyiibarca írta:A Sport minden este felteszi fb-re a következő napi címlapot. Na most az újság alján annyi volt,hogy Mathieu por Adriano. Reggel nyílván többet tudunk meg, de megeszem a kalapom ha Adrianot cseréljük el a franciára....
Nektek meg azt kéne akkor már megérteni, hogy nem az zavar, hogy egyre súlyosbodott a büntetése.. Hanem akkor maradjunk a Pepe példánál. Megvolt a 10 meccs eltiltás, jogosan.. Ez után 1-2 évvel lehozta ezt a meccset, mit kapott? 1 db sárgát összesen. Semmi utólagos eltiltást.. Busi mit kapott az éveken át tartó fetrengésért? Semmit. Ez zavar engem. Hogy amíg Suárez egyre súlyosbodó büntetéseket kap - alapból jogosan -, addig a többi dologért nem súlyosbodó büntetés jár, hanem csak néhanapján, amikor úgy gondolják, hogy most ez már nagyon átlépett egy határt, akkor tiltják el az illetőket - és ennek tükrében jogtalan az egyre súlyosbodó Suárez büntetés.ferninho írta:és igen, ő 10 meccset kapott, de az volt neki az első, Suareznek meg ez a harmadik ilyenje, azért volt ennyire súlyos a büntetés, ezt kéne már megérteni.
Ingyen is megválnék tőle azután a könyökös után. Ha ráadásul a bunda miatt tette, az csak desszert. Amúgy se olyan hű de nagy játékos, itt konkrétan használhatatlan volt, még ha sok lehetőséget nem is kapott.Tobias88 írta:Song-ot még ma el kell adni amíg lehet:
"A nemzetközi bundamaffia egyik börtönben lévő vezetője előre megmondta a Kamerun-Horvátország meccs eredményét és a meccsen történt kiállítást is. Állítása szerint a kameruni csapat meg volt bundázva.
Wilson Raj Perumal, egy ismert fogadási csaló előre megjósolta a Kamerun-Horvátország meccs 0-4-es eredményét, valamint azt is, hogy valakit az első félidőben ki fognak állítani - írja a Spiegel. "