Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
barcalaci84
Jugador d'estrella

2015.11.25. 22:27:17

recrea írta:
Normandia írta:De miért most jön elő? Nem értem. Megy a szekér, két nem akármilyen csapatot vertünk galaktikus játékkal. Ezt plagizáltam. Tehát mi az oka az ilyen előhozatalnak? Mi generálja, okozza embereknél, hogy az öröm pillanataiban, napjaiban ellentétet szimatoljon ott, ahol nincs?
Ibrát meg hagyjuk, mert tőle nem sok játékos rendelkezik nagyobb egoval.
A kispadon azért nem volt akkora egója, ha jól emlékszem.
Gondolom azért, mert Messi nélkül is ment a szekér, vagy mert Messinek megvan a hatalma, h edzőt vagy csapattársat buktasson, esetleg azért, mert most végre a közelébe ért valaki csapaton belül, hovatovább átvette a szerepét. Van indok bőven sztem, nem véletlenül nem tavaly jött elő, pedig akkor is volt tavasszal csúcsfoci, gondolom ezt Te is látod.
Ibrát Messi üldözte el? :) nem arról volt szó Ibra nyilatkozgatott h Pep nem is beszél vele stb...
nekem ha jól rémlik akkor Ibra teljesen jól kezdett középen , aaztán Pep gondolt egyet és behozta középre Messi-t , és kiderült h 90 gólra is képes :) a szélen meg már Ibrának nem ment annyira , de pep ragszkodott a találmányához h Messi legyen középen.... amiben azért volt ráció , mert tényleg jó volt középen is :)annyira jó h még későbbi edzők is ragaszkodtak ehhez....

a mostani szerepkör szerintem az ami Messinek igazán fekszik...ez látszik is szerintem idén is és tavaly is... így sokkal jobban kijön h nem csak egy gólvágó robot hanem osztogathat szervezhet stb...
Normandia
Director del Fútbol

2015.11.25. 22:17:55

recrea írta: A kispadon azért nem volt akkora egója, ha jól emlékszem.
Gondolom azért, mert Messi nélkül is ment a szekér, vagy mert Messinek megvan a hatalma, h edzőt vagy csapattársat buktasson, esetleg azért, mert most végre a közelébe ért valaki csapaton belül, hovatovább átvette a szerepét. Van indok bőven sztem, nem véletlenül nem tavaly jött elő, pedig akkor is volt tavasszal csúcsfoci, gondolom ezt Te is látod.
Én úgy gondolom, hogy mindenki tudja hol a helye és mit jelent neki a másik kettő. Sehol sem tudnák azt játszani, csapat szempontból, mint itt. Értem én, csak realitása nincsen. Ők hárman a valaha volt legjobb támadótrió és nem azért, mert a barcában játszanak. Egyénileg mind három ért el eredményt, de amit elérhetnek még közösen az a történelemkönyvek lapjaira való lehet. Nem vetélytársak, hanem kiegészìtik egymást. Abban biztos vagyok, hogy nem egy csapatból fogják szegreakasztani a stoplist, de még 2-3 év bennük lehet.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
recrea
Llegenda del Barça

2015.11.25. 21:49:37

Normandia írta:
recrea írta: Nem, nem mindenki érti.
Nem tudok.
Én csak az említett dolgokon akadtam fenn, ennyi.
Feltételezem azért jön elő, mert volt már rá példa.
De miért most jön elő? Nem értem. Megy a szekér, két nem akármilyen csapatot vertünk galaktikus játékkal. Ezt plagizáltam. Tehát mi az oka az ilyen előhozatalnak? Mi generálja, okozza embereknél, hogy az öröm pillanataiban, napjaiban ellentétet szimatoljon ott, ahol nincs?
A kispadon azért nem volt akkora egója, ha jól emlékszem.
Normandia
Director del Fútbol

2015.11.25. 21:13:15

recrea írta: Nem, nem mindenki érti.
Nem tudok.
De miért most jön elő? Nem értem. Megy a szekér, két nem akármilyen csapatot vertünk galaktikus játékkal. Ezt plagizáltam. Tehát mi az oka az ilyen előhozatalnak? Mi generálja, okozza embereknél, hogy az öröm pillanataiban, napjaiban ellentétet szimatoljon ott, ahol nincs?
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
recrea
Llegenda del Barça

2015.11.25. 20:28:14

Normandia írta:
recrea írta:Ez a "huhogók" meg "ekézés", "rivalizálás napirenden tartása" egyrészt hatalmas ferdítés, másrészt degradáló, harmadrészt meg szövegértési problémát vet fel.

Emlékszem, anno Messi meg Ibra között is ment a nagy bevédés, aztán Ibra először a szélre, majd a padra került, meg is fogalmazta a könyvében világosan, h ennek jórészt Messi volt az oka. Tudom, hazudott....

Addig nagyon jóban voltak, amíg mindkettőnek ment a szekér, amikor meg nem, oda lett a nagy "barátság" és Messi volt az erősebb. Sokak számára ez egyértelmű.

Szóval, attól, h fel lett vetve egy másik opció, minthogy engedik leszivatni egymás feleségét a másiknak, még nek kell leoltani másokat....szerintem.
Ok ezt érti mindenki, de mi a lényege? Az, hogy csak idő kérdése a konfliktus? Egyszerűen az nem fér a fejünkbe itt egy párunknak, hogy minek kell ezzel előjönni mikor ez perpillanat nincsen. Tudsz valamit, amit mi nem?
Nem, nem mindenki érti.
Nem tudok.
Normandia
Director del Fútbol

2015.11.25. 19:11:36

recrea írta:Ez a "huhogók" meg "ekézés", "rivalizálás napirenden tartása" egyrészt hatalmas ferdítés, másrészt degradáló, harmadrészt meg szövegértési problémát vet fel.

Emlékszem, anno Messi meg Ibra között is ment a nagy bevédés, aztán Ibra először a szélre, majd a padra került, meg is fogalmazta a könyvében világosan, h ennek jórészt Messi volt az oka. Tudom, hazudott....

Addig nagyon jóban voltak, amíg mindkettőnek ment a szekér, amikor meg nem, oda lett a nagy "barátság" és Messi volt az erősebb. Sokak számára ez egyértelmű.

Szóval, attól, h fel lett vetve egy másik opció, minthogy engedik leszivatni egymás feleségét a másiknak, még nek kell leoltani másokat....szerintem.
Ok ezt érti mindenki, de mi a lényege? Az, hogy csak idő kérdése a konfliktus? Egyszerűen az nem fér a fejünkbe itt egy párunknak, hogy minek kell ezzel előjönni mikor ez perpillanat nincsen. Tudsz valamit, amit mi nem?
recrea
Llegenda del Barça

2015.11.25. 18:54:49

Ez a "huhogók" meg "ekézés", "rivalizálás napirenden tartása" egyrészt hatalmas ferdítés, másrészt degradáló, harmadrészt meg szövegértési problémát vet fel.

Normandia
Director del Fútbol

2015.11.25. 18:23:15

A tegnapi interjúban elmondta, hogy kiváló a csapat hangulata, ami a pályán is meglátszik. Jó értelembe véve szeretik és tisztelik egymást, jól érzik magukat a pályán és azon kìvűl is együtt. Komolyan mondom, hogy örüljünk annak, hogy egymásról a csapatról és a játékról ìgy gondolkodnak, mert amìg ezt ìgy élik meg, addig ha nem is mindig, de sokszor fognak a tegnapihoz hasonló élményt szerezni, nekünk, halandóknak.:-D
corol
Entrenador del Barça

2015.11.25. 17:58:11

Chino írta:Persze még csak egy igazi meccs volt, és hosszútávon még rácáfolhat, de úgy tűnik az előzetesen félelmet kiváltó Neymar-Messi rivalizálásnak nyoma sincs.
Ugyanúgy keresték egymást, ahogy eddig, ugyanolyan önzetlenek voltak a csapatérdeket szem előtt tartva. Jó volt látni, hogy a szabálytalanul visszafújt gólunknál nem hőzöngött ő se, pedig akkor nem 4:0 volt az eredmény, elfogadta és ment vissza. A tizenegyesről nem is beszélve, pedig mesterhármast érhetett volna el. Ugyanígy Piqué góljánál. Ott is simán befejezhette volna egyedül.
Ami legjobban tetszett, ahogy a második félidőre jöttek ki. Sajnos csak egyszer mutatta a kamera, de úgy léptek ki, hogy együtt mosolyogtak meg nevettek mindhárman, pedig egy játékrész még hátra volt. Nekem a a tegnapi meccsen az a momentum tetszett a legjobban. Meg Neymarhoz is odament Messi a kihagyott tizi után és megsimogatta a fejét, hogy semmii gond.

Ha ilyen formában folytatják és Messi is ezt tudja hosszútávon hozni tényleg komoly esélyünk lehet a címvédésre, főleg, hogy a többi csapatrészünk (a védelmet leszámítva) szintén jól muzsikál. De ehhez tényleg az kell, hogy ne legyen nagy visszaesés és probléma.
Teljesen egyetértek Veled, ugyanígy láttam, látom jó ideje. Jó lenne, ha a "huhogók" itt a fórumon is abbahagynák az MSN ekézését, a köztük lévő - egyébként nem létező - rivalizálás állandó napirenden tartását.. Örüljünk, hogy nálunk játszik a világ három legjobb csatára és ilyen egységben, a társak irányában is önzetlenül, számolatlanul lövik a szebbnél szebb gólokat, alájátszanak egymásnak és örülnek a góloknak, függetlenül attól, hogy végül is melyikük lövi a kapuba. Korszakos játékosok egy korszakos csapatban. Remélem még sokáig láthatjuk őket így együtt.
Nero.
Llegenda del Barça

2015.11.25. 17:56:09

corol írta:Igen, 2005-ben a Juve ellen a Gamper kupán tette be először hosszabb időre Rijkard. Azt se tudták az olaszok, ki az a kis vékony, szemtelen, villámgyors és nagyszerűen cselező gyerek.
Cannavaro és Capello is padlót fogtak, amit művelt a pályán 18 évesen. Történelem.
Anno itt a forumon mar az U20as VB.n is sokan irtuk, hogy ebbol a gyerekbol valami nagyon komoly lesz, persze azt senki se gondolta volna hogy ennyire komoly :D

https://www.youtube.com/watch?v=YUHJz_hi4jc" target="_blank
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Chino
Llegenda del Barça

2015.11.25. 15:23:37

Persze még csak egy igazi meccs volt, és hosszútávon még rácáfolhat, de úgy tűnik az előzetesen félelmet kiváltó Neymar-Messi rivalizálásnak nyoma sincs.
Ugyanúgy keresték egymást, ahogy eddig, ugyanolyan önzetlenek voltak a csapatérdeket szem előtt tartva. Jó volt látni, hogy a szabálytalanul visszafújt gólunknál nem hőzöngött ő se, pedig akkor nem 4:0 volt az eredmény, elfogadta és ment vissza. A tizenegyesről nem is beszélve, pedig mesterhármast érhetett volna el. Ugyanígy Piqué góljánál. Ott is simán befejezhette volna egyedül.
Ami legjobban tetszett, ahogy a második félidőre jöttek ki. Sajnos csak egyszer mutatta a kamera, de úgy léptek ki, hogy együtt mosolyogtak meg nevettek mindhárman, pedig egy játékrész még hátra volt. Nekem a a tegnapi meccsen az a momentum tetszett a legjobban. Meg Neymarhoz is odament Messi a kihagyott tizi után és megsimogatta a fejét, hogy semmii gond.

Ha ilyen formában folytatják és Messi is ezt tudja hosszútávon hozni tényleg komoly esélyünk lehet a címvédésre, főleg, hogy a többi csapatrészünk (a védelmet leszámítva) szintén jól muzsikál. De ehhez tényleg az kell, hogy ne legyen nagy visszaesés és probléma.
Forca Barca!!!!
corol
Entrenador del Barça

2015.11.25. 13:55:16

Igen, 2005-ben a Juve ellen a Gamper kupán tette be először hosszabb időre Rijkard. Azt se tudták az olaszok, ki az a kis vékony, szemtelen, villámgyors és nagyszerűen cselező gyerek.
Cannavaro és Capello is padlót fogtak, amit művelt a pályán 18 évesen. Történelem.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.11.25. 13:46:04

Bob_Marley írta:Második gólunk:
Ez a gól amúgy tökéletesen mutatja, hogy miért az MSN a legjobb trió jelenleg. Az, ahogy ott egyérintőbe sakk-mattra játszották a srácok.. Félelmetesen érzik egymást, mellé mindhárman top focisták. Hihetetlen nagy mákunk van velük.

Ha meg már ide írok. Most néztem egy videót Messiről, 2005-től 2009-ig 15 percnyi szlalomozás. Eszméletlen mennyire fürge volt akkoriban - nem mintha most lassú lenne, de "suhancként" még durvább volt. Jópofa visszanézni, csomószor volt, hogy néztem a videót, és mondtam magamban, hogy "na itt manapság passzolt volna." 09-ben nem hittem, hogy annál az énjénél tökéletesebb tud lenni, de mégis sikerült neki.
Bob_Marley írta:És szerintem erre a passzra gondoltatok:
https://pbs.twimg.com/tweet_video/CUmm5W2WIAAj1pp.mp4
Köszi, ezt megspóroltad nekem. :mrgreen:
corol
Entrenador del Barça

2015.11.25. 13:40:52

És szerintem erre a passzra gondoltatok:
https://pbs.twimg.com/tweet_video/CUmm5W2WIAAj1pp.mp4[/quote]

Igen, erre - a pálya egészét látva egész zseniális volt.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.25. 13:25:22

Második gólunk:
Kép
29 touches for Barcelona leading to their 2nd goal of the night.

És szerintem erre a passzra gondoltatok:
https://pbs.twimg.com/tweet_video/CUmm5W2WIAAj1pp.mp4
Kép
Kép
Kép
corol
Entrenador del Barça

2015.11.25. 10:55:04

kanty írta:Volt egy zseniális passza Neymarhoz az első félidőben, csak les miatt lefújták.
Palesz! :mrgreen: Kérek egy giffet erről. :D
Az valóban óriási volt, ahogy jobbal indított.
kanty
Llegenda del Barça

2015.11.25. 09:31:37

Volt egy zseniális passza Neymarhoz az első félidőben, csak les miatt lefújták.
Palesz! :mrgreen: Kérek egy giffet erről. :D
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
kristop
Entrenador del Barça

2015.11.22. 16:30:49

én azért remélem, hogy a következő meccsen se kap egy félidőnél többet. tényleg az előszezon első meccsein szoktunk ilyen hányás erőnlétű embereket látni :D szépen lassan kell visszaszoktatni, jelenleg nincs okunk siettetni, remélem ezt ő is megérti.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Normandia
Director del Fútbol

2015.11.22. 10:54:52

Cooh írta:Látom valaki vette a lapot és valaki nem...

Örülök a visszatérésének én is, de kell neki még idő mire újra felveszi a ritmust :wink:
Aminek meg még jobban örülök (nem kell félre érteni), hogy nélküle is jól tudott játszott ez a barca.
Ez tényleg ìgy van. Okosan és jól fociztak a srácok nélküle is, lehet archiválni a játékunkat arra az időre, amikor már nem lesz közöttünk. Az igazság az, hogy LE megtalálta SR-t, aki legalább 3 poszton bevethető. Kiváncsian várom, hogy mit fog játszatni vele, ha mindenki egészséges. Na de, hogy ne legyek off, Leoval jobbak leszünk, mert ennek a három támadónak nincsen párja a világon. Nyilván bele kell jönnie, ami nála nem lesz nehéz feladat.:-D
Cooh
Jugador del Barça

2015.11.22. 10:46:11

Látom valaki vette a lapot és valaki nem...

Örülök a visszatérésének én is, de kell neki még idő mire újra felveszi a ritmust :wink:
Aminek meg még jobban örülök (nem kell félre érteni), hogy nélküle is jól tudott játszott ez a barca.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.11.21. 21:36:12

Cooh írta:Szerintem eljött az ideje annak, hogy nyugodt szívvel eladhatjuk. :twisted:
végülis,lehetne az árából venni pár széket a stadionb,meg talán két három lábtörlőt is.

Amúgy sok rossz döntést hozott,látszik nincs játékban.
De ahhoz képest meg így is kicsit viccesnek hatott,hogy a sétálós tempóban is odavert a realosoknak... :D
Amúgy okosan nem erőltetett semmit,ha ráfutottak inkább leadta a közelebb állónak, nem cifrázta, talán egyszer kétszer ment bele cselezésbe is komolyabban, szóval jó felfogásban állt be.

Még elkezdi tömni labdával a két jómadarat lesz itt nemulass. 8)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
westerngom
Entrenador del Barça

2015.11.21. 21:30:12

Cooh írta:Szerintem eljött az ideje annak, hogy nyugodt szívvel eladhatjuk. :twisted:
na evvel csak ne humorizáljunk, így is adnak elég gyomrost a gyengeelméjű apák. :(
Jelen pillanat csak egy cél van, hogy felépüljön teljes mértékben, mert nagyon látszott még a sérülés a mozgásán, DE! már újra pályán volt egyszerre az MSN!! 8)
Samper
Director del Fútbol

2015.11.21. 21:28:52

Szerencse, hogy nincs módodban.
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.11.21. 21:24:29

Most miért? Több sikeres csele volt, mint Roncinak. :mrgreen: (Nyugi, értem az iróniát. :D )
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2015.11.21. 21:23:56

hajnesz írta:A legvicesebb az volt, mikor vezette a labdát, és mindegyik Real védő elkezdett hátrálni :D
Ez ìgy volt, nagyot nevettünk a fiammal. Komolyan annyira fostak tőle, hogy nem mertek kilépni rá.:-D
Egyébként rosszabbra számìtottam tőle. Adott egy kulcspasz és majdnem betalált. Nem volt ez annyira rossz, lesz az még sokkal jobb is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Normandia 2015.11.21. 21:26:38-kor.
Válasz küldése