Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bizony. A futball talán az egyetlen terület a világon, ahol csökkennek az árak. Egyre több játékos rak bele kivásárlási árat a szerződésébe, hogy könnyebben elvigye őket egy nagyobb klub, és ne ragadjanak középszerű vagy annál is kisebb csapatokban.
Igen. Verbruggen nagy fogás lenne. Sajnos neki sincs kivásárlási ár a szerződésében, de ha egyet igazolhatunk a nyáron, az részemről egy kapus lenne, és nem sajnálnám érte a pénzt.
Ez a szerencsétlen Bartomeu, nagyon tönkretette a csapatot. Főleg, ha azt nézzük, hogy állítólag jó helyzetben vette át. Azért alakul ez, talán az segít, hogy az árak estek a piacon az utóbbi években. A három legfontosabb posztja igazoljunk jól, aztán hajráTroym írta: ↑2025.05.17. 21:06:01ehhez képest pont ma a sport jhv erősítési opciókat sorolt
Barcelona is monitoring the following players for the right-back position:
- Vanderson
- Dodo
- Marc Pubill
- Givairo Read
—
@sport
Szerintem hiba volt elszalasztani Frimpongot, Vanderson, vagy Dodo minimum ugyanannyiba kerül, a többiek meg érthetetlenek nekem. Az utolsó névnek utána is kellett néznem, a Feyenoord 18 éves jhv-e, csak nem értem miért akarunk érte 20-30 milliót kifizetni, ha van Fort.
Amíg van Lewa, és Ferran is ilyen szintet hoz mint amit idén hozott, szerintem nem égető kérdés csatár posztra hozni embert, megleszünk...Rdinho10 írta: ↑2025.05.16. 12:00:20Laporta kedvence Leao es Haaland,Haaland kilove egyenlore,viszont en nagyon megneznem itt Leaot,eletveszely a pali es villamgyors(Milanbol tuti menekulne).Ha lehetne ot hoznam Nico helyett,es akkor Raphi beljebb is mehetne,lehetne egy:
-----------Lewa
Leao-Raphi-Yamal
Ez a 4es mar talan elbirna Lewa utolso evet,eveit is.
Biztos vagyok benne,h Laporta viritani fog valami “nagyobb” nevet,ha van penz,ha nincsrem Leao lesz az…Flickkel ez a 2 szel gyilkos lenne.
Kár, pedig nagyot ment volna egy Raphi - Ferran - Antony hármas elől...
Vele az a gond, hogy teljesen egylábas és oldalas, ráadásul jobbra. Szerintem minenképp olyan kéne, aki a baloson jól érzi magát.
Én biztosan nem. A Realban inkább jobbszélen szokott játszani, oda nekünk nem kell kezdő ember, meg én amúgysem szeretnék itt látni egy ilyen Real üdvöskét.
Alcantara írta: ↑ Forrás megjelölésével kommunikálunk átigazolási híreket. Az "állítólag"nem tartozik ebbe a körbe.