Hansi Flick

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Sonoma
Capitá del Barça

2024.10.24. 21:52:40

Nem szerettem volna túl hamar véleményt nyílvánítani Flick szakmai munkásságával kapcsolatban, de az első komoly megmérettetés után már talán lehet levonni következtetéseket.
Mind fizikálisan, mind taktikailag felülmúlja a Xavit (az utolsó idényéhez képest).
Teljesen más felfogásban a játszik a csapat.
A magas presszinghez végre hozzá van rakva a fizikai felkészültség (ami jó pár éve nem volt meg).
A védelem sokkal stabilabb lett, a pontosan kivitelezett lestaktikával kombinálva évek óta nem volt ilyen stabil.
A labdakihozatal is direktebb lett, nem a biztonsági "ezer passzos Barca DNS_t" felhozatalt erőlteti.
A támadószekció újra a virágkorát éli. A sokak által elküldeni vágyott Raphinha, Lewandowski párost csúcsformába hozta, de legalább akkora teljesítmény egy I. Martinezből is stabil khv.-et faragni.
De mindenkiről elmondható hogy a tavalyi önmagához képest szintet lépett.
Nálam a legszebb reményeimet váltja valóra eddig Flick.
Évek óta nem győztünk le egy Bayern M. kaliberű csapatot.
Ettől függetlenül belefuthatunk egy-egy váratlan vereségbe a szezonban, de a fejlődés vitathatatlan.

Remélem, ha a sérültek is visszatértek és visszaszerzik a formájukat, tavaszra egy bárkit képes legyőzni tudó csapattá kovácsolja Flick a játékosokat.
Zoldbela
Jugador d'estrella

2024.10.24. 18:08:12

bence0330 írta:
2024.10.24. 18:01:55
Meg ennél sokkal rosszabbul nem fogunk már állni, ahogy mostanáig álltunk, sőt, ennél alighanem csak jobban fogunk. Már a BM ellen is jobban álltunk, hogy be lehetett hozni 3 új középpályást legalább a végén. 1-2 hónapig ényleg nem volt egy felnőtt kezdő 11-ünk gyakorlatilag. Lesznek sérülések, de most sokan tértek vissza, a két nagy védőnk télre visszajön, ha csak az egyik egészséges marad, már jobbak vagyunk. Nyilván ha a 3 top támadónk közül kiesne az egyik (leginkább a brazil, de Yamalt és Lewyt is nagyon megéreznénk) több hónapra, az visszaesés lenne. Persze lehet Fati közben berobban, akkor ez is kevesebb stressz lesz. Jelenleg azért a jó rotációt nagyon segíti az hogy hamar agyonnyerjük a meccseinket, ehhez meg kellenek a top, intenzív támadók.
Fati a sérülése utáni állapota miatt még jó ideig "csak ígéretes" marad (nálam a támadó szekcióban kb. a hetedik helyen áll), viszont nem sok csapatban ül a kispadon Olmo szintű játékos!

A nyárvégi/őszi alapozás nem lehetett teljes, mert sok volt a hiányzó, de a téli alapozás után, reményeim szerint már egy erőtől duzzadó, bárkit legyőzni képes (ettől még nem feltétlenül nyerünk meg minden meccset) csapatot láthatunk.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2024.10.24. 18:01:55

Zoldbela írta:
2024.10.24. 17:23:37
LG írta:
2024.10.24. 14:37:36
... A hosszú szezon sajnos ellenünk dolgozik, benne van, hogy végére elfogyunk. De az látszik, hogy ő a mi emberünk, akivel újra top európai csapat lehetünk. Egy mélyebb kerettel a határ a csillagos ég lehetne, így azért necces lesz, de reméljük a legjobbakat. ...
Kétlem, hogy "elfogyhatunk" a szezon végére!
Meg ennél sokkal rosszabbul nem fogunk már állni, ahogy mostanáig álltunk, sőt, ennél alighanem csak jobban fogunk. Már a BM ellen is jobban álltunk, hogy be lehetett hozni 3 új középpályást legalább a végén. 1-2 hónapig ényleg nem volt egy felnőtt kezdő 11-ünk gyakorlatilag. Lesznek sérülések, de most sokan tértek vissza, a két nagy védőnk télre visszajön, ha csak az egyik egészséges marad, már jobbak vagyunk. Nyilván ha a 3 top támadónk közül kiesne az egyik (leginkább a brazil, de Yamalt és Lewyt is nagyon megéreznénk) több hónapra, az visszaesés lenne. Persze lehet Fati közben berobban, akkor ez is kevesebb stressz lesz. Jelenleg azért a jó rotációt nagyon segíti az hogy hamar agyonnyerjük a meccseinket, ehhez meg kellenek a top, intenzív támadók.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Zoldbela
Jugador d'estrella

2024.10.24. 17:23:37

LG írta:
... A hosszú szezon sajnos ellenünk dolgozik, benne van, hogy végére elfogyunk. De az látszik, hogy ő a mi emberünk, akivel újra top európai csapat lehetünk. Egy mélyebb kerettel a határ a csillagos ég lehetne, így azért necces lesz, de reméljük a legjobbakat. ...
Kétlem, hogy "elfogyhatunk" a szezon végére!

Ahogy elnézem: Flick hatására olyan fejlődés indult meg (úgy egyéni mint csapat szinten) ami egyértelműen a komoly szakmai irányítást igazolja.

Szerintem csak akkor válhat nehézzé a szezon, ha több játékosunk is (durva szabálytalankodás következtében) komoly sérüléseket szenved.

Ha jobban meggondoljuk: Araújo visszatérése további erősödést jelenthet, és az utánpótlásban is lelhetünk még további kincsekre.

Általában a támadók (csatárok) vannak kitéve a legnagyobb igénybevételnek, de tegnap láthattuk, hogy ott elég erős a kispad.

Ha a "rondo"-t továbbra is jól átgondolt edzésekkel kombinálják, akkor mindenki bírni fogja a szezon terhelését.
szbsz
Capitá del Barça

2024.10.24. 15:35:51

"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
LG
Az Év fórumozója 2016

Én örültem neki és bíztam benne, de sikerült felülmúlnia minden várakozást. Egy csoda, amit ezzel szűk kerettel hoz. A hosszú szezon sajnos ellenünk dolgozik, benne van, hogy végére elfogyunk. De az látszik, hogy ő a mi emberünk, akivel újra top európai csapat lehetünk. Egy mélyebb kerettel a határ a csillagos ég lehetne, így azért necces lesz, de reméljük a legjobbakat. Jó lenne, ha Laportáék valahogy kiügyeskednének télre 1-2 erősítést, akár ezen is múlhat.
bence0330

2024.10.24. 00:03:36

ElBartimaeus írta:
2024.10.23. 23:59:09
A hottest kifejezés találó, de azt a feltörekvő, hirtelen jó és érdekes dolgokra mondják, pontosan arra, ami most Flick, nem a legjobbakra.
Oké, de ez a kifejezésen való lovaglás, erre nincs konkrét magyar szavunk, úgy gondoltam, hogy az "ebben a pillanatban" ezt lefedi, hisz szó szerint azt jelent, amit írtam, ebben a pillanatban. Hogy meddig lehet bővíteni... talán az egész szezonra. Egész Európában a legjobb számok a mieink sok tekintetben, és akik versenyezhetnek vele (Company az egyik volt, még ha nem is a legelső), azok a miénknél komplettebb, erősebb kerettel rendelkeznek, ami azért az edzői teljesítmény megítélésében elég pozitív (csúcskorszakában pl. egy De Zerbira top5-öt mondtam volna a keretéhez képest, de ő persze kipukkadt utána)
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Mascherano14
Entrenador del Barça

2024.10.24. 00:01:38

Bámulatos, ahogy átprogramozta a csapatot. Csak így tovább!
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2024.10.23. 23:59:09

bence0330 írta:
2024.10.23. 23:27:16

Ez mind igaz (bár szerintem ha Hansinak ténylegesen lett volna edzői pályafutása, lehet előrébb emlegetnénk, de előttünk az elmúlt 20 évben kb csak a Bayernt edzette 2 évig, ahol mindent megnyert, nálunk meg álomszerű focit tol)
De amit írsz, az nem azt jelenti, hogy ebben a pillanatban ki a legjobb, az arról szól, hogy a jelenkor egyik, ha nem a legjobb edzője Carlóval egyetemben. Nyilván ehhez Flick keveset nyert, még ha arányaiban amúgy sokkal jobban is. De ebben a pillanatban szerintem ő a legjobb, angol kifejezésben a "hottest" szót használnám. És azért hasonlítsuk össze Pep keretét Flick-ével.
Egy picit értelmetlenné válik akkor a jelenlegi legjobb edző, hiszen mi alapján méred? Néhány jól sikerült meccs alapján? Akkor tulajdonképp Rossi is a világ legjobb szövetségi kapitánya volt, mert messze túlteljesített a magyar válogatott egész hosszú ideig D kategóriás játékosokkal.

A hottest kifejezés találó, de azt a feltörekvő, hirtelen jó és érdekes dolgokra mondják, pontosan arra, ami most Flick, nem a legjobbakra.
Peter
Director del Fútbol

2024.10.23. 23:43:26

baas11 írta:
2024.10.23. 13:52:07
Meg amugy is 8 ev utan Hansi- ki más ?- töri meg a Bayern átkot … ez olyan Hollywoodi lenne :)
Hollywoodi lett.... :lol:

Talán századszor írom már le, hogy Flick a "szezon igazolása" cím nyertese.
bence0330

2024.10.23. 23:27:16

ElBartimaeus írta:
2024.10.23. 23:22:30
bence0330 írta:
2024.10.23. 23:06:10
És hát Flick. Ő meg alighanem ebben a pillanatban a legjobb edző Európában. Tényleg nem értem, hová pazarolta a karrierjét, igazából alig volt néhány évet klubedző, és már 60 éves lesz.
Na, azért ne kezdjünk már ilyen túlzásokba pár jó meccs miatt úgy, hogy aktívan edzősködik az a Pep Guardiola, aki nem mellesleg az egész európai klubfocit reformálta meg és lett domináns az a fő taktikai vonal, amit ő képvisel; nem mellesleg folyamatosan magas szinten játszik minden csapata és folyamatosan hozzák a kupákat.
Ez mind igaz (bár szerintem ha Hansinak ténylegesen lett volna edzői pályafutása, lehet előrébb emlegetnénk, de előttünk az elmúlt 20 évben kb csak a Bayernt edzette 2 évig, ahol mindent megnyert, nálunk meg álomszerű focit tol)
De amit írsz, az nem azt jelenti, hogy ebben a pillanatban ki a legjobb, az arról szól, hogy a jelenkor egyik, ha nem a legjobb edzője Carlóval egyetemben. Nyilván ehhez Flick keveset nyert, még ha arányaiban amúgy sokkal jobban is. De ebben a pillanatban szerintem ő a legjobb, angol kifejezésben a "hottest" szót használnám. És azért hasonlítsuk össze Pep keretét Flick-ével.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2024.10.23. 23:22:30

bence0330 írta:
2024.10.23. 23:06:10
És hát Flick. Ő meg alighanem ebben a pillanatban a legjobb edző Európában. Tényleg nem értem, hová pazarolta a karrierjét, igazából alig volt néhány évet klubedző, és már 60 éves lesz.
Na, azért ne kezdjünk már ilyen túlzásokba pár jó meccs miatt úgy, hogy aktívan edzősködik az a Pep Guardiola, aki nem mellesleg az egész európai klubfocit reformálta meg és lett domináns az a fő taktikai vonal, amit ő képvisel; nem mellesleg folyamatosan magas szinten játszik minden csapata és folyamatosan hozzák a kupákat. Ha Flick az egész szezont lehozza ilyen játékkal, sem mondanám jobb edzőnek, de ettől még elképesztő messze van nálunk. Elég jól mutat, végre komolyabb ellenfél ellen is, az, amit csinál, de miért kell túlzásokba esni?

soadroli írta:
2024.10.23. 23:07:42
Andrisnak elolvasnám a véleményét Flickről, asszem ő nagy Xavi párti volt. Gondolom nagyon bántja még mindig hogy kirúgták :mrgreen:
Áhh. Andris is inkább realista akart maradni. Szerintem épült szépült a Xavi-féle csapat, de tény és való, hogy valami kevésbé klikkelt a játékosok fejében, most felszabadultabban játszanak és ettől magabiztosabbak is. Én azt gyanítom, hogy Xavi sokkal feszesebb (jó, ez egyértelműen látszik), sokkal taktikusabb játékot várt el, amitől nem tudtak arra fókuszálni, hogy tényleg játszák a játékot, mert még nem voltak benne komfortosak. Flick játéka intuitívabb sokkal és egyértelműen a csapat hasznára válik. Mindezzel együtt nagyon sokat lehet köszönni Xavinak, pl Raphi helyét ő találta meg, Yamalt ő kezdte el felépíteni, ő hozta fel Cubarsit, nála robbant be Fermín aki ma 2 gólpasszt adott, Pedri, Gavi (és De Jong) szintet lépett alatta játékban, stb stb.

De most egyértelműen Flick kell a csapatnak és örülök, hogy itt van a német. Sokat javul meccsről meccsre a játékunk, még ha a Bayern ellen egy jó ideig inkább csak hektikus adok-kapok maradt belőle, később stabilizálódott.
NewNagyatyesz
Barça B

2024.10.23. 23:19:51

Ha idén semmit nem nyerünk, akkor is azt mondom,hogy tökéletes választás volt az idehozatala. Mondjuk én nagyon szerettem volna, ha itt köt ki, de ennyi idő alatt, ezzel a kerettel, ilyen eredményekre nem számítottam.

Sokan a fórumon külsős edzőt akartunk. Köztük én is! Olyat aki nem játszott itt, aki nem belülről ismeri a klub filozófiáját, akit csak a labdatartás érdekel...
Nem működött minden rosszul nálunk, de hiába jöttek-mentek az edzők nálunk, mintha a beidegződött dolgokon nem változtattak volna. Holott lehetett volna... De ez a Barca, mintha tabu lett volna hozzányúlni egyes megszokott dolgokhoz.
Jött Flick és tiszteletben tartva ami itt volt, de bejegyezte saját magát a csapatba. A profizmust, a szellemiségét, a fizikai felkészítést (amit látványosan hanyagoltunk). Jó ezt látni! Bármi is lesz a jövőben, de ez kellett, hogy valaki kívülről érkezve észlelje az esetleges hiányosságokat és tegyen ellenük.
bence0330

2024.10.23. 23:12:46

Ahogy a hibáit javította, az az igazán elképesztő. Az Osasuna meccs előttig elég rosszul menedzselte a játékperceket, ott eléggé féltünk is sokan, hogy mi lesz ebből, ott folytatja, ahol az elődjei abbahagyták... ott kapott egy pofont, de már az Osasuna meccs előtt is mondta, hogy elkalkulálta magát, ott simán feláldozta azt a 3 pontot a játékosaink egészségéért és a csapat hosszútávú érdekeiért, ezért rinyált már a fél világ Koemannál és Xavinál is, akik erre nem voltak hajlandóak, nyíltan elismerte, hogy hibázott, azóta meg mindent tökéletesen óramű pontossággal csinál, tökéletesen forgat, gondolom a megfelelő edzés/regenerációs ritmust is megtalálta.

Elég régóta őt szerettem volna a padra, a tökéletes edzőnek tartottam, aki Barca stílusban focizik, csak jól, és külsős. Sejtettem, hogy jó lesz, de azt szerintem kb senki nem gondolta, hogy ennyire. A nyarunk után, és azután hogy egy távozó Cancelo-Felix és lesérült Chris-Ara nélküli keretet kapott, esélytelennek gondoltam bármi komoly dologra. Nem is normális az, amit csinál. A játékosokból fizikális és mentális vadállatot faragott
soadroli
Llegenda del Barça

2024.10.23. 23:07:42

Andrisnak elolvasnám a véleményét Flickről, asszem ő nagy Xavi párti volt. Gondolom nagyon bántja még mindig hogy kirúgták :mrgreen:
Kép
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2024.10.23. 22:32:31

"Kis pénz, kis foci ". - Hansi Flick : - fogd meg a söröm".

Remelem Xavi is nezi a meccset, picsogas helyett az utodja vegzi a munkajat csendben.
Mascherano14
Entrenador del Barça

2024.10.23. 19:09:55

Musialat kell nagyon megfogni, ne csináljon bolondot egy az egybe senkiből. Éshát a labdakihozatal, nehogy úgy járjunk, hogy ebből kapunk gólokat, aztán eredménytelenül nyomunk.
vidra
Entrenador del Barça

2024.10.23. 16:35:47

Én mára nagyon várnék tőle egy szerény taktikát. Nem mondom, hogy a 16-oson kell védekezni, mert abban se jók nem vagyunk, se nem nagyon gyakoroltuk mostanában, viszont nagyon kellene valami stabil, bevált, keveset kockáztató művelet.
Akárhány videót levetíthet, ha az a gondolat, hogy majd nagyon jól csináljuk és kijövünk a Bayern presszingjéből, mi viszont hatékonyan lenyomjuk őket vele, akkor ki se érdemes menni a pályára, mert halott ügy.

Talán egy középre tömörült rövid passzos tiki-taka válhatna be hátul, hosszú indításokkal? Nem tudom. Flick sose fog ilyet játszatni.
baas11
Entrenador del Barça

2024.10.23. 15:22:23

davi10 írta:
2024.10.23. 14:10:20
baas11 írta:
Araujot / Christ leszámítva minden (forma)mindenki( keret ) adott hozza ma !
Hát ez azért így nem igaz, Gavi-nak 10, Fermin-nek 30, Olmo-nak 0 perc van a lábában a visszatérésük óta. Frenkie ki tudja mennyit bír, a kapuban meg úgy néz ki egy Pena lesz (vagy a jobbik eset egy nyugdíjból visszajött Szczesny akinek ez lenne az első meccse).

Ettől függetlenül én bizom a sikerben. Elöl Musiala kérdéses, Kane meg reméljük hozza a BL formaját, hátul meg Upamecano elég hullámzó, Kim meg akárhányszor láttam, mindig bakizott valamit.

A fogadóirodák szerint is kb. 50-50%.
Ugy legyen….
Persze igazad van, kérdéses az o játékuk nem is fognak kezdeni szerintem max 1 Frenki vagy Olmo, de 1 hónappal ezelőtt még ez is magyon kétséges volt , legalabb ott vannak es egészségesek a többit meglátjuk !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
davi10
Llegenda del Barça

2024.10.23. 14:10:20

baas11 írta:
Hát ez azért így nem igaz, Gavi-nak 10, Fermin-nek 30, Olmo-nak 0 perc van a lábában a visszatérésük óta. Frenkie ki tudja mennyit bír, a kapuban meg úgy néz ki egy Pena lesz (vagy a jobbik eset egy nyugdíjból visszajött Szczesny akinek ez lenne az első meccse).

Ettől függetlenül én bizom a sikerben. Elöl Musiala kérdéses, Kane meg reméljük hozza a BL formaját, hátul meg Upamecano elég hullámzó, Kim meg akárhányszor láttam, mindig bakizott valamit.

A fogadóirodák szerint is kb. 50-50%.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
baas11
Entrenador del Barça

Az embernek igencsak rosssz (elő) érzései gyomorgorcsei vannak az utóbbi évek alapján ha BL top rangadó pláne igaz ez ha a Müller fele Bayern az ellenfél … ez gondolom most sincs másképp nagyon sokunknal ! Es ebbe Xavit is beleértem mint Barca legenda !!!!
-
Azt viszont nem tudom Flick - főleg mint ex Bayern es egyben külföldi edző- ezt hogyan éli meg vagy egyáltalán van e bármi emicionalis gát “felelem” benne …. elvileg nincs miert is lenne hűvös, racionális , german, nem kötődik 10000 szállal a klubhoz semmilyen formában … ha ezt tovább tudja adni a játékosoknak is akkor ez lehet a kulcs ma szerintem !

Meg amugy is 8 ev utan Hansi- ki más ?- töri meg a Bayern átkot … ez olyan Hollywoodi lenne :)

Ettől függetlenül nekem az El Classico sokkal fontosabb lesz !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
gránit
Director del Fútbol

2024.10.22. 17:13:58

Senkit nem a legelején kezdenek ki. Martino és Valverde is jól kezdték a bajnokságokat. Akkora nyomás alá helyezik őket, hogy érdemes megnézni, hogy az edzőink hogy néztek ki a csapat átvételekor és a távozáskor. Még Guardiola is öregedett vagy 20 évet 4 év alatt. Ha nem jönnek az eredmények, ki fogják kezdeni, lehet, hogy még akkor is, ha jönnek. Hogy van Gaalak ne lettek volna ellenfelei, azt furcsának tartom, ellenfele volt például a 3 év alatt 2 BL-t nyerő Real Madrid, és így nyert 3 év alatt 2 bajnokságot. Nem kezelte jól a médiát, de nem ő kezdte a háborút. Annyit tanulhat az esetből Flick, hogy ha megtanul katalánul, az talán enyhítő körülmény, ellenkező esetben kiváló ürügy a támadásra.
Chino
Llegenda del Barça

2024.10.22. 16:53:10

gránit írta:
2024.10.22. 13:10:06
FcBarcelona1 írta:
2024.10.22. 08:32:21
Hát ezzel nagyon nem értek egyet. Ha ezen a két meccsen legyalulnak minket 4-0-ra, akkor mindenki bele fog állni, hiába mondja majd el, mint Koeman vagy Xavi, hogy ilyenek jelenleg a lehetőségek, én azt veszem észre, hogy sem a szurkolókat, sem az újságírókat nem érdeklik a körülmények.
Sajnos egyet kell értenem. Van Gaalba is beleálltak, aki akkor már egy BL-győztes edzőlegenda volt. Persze ő sem kezelte jól a helyzetet, de beleálltak. Ha nem jönnek a trófeák, bárkibe beleállnak, olykor még akkor is, ha jönnek a trófeák. Még a megfelelő eredményekkel sem mindig lehet ezt elkerülni. A firkászok sajnos ilyenek.
Azért van Gaal elég kakukktojás, az Ajax-szal is két jó éve volt egy korszakos csapattal, aztán el is hagyta a süllyedő hajót. És az a két bajnoki cím is szép, de kihívói sem nagyon voltak, nemzetközi színtéren pedig akkorákat égett, hogy rossz volt nézni. Bohóccsoportokból estek ki a BL-ben. Arról ne is beszéljünk, hogy a fél holland válogatottat idehozta, ami azért egy katalán csapatnál nem vált ki túl nagy szimpátiát. De ott is inkább az volt a gond, hogy ahol tudott nekiment a sajtónak, az öltözőben is kb. a honfitársai kivételével mindenkivel összerúgta a port. Nem tudom ki mennyire emlékszik, de már az utolsó előtti évében hajtották volna el, nehogy elmenjen miatta Rivaldo a csapattól. És ez volt a sikeres regnálása, a 2002/03-as szezon pedig már történelem. Ha ott nem veszi át Antic a csapatot a kiesés elől menekültünk volna.

Ennek ellenére sem az eredmények vagy a játék volt, ami miatt szembekerült a sajtóval, hanem a magatartása, nyilatkozatai. Ha Flick ki is kap ezen a két meccsen sem hiszem, hogy annyira kikezdenék, ráadásul az öltöző is mellette áll és az elért eredményei sem (lennének) olyan katasztrófálisak, hogy annyira kapja az ívet. És itt nem feltétlenül a számszerűségről van szó. Sok saját nevelés bemutatkozott/tovább játszik, szép játékkal sokgólos győzelmeket arat, amik valljuk hosszú-hosszú évek óta hiánycikk.
Gyakorlatilag 10 nap alatt volt 2 vereségünk (és nem Bayern-Real szintű csapatoktól), amiből az egyik elég csúnya és valljuk be az tényleg az ő lelkén szárad, de nem álltak hozzá máshogyan. Legalábbis nem emlékszem ilyenre.

Én arra leszek kíváncsi, hogy tudja-e valamennyire kamatoztatni azt, hogy elég jól ismeri a bajorokat, jó része még alatta is játszott. Ebből talán lehet előnyt kovácsolni.
Forca Barca!!!!
Peter
Director del Fútbol

2024.10.22. 15:16:05

A firkászok is ugyanazokat a meccseket látják mint mi, csak pusztán annyi a különbség, hogy a fórum kérdései zárt körben, ráadásul érintett válaszadó jelenléte és válaszadása nélkül hangzanak el.... :D

Ki az (bárki, akit csak kicsit is érdekel a futball), akiben két egymást követő barcelonai vereség után nem merül fel semmilyen kérdés? Persze, biztosan van, de nem ez a jellemző. A firkászok sem mások, mint mi itt. Van köztük is megértő, diszkrét, ahogy kritikus, kevésbé diszkrét ... stb.

Lásd élő vagy egyéb topic tartalmak.

Flick addig masszívan fogja állni a sarat halált megvető nyugalommal, amíg képes lesz hinni a saját munkájában és lesz megfelelő válasza az időközben felmerülő kihívásokra. Ez nem más, mint megfelelő alappal rendelkező egészséges önbizalom.
gránit
Director del Fútbol

2024.10.22. 13:10:06

FcBarcelona1 írta:
2024.10.22. 08:32:21
Hát ezzel nagyon nem értek egyet. Ha ezen a két meccsen legyalulnak minket 4-0-ra, akkor mindenki bele fog állni, hiába mondja majd el, mint Koeman vagy Xavi, hogy ilyenek jelenleg a lehetőségek, én azt veszem észre, hogy sem a szurkolókat, sem az újságírókat nem érdeklik a körülmények.
Sajnos egyet kell értenem. Van Gaalba is beleálltak, aki akkor már egy BL-győztes edzőlegenda volt. Persze ő sem kezelte jól a helyzetet, de beleálltak. Ha nem jönnek a trófeák, bárkibe beleállnak, olykor még akkor is, ha jönnek a trófeák. Még a megfelelő eredményekkel sem mindig lehet ezt elkerülni. A firkászok sajnos ilyenek.
Válasz küldése