Akkor már nagyon nagy gondok lesznek ha egy Arda Turntol függ egy esetleges BL győzelemMessiNeymarSuarez írta:Ez igaz, csak ha pl januárban igazolunk akkor jóeséllyel már volt nevezve nemzetközi szinten az adott játékos, így Bl-ben (ahol talán a legfontosabb lenne esetleg az erősítés) nem játszhatna 2015-16-os szezonban nálunk.ntibi67 írta:A középpályánk most Rakitic Busi Iniesta.Cserék Robero Rafinha Mascherano.Az őszt így kell lehozni.Januárig úgysem játszhat új igazolás.Ha ezzel a középpályás sorral elégedetlen lesz Luco akkor igazoljunk januárban.Ja és Vidal több posztra is alkalmas.Most többet kell játszatni a fiatalokat.Ősszel úgysem dől el semmi.Spanyol kupa,Bl csoport,bajnokság.
Barca Igazolások
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ez igaz, csak ha pl januárban igazolunk akkor jóeséllyel már volt nevezve nemzetközi szinten az adott játékos, így Bl-ben (ahol talán a legfontosabb lenne esetleg az erősítés) nem játszhatna 2015-16-os szezonban nálunk.ntibi67 írta:A középpályánk most Rakitic Busi Iniesta.Cserék Robero Rafinha Mascherano.Az őszt így kell lehozni.Januárig úgysem játszhat új igazolás.Ha ezzel a középpályás sorral elégedetlen lesz Luco akkor igazoljunk januárban.Ja és Vidal több posztra is alkalmas.Most többet kell játszatni a fiatalokat.Ősszel úgysem dől el semmi.Spanyol kupa,Bl csoport,bajnokság.
Ha figyelmesen olvasnád az írásomat Messit nem említettem és csak a középpályásokrol beszéltem.noname írta:És azok mik is? Talán Messi posztja?ntibi67 írta:Ja és Vidal több posztra is alkalmas.Vidal területe a jobbszél. Védőként rendben van h kezd Alves kárára, de azt h Messi helyett játsszon max a kupában tudom elképzelni.
Ardáról: az Atmában sokallta a futást??? Hogy he?!![]()
Még abban a munkáscsapatban is a legtöbbet hajtók között volt mindig is. Nálunk akik hasonló szintet melóznak, az Alba, Alves(néha), Rakitic és Suarez.
- noname
- Llegenda del Barça
És azok mik is? Talán Messi posztja?ntibi67 írta:Ja és Vidal több posztra is alkalmas.

Ardáról: az Atmában sokallta a futást??? Hogy he?!

A Fifa egy szégyen
A középpályánk most Rakitic Busi Iniesta.Cserék Robero Rafinha Mascherano.Az őszt így kell lehozni.Januárig úgysem játszhat új igazolás.Ha ezzel a középpályás sorral elégedetlen lesz Luco akkor igazoljunk januárban.Ja és Vidal több posztra is alkalmas.Most többet kell játszatni a fiatalokat.Ősszel úgysem dől el semmi.Spanyol kupa,Bl csoport,bajnokság.
Amúgy szerintem az ideiglenes vezetőséget nem kellene érdekelnie a választási csatározások. Ha Enrieque Ardát akarja akkor igazolják le neki és kész. Nem kell ide Pogba, én Ardát sokkal jobb játékosnak tartom (már amikor nem a cipőjét dobálja)
A játék stílusa alapján Iniesta posztja lenne neki jó ami ugye kispadot jelent. A másik poszton azt amit idén Rakitic lehozott Xavi helyén, szerintem ő képtelen lenne rá főleg azért, mert az Atmában is sokalta a futást...
A játék stílusa alapján Iniesta posztja lenne neki jó ami ugye kispadot jelent. A másik poszton azt amit idén Rakitic lehozott Xavi helyén, szerintem ő képtelen lenne rá főleg azért, mert az Atmában is sokalta a futást...
94:39 6 - 1
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
A kérdés, hogy ez a rendszer szándékos, előre mindig így gondolta Lucho, vagy pedig a kényszer szülötte..MessiFan írta:Igazad van, jelenleg csak 1 ilyen játékosunk van, aki ilyen, mégpedig MESSI. Szerintem bőven elég így, hogy Ő irányít, Ő a vezér. úgy gondolom bőven elég Leo, ha pedig nem játszik akkor megoldják nélküle is azon a pár meccsen.westerngom írta:Bob: egy játékmestertől, aki a stílusát és sebességét határozza a pályán a játékunknak, aki a támadásokat indítja és a forintos labdákat lögyböli a védők mögé, kiugratva a támadókat.
Arda remek passzokat képes adni, beadni, löbbölni, mindent, nem csak annyit csinál, lekaszabolja az ellenfelet.
Rakitichoz hasonlóan ő is rengeteget melózna, mellette kiszolgálná a társait, és gólt is képes lőni.
Egy Coutinho, Thiago vagy Isco tényleg remek focista, de én nem gondolom, hogy velük úgy tudna érvényesülni ez a játék mint egy Arda Turannal vagy Kokevel.
Jelenleg ez a rendszer, hogy Messi mélyről/szélről indulva a góllövés mellett osztogatja a labdákat, amelyeket Neymar és Suarez értékesít, amíg a középpálya visszazár és a támadásban is besegít remek passzokkal, lövésekkel, szerintem teljesen rendben van.
Ehhez jelenleg 2 név van a kalapban, Pogba és Turan, nem véletlenül nem Thiago, Coutinho vagy Isco.
Mert ugye az lenne a legjobb, ha Messi mellett más is rengeteg labdát osztogatna a KP-n, így ha Messinek épp nem megy vagy teljesen kikapcsolják akkor nem lenne nagyrészben halott a KP kreativítása.
Meg erősebb ellenfelek ellen volt hogy sajnos gyenge volt a KP-nk.
Az lenne az igazán csúcs, ha ehhez a trióhoz olyan KP társulna amely tömi őket labdával, és méghatékonyabbak lennének hosszútávon. Persze ez csak álom, meg azért másoknak is kell hagyni néha-néha trófeát

- Chino
- Llegenda del Barça
Bob_Marley írta:Hozzuk Iscot, aki hisztizik, hogy nem játszik eleget, ráadásul totál idegen lenne az LE féle középpályába. Isco fog majd ütközni meg labdát szerezni és előre juttatni, meg futni 15 kmt? Legyen így, csak nem ez az ismérve.
Nem akarok ironikus, vagy gonosz lenni, de már várom a Coutinho vagy Thiago kell nekünk vonalat is.![]()
A brazil gyerek ennyi pénzért valóban hülyeség, akkor már inkább a fiatalok, Roberto, Samper, Rafinha stb.
Isco max. Ini pótlására jöhet. Amellett, hogy kreatív és segíti a támadásokat mostanra egész sokat segít be a védekezésbe, semmivel sem kevesebbet mint a szezonban Ini, sőt. Viszont ha most hoz a Real megint egy nagyágyút a kp-ra, lehet, hogy tényleg "elmegy a kedve" Isconak. Ott van Modric, Kroos, James, akik biztos kezdők, most pedig érkezik még egy játékos, márpedig terveznek oda, akkor tényleg létszámon feletti lehet. A múlt szezonban is csak akkor játszott többet, amikor Bale sérült volt. Amellett én nem hiszem, hogy csak kitérővel lehetne elhozni. Ha ő is elvágyódik, nem is egy Real ikon vagy már régóta ott játszana.
Thiagoval kapcsolatban csak annyit (nem akarok vitát szítani, csak említés szinten), hogy talán a legjobb opció lenne, ha posztot, minőséget, árat és a beilleszkedést nézzük. Ő nem egy tkp, tökéletesen ellátná a xavi okozta űrt, támadásban és védekezésben egyaránt jó és képes a váratlan húzásokra, amik sokszor úgy kellenek mint egy falat kenyér. Ininek is az egyik legnagyobb erőssége csak sajnos egyre kevesebbet látni már. De ez tényleg abszolút zárójel, nem akarok lavinát indítani.
Arda kicsit zsákbamacska számomra. Tényleg technikás játékos (az Atma-ból kb. csak Griezmann hasonló szintű) és masszív, jó felépítésű játékos, de nem tudom mennyire passzolna ide. Igaz, hogy elég mobilis, de szerintem nagyon támadó szellemű. Rafinha pl. ilyen tekintetben sokkal alkalmasabb. Ha idehozzuk rá még Ardat egyiküknek sem lesz túl jó, de inkább a kölyök húzná a rövidebbet. Mondjuk a törökkel kapcsolatban még elég sok kérdőjel van. Jön-e egyáltalán, ha igen mikor csatlakozik, mi lesz a szerepe? Ha mondjuk jövőre érkezik már a 30-hoz közeledne, ami annyira még nem sok, de nem is tervezhető hosszú távra. És ha Rafinha lehoz egy jó szezont (még mindig csak 22, úgyhogy még nagyon fejlődőképes) hogyan oldják meg. Vele kapcsolatban elég képlékeny a dolog szerintem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Chino 2015.07.04. 15:48:05-kor.
Forca Barca!!!!
- westerngom
- Entrenador del Barça
Messi Forever!!, DE!, pont ez a gond, hogy adott esetben, mikor három támadóra van elöl szükség (adott szituációban) ne hátul kóricáljon, arról nem is beszélve, hogy mint írtad nincs rajta kívül azonos fazonszabász a csapatban. Ilyet már le sem merek írni, ha kidől, lebetegszik, mert hát ő is csak ember... izé UFÓMessiFan írta:Igazad van, jelenleg csak 1 ilyen játékosunk van, aki ilyen, mégpedig MESSI. Szerintem bőven elég így, hogy Ő irányít, Ő a vezér. úgy gondolom bőven elég Leo, ha pedig nem játszik akkor megoldják nélküle is azon a pár meccsen.westerngom írta:Bob: egy játékmestertől, aki a stílusát és sebességét határozza a pályán a játékunknak, aki a támadásokat indítja és a forintos labdákat lögyböli a védők mögé, kiugratva a támadókat.
Arda remek passzokat képes adni, beadni, löbbölni, mindent, nem csak annyit csinál, lekaszabolja az ellenfelet.
Rakitichoz hasonlóan ő is rengeteget melózna, mellette kiszolgálná a társait, és gólt is képes lőni.
Egy Coutinho, Thiago vagy Isco tényleg remek focista, de én nem gondolom, hogy velük úgy tudna érvényesülni ez a játék mint egy Arda Turannal vagy Kokevel.
Jelenleg ez a rendszer, hogy Messi mélyről/szélről indulva a góllövés mellett osztogatja a labdákat, amelyeket Neymar és Suarez értékesít, amíg a középpálya visszazár és a támadásban is besegít remek passzokkal, lövésekkel, szerintem teljesen rendben van.
Ehhez jelenleg 2 név van a kalapban, Pogba és Turan, nem véletlenül nem Thiago, Coutinho vagy Isco.

Egyébként a jó öreg Xavival is szépen elfértek a pályán, szóval nem gondolom, hogy jelen esetben nem működne Iscoval.
A kis Alcantara gyerek, ha felnőne a feladathoz az lenne a legszebb és részemről ez a végszó!

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Verrattinak énis iszonyatosan örülnék, de szerintem nincs az a pénz amiért a PSG most odaadná másnak, max ha Messit adnánk cserébe de úgy meg nem kell.noname írta:Xavi féle játékmester csak Gündogan van jelenleg a piacon, de ő láthatóan nem tudja eldönteni h mit is akar valójában, ezért hosszabbított.
Ha nem egy Xavi féle játékos jön, akkor pedig marad az univerzális fajta, aki sokat küzd és technikás, de nem annyira domináns: Verratti, Arda leginkább ilyenek, illetve szóba jöhet Isco is.
LE olyan embert akar, aki biztos. Nem akar kockáztatni egy Pogbát, hanem a bajnokságból akar egy olyan igazolást, mint Mathieu: tuti jó lesz arra, amiért hoztuk. Meg tudom érteni h miért Arda a célpontja. Bár továbbra se bánnám, ha 80ért Verrattit hoznánk helyette.![]()
Remélem az átmeneti vezetőség és Barto le...ja a szájkaratét és teljesíti az edző kérését.
Komolyan gondolják a BL győzelmet, pénzben meg kb fürödnek szóval nem valószínű hogy távozna, persze irónikus lenne ha pl a Realnak eladnák.
Kíváncsi leszek Turanra, szerintetek mennyire jó döntés?
Én nagyon kíváncsi leszek rá, lehet az a tervük hogy most vesznek egy teljesen "kész" KP-t aki beleillik a mostani rendszerbe, és esetleg nem 10 év mire "kifut", így esélyt adva a fiataloknak hogy 2-3-4 év múlva eldöntse a klub hogy pl Rafinha lesz az elsődleges, vagy vesz mást.
Persze az sem kizárt hogy idén megvesszük Ardát, és jövőre meg Pogbát.
Meg ugye Arda tud bal illetve jobbszélsőt is játszani.
Én úgy tartom, hogy kell a hosszú és jól forgatott pad, ha komolyan gondoljuk a jövő évet, és akár a BL címvédést.
- Capon
- Llegenda del Barça
Ha LE tényleg Turant akarja és ráadásul még időhöz is vagyunk kötve, akkor az ideglenes elnökség tegye amit kell.
Az elnökjelöltek meg ha jó fejek akarnak lenni, akkor szépen bólogassanak hozzá, ez a legjobb amit tehetnek.
Az elnökjelöltek meg ha jó fejek akarnak lenni, akkor szépen bólogassanak hozzá, ez a legjobb amit tehetnek.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- noname
- Llegenda del Barça
Xavi féle játékmester csak Gündogan van jelenleg a piacon, de ő láthatóan nem tudja eldönteni h mit is akar valójában, ezért hosszabbított.
Ha nem egy Xavi féle játékos jön, akkor pedig marad az univerzális fajta, aki sokat küzd és technikás, de nem annyira domináns: Verratti, Arda leginkább ilyenek, illetve szóba jöhet Isco is.
LE olyan embert akar, aki biztos. Nem akar kockáztatni egy Pogbát, hanem a bajnokságból akar egy olyan igazolást, mint Mathieu: tuti jó lesz arra, amiért hoztuk. Meg tudom érteni h miért Arda a célpontja. Bár továbbra se bánnám, ha 80ért Verrattit hoznánk helyette.
Remélem az átmeneti vezetőség és Barto le...ja a szájkaratét és teljesíti az edző kérését.
LE olyan embert akar, aki biztos. Nem akar kockáztatni egy Pogbát, hanem a bajnokságból akar egy olyan igazolást, mint Mathieu: tuti jó lesz arra, amiért hoztuk. Meg tudom érteni h miért Arda a célpontja. Bár továbbra se bánnám, ha 80ért Verrattit hoznánk helyette.

A Fifa egy szégyen
Igazad van, jelenleg csak 1 ilyen játékosunk van, aki ilyen, mégpedig MESSI. Szerintem bőven elég így, hogy Ő irányít, Ő a vezér. úgy gondolom bőven elég Leo, ha pedig nem játszik akkor megoldják nélküle is azon a pár meccsen.westerngom írta:Bob: egy játékmestertől, aki a stílusát és sebességét határozza a pályán a játékunknak, aki a támadásokat indítja és a forintos labdákat lögyböli a védők mögé, kiugratva a támadókat.
A legjobb megoldás Ini helyére Isco lenne, aki szerintem akár még szívesen is jönne, de a Real ugye nem engedné...

Coutinho kell! Hányszor leírtam már, de még mindig nem merült fel a neve még pletyka szinten sem.kristop írta:thiago kell nekünkBob_Marley írta:Nem akarok ironikus, vagy gonosz lenni, de már várom a Coutinho vagy Thiago kell nekünk vonalat is.

- westerngom
- Entrenador del Barça
ezt a finnyogós, elégedetlen társaságotBob_Marley írta:Oké, ezt elfogadom, mert tényleg fejlődött (viszont ez még kevés), de azt viszont tartom, hogy nem ilyen embert keresünk.palesz77 írta:Mondjuk idén baromi sokat fejlődött védekezésben, simán megütné a LE által kívánt szintet. Csak ez a támadójátéka rovására megy, pont mint Ininek.Bob_Marley írta:Isco fog majd ütközni meg labdát szerezni és előre juttatni, meg futni 15 kmt? Legyen így, csak nem ez az ismérve.

Bob: egy játékmestertől, aki a stílusát és sebességét határozza a pályán a játékunknak, aki a támadásokat indítja és a forintos labdákat lögyböli a védők mögé, kiugratva a támadókat, nem gondolom, hogy ketrechacos módon kellene ütközni és védekezni, arra ott van Masch.
Elégedetlen a helyzetével, mert James, Kroos, Modric mellet szinte alig kap lehetőséget, éppen ezért elhozható lenne....
Palesz: a spanyol válogatottban kreatív kp-t játszott és nem is akár hogy tolta, szerintem feltudna nőni hozzá, nem véletlen, hogy Ancelotti is vele pótolta Kroos-t.
thiago kell nekünkBob_Marley írta:Nem akarok ironikus, vagy gonosz lenni, de már várom a Coutinho vagy Thiago kell nekünk vonalat is.

a gerson téma számomra totál érthetetlen amúgy. arda oké, luis enriquének kellett valaki miután xavi lelépett. technikás, de melós játékos a pályája csúcsán, akár az ideiglenes elnökség is hozhatná. de egy olyan játékost, aki épp nemrég töltötte be a 18at és a jelenlegi csapatunknak abszolút nincs rá szüksége, mi értelme üldözni főleg elég magas áron?
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Persze, azt én is, Ini példájából okulva felesleges most egy ilyen embert idehozni - kivéve ha Lucho alakítani akar. Csak azzal nem értettem egyet, hogy nem lenne elég védekezésben..Bob_Marley írta:Oké, ezt elfogadom, mert tényleg fejlődött (viszont ez még kevés), de azt viszont tartom, hogy nem ilyen embert keresünk.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Oké, ezt elfogadom, mert tényleg fejlődött (viszont ez még kevés), de azt viszont tartom, hogy nem ilyen embert keresünk.palesz77 írta:Mondjuk idén baromi sokat fejlődött védekezésben, simán megütné a LE által kívánt szintet. Csak ez a támadójátéka rovására megy, pont mint Ininek.Bob_Marley írta:Isco fog majd ütközni meg labdát szerezni és előre juttatni, meg futni 15 kmt? Legyen így, csak nem ez az ismérve.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Mondjuk Isco meg Xavi stílusban ég és föld. Isco egy inkább Inire hajazó játékos, aki ugyan jól passzol, de nem tudja úgy mozgatni a csapatot, mint Xavi - mondjuk Arda sem tudja, még annyira se talán. Meg alapból a Realban akar maradni, a kivásárlási ára az egekben lehet.. Elég esélytelen, maradjunk annyiban.westerngom írta:nekünk jelen pillanat egy játékmesterre (ISCO) lenne szükségünk egy Xavi 2.0-ra

Mondjuk idén baromi sokat fejlődött védekezésben, simán megütné a LE által kívánt szintet. Csak ez a támadójátéka rovására megy, pont mint Ininek.Bob_Marley írta:Isco fog majd ütközni meg labdát szerezni és előre juttatni, meg futni 15 kmt? Legyen így, csak nem ez az ismérve.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Hozzuk Iscot, aki hisztizik, hogy nem játszik eleget, ráadásul totál idegen lenne az LE féle középpályába. Isco fog majd ütközni meg labdát szerezni és előre juttatni, meg futni 15 kmt? Legyen így, csak nem ez az ismérve.
Nem akarok ironikus, vagy gonosz lenni, de már várom a Coutinho vagy Thiago kell nekünk vonalat is.
A brazil gyerek ennyi pénzért valóban hülyeség, akkor már inkább a fiatalok, Roberto, Samper, Rafinha stb.
Nem akarok ironikus, vagy gonosz lenni, de már várom a Coutinho vagy Thiago kell nekünk vonalat is.

- westerngom
- Entrenador del Barça
ezért írtam....., hogy nekünk jelen pillanat egy játékmesterre (ISCO) lenne szükségünk egy Xavi 2.0-ra, DE az edző biztos tudja, hogy miért a törököt hozzuk. (: lehet, hogy nem voltam elég ironikusvisca el barca írta:turan mint irányító? előbb raknám be vkp-nakwesterngom írta:Én nem tiltakozom, hogy ha jön a török, mert jelen pillanat szükségünk van a középpályán egy irányító, kreatív playara, aki mind ezek mellett kellően technikás és fizikailag is "állat"![]()

- visca el barca
- Presidente del Barça
turan mint irányító? előbb raknám be vkp-nakwesterngom írta:Én nem tiltakozom, hogy ha jön a török, mert jelen pillanat szükségünk van a középpályán egy irányító, kreatív playara, aki mind ezek mellett kellően technikás és fizikailag is "állat"![]()

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- westerngom
- Entrenador del Barça
ha valóban LE kérte a leigazolását...visca el barca írta: ez a húzás épp azt bizonyítja, hogy itt a reállal ellentétben nem egy elnök, hanem az edző igazol.
Én nem tiltakozom, hogy ha jön a török, mert jelen pillanat szükségünk van a középpályán egy irányító, kreatív playara, aki mind ezek mellett kellően technikás és fizikailag is "állat"

DE!, ha engem kérdeztek volna, akkor inkább Isco irányába léptem volna 2 -3-at és legfeljebb kivásároltam volna, mert szerintem az ő stílusa illene legjobban hozzánk minden szempontból.
Benne látom még a Xavi féle eleganciát és kreativitást, arról nem is beszélve, hogy jó pár évig megoldaná a problémát és biztos pontja lenne a kp-nak.
Ha jól tévedek, akkor annak idején Martinonak is első volt a kívánságlistáján a török. (a dobogón még Agüero, Klose, utánuk Subotic
)
Szóval valami hasonló szisztémát képzelhetett ő is, így én elhiszem, hogy őt akarja Enrique. Valahogy egy ilyen attitűd (munkás, kreatív, favágó, technikás, stb...) kellhet most ide, én nem bánnám ha jönne.

Szóval valami hasonló szisztémát képzelhetett ő is, így én elhiszem, hogy őt akarja Enrique. Valahogy egy ilyen attitűd (munkás, kreatív, favágó, technikás, stb...) kellhet most ide, én nem bánnám ha jönne.
"A dicséretekkel nem sokra mész, ellenben a pofonok, amiket kapsz, jó útra téríthetnek. A kritikák nem befolyásolhatnak negatívan, csakis arra használhatod őket, hogy fejlődjél." Dani Alves
Ő lehet Douglas vagy Keirrson, Henrique 2.0. Ha max 5-ért jönne akkor még elnézném de nem 15-ért.palesz77 írta: Ez meg..Barto komolyan gondolja úgy tűnik, hogy kevésbé kell rivaldafény a La Masiának, hozunk mindenhova mindenkit, csak őket nem próbáljuk ki.. Rafinha konkrétan komolyabb számokkal rendelkezik a Barcában, mint Gerson a Brazil ligában - és még egy olyan youtube videót se tudtak Gersonról összehozni, amin kitűnne a Brazil átlagból, pedig az nem egy nagy ördöngösség. Alig várom, hogy elvegye a fiataljaink elől a perceket..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára defender3 2015.07.04. 12:20:09-kor.