2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Na de az 6 milyen volt?!visca el barca írta:Vermaelen is likely to continue with Barça. There are no formal offers for him and Valverde thinks he is useful as 4th center-back. [sport]
én egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ezek az edzők ennyire hülyék. a csávó az elmúlt 5 évben 6 meccset játszott, de csak erőltetik...
visca el barca írta:Vermaelen is likely to continue with Barça. There are no formal offers for him and Valverde thinks he is useful as 4th center-back. [sport]
én egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ezek az edzők ennyire hülyék. a csávó az elmúlt 5 évben 6 meccset játszott, de csak erőltetik...
Ezek után szerintem nagyon átgondolja az összes játékos, hogy merjen-e ennyire drasztikus lépést tenni és ekkorát kockázatatni...Tobias88 írta:Ezt amúgy megcsinálhatnánk még pár jó játékossal évente, 10-20al. Nem járnak edzésre a csapatukban és összevesznek a csapattársakkal. Csak nyerhetünk![]()
(vagy ne, inkább ne)
Ja, Bartóék elérik, hogy kb. az egész világ rühellje a klubot. Nehéz lesz helyrehozni a károkat, amiket ezek az átkok okoztak.Tobias88 írta:Ezt amúgy megcsinálhatnánk még pár jó játékossal évente, 10-20al. Nem járnak edzésre a csapatukban és összevesznek a csapattársakkal. Csak nyerhetünk![]()
(vagy ne, inkább ne)
Ez nem merül fel ott, ahol a játékos aláírt szerződésében szerepel kivásárlási ár.Tobias88 írta:Ezt amúgy megcsinálhatnánk még pár jó játékossal évente, 10-20al. Nem járnak edzésre a csapatukban és összevesznek a csapattársakkal. Csak nyerhetünk![]()
(vagy ne, inkább ne)
Sejtem hogy ki melyik állásponton vanSamper írta:Ez új. Most már konkréten tárgyalnak, hogy a 30 pl. az aranylabdát jelenti-t, vagy azt, hogy 25 tétmérkőzésen pályára lép-e.visca el barca írta:Barça and Dortmund have agreed a fixed value of €100m for Dembele. The clubs are now negotiating variables of around €30m. [ser]
ez mondjuk nem tudom mitől friss hír, kb 5 napja már megírták...
Ez új. Most már konkréten tárgyalnak, hogy a 30 pl. az aranylabdát jelenti-t, vagy azt, hogy 25 tétmérkőzésen pályára lép-e.visca el barca írta:Barça and Dortmund have agreed a fixed value of €100m for Dembele. The clubs are now negotiating variables of around €30m. [ser]
ez mondjuk nem tudom mitől friss hír, kb 5 napja már megírták...
Szóval ma se jön senki és nem is távozik. A vezetőség a tegnapi győzelmet úgy értelmezi, hogy lehet tovább húzni az időt.Messias2 írta:COPE:
-Barcelona refuse to give up on Coutinho
-Seri's clause is 40M euros
-Barça still negotiating for Dembélé
westerngom írta:bazi nagy lyuk fog ott tátongani a csapatban, ha Ini lesérül, bár ha egészséges és játszik, akkor sem bírná egy teljes szezon minden meccsét!
visca no, iniesta sívisca el barca írta:
nem leszek népszerű, de iniestát már leépíteném. arra felépíteni egy rendszert, hogy majd ő játszik már nem lehet.
Erre épül az egész nyári átigazolásunk, szóval egyre nagyobb az esély rá, hogy leigazoljuk.visca el barca írta:
nem is értem minek meg hova jönne.
seri amugy is teljesen felesleges, nem is értem minek meg hova jönne. még ha AG el is megy, akkor is marad annyi kp-s, hogy akár 2, akár 3 kp-s rendszerhez is lesznek elegenS.Agüero írta:Igen, pont ezért nem örülnék, ha Seri jönne Coutinho helyett, akármennyibe is kerül.a 4-2-3-1-el meg az a baj, hogy 1, ha jön is dembelé, az egyik szélső gyenge lesz (deu/DS), 2, két posztra fog tolongani rakéta, busi, paula, SR, seri(?)
Igen, pont ezért nem örülnék, ha Seri jönne Coutinho helyett, akármennyibe is kerül.a 4-2-3-1-el meg az a baj, hogy 1, ha jön is dembelé, az egyik szélső gyenge lesz (deu/DS), 2, két posztra fog tolongani rakéta, busi, paula, SR, seri(?)
AG no, a többi nem érdekelBob_Marley írta:Seri yes, Dembele no