Non Spanish players with most games WON in La Liga:
Messi (ARG) : 277
Dani Alves (BRA) : 276
Donato (BRA) : 235
Miért?MQuCsabi írta:Szánalmas, amit művel.
Ezt a csorbát pedig csakis akkor fogja tudni az idei csapat kiküszöbölni, ha győznek. Az mindegy, hogy szépen, vagy sem, de győzzenek. Ha elhozzák a 3 pontot a Calderon-ból - mindegy milyen játékkal - és megrázzák magukat a Sporting ellen, akkor a nyakamat teszem rá, hogy azon a meccsen a 2. gólnál az egész publikum újra ünnepli majd őket. Ha viszont ugyanazzal a semmilyen, akarat- és ötletgyenge játékkal kapunk ki Madridban, akkor újra fütyülés lesz és jogosan.BarcafanTomee írta:Messi didn't celebrate his 2nd goal against Leganes because he didn't like the whistles from the fans. [Mundo Deportivo]
Ebben is lehet valami. Ha a helyébe képzelem magam én is eltudnám képzelni, hogy nem fogadom kifejezett örömmel ezt az ajándék győzelmet. Katasztrófális hete volt a csapatnak, nem ilyen játékhoz szoktak, sokkal többre képesek de nem megy a dolog és még a szurkolók is fújolnak. Minek is örülne Messi, Piqué vagy Lucho Unzuéval?
Tényleg az a baj, hogy egyre több meccs után hangzik el, hogy" jó volt az ellenfél, de nekünk volt egy Messink, ezért győztünk"westerngom írta:de pedig ez szinte mindig így történik az utóbbi időben, remélem soha nem öregszik meg és hagyja el a csapatot.LG írta:A két gólján kívül szerintem kifejezetten gyengén játszott, főleg magához képest. De nem is lehet elvárni, hogy mindig ő mentse meg a seggünket.
Különben bele sem merek gondolni hogy hova zuhannánk nélküle, ha év végén nem hosszabbítanánk vele és eligazolna. Persze - persze volt is és lesz is Barca Messi nélkül, de most feneketlen űr tátongana a helyén.
Már rég elkellet volna kezdeni a csapatot fiatalítani a kulcsjátékosok tekintetében de csak középszert hoztunk.
de pedig ez szinte mindig így történik az utóbbi időben, remélem soha nem öregszik meg és hagyja el a csapatot.LG írta:A két gólján kívül szerintem kifejezetten gyengén játszott, főleg magához képest. De nem is lehet elvárni, hogy mindig ő mentse meg a seggünket.
Egyedül rajta látom a fáradtság jeleit, de így is képes gólt, gólokat lőni. Nem játszik jól, a cselek sem jönnek be.ktm írta:Nem sűrűn szokta így lőni a büntetőt.
Nem tudom eldönteni mikor és miért van - ahogy írtam - sétálós üzemmódban Messi, (ezt korábban is lehetett tapasztalni). Én nem fáradtsággal magyaráznám, inkább aznapi hangulattal, ami ugyan nagyon furcsa egy profi sportolónál, de talán emberileg egy ilyen hosszú és abszolút sikeres pályafutás közben néha elmegy. Most legutóbb viszont nagyon rossz időpontban történt.MessiNeymarSuarez írta:Ideje lenne neki is pihenni 1-2 meccs erejéig, mert ő is nagyon enervált...
Csak össze kell hasonlítani a Bayern elleni Messivel. Bizony semmit sem csinált védekezésben, igaz Suarez sem. Ezt így a csapat ezzel kp-val nem bírja el.corol írta:Sajna Messi a sétálós üzemmódot választotta a PSG ellen, az elejétől kezdve. Rég láttam ennyire enerváltnak.
Persze hogy az a legfontosabb időszak, de itt szó sem volt erről, hanem hogy idei CR az meg ez a másfél-két hónap. De hadd ne kelljen már megmagyarázni mire gondol az ember Február közepén ha idei év másfél-két hónapjáról van szó.TripleH írta:Az a baj, hogy tényleg 2-3 hónapra adják, az ősz kb feledésbe merül a szavazáskor és csak a tavaszt nézik, abból is főleg az április-májust, amikor eldőlnek a kupák.Bob_Marley írta: Ez jó játék.Igen, Nem.
Majd emlékezzünk mi volt Január vagy Februárban, nem sokan fognak szerintem, a szavazók se.