csababarca írta:ELég sokat nézem Verrattit, és igen, úgy gondolom hogy nagyon magas szintet képvisel előrejátékban is.
Nem abból kell kiindulni, amit ellenünk csináltak, se ő se pl Matuidi. Mert ellenünk a védekezés és a presszionálás volt a feladatuk...de egyébként elég kreatív az olasz, és képes kulcspasszokra...emellett univerzális, mert hátra is megoldja. Nekem ilyenek kellenek, ez a jelen és a jövő, az egydimenziós játékosok már nem élnek meg annyira.
Messihez visszatérve, egy szóval nem írtam, hogy beskatulyáznám előre, és őrlödjön a védők között, de ha nem volt egyértelmű, hogy mire céloztam akkor bocsi.
Mikor adta azokat a gólpasszait? Amikor előrébb játszott...jó pár hete saját térfélről indul, ott veszi fel a bogyót, jóval nehezebb dolga van. Most ha ezt nem látja valaki, hogy probléma, azzal nem tudok mit kezdeni.
Akkor volt nekünk Messi mindig is hasznos, amikor 30-35 méteren megkapta a labdát, és akkor azt csinált amit akar. Most megkapja 50 méterre a kaputól, a felezőn, onnan sokkal nehezebb.
Ezek tények.
Nem indulok ki sem ebből sem abból... van jobb alternatívám és valószínűleg nekem nem annyira jön be az ember mint neked, nincs ezzel baj...!
Jó futballista meg van mindene ami kell, de soha nem mondanám rá azt: nekem Ő kell egy BARCELONÁBA, mások vagyunk ez van..
Sokkal nagyobb baj, hogy Embereket behatárolsz, megpróbálod behatárolni MESSIT, miért is?
Neki mindegy hol játszik, akár bal védőben is játszhatna, ha akar, megtalálja az utat, minden úgy van jól ahogy van, Ő ha akar megoldja mert egy fenomén!
Az meg hogy neki 30 méter az ideális... kb 10 olyan gólt rúgott az utóbbi időben, tök mindegy hol van, elviszi, megoldja, berúgja ismétlem: csak azon múlik hogy áll hozzá, semmi máson.
MESSI HASZNOS?

Ő MAGA A BARCELONA, KICSIVEL TÖBB MINT HASZNOS!!!!