Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
szabálytalanul kilökte verratit (?) a labda alól, sárga messinek, szabadrúgás kifeleMessiNeymarSuarez írta:Bizony. Pl az első gólnál ő erőszakolta ki a PSG játékostól hogy rosszul érjen a labdába és Lajos fejére kerüljön.

Bizony. Pl az első gólnál ő erőszakolta ki a PSG játékostól hogy rosszul érjen a labdába és Lajos fejére kerüljön.nagyatyesz írta:Nem volt kiemelkedő meccse, de rengeteget küzdött ő is tegnap, és rég láttam ennyire örülni.
2 dolog miatt nagyon tudom ezen felül dícsérni:
Egyfelől - bár lehet ezt én látom csak bele a dolgokba -, kicsit beáldozta LE Messit a taktikánknak, és nem a szokásos helyén játszatta, hanem a csatárok mögött. Arra számítani lehetett, hogy megkülönböztetett figyelmet kap majd, ezáltal "szabadabban" mozoghattak az elől lévők. Ezt a posztot szó nélkül tűrte.
Másrészt érezhette ő is, hogy a tegnapi estén Neymar volt a húzóember és mind a szabadrúgást, mind a tizit átengedte neki. Nem ő akart hős lenni, és ezért is jár neki a pacsi!
Hátmég élőbe mekkora élmény lehetett...Res írta:Azért egy kicsit megszeppent, mikor átölelte az óriás.
Azért egy kicsit megszeppent, mikor átölelte az óriás.
csababarca írta:Nem játszott jól, de futott és gürizett, és az ilyen is kell.
Kicsit féltem mikor odaállt a tizihez amúgy, felrémlett a Chelsea elleni rémkép, de most beverte és az is egy fontos gól volt.
Azért nyilván ő is ember, egy Verratti-Matuidi kettős akik elitek, le tudják szedálni, nem olyan meglepő.
Azért Neymar sem áll rosszul, pedig 2013-ban jött. AtMa ellen is 10 sikeres csele volt.Nero. írta:https://m.facebook.com/VivaFCBarcelona1 ... 48/?type=3
Másik szint.
Az a szabad is mi volt tegnap te Jóisten?!

Szerintem ma eddig jól játszik, szépen osztogat, sokszor visszalép labdákért.MQuCsabi írta:Kövezzetek meg, de én továbbra is úgy látom, hogy nagyon dekoncentrált. Az újabb gólja ellenére is.