Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nem indulok ki sem ebből sem abból... van jobb alternatívám és valószínűleg nekem nem annyira jön be az ember mint neked, nincs ezzel baj...!csababarca írta:ELég sokat nézem Verrattit, és igen, úgy gondolom hogy nagyon magas szintet képvisel előrejátékban is.
Nem abból kell kiindulni, amit ellenünk csináltak, se ő se pl Matuidi. Mert ellenünk a védekezés és a presszionálás volt a feladatuk...de egyébként elég kreatív az olasz, és képes kulcspasszokra...emellett univerzális, mert hátra is megoldja. Nekem ilyenek kellenek, ez a jelen és a jövő, az egydimenziós játékosok már nem élnek meg annyira.
Messihez visszatérve, egy szóval nem írtam, hogy beskatulyáznám előre, és őrlödjön a védők között, de ha nem volt egyértelmű, hogy mire céloztam akkor bocsi.
Mikor adta azokat a gólpasszait? Amikor előrébb játszott...jó pár hete saját térfélről indul, ott veszi fel a bogyót, jóval nehezebb dolga van. Most ha ezt nem látja valaki, hogy probléma, azzal nem tudok mit kezdeni.
Akkor volt nekünk Messi mindig is hasznos, amikor 30-35 méteren megkapta a labdát, és akkor azt csinált amit akar. Most megkapja 50 méterre a kaputól, a felezőn, onnan sokkal nehezebb.
Ezek tények.
Veratti klasszis szinten van az előre játékban?????csababarca írta:Elismerem Nzonzit is meg ezeket a nagydarab iparosokat, de Verratti lehozza melóban ugyanazt, max a fejjátéka gyengébb, csak cserébe előre sokkal jobb.TripleH írta:Adom amit Csaba ír, ezért is kéne nekünk egy Thiago vagy Verratti, sokkal inkább mint N'zonzi vagy egy másik csucsfeka, mert attól még a támadás építésűnk, nem igazán fejlődne.
Thiago már más kérdés, ő is erőszakos, meg szívós, de azért ő 80%ban támadásban használható.
Nekem olyan kell akinél mindkettő klasszis szinten van, ez pedig Verratti. Ha 60millió, akkor annyit, egy Gomesre is kipengettünk 50et a semmire kb, úgyhogy Verrattira is mehet a della.
Na mindegy, de az nem állapot, hogy Messinek a kp-n is helyt kell állnia, mert SENKI nem képes védelmet bontani onnan, plusz még elől is kellene alkotni. Neymar formába lendül, okés, levesz valamennyit, de így sem az igazi.
Elismerem Nzonzit is meg ezeket a nagydarab iparosokat, de Verratti lehozza melóban ugyanazt, max a fejjátéka gyengébb, csak cserébe előre sokkal jobb.TripleH írta:Adom amit Csaba ír, ezért is kéne nekünk egy Thiago vagy Verratti, sokkal inkább mint N'zonzi vagy egy másik csucsfeka, mert attól még a támadás építésűnk, nem igazán fejlődne.
Ezt csinálja lassan 10 éve folyamatosan, nem hiszem, hogy az lenne a probléma vele, hogy túl sokat játszik..MessiNeymarSuarez írta:Azt is tegyük hozzá, hogy a sérülése óta miután visszatért jó ha 20 percet pihent összesen, azóta minden meccsen folyamatosan játszott.
Szerintem a szerződése körüli herce-hurca biztos közrejátszik, hogy nem tud 120%-osan figyelni a feladataira. De a kötetlen poszttal nem értek egyet, mert a csapatnak a játékát az ő mozgása határozza meg és ha neki nem is megy jól, ahhoz csapatként kell idomulni.Samper írta:Nem tudom, mi az oka Messi ingadozó formájának és nem is én fogom a rejtélyt megoldani. De azt durva edzői hibának tartom, hogy látva, mit csinál a pályán az edző nem ad neki egyértelmű posztot, amihez ő is és a társai is alkalmazkodhatnak. Ha jobbszél, jobbszél, ha középpálya, középpálya, de ez a kötetlen poszt nem megoldás, mert nincs csapatjáték, ha neki nem megy jól.

Ezt nem tudom eldönteni, hogy komolyan írjátok-e... Nem tetszik neki a felállás és azért játszik DIREKT gyengén vagy ezért tojik bele az egészbe tudatosan? Egy olyan meccsen, amivel könnyen elúszhat a bajnoki cím??? Huhh ez azért erős.corol írta:Igazad lehet, bár egy ekkora profitól azért ilyen helyzetben furcsa. Mindenesetre az egyes mérkőzéseken bemutatott "sétáló üzemmód" erre is magyarázatot adhat.Yokozuna írta:Ma ő volt a legrosszabb a csapatban. Úgy játszott, mint akinek nem tetszik az összeállítás, és így fejezi ki a véleményét.
Igazad lehet, bár egy ekkora profitól azért ilyen helyzetben furcsa. Mindenesetre az egyes mérkőzéseken bemutatott "sétáló üzemmód" erre is magyarázatot adhat.Yokozuna írta:Ma ő volt a legrosszabb a csapatban. Úgy játszott, mint akinek nem tetszik az összeállítás, és így fejezi ki a véleményét.
Ha ő érzi magát fáradtnak, miért nem kéri, hogy LE hagyja ki?Andris írta:Nem bánom, ha nem megy neki, de akkor kompenzálni kell hajtással.
A mai teljesen elfogadhatatlan.
szabálytalanul kilökte verratit (?) a labda alól, sárga messinek, szabadrúgás kifeleMessiNeymarSuarez írta:Bizony. Pl az első gólnál ő erőszakolta ki a PSG játékostól hogy rosszul érjen a labdába és Lajos fejére kerüljön.

Bizony. Pl az első gólnál ő erőszakolta ki a PSG játékostól hogy rosszul érjen a labdába és Lajos fejére kerüljön.nagyatyesz írta:Nem volt kiemelkedő meccse, de rengeteget küzdött ő is tegnap, és rég láttam ennyire örülni.
2 dolog miatt nagyon tudom ezen felül dícsérni:
Egyfelől - bár lehet ezt én látom csak bele a dolgokba -, kicsit beáldozta LE Messit a taktikánknak, és nem a szokásos helyén játszatta, hanem a csatárok mögött. Arra számítani lehetett, hogy megkülönböztetett figyelmet kap majd, ezáltal "szabadabban" mozoghattak az elől lévők. Ezt a posztot szó nélkül tűrte.
Másrészt érezhette ő is, hogy a tegnapi estén Neymar volt a húzóember és mind a szabadrúgást, mind a tizit átengedte neki. Nem ő akart hős lenni, és ezért is jár neki a pacsi!
Hátmég élőbe mekkora élmény lehetett...Res írta:Azért egy kicsit megszeppent, mikor átölelte az óriás.
Azért egy kicsit megszeppent, mikor átölelte az óriás.