2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én személy szerint nagyon örülök hogy Kisfőnök kezdd. Premier ligából jött, ismeri a Chelseat és a keménységet is ismeri ha arról van szó ! Ahogy itt ti is mondjátok , Fabre helyett egy gyors játékos kell. Pedro esetleg vagy Cunci .Barcaman1993 írta:Egyetértek. Cuencát kezdetném, mert mostanában nagyon toppon van a srác. Esetleg Puyi helyett Adrianot. A többi viszont borítékolható.Gareth Tello írta:A Marca szerint így állunk fel este:
Valdés
Dani Alves, Piqué, Mascherano, Puyol
Busquets
Xavi, Fabregas, Iniesta
Messi, Alexis
Nem lenne rossz, bár én talán beraknám Thiagót vagy Cuencát Fabre helyett.
A tippem 2-1 ide. Nem lesz könnyű, de küzdeni, támadni kell, és akkor nyerünk.
Visca el Barça!
Egyetértek. Cuencát kezdetném, mert mostanában nagyon toppon van a srác. Esetleg Puyi helyett Adrianot. A többi viszont borítékolható.Gareth Tello írta:A Marca szerint így állunk fel este:
Valdés
Dani Alves, Piqué, Mascherano, Puyol
Busquets
Xavi, Fabregas, Iniesta
Messi, Alexis
Nem lenne rossz, bár én talán beraknám Thiagót vagy Cuencát Fabre helyett.
A tippem 2-1 ide. Nem lesz könnyű, de küzdeni, támadni kell, és akkor nyerünk.
Visca el Barça!
Azért én emlékszem arra, amikor 2-1-re nyertünk otthon, a visszavágóra összejöttünk a haverokkal egy meccsnézésre. Nagyrészt a Chelseanek szurkoltak, én meg arcoskodtam, hogy "ugyan, maradjatok már". Aztán 20 perc után nagy hallgatások közepette csak a sörömet kortyolgattam. (0-3)Deus írta:Haverok tippelgetnek a mai meccsre:
1. 4-1 oda
2. 3-1 oda (egy 11est is kapnak ajándékba)
Mondtam nekik, hogy száradjanak le a májukaz én tippem 1-2 lesz ide, vagy 1-1.
Érdemes végig olvasni és nevetni egy jót rajta.A srácnak tuti nem volt gyerekszobájaSuperMessi írta:Jó ha tudjuk hogy herék nélkül jöttünk a világra...
http://chelsea-fc.blog.nepsport.hu/arch ... la_awaits/
Én speciel ezen jót mosolyogtam!SuperMessi írta:Jó ha tudjuk hogy herék nélkül jöttünk a világra...
Nem tudom, ki írta a cikket, de a cikk írója agy nélkül jött világra...SuperMessi írta:Jó ha tudjuk hogy herék nélkül jöttünk a világra...
Még hogy nem lehetetlen! Mondod ezt úgy, hogy abszolút a Barca az esélyespapek89 írta:Az lenne jó, ha úgy nyernénk, hogy a bíró nélkül. Ne mocskoljanak minket a 3 évvel ezelőtti dolog miatt, mert mindenhol ezt olvasom, hogy minket tolnak a bírók. De amikor másik csapat kap segítséget akkor bezzeg az el van felejtve...Nem lehetetlen a győzelem, de vigyáznunk kell.
Ezen de jót röhögtem...ma kevés is elég.barca99 írta:De ha 1860 München drukker, akkor pedig megpróbál a döntőbe fújni, hogy még véletlenül se nyerjen a Bayern.Andris írta:ráadásul mi münchenit kaptunk, holott teljesen egyértelmű hogy a Bayernnek az az érdeke, hogy a Barca ne jusson tovább.
Én is teljes mértékben hiszek a Barca győzelmében. Szerintem mindkét meccset képesek vagyunk megnyerni. De azért ne becsüljük le a Chelseat, nehongy meglepődjünk. Visca Barca!bzozo írta:Semmi para srácok!! a csappat jo formában van és ez csak azt jelentheti hogy győzniakarás már fél siker!!! a másik fele meg eldől a pályán!!
A győzelmünkért imátkozom és szurkolok a végsőkig amíg csak bírom mert ha nem így tennék nem lennék szurkoló!! ha mindenki megteszi azt ami a dolga akkor a csapatnak nem lehet probléma a Chelsea.
mess2009 írta:nem láttam még ilyen statisztikákat, de gyanítom, ha nagy átlagot merítenénk hasonló eredményt kapnánk, a meccseknek ebben az utolsó fázisában sok okból eshet több gól, ami a Barcát illeti sajnos még az első 10 perc is veszélyes, elég gyakran "be aludjuk".geridoss írta:A végén résen kell lennünk...Nem tudom mikori adat (hónap), de a lényeg rajta van.