Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Minden egyes Barca meccs és BL a Sport TV-n, meg magyar bajnokságból, bármilyen meccs, amit elcsípek. Külföldi fociból mást nem tudok nézni, mivel csak Sport TV-m van, net előtt meg csak Barcát, vagy BL egyenes kiesési szakaszt vagyok hajlandó meglesni.messideco írta:Milyen csapatokat, bajnokságokat fogtok követni a következő szezonban?
neptun alapból a születési dátumot generálja passnak, csak szimplán nem változtatták meg.Bob_Marley írta: Nekünk egyetemen anno volt amikor nem tudtunk jelentkezni vizsgára mert betelt s a következő időpont már nem volt jó, megoldás???Lehetett látni kik jelentkeztek vizsgára, ismerős iwiwen kigyűjtötte az összes emberkének akit megtalált a születési dátumát, s kb 4ik próbálkozásra már össze is jöttÍgy az illetőt leregisztráltuk.
Nem volt szép dolog, szánom bánom bűneimet, de tanulság így utólag is D. Lászlónak, hogy nem adunk meg neptunkódnak születési dátumot
csak azt amit évek óta.messideco írta:Milyen csapatokat, bajnokságokat fogtok követni a következő szezonban?
A terveim szerint a Barcameccseit megnézem, kíváncsi vagyok az Ajaxra, megnézem a Motpelliermeccseit is, illetve az új Milanra és a Juvere is kíváncsi leszek. Az Arsenal előrelátható szenvedését inkább nem akarom nézni... Esetleg az újgazdag PSG-t mint kíváncsi ember megnézem, de szurkolni nem fogok nekik
Paks - Haladás?S.Agüero írta:Barca meg a nagyobb rangadókat és ennyi.
ugye a Katalán varázslók alap!messideco írta:Milyen csapatokat, bajnokságokat fogtok követni a következő szezonban?
A terveim szerint a Barcameccseit megnézem, kíváncsi vagyok az Ajaxra, megnézem a Motpelliermeccseit is, illetve az új Milanra és a Juvere is kíváncsi leszek. Az Arsenal előrelátható szenvedését inkább nem akarom nézni... Esetleg az újgazdag PSG-t mint kíváncsi ember megnézem, de szurkolni nem fogok nekik
Barca meg a nagyobb rangadókat és ennyi.messideco írta:Milyen csapatokat, bajnokságokat fogtok követni a következő szezonban?
messideco írta:Milyen csapatokat, bajnokságokat fogtok követni a következő szezonban?
Barca az alap. Még mellette az OM és a Roma érdekel. Plusz még nagyobb rangadók.messideco írta:Milyen csapatokat, bajnokságokat fogtok követni a következő szezonban?
Ezt tanúsítom, hogy ilyen bugyuták az emberekmessideco írta: http://index.hu/tech/2012/07/13/123456_ ... jelszavak/
Ezt pedig hogyan tudták megcsinálni
Ha már ennyire utáljátok:Faust írta:Én is pontosan így vagyok vele, elég csak az Andalúziai kutya híres szemkettévágós jelenetére gondolni.Egyetlen gyengém a szemmel való buzerálás.Na,azt vhogy nem tudom nézni,ha tűvel,késsel,akármivel,nemtom miért.Más gondom nincs a témában.
De pl. A Clockworknél is kész voltam a Ludovico eljárástól.
Tavaly nyáron filmet forgattunk, a főszereplő a tükör előtt szemcseppezte a szemgolyóját, én meg kameráztam, hát alig tudtam odanézni, pedig az operatőrnek azért nem árt.
Ezért nem váltok amúgy kontaktlencsére sem, amikor meglátom ahogy valaki berakja, és tologatja ide-oda a szemgolyóját...feláll a szőr a hátamon.
Sorry, az volt a bibi, hogy a chrome ugyan olyan színnel ír mindent itt a fórumon.miihii írta:Azt vágod,h socio "de komolya" egy link egy valóban nagyon ütős videóhoz?Csak mert a reakciód nem passzol a versenyzős cucchoz
Elképesztően nagy képsorok,hatalmasat tolt a csávó
Én is így voltam vele.Lecsekkolom,mégis mi ez,aztán látom tolja a srác a rallyautót.Hát mondom nagy cucc... Aztán mégis ott maradt a szemem és kiderült,h tényleg azbarca99 írta:Én is most futottam bele, amúgy nem igen nézek Ken Block videókat. Egyszer láttam, oké, driftel... ezt meg tátott szájjal végig. Iszonyat jó amit csinál, illetve ahogy meg van csinálva a videó.
Azt vágod,h socio "de komolya" egy link egy valóban nagyon ütős videóhoz?MessiFan írta:Az. Érdekes, hogy Kash mindig be tud valamit nyögni ami nem a témához kapcsolódik, és amúgy is hülyeség.socio66 írta:de komoly
PL most is pont róla van szó, és mintha semmi sem történne berak egy képet.
Sosem fogjuk megérteni, de szvsz jobb ha nem próbálkozunk.
Az. Érdekes, hogy Kash mindig be tud valamit nyögni ami nem a témához kapcsolódik, és amúgy is hülyeség.socio66 írta:de komoly