kanty írta:
Facebook után ez is fekete listás Nálad.

Miért nem szereted? Csak érdekel.

Facebookot már anno írtam az elég egyszerű, ismerőseimmel telefonon beszélek, utcán találkozok, nincs szükségem facebokra, ráadásul sose lehet tudni ki mire használja.Lsd nagy cégeknek külön felület van, s bárki rá lehet keresni, anno láttam a BBC-n erről egy jó kis dokumentum filmet.

Blognak meg egyszerű a magyarázata, a suszter maradjon a kaptafánál, ha csak azt veszem milyen szennyek vannak pl sportblogokon mert emberek nem "értenek" az újságíráshoz.Aminek az egyik lényege lenne az objektív megközelítés, igényes szóhasználat.
Vannak nyilván abszolút jó blogok, de már az elvet is butaságnak tartom, hogy internetes napló, a napló azért napló mert az enyém, saját gondolataimmal, ami nem másokra "tartozik" nem másoknak íródik.Arra van a fórum ha már internetes közösségi beszélgetést vitát folytat az ember, hogy adott témához kapcsolódóan leírja, észrevételét.
Jelen esetben egy filmes blognak nem látom az értelmét, miután senki nem kritikus tudtommal, így szerintem hiteltelen a dolog. (ezt most nem sértésként szerettem volna megfogalmazni, elnézést ha így jön le, tudom divat a blogírás, de számomra hiteltelen a dolog)
Spec azt kifejezetten zavart személyiségnek érzem, ha valaki pl arról ír blogot mi történt vele aznap vagy másnap vagy bármikor.Az ilyen dolgokat nem interneten kell ecsetelni halál idegen embereknek.