Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.17. 15:01:11

sjay írta: Számomra ez hobbi, olyan, mint mikor valaki lejár focizni, vagy tudomisén' ping-pongozni, mindezt úgy, hogy nem profi az adott dologban, ezek szerint az is hiteltelen számodra. :lol:
A te példádnál maradva, nyilván nem mindenki profi, s van amatőr újságírás is, pl aminek meg van a helye, iskolaújság stb, szerintem a blog nem képvisel olyan nívót.
De megfordíthatom a dolgot, lemegy az ember szórakozni hobbiból a játszótérre, s nem a Nou Campba mert profi :D

Röviden megfogalmazva, sok gyenge blog van, s nem éri el a megkövetelt szintet.Illetve a naplós részt írom megint, hogy azért napló mert az enyém.

Viszont pl múltkor is írtam az egyik cikknél nagyon tetszett a megfogalmazás, érett gondolkodásra vall :D De attól függetlenül ha belegondolsz írsz egy filmről, saját véleményt, szubjektíven a nagy közönség számára, miközben erre nem lenne meg a "képesítésed" :arrow: ebből születik sajnos hogy mindenki blogot ír s gyenge a színvonal

De nem tudom eléggé hangsúlyozni, tudom divat csináljátok s volt kívételes írás, az hogy nekem nem tetszik nem nyom a latba semmit, 1el kevesebb olvasója van, szerintem örültök is ennek :D
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.17. 15:00:35

Bob!

Ha már filmes blogok. Én pl. szívesebben elolvasom egy "normál ember" véleményét egy filmről, mint egy kritikusét. Pont azért, mert az előbbi közelebb áll hozzám. Oké vannak olyan filmek, amelyeknél egy igazi szakmabeli véleménye lehet mérvadó. De ki a szakmabeli, ha már filmekről van szó? Ha valaki mondjuk látott 2000 filmet, akkor az? Vagy az, aki kevesebbet látott, de a készítésből is kivette a részét?
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy egy sima, mezei blogger is képviselhet minőséget(tudom, Te nem mondtad ennek az ellenkezőjét, csak kicsit elkalandoztam :) )
A másik dolog az, hogy ez egy lehetőség. Tegyük fel, adott egy tehetséges ember, akinek nagyon megy az írás, de nincs lehetősége nagyon, ahol ezt megmutathatná, erre is jó a blog.

Én is ritkán olvasok blogot, de azért nem tartom hülyeségnek, mert akad egy-kettő, amelyik eléggé színvonalas.
Amúgy én pl. sporthíreket is eléggé ritkán olvasok, egyszerűen elolvasom a címet, az nekem általában elég, hogy azt azt infót megszerezzem, amire szűkségem van.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
sjay
Entrenador del Barça

2012.07.17. 14:46:18

Bob_Marley írta: Jelen esetben egy filmes blognak nem látom az értelmét, miután senki nem kritikus tudtommal, így szerintem hiteltelen a dolog. (ezt most nem sértésként szerettem volna megfogalmazni, elnézést ha így jön le, tudom divat a blogírás, de számomra hiteltelen a dolog)
Számomra ez hobbi, olyan, mint mikor valaki lejár focizni, vagy tudomisén' ping-pongozni, mindezt úgy, hogy nem profi az adott dologban, ezek szerint az is hiteltelen számodra. :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.17. 14:41:13

kanty írta:
Facebook után ez is fekete listás Nálad. :D Miért nem szereted? Csak érdekel. :)
Facebookot már anno írtam az elég egyszerű, ismerőseimmel telefonon beszélek, utcán találkozok, nincs szükségem facebokra, ráadásul sose lehet tudni ki mire használja.Lsd nagy cégeknek külön felület van, s bárki rá lehet keresni, anno láttam a BBC-n erről egy jó kis dokumentum filmet. :D
Blognak meg egyszerű a magyarázata, a suszter maradjon a kaptafánál, ha csak azt veszem milyen szennyek vannak pl sportblogokon mert emberek nem "értenek" az újságíráshoz.Aminek az egyik lényege lenne az objektív megközelítés, igényes szóhasználat.
Vannak nyilván abszolút jó blogok, de már az elvet is butaságnak tartom, hogy internetes napló, a napló azért napló mert az enyém, saját gondolataimmal, ami nem másokra "tartozik" nem másoknak íródik.Arra van a fórum ha már internetes közösségi beszélgetést vitát folytat az ember, hogy adott témához kapcsolódóan leírja, észrevételét.
Jelen esetben egy filmes blognak nem látom az értelmét, miután senki nem kritikus tudtommal, így szerintem hiteltelen a dolog. (ezt most nem sértésként szerettem volna megfogalmazni, elnézést ha így jön le, tudom divat a blogírás, de számomra hiteltelen a dolog)

Spec azt kifejezetten zavart személyiségnek érzem, ha valaki pl arról ír blogot mi történt vele aznap vagy másnap vagy bármikor.Az ilyen dolgokat nem interneten kell ecsetelni halál idegen embereknek.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.17. 14:31:51

Bob_Marley írta:blogokat sem szeretem, s butaságnak is tartom, de sok sikert a továbbiakban.
Facebook után ez is fekete listás Nálad. :D Miért nem szereted? Csak érdekel. :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.17. 14:27:18

sjay írta:
Bob_Marley írta: Akkor felvetődik bennem a kérdés miért kerestek még embert írni, ha így is 3an vagytok?
Nem igazán látom benne a logikát és furdal a kíváncsiság :D
Sjd most melózik, én meg barátnőzök, így nem igazán van időnk írni mostanság. Meg egyébként is tapasztalatok alapján tudom hogy jobb, ha többen vagyunk. :D
Köszöntem, igazából ha nagyon kíváncsi voltam, akkor elnézést, nem akartam belemászni a privát szférába.

Én nem tudom ennek a tapasztalatát (de elhiszem neked :D), blogokat sem szeretem, s butaságnak is tartom, de sok sikert a továbbiakban.
Kép
Kép
Kép
sjay
Entrenador del Barça

2012.07.17. 14:17:23

Bob_Marley írta: Akkor felvetődik bennem a kérdés miért kerestek még embert írni, ha így is 3an vagytok?
Sjd most melózik, én meg barátnőzök, így nem igazán van időnk írni mostanság. Meg egyébként is tapasztalatok alapján tudom hogy jobb, ha többen vagyunk. :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.17. 14:13:55

sjay írta:
Bob_Marley írta:Ketten csináljátok sjd-vel a blogot???Mert mintha ő is írna valahova, csak nem tudom hova? :D
Sjd, Én és egy harmadik srác. :D
Akkor felvetődik bennem a kérdés miért kerestek még embert írni, ha így is 3an vagytok?
Kép
Kép
Kép
geridoss
Director del Fútbol

2012.07.17. 11:17:10

A Barca meccseit természetesen követni fogom.
A nagyobb rangadókat megnézem más bajnokságokban is, továbbá kíváncsi leszek a PSG-re (bár szurkolni nem fogok nekik), a Dortmundra, Ajaxra, Juvera, és az újjáépülő Milanra.

Az angolok közül nem igazán foglalkoztat egyik csapat sem, nem a szívem csücske onnan senki, de persze a rangadókat követni fogom.
A BL-t nézni, az EL-t eredmény szinten követem.

És remélhetőleg az Egri FC meccsei közül legalább a felén kint leszek a stadionban, csak még azt nem tudom, hogy hol és melyikben :D
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
miniesta
Barça C

2012.07.17. 09:01:52

Üdv mindenkinek! :)

Én a Barca meccseit illetve néhány spanyol bajnokit szoktam még nézni, például a kis Betis meccseit. Ezen kívül a BL-t, El-t és néha egy-két német bajnokit.
Forca Barca!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.17. 07:24:40

Barcat, Fradit megnézem a többi bajnokságban nagyjából követni fogom az eredményeket, s szurkolok a Stuttgart, OM, Liverpool,Inter csapatoknak

NBA-NFL nálam is fontos tényező, utóbbinál Bears-Ravens, kosárban meg a jó öreg Kelták :D Idén bízom benne valamelyik amerikai sportban eljut a döntőig kedvenc csapatom, tavaly "elődöntő" volt a végállomás a Ravensnek meg a Celticsnek is.
Kép
Kép
Kép
barcadome
Jugador del Barça

2012.07.17. 03:08:19

sjay írta:
barcadome írta:
én azért el beszélgetek most a barátommal msn-en :D nem őrültség ez xd
Én is barátnőmmel dumálgatok még.. mi folyik itt? :D
sorstársak. :D ment egy pü :D

oké bocsi a hatalmas offért srácok, itt a vége ígérem :DDD
sjay <3
sjay
Entrenador del Barça

2012.07.17. 03:06:52

barcadome írta:
Én is barátnőmmel dumálgatok még.. mi folyik itt? :D
barcadome
Jugador del Barça

2012.07.17. 03:05:19

sjay írta:
barcadome írta:fú de meglepődtem :DDD
Na igen.. csak mi vagyunk ekkora őrültek, hogy hajnal 3kor itt kuksoljunk a gép előtt.. mindenesetre gratulálok. :lol:
sjay <3
sjay
Entrenador del Barça

2012.07.17. 03:04:29

barcadome írta:fú de meglepődtem :DDD
Na igen.. csak mi vagyunk ekkora őrültek, hogy hajnal 3kor itt kuksoljunk a gép előtt.. mindenesetre gratulálok. :lol:
barcadome
Jugador del Barça

2012.07.17. 03:03:41

fú de meglepődtem :DDD
sjay <3
sjay
Entrenador del Barça

2012.07.17. 03:03:06

barcadome írta:vajon mennyi esélye van, hogy erre a túlságosan off hsz-re kapok egy másikat? :DDDDD van itt élet ilyenkor egyáltalán? :D
Büszkén jelenthetem, Ja :wink: :lol:
barcadome
Jugador del Barça

2012.07.17. 03:02:28

vajon mennyi esélye van, hogy erre a túlságosan off hsz-re kapok egy másikat? :DDDDD van itt élet ilyenkor egyáltalán? :D
sjay <3
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.07.17. 00:45:52

messideco írta:Milyen csapatokat, bajnokságokat fogtok követni a következő szezonban?
Minden egyes Barca meccs és BL a Sport TV-n, meg magyar bajnokságból, bármilyen meccs, amit elcsípek. Külföldi fociból mást nem tudok nézni, mivel csak Sport TV-m van, net előtt meg csak Barcát, vagy BL egyenes kiesési szakaszt vagyok hajlandó meglesni.

Plusz NBA és NFL. :mrgreen:

Néha ránézek, hogy áll a Liverpool, oszt annyi.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.07.17. 00:34:54

Én az összes Barca meccset tervezem megnézni, és minél több hazai loki meccsre menni és nekem elég is a fociból :D
Az a gond hogy már nem tud nagyon lefoglalni, csak a Barca.
Idén nagyon ráfüggtem az nba-re, és mikor tehettem mindig megnéztem a Boston meccseit (kb 30-40-et láttam), és minél több rangadót + belefért 1-2 Regal Barca meccs is :D
A kosárlabda előlépett a kedvenc sportommá, de persze csak nézésben, játszani nem tudom, nem mintha a fociban jó lennék vagy úgy bármiben :lol:
TT
Capitá del Barça

2012.07.17. 00:07:37

van itt olyan, aki keni-vágja a facebookot? :D a nevembe kellene beleírni egy számot, de nem engedi ez a láma. bezzeg a sok emós páva meg teleírja magát minden kínai jelekkel, szóval nem értek én már semmit se. :) tehát hogyan írhatok számot a nevembe, vagy valami számra emlékeztető szimbólumot? :roll:
gergo9
Director del Fútbol

2012.07.16. 21:48:52

Bob_Marley írta: Nekünk egyetemen anno volt amikor nem tudtunk jelentkezni vizsgára mert betelt s a következő időpont már nem volt jó, megoldás???Lehetett látni kik jelentkeztek vizsgára, ismerős iwiwen kigyűjtötte az összes emberkének akit megtalált a születési dátumát, s kb 4ik próbálkozásra már össze is jött :D Így az illetőt leregisztráltuk.
Nem volt szép dolog, szánom bánom bűneimet, de tanulság így utólag is D. Lászlónak, hogy nem adunk meg neptunkódnak születési dátumot :D
neptun alapból a születési dátumot generálja passnak, csak szimplán nem változtatták meg.
mondjuk ez így vicces míg nem személyesen éri az embert hasonló, de ha pl velem csinálnák ezt simán utánamennék a dolgoknak(nem is túl nagy fáradtság lenne) és kis kezecskéjét ill az arcát addig alakítanám míg az egeret a kezébe nem tudja venni, ill nem lát el a monitorig sem.
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.07.16. 20:28:44

Én nagyon fogok örülni, ha legalább néha egy-egy meccset elkapok élőben a Barçától, nagyrészt felvételről fogom a legtöbbet megnézni. Mivel a munkám nem engedi a késői meccsnézést, így más csapat, más bajnokság meccseit nem is tervezem megnézni. Az eredményeket azért követni fogom a topligákból, a németet kivéve, mert azt rühellem. :D

És kíváncsi leszek a negyedosztályú Rangersre. :P
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.07.16. 20:27:17

messideco írta:Milyen csapatokat, bajnokságokat fogtok követni a következő szezonban?
A terveim szerint a Barcameccseit megnézem, kíváncsi vagyok az Ajaxra, megnézem a Motpelliermeccseit is, illetve az új Milanra és a Juvere is kíváncsi leszek. Az Arsenal előrelátható szenvedését inkább nem akarom nézni... Esetleg az újgazdag PSG-t mint kíváncsi ember megnézem, de szurkolni nem fogok nekik :D
csak azt amit évek óta.

barcelona
marseille
parma
meg az itthoni csapatom :wink:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.07.16. 20:27:03

S.Agüero írta:Barca meg a nagyobb rangadókat és ennyi. :)
Paks - Haladás? =P~
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Válasz küldése