Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igazad van, meg írom még egyszer ez nem ellenetek szól, általános véleményemet írtam le a blogírásról.sjay írta: Értem én mire gondolsz.. vagy is nem is..Igazából szerintem hagyjuk az egészet.
Egy újságíró minek csinálna blogot?A fórum meg.. annyira való véleménykifejtésre, hogy elképzelhetetlen. Van több ezer felhasználó, aztán sok mindenki pottyant a másik véleményére, és el sem olvassa a dolgokat.
Amúgy meg a blogos témához konkrétan: Nem azért csináltuk blog.hu-ra az oldalt, mert akkora divat, szimplán csak csórók vagyunk egy .hu-s domain megfizetésére, meg bonyolultabb is.
Értem én mire gondolsz.. vagy is nem is..Bob_Marley írta:..
Egy újságíró minek csinálna blogot?Sanama írta:
Amúgy ezt kb. én is így gondolom... Az, ha egy elismert újságíró csinál 1 blogot, akkor azt mondom oké, az tuti színvonalas lesz, biztosan megéri olvasni, és érdekes dolgok lesznek benne.Bob_Marley írta:A te példádnál maradva, nyilván nem mindenki profi, s van amatőr újságírás is, pl aminek meg van a helye, iskolaújság stb, szerintem a blog nem képvisel olyan nívót.sjay írta: Számomra ez hobbi, olyan, mint mikor valaki lejár focizni, vagy tudomisén' ping-pongozni, mindezt úgy, hogy nem profi az adott dologban, ezek szerint az is hiteltelen számodra.
De megfordíthatom a dolgot, lemegy az ember szórakozni hobbiból a játszótérre, s nem a Nou Campba mert profi
Röviden megfogalmazva, sok gyenge blog van, s nem éri el a megkövetelt szintet.Illetve a naplós részt írom megint, hogy azért napló mert az enyém.
Viszont pl múltkor is írtam az egyik cikknél nagyon tetszett a megfogalmazás, érett gondolkodásra vallDe attól függetlenül ha belegondolsz írsz egy filmről, saját véleményt, szubjektíven a nagy közönség számára, miközben erre nem lenne meg a "képesítésed"
ebből születik sajnos hogy mindenki blogot ír s gyenge a színvonal
De nem tudom eléggé hangsúlyozni, tudom divat csináljátok s volt kívételes írás, az hogy nekem nem tetszik nem nyom a latba semmit, 1el kevesebb olvasója van, szerintem örültök is ennek
A te példádnál maradva, nyilván nem mindenki profi, s van amatőr újságírás is, pl aminek meg van a helye, iskolaújság stb, szerintem a blog nem képvisel olyan nívót.sjay írta: Számomra ez hobbi, olyan, mint mikor valaki lejár focizni, vagy tudomisén' ping-pongozni, mindezt úgy, hogy nem profi az adott dologban, ezek szerint az is hiteltelen számodra.
Számomra ez hobbi, olyan, mint mikor valaki lejár focizni, vagy tudomisén' ping-pongozni, mindezt úgy, hogy nem profi az adott dologban, ezek szerint az is hiteltelen számodra.Bob_Marley írta: Jelen esetben egy filmes blognak nem látom az értelmét, miután senki nem kritikus tudtommal, így szerintem hiteltelen a dolog. (ezt most nem sértésként szerettem volna megfogalmazni, elnézést ha így jön le, tudom divat a blogírás, de számomra hiteltelen a dolog)
Facebookot már anno írtam az elég egyszerű, ismerőseimmel telefonon beszélek, utcán találkozok, nincs szükségem facebokra, ráadásul sose lehet tudni ki mire használja.Lsd nagy cégeknek külön felület van, s bárki rá lehet keresni, anno láttam a BBC-n erről egy jó kis dokumentum filmet.kanty írta:
Facebook után ez is fekete listás Nálad.Miért nem szereted? Csak érdekel.
Facebook után ez is fekete listás Nálad.Bob_Marley írta:blogokat sem szeretem, s butaságnak is tartom, de sok sikert a továbbiakban.
Köszöntem, igazából ha nagyon kíváncsi voltam, akkor elnézést, nem akartam belemászni a privát szférába.sjay írta:Sjd most melózik, én meg barátnőzök, így nem igazán van időnk írni mostanság. Meg egyébként is tapasztalatok alapján tudom hogy jobb, ha többen vagyunk.Bob_Marley írta: Akkor felvetődik bennem a kérdés miért kerestek még embert írni, ha így is 3an vagytok?
Nem igazán látom benne a logikát és furdal a kíváncsiság
Sjd most melózik, én meg barátnőzök, így nem igazán van időnk írni mostanság. Meg egyébként is tapasztalatok alapján tudom hogy jobb, ha többen vagyunk.Bob_Marley írta: Akkor felvetődik bennem a kérdés miért kerestek még embert írni, ha így is 3an vagytok?
Nem igazán látom benne a logikát és furdal a kíváncsiság
Akkor felvetődik bennem a kérdés miért kerestek még embert írni, ha így is 3an vagytok?sjay írta:Sjd, Én és egy harmadik srác.Bob_Marley írta:Ketten csináljátok sjd-vel a blogot???Mert mintha ő is írna valahova, csak nem tudom hova?
sorstársak.sjay írta:Én is barátnőmmel dumálgatok még.. mi folyik itt?barcadome írta:
én azért el beszélgetek most a barátommal msn-ennem őrültség ez xd
én azért el beszélgetek most a barátommal msn-ensjay írta:Na igen.. csak mi vagyunk ekkora őrültek, hogy hajnal 3kor itt kuksoljunk a gép előtt.. mindenesetre gratulálok.barcadome írta:fú de meglepődtem :DDD
Minden egyes Barca meccs és BL a Sport TV-n, meg magyar bajnokságból, bármilyen meccs, amit elcsípek. Külföldi fociból mást nem tudok nézni, mivel csak Sport TV-m van, net előtt meg csak Barcát, vagy BL egyenes kiesési szakaszt vagyok hajlandó meglesni.messideco írta:Milyen csapatokat, bajnokságokat fogtok követni a következő szezonban?
neptun alapból a születési dátumot generálja passnak, csak szimplán nem változtatták meg.Bob_Marley írta: Nekünk egyetemen anno volt amikor nem tudtunk jelentkezni vizsgára mert betelt s a következő időpont már nem volt jó, megoldás???Lehetett látni kik jelentkeztek vizsgára, ismerős iwiwen kigyűjtötte az összes emberkének akit megtalált a születési dátumát, s kb 4ik próbálkozásra már össze is jöttÍgy az illetőt leregisztráltuk.
Nem volt szép dolog, szánom bánom bűneimet, de tanulság így utólag is D. Lászlónak, hogy nem adunk meg neptunkódnak születési dátumot