Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Értem én mire gondolsz.. vagy is nem is..Bob_Marley írta:..
Egy újságíró minek csinálna blogot?Sanama írta:
Amúgy ezt kb. én is így gondolom... Az, ha egy elismert újságíró csinál 1 blogot, akkor azt mondom oké, az tuti színvonalas lesz, biztosan megéri olvasni, és érdekes dolgok lesznek benne.Bob_Marley írta:A te példádnál maradva, nyilván nem mindenki profi, s van amatőr újságírás is, pl aminek meg van a helye, iskolaújság stb, szerintem a blog nem képvisel olyan nívót.sjay írta: Számomra ez hobbi, olyan, mint mikor valaki lejár focizni, vagy tudomisén' ping-pongozni, mindezt úgy, hogy nem profi az adott dologban, ezek szerint az is hiteltelen számodra.
De megfordíthatom a dolgot, lemegy az ember szórakozni hobbiból a játszótérre, s nem a Nou Campba mert profi
Röviden megfogalmazva, sok gyenge blog van, s nem éri el a megkövetelt szintet.Illetve a naplós részt írom megint, hogy azért napló mert az enyém.
Viszont pl múltkor is írtam az egyik cikknél nagyon tetszett a megfogalmazás, érett gondolkodásra vallDe attól függetlenül ha belegondolsz írsz egy filmről, saját véleményt, szubjektíven a nagy közönség számára, miközben erre nem lenne meg a "képesítésed"
ebből születik sajnos hogy mindenki blogot ír s gyenge a színvonal
De nem tudom eléggé hangsúlyozni, tudom divat csináljátok s volt kívételes írás, az hogy nekem nem tetszik nem nyom a latba semmit, 1el kevesebb olvasója van, szerintem örültök is ennek
A te példádnál maradva, nyilván nem mindenki profi, s van amatőr újságírás is, pl aminek meg van a helye, iskolaújság stb, szerintem a blog nem képvisel olyan nívót.sjay írta: Számomra ez hobbi, olyan, mint mikor valaki lejár focizni, vagy tudomisén' ping-pongozni, mindezt úgy, hogy nem profi az adott dologban, ezek szerint az is hiteltelen számodra.
Számomra ez hobbi, olyan, mint mikor valaki lejár focizni, vagy tudomisén' ping-pongozni, mindezt úgy, hogy nem profi az adott dologban, ezek szerint az is hiteltelen számodra.Bob_Marley írta: Jelen esetben egy filmes blognak nem látom az értelmét, miután senki nem kritikus tudtommal, így szerintem hiteltelen a dolog. (ezt most nem sértésként szerettem volna megfogalmazni, elnézést ha így jön le, tudom divat a blogírás, de számomra hiteltelen a dolog)
Facebookot már anno írtam az elég egyszerű, ismerőseimmel telefonon beszélek, utcán találkozok, nincs szükségem facebokra, ráadásul sose lehet tudni ki mire használja.Lsd nagy cégeknek külön felület van, s bárki rá lehet keresni, anno láttam a BBC-n erről egy jó kis dokumentum filmet.kanty írta:
Facebook után ez is fekete listás Nálad.Miért nem szereted? Csak érdekel.
Facebook után ez is fekete listás Nálad.Bob_Marley írta:blogokat sem szeretem, s butaságnak is tartom, de sok sikert a továbbiakban.
Köszöntem, igazából ha nagyon kíváncsi voltam, akkor elnézést, nem akartam belemászni a privát szférába.sjay írta:Sjd most melózik, én meg barátnőzök, így nem igazán van időnk írni mostanság. Meg egyébként is tapasztalatok alapján tudom hogy jobb, ha többen vagyunk.Bob_Marley írta: Akkor felvetődik bennem a kérdés miért kerestek még embert írni, ha így is 3an vagytok?
Nem igazán látom benne a logikát és furdal a kíváncsiság
Sjd most melózik, én meg barátnőzök, így nem igazán van időnk írni mostanság. Meg egyébként is tapasztalatok alapján tudom hogy jobb, ha többen vagyunk.Bob_Marley írta: Akkor felvetődik bennem a kérdés miért kerestek még embert írni, ha így is 3an vagytok?
Nem igazán látom benne a logikát és furdal a kíváncsiság
Akkor felvetődik bennem a kérdés miért kerestek még embert írni, ha így is 3an vagytok?sjay írta:Sjd, Én és egy harmadik srác.Bob_Marley írta:Ketten csináljátok sjd-vel a blogot???Mert mintha ő is írna valahova, csak nem tudom hova?
sorstársak.sjay írta:Én is barátnőmmel dumálgatok még.. mi folyik itt?barcadome írta:
én azért el beszélgetek most a barátommal msn-ennem őrültség ez xd
én azért el beszélgetek most a barátommal msn-ensjay írta:Na igen.. csak mi vagyunk ekkora őrültek, hogy hajnal 3kor itt kuksoljunk a gép előtt.. mindenesetre gratulálok.barcadome írta:fú de meglepődtem :DDD
Minden egyes Barca meccs és BL a Sport TV-n, meg magyar bajnokságból, bármilyen meccs, amit elcsípek. Külföldi fociból mást nem tudok nézni, mivel csak Sport TV-m van, net előtt meg csak Barcát, vagy BL egyenes kiesési szakaszt vagyok hajlandó meglesni.messideco írta:Milyen csapatokat, bajnokságokat fogtok követni a következő szezonban?
neptun alapból a születési dátumot generálja passnak, csak szimplán nem változtatták meg.Bob_Marley írta: Nekünk egyetemen anno volt amikor nem tudtunk jelentkezni vizsgára mert betelt s a következő időpont már nem volt jó, megoldás???Lehetett látni kik jelentkeztek vizsgára, ismerős iwiwen kigyűjtötte az összes emberkének akit megtalált a születési dátumát, s kb 4ik próbálkozásra már össze is jöttÍgy az illetőt leregisztráltuk.
Nem volt szép dolog, szánom bánom bűneimet, de tanulság így utólag is D. Lászlónak, hogy nem adunk meg neptunkódnak születési dátumot