Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
miihii
KHAL

2012.07.07. 23:29:51

sjd írta:
ozsimiki írta:Ott fogjuk számon tartani mennyit offolsz :D meg más is, figyelmeztetés nem lesz, 5 után repül 1 hétre az illető, persze minimum, mert több is lehet súlyosabb dolgokért.

de majd a kollega ír róla egy felhívást.
Ha egy kis kritikával élhetek a moderátori csapat felé, akkor ne haragudjatok, de ehhez sok reményt nem fűzök.
Most nem rosszindulatból, de a Felhívások topikot végigböngészve erős deja vu ébredt bennem, látva fél évente / évente az ilyen nagy elhatározásokat, hogy mostantól akkor OFFért, káromkodásért, személyeskedésért repül mindenki és strigulázni fogjátok. Aztán ki is lett tiltva egy-két ember, és szépen elhalt a szándék..
pl. h csak a legfrissebbet említsem, a Sporttoll reklámembere teljesen nyugodtan jutott el 25-30 hsz-ig, gyakorlatilag úgy, hogy végig szem előtt volt.
És hogy mihii felhívására reflektáljak: az off/személyeskedés/piramis azért szaporodott el, mert egyszerűen hagytátok, ezen egy feketelista nem változtat.
Ezek után én kifejezetten igazságtalannak tartok minden retorziót mondjuk piramis nagyságrendű dolgokért, főleg, ha 1 hónap múlva megint nem fog senki sem foglalkozni már vele. (tudom, hogy benne van a szabályzatban, de nem szívesen leszek áldozat úgy, hogy mondjuk pont ebben az időszakban büntetitek rendesen)

Szóval kívánom, hogy ne csak a szabályok megalkotása, hanem a betartatása is működjön!
A szándék nem halt el idővel sem,csak valamilyen szinten visszatartó erő volt,amikor ment a listázás és pötyögtek ki a versenyzők.Így szerencsére kevesebb ilyen esettel találkoztunk,ezért nem kellett keménykedni. De mostanában tényleg érezhetően elharapódzott a dolog és törölgetni ugyan törölgetjük és úgy "súlyra" jött a szankció is,de ezután megint vezetni is fogjuk a dolgot és így gyorsabban kijön a rostán az,aki gyakran vét.
Tehát lényegében volt egy jó magaviseletű periódus,ami most kezd megint durván rossz irányba menni.És ugyan lehet,h kicsit sok volt a türelmi idő,de ennek most tényleg vége és valószínűleg jobb lesz,ha életben marad a lista.Így nem lesz úm. elévülési idő,ha vki akár hónapokig nem kerül látómezőbe,hanem ott lesz a neve és ha egy hét,ha egy év alatt jön össze,akkor is megkapja,ami megilleti.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
FCB.Gabesz
Jugador del Barça

2012.07.07. 23:21:58

halihó!
valaki ismeri azt a játékot ami van a görögöknél? főképp a görög férfiak játsszák ilyen lánc vagy karkötő szerűség amin ilyen golyók vannak és pörgetik a kezünkön. googleba kerestem meg yútúbon is ránéztem de semmit nem találta pedig el sok féle képpen probáltam rákeresni de nem sikerült.
esetleg valaki ráismer amit keresek,és segíteni megmodani mégis mi ennek a neve,vagy h hogyan is játsszák.
sjd
Llegenda del Barça

2012.07.07. 23:18:45

ozsimiki írta:Ott fogjuk számon tartani mennyit offolsz :D meg más is, figyelmeztetés nem lesz, 5 után repül 1 hétre az illető, persze minimum, mert több is lehet súlyosabb dolgokért.

Ha egy kis kritikával élhetek a moderátori csapat felé, akkor ne haragudjatok, de ehhez sok reményt nem fűzök.
Most nem rosszindulatból, de a Felhívások topikot végigböngészve erős deja vu ébredt bennem, látva fél évente / évente az ilyen nagy elhatározásokat, hogy mostantól akkor OFFért, káromkodásért, személyeskedésért repül mindenki és strigulázni fogjátok. Aztán ki is lett tiltva egy-két ember, és szépen elhalt a szándék..
pl. h csak a legfrissebbet említsem, a Sporttoll reklámembere teljesen nyugodtan jutott el 25-30 hsz-ig, gyakorlatilag úgy, hogy végig szem előtt volt.
És hogy mihii felhívására reflektáljak: az off/személyeskedés/piramis azért szaporodott el, mert egyszerűen hagytátok, ezen egy feketelista nem változtat.
Ezek után én kifejezetten igazságtalannak tartok minden retorziót mondjuk piramis nagyságrendű dolgokért, főleg, ha 1 hónap múlva megint nem fog senki sem foglalkozni már vele. (tudom, hogy benne van a szabályzatban, de nem szívesen leszek áldozat úgy, hogy mondjuk pont ebben az időszakban büntetitek rendesen)

Szóval kívánom, hogy ne csak a szabályok megalkotása, hanem a betartatása is működjön!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.07. 21:56:59

ozsimiki írta:Bob!

Az egy Staff topik!

Ott fogjuk számon tartani mennyit offolsz :D meg más is, figyelmeztetés nem lesz, 5 után repül 1 hétre az illető, persze minimum, mert több is lehet súlyosabb dolgokért.

Tudom hogy staff topik :D Azért írtam hogy pl lehet-e tudni kinek mi van a rovásán?
Mert oké az evidens, hogy piramis káromkodás személyeskedés, "tömeg elleni izgatás" :D és stb után automatikusan jár 1 hét.

De pl honnan tudjam eddig mennyit offoltam mennyire vagyok az öttől??

Mondjuk én szoktam erre figyelni hogy ne offoljak :P

sehonnan, ez benne a szép, így nem lehet felfogni úgy,hogy nah ez még belefér mert csak 3am van, hát offolok...szóval inkább 1et se, mintsem 4et. Ozsi

Ez logikus s korrekt, köszönöm a választ
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.07.07. 21:53:03

Bob!

Az egy Staff topik!

Ott fogjuk számon tartani mennyit offolsz :D meg más is, figyelmeztetés nem lesz, 5 után repül 1 hétre az illető, persze minimum, mert több is lehet súlyosabb dolgokért.

Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.07. 21:40:45

Scooby Bent Bwoy írta:
54.2, az első gát kifogott rajtam, 4 m-et toltam, aztán elbuktam benne.
Igaz én egy ilyen jobb térd lent technikát választottam, amivel ha nincs gát lefutom a maratont. :)
Szintúy :D sima q és w ütemre finom mozgatásával lassan járj tovább érj technikát alkalmazva előre lehet osonni :lol:
Game90 írta:[
Én ilyenkor inkább az alvást (forgolódást/ágyon ülést :D ) választom, esélytelen, hogy ne legyek rosszul a fórum olvasása közben :) De azon azért csodálkozom, hogy a Híradó közben nem hánytál be, amiket ott nyomatnak...

Jövő héttől félek, megyek Zamárdira, szerintem sok józan pillanatom nem lesz... :mrgreen:
Hányni nem nagyon szoktam szerencsére :D Mindenkinek más a kombója én müzli-fájdalomcsillapítóban hiszek :D Alvás aztán újjá született a világ

Amúgy láttam van fekete listás beta version topik, arról esetleg a fórumtagok is tájékozódhatnak kinek milyen vétségei vannak???Mármint legfőképpen mindenkit saját maga érdekelne gondolom :D Vagy erről egy idő után megy pü-ben figyelmeztetés, hogy öreg ne csinálj ezt-azt???

Egyszer Mihu írta a folyamatot csak nincs meg az a levél :?
Kép
Kép
Kép
Kash
Entrenador del Barça

2012.07.07. 21:09:05

Deus írta:http://www.foddy.net/Athletics.html

Ki hány métert bírt futni?

eddigi rekordom: 16.6 m 8)

De ő is jól nyomja!
24.5 m, de ez az 5. próbálkozásból ment csak...
Kép
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.07.07. 21:07:18

Deus írta:http://www.foddy.net/Athletics.html

54.2, az első gát kifogott rajtam, 4 m-et toltam, aztán elbuktam benne.
Igaz én egy ilyen jobb térd lent technikát választottam, amivel ha nincs gát lefutom a maratont. :)
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Deus
Boixos Nois

2012.07.07. 20:32:44

http://www.foddy.net/Athletics.html

De ő is jól nyomja!

Kép
KépKép
PCsabi
aka Game90

2012.07.07. 15:09:36

Bob_Marley írta:
lui1698 írta:Ne, mert te mit csinálsz Bob, hogy fél7kor írogatsz? :lol:
Őszinte leszek én iszonyatosan berúgtam és jobb ha fent vagyok mintsem lehunyom a szemem...Kicsit pörög a világ :D Müzli és Híradó kombóval próbálok életben maradni :D
Én ilyenkor inkább az alvást (forgolódást/ágyon ülést :D ) választom, esélytelen, hogy ne legyek rosszul a fórum olvasása közben :) De azon azért csodálkozom, hogy a Híradó közben nem hánytál be, amiket ott nyomatnak...

Jövő héttől félek, megyek Zamárdira, szerintem sok józan pillanatom nem lesz... :mrgreen:
ozsimiki írta:Boldogat Srácok!

:D

GameCsabi! Azokkal a Kolumbiáneee hölgyekkel azért nem csak névnapot lehetne ünnepelni:D Bár ha mégis,akkor miért nem Péternek hívnak? legyünk Péterek!
Köszi :)

Én nem is névnapot ünnepelnék velük. Szigorúan csak trailereket néznénk és utána pontoznánk a filmeket.

(Egyébként mindegyiket nagyon nagyon meg.)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.07. 07:20:17

lui1698 írta:Ne, mert te mit csinálsz Bob, hogy fél7kor írogatsz? :lol:
Őszinte leszek én iszonyatosan berúgtam és jobb ha fent vagyok mintsem lehunyom a szemem...Kicsit pörög a világ :D Müzli és Híradó kombóval próbálok életben maradni :D
Forcabarca8 írta:Ez tényleg nagyon off:

Már egy órája a szegeden a mars téren várom a buszomat,mert az előzőt a melómiatt lekéstem.Netezek,elvagyok,ez van.de zavar,hogy szúrnak a pénztárból meg egy buszsofőr is látom,hogy rólam beszélget a barátjával.Ennyire fura lenne,hogy a váróban található konnektorra bedugtam egy elosztót és töltöm a telómat meg a laptopom?Fene se érti.. :roll:
És ezek szerint rajtam kívül más is berúgott :D
Kép
Kép
Kép
Forcabarca8
Capitá del Barça

2012.07.07. 07:13:06

Ez tényleg nagyon off:

Már egy órája a szegeden a mars téren várom a buszomat,mert az előzőt a melómiatt lekéstem.Netezek,elvagyok,ez van.de zavar,hogy szúrnak a pénztárból meg egy buszsofőr is látom,hogy rólam beszélget a barátjával.Ennyire fura lenne,hogy a váróban található konnektorra bedugtam egy elosztót és töltöm a telómat meg a laptopom?Fene se érti.. :roll:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.07.06. 01:20:54

Kash írta:Mi van ezzel az RTL klub-al??
:x Nem tudok végignézni egy filmet b+ anélkül, hogy ne legyen minden 3. percben reklám, hát hol tartunk mi????
Szivesen beolvasnák ezeknek a nem is tudom kiknek...A fókuszban tudnak feltenni olyan kérdéseket, hogy szeretik-e nézegetni a sztárjaink kisbaba fotóit!? Meghogy milyen praktikáink vanna megfázásra!? ám olyat miért nem kérdeznek, hogy kinek b*ssza a pofáját a sok reklám!???
Elnézést a kirohanásért, de ez bennem volt...Talán a dühöngő topik alkalmasabb lett volna. :D
számomra a tv (kivétel sport események) csak emlékeztetőnek van, azaz ha látom az RTLen h megy egy jó film, ami érdekelne, gyorsen leszedem,és megnézem egyben, reklám nélkül. ha nem gép előtt akarod, kell hozzá egy újraírható dvd, vagy más adathordozó amit hozzákötsz tévéhez, és kész.

szerintem kb 4 éve nem néztem tvben filmet, pont az állandó megszakítások miatt, így,h leszedem, kiírom, még így is előbb végzek vele.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
daffy
Madridista

2012.07.05. 23:57:33

Kash írta:Mi van ezzel az RTL klub-al??
:x Nem tudok végignézni egy filmet b+ anélkül, hogy ne legyen minden 3. percben reklám, hát hol tartunk mi????
Szivesen beolvasnák ezeknek a nem is tudom kiknek...A fókuszban tudnak feltenni olyan kérdéseket, hogy szeretik-e nézegetni a sztárjaink kisbaba fotóit!? Meghogy milyen praktikáink vanna megfázásra!? ám olyat miért nem kérdeznek, hogy kinek b*ssza a pofáját a sok reklám!???
Elnézést a kirohanásért, de ez bennem volt...Talán a dühöngő topik alkalmasabb lett volna. :D
hát igen. "a reklámfolyamatot időnként félve műsorok szakítják meg" /fábry/
sajnos igaza van
Kash
Entrenador del Barça

2012.07.05. 23:53:20

Mi van ezzel az RTL klub-al??
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2012.07.05. 22:25:06

Devid16 írta:hali. az lenne a kérdésem, hogy androidos telefonon bekapcsolom az adatbarangolást vagy mi a fenét akkor tudok 0.fb-zni. ha ez nincs benyomva akkor nem. de így meg tölt le frissítést meg mindent a telóhoz... ezt hogy tudnám kikapcsolni? mert így ugye megy a pénzem. köszi a választ előre is.
Hányas android van rajta?
Kép
Devid16
Jugador d'estrella

2012.07.05. 21:01:13

hali. az lenne a kérdésem, hogy androidos telefonon bekapcsolom az adatbarangolást vagy mi a fenét akkor tudok 0.fb-zni. ha ez nincs benyomva akkor nem. de így meg tölt le frissítést meg mindent a telóhoz... ezt hogy tudnám kikapcsolni? mert így ugye megy a pénzem. köszi a választ előre is.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.07.05. 20:17:27

nemtom melyik topicba írjam, de végre döntöttek a gólvonal-vonal technologia mellett...

szobrot kassainak! :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
daffy
Madridista

2012.07.05. 20:13:07

Gerard3Piqué írta: Szerk.: hiszek annak aki a tengert ajánlja én még nem voltam mert nincs rá keret.
én nem ajánlom. nem szeretem a sós vizet és születésem óta a fülem is allergiás a vízre. értsd: nem nagyon folyik ki belőle és könnyen begyullad. 2 heti tengerben fürdés után repülőre ültem és majd beszhartam,annyira fájt a fülem repülés közbe.
Gerard3Piqué
Jugador del Barça

2012.07.05. 20:03:45

daffy írta:az északi partra jártam és nagyrészt fizetős volt mind.
azért meg nem fizetek,hogy a szemétben járkáljak és úszkáljak. minden egyes alkalommal beleléptem más szemetébe,mindezt pénzért.
kiépítés? a dunán is megannyi kiépített strand van a szigetközben,mégsem fizetősek. a holtágak dettó. rendesen kotorják,nem hínáros.
Siófokon ahol mi szoktunk nyaralni a Coca-Cola Beach (nem tudom hogy hívják nekem ez marad mindig is ) és Szabadifürdő közti részem , az a rész tiszta maximum a fűben 1-2 csikk és semmi nem hínáros nem mocskos a víz és tényleg kulturált , kivéve a holtrészeg németeket aki a hotelablakból ordítanak . A tengerbe annyira nem vágyom sokan mondják hogy nagyon köves meg szúrós úgyhogy sokan papucsba fürdenek. Fürdik majd aza bizonyosom papucsba :D Meg én heti 0,5-1 litert biztos nyelek a Balatonból a só meg kikészít .
Nem tudom hogy mennyiből jön ki egy Olasz vagy egy Horvát út de az utazás minimum drágább egy 20-assal.A lágonst én sem eszem ott meg mert borzasztóan olajos inkább kajálunk a lakásba vagy viszünk szárazszalámis szendvicset egy hátizsákba.Ha a parton kell kajálni akkor gyros . Voltam Sóstón az nem volt jó, nem volt partja , csak a házak és a Balcsi egy törülközőt nem tudsz letenni úgyhogy inkább bementünk a fizetősre ami szintén igényes volt.
Mondjuk nekem többet van a fejem a víz alatt mint fölötte + borzasztóan le tudok égni .

Szerk.: hiszek annak aki a tengert ajánlja én még nem voltam mert nincs rá keret.
daffy
Madridista

2012.07.05. 19:55:43

csababarca írta: meddő vita megint,kinek ez,kinek az. valakinek a városunkban lévő kétmedencés strand a csúcs.
de mondom,ha lenne felesleges 150-200ezrem akkor én is járnék külföldre
távol álljon tőlem,hogy vitatkozzak,én csak leírtam,hogy miért nem járok a balcsira,de ettől természetesen megértelek téged is.
ha lenne fölös 150-200ezrem én medencét csinálnék belőle és nem kell utazni.
egyébként 8000ft-ból jutottam el rómába akciósan repülővel. hihetetlen olcsón meg lehet úszni. a vonat 14-16000ft lett volna
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.07.05. 19:35:12

daffy írta: olaszországba járnak barátaim,mindent visznek magukkal,magukra főznek és olcsóbb,mint a balatonon. ezen felül természetesen azt hiszel,amit akarsz,pl azt is,hogy a balaton tiszta.
biztos kiutazni is olcsóbb...ahol én fürdök tiszta,ami nagyjából az utóbbi 5 évet alapul véve az egész déli part.
beülök a kocsiba másfél óra alatt lent vagyok,kb 3ezer a gázolaj oda vissza. szállás meg 5 településen van ingyen nekem. innentől kezdve nincs okom lemenni külföldre,mert csak költségekbe verném magam.
daffy írta: én is csak olyan vízbe megyek,ahol tudom,hogy nincs semmi szenny. van körülötte kb 30 nyaraló,az egész ág kb 400m hosszú és ennyi.
jó nyilván neked az a kényelmes. viszont nekem meg a balaton az.
meddő vita megint,kinek ez,kinek az. valakinek a városunkban lévő kétmedencés strand a csúcs.
de mondom,ha lenne felesleges 150-200ezrem akkor én is járnék külföldre. de annak meg nem látom értelmét,hogy lecuccoljak egy kész konyhával meg spájzzal,mert ennyi erővel otthon is maradhatok.
én ha külföldre megyek egyszer nyaralni,akkor tényleg nyaralni akarok,nem ott főzni,meg a parton az előre gyártott szendvicset enni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.05. 19:28:42

shutterisland írta:én ITT szoktam nyaralni már évek óta.

a szállásért nem kell külön fizetnem, a víz tiszta, nincs belépő.
nap hsz-e a témakörben :D
daffy féle vonallal értek egyet Balaton már koránt sem az mint régen, s valóban még anyagilag is jobban kilehet jönni pl egy Bulgáriával.S színvonalban ég és föld a kettő.
Kép
Kép
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2012.07.05. 19:20:39

én ITT szoktam nyaralni már évek óta.

a szállásért nem kell külön fizetnem, a víz tiszta, nincs belépő.
daffy
Madridista

2012.07.05. 19:13:11

csababarca írta:Jó nekem mindegy,de ez a gondolkodásmód amivel rendelkeztek annyira magyar. itt van helyben,minek elmenni a horvátokhoz pl?
mondjuk nekem nincsenek nagy igényeim sose,én tudom,hogy olcsóbban kijövök a balatonon,mint máshol. de néhányan úgy írtok,hogy az látszik,voltatok 1-2szer lent,aztán egyből általánosítotok.
azt nekem ne mondja senki,hogy olcsóbb kijönni a horvátoknál,vagy a montenegróiaknál. mert ez badarság. szállás lehet olcsóbb,de ott lenni biztosan nem az.
De nekem mindegy, járjanak kevesebben a balatonra,nem érdekel különösebben,csak "szeretem" az ilyen magyar viselkedést.

Folyóban,meg a holtágaiban fürödjön aki akar,én biztos nem mennék olyan vízbe,ahol tudom,hogy megy a szennyvíztől kezdve minden ipari szenny.
olaszországba járnak barátaim,mindent visznek magukkal,magukra főznek és olcsóbb,mint a balatonon. ezen felül természetesen azt hiszel,amit akarsz,pl azt is,hogy a balaton tiszta.

"voltatok 1-2szer lent,aztán egyből általánosítotok. " <--> "Folyóban,meg a holtágaiban fürödjön aki akar,én biztos nem mennék olyan vízbe,ahol tudom,hogy megy a szennyvíztől kezdve minden ipari szenny"

én is csak olyan vízbe megyek,ahol tudom,hogy nincs semmi szenny. van körülötte kb 30 nyaraló,az egész ág kb 400m hosszú és ennyi.
Válasz küldése