Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A szándék nem halt el idővel sem,csak valamilyen szinten visszatartó erő volt,amikor ment a listázás és pötyögtek ki a versenyzők.Így szerencsére kevesebb ilyen esettel találkoztunk,ezért nem kellett keménykedni. De mostanában tényleg érezhetően elharapódzott a dolog és törölgetni ugyan törölgetjük és úgy "súlyra" jött a szankció is,de ezután megint vezetni is fogjuk a dolgot és így gyorsabban kijön a rostán az,aki gyakran vét.sjd írta:Ha egy kis kritikával élhetek a moderátori csapat felé, akkor ne haragudjatok, de ehhez sok reményt nem fűzök.ozsimiki írta:Ott fogjuk számon tartani mennyit offolszmeg más is, figyelmeztetés nem lesz, 5 után repül 1 hétre az illető, persze minimum, mert több is lehet súlyosabb dolgokért.
de majd a kollega ír róla egy felhívást.
Most nem rosszindulatból, de a Felhívások topikot végigböngészve erős deja vu ébredt bennem, látva fél évente / évente az ilyen nagy elhatározásokat, hogy mostantól akkor OFFért, káromkodásért, személyeskedésért repül mindenki és strigulázni fogjátok. Aztán ki is lett tiltva egy-két ember, és szépen elhalt a szándék..
pl. h csak a legfrissebbet említsem, a Sporttoll reklámembere teljesen nyugodtan jutott el 25-30 hsz-ig, gyakorlatilag úgy, hogy végig szem előtt volt.
És hogy mihii felhívására reflektáljak: az off/személyeskedés/piramis azért szaporodott el, mert egyszerűen hagytátok, ezen egy feketelista nem változtat.
Ezek után én kifejezetten igazságtalannak tartok minden retorziót mondjuk piramis nagyságrendű dolgokért, főleg, ha 1 hónap múlva megint nem fog senki sem foglalkozni már vele. (tudom, hogy benne van a szabályzatban, de nem szívesen leszek áldozat úgy, hogy mondjuk pont ebben az időszakban büntetitek rendesen)
Szóval kívánom, hogy ne csak a szabályok megalkotása, hanem a betartatása is működjön!
Ha egy kis kritikával élhetek a moderátori csapat felé, akkor ne haragudjatok, de ehhez sok reményt nem fűzök.ozsimiki írta:Ott fogjuk számon tartani mennyit offolszmeg más is, figyelmeztetés nem lesz, 5 után repül 1 hétre az illető, persze minimum, mert több is lehet súlyosabb dolgokért.
Tudom hogy staff topikozsimiki írta:Bob!
Az egy Staff topik!
Ott fogjuk számon tartani mennyit offolszmeg más is, figyelmeztetés nem lesz, 5 után repül 1 hétre az illető, persze minimum, mert több is lehet súlyosabb dolgokért.
SzintúyScooby Bent Bwoy írta:
54.2, az első gát kifogott rajtam, 4 m-et toltam, aztán elbuktam benne.
Igaz én egy ilyen jobb térd lent technikát választottam, amivel ha nincs gát lefutom a maratont.
Hányni nem nagyon szoktam szerencséreGame90 írta:[
Én ilyenkor inkább az alvást (forgolódást/ágyon ülést) választom, esélytelen, hogy ne legyek rosszul a fórum olvasása közben
De azon azért csodálkozom, hogy a Híradó közben nem hánytál be, amiket ott nyomatnak...
Jövő héttől félek, megyek Zamárdira, szerintem sok józan pillanatom nem lesz...![]()
24.5 m, de ez az 5. próbálkozásból ment csak...Deus írta:http://www.foddy.net/Athletics.html
Ki hány métert bírt futni?
eddigi rekordom: 16.6 m![]()
De ő is jól nyomja!
54.2, az első gát kifogott rajtam, 4 m-et toltam, aztán elbuktam benne.
Én ilyenkor inkább az alvást (forgolódást/ágyon üléstBob_Marley írta:Őszinte leszek én iszonyatosan berúgtam és jobb ha fent vagyok mintsem lehunyom a szemem...Kicsit pörög a világlui1698 írta:Ne, mert te mit csinálsz Bob, hogy fél7kor írogatsz?![]()
Müzli és Híradó kombóval próbálok életben maradni
![]()
Kösziozsimiki írta:Boldogat Srácok!
![]()
GameCsabi! Azokkal a Kolumbiáneee hölgyekkel azért nem csak névnapot lehetne ünnepelni:D Bár ha mégis,akkor miért nem Péternek hívnak? legyünk Péterek!
Őszinte leszek én iszonyatosan berúgtam és jobb ha fent vagyok mintsem lehunyom a szemem...Kicsit pörög a világlui1698 írta:Ne, mert te mit csinálsz Bob, hogy fél7kor írogatsz?![]()
És ezek szerint rajtam kívül más is berúgottForcabarca8 írta:Ez tényleg nagyon off:
Már egy órája a szegeden a mars téren várom a buszomat,mert az előzőt a melómiatt lekéstem.Netezek,elvagyok,ez van.de zavar,hogy szúrnak a pénztárból meg egy buszsofőr is látom,hogy rólam beszélget a barátjával.Ennyire fura lenne,hogy a váróban található konnektorra bedugtam egy elosztót és töltöm a telómat meg a laptopom?Fene se érti..
számomra a tv (kivétel sport események) csak emlékeztetőnek van, azaz ha látom az RTLen h megy egy jó film, ami érdekelne, gyorsen leszedem,és megnézem egyben, reklám nélkül. ha nem gép előtt akarod, kell hozzá egy újraírható dvd, vagy más adathordozó amit hozzákötsz tévéhez, és kész.Kash írta:Mi van ezzel az RTL klub-al??
Nem tudok végignézni egy filmet b+ anélkül, hogy ne legyen minden 3. percben reklám, hát hol tartunk mi????
Szivesen beolvasnák ezeknek a nem is tudom kiknek...A fókuszban tudnak feltenni olyan kérdéseket, hogy szeretik-e nézegetni a sztárjaink kisbaba fotóit!? Meghogy milyen praktikáink vanna megfázásra!? ám olyat miért nem kérdeznek, hogy kinek b*ssza a pofáját a sok reklám!???
Elnézést a kirohanásért, de ez bennem volt...Talán a dühöngő topik alkalmasabb lett volna.
hát igen. "a reklámfolyamatot időnként félve műsorok szakítják meg" /fábry/Kash írta:Mi van ezzel az RTL klub-al??
Nem tudok végignézni egy filmet b+ anélkül, hogy ne legyen minden 3. percben reklám, hát hol tartunk mi????
Szivesen beolvasnák ezeknek a nem is tudom kiknek...A fókuszban tudnak feltenni olyan kérdéseket, hogy szeretik-e nézegetni a sztárjaink kisbaba fotóit!? Meghogy milyen praktikáink vanna megfázásra!? ám olyat miért nem kérdeznek, hogy kinek b*ssza a pofáját a sok reklám!???
Elnézést a kirohanásért, de ez bennem volt...Talán a dühöngő topik alkalmasabb lett volna.
Hányas android van rajta?Devid16 írta:hali. az lenne a kérdésem, hogy androidos telefonon bekapcsolom az adatbarangolást vagy mi a fenét akkor tudok 0.fb-zni. ha ez nincs benyomva akkor nem. de így meg tölt le frissítést meg mindent a telóhoz... ezt hogy tudnám kikapcsolni? mert így ugye megy a pénzem. köszi a választ előre is.
én nem ajánlom. nem szeretem a sós vizet és születésem óta a fülem is allergiás a vízre. értsd: nem nagyon folyik ki belőle és könnyen begyullad. 2 heti tengerben fürdés után repülőre ültem és majd beszhartam,annyira fájt a fülem repülés közbe.Gerard3Piqué írta: Szerk.: hiszek annak aki a tengert ajánlja én még nem voltam mert nincs rá keret.
Siófokon ahol mi szoktunk nyaralni a Coca-Cola Beach (nem tudom hogy hívják nekem ez marad mindig is ) és Szabadifürdő közti részem , az a rész tiszta maximum a fűben 1-2 csikk és semmi nem hínáros nem mocskos a víz és tényleg kulturált , kivéve a holtrészeg németeket aki a hotelablakból ordítanak . A tengerbe annyira nem vágyom sokan mondják hogy nagyon köves meg szúrós úgyhogy sokan papucsba fürdenek. Fürdik majd aza bizonyosom papucsbadaffy írta:az északi partra jártam és nagyrészt fizetős volt mind.
azért meg nem fizetek,hogy a szemétben járkáljak és úszkáljak. minden egyes alkalommal beleléptem más szemetébe,mindezt pénzért.
kiépítés? a dunán is megannyi kiépített strand van a szigetközben,mégsem fizetősek. a holtágak dettó. rendesen kotorják,nem hínáros.
távol álljon tőlem,hogy vitatkozzak,én csak leírtam,hogy miért nem járok a balcsira,de ettől természetesen megértelek téged is.csababarca írta: meddő vita megint,kinek ez,kinek az. valakinek a városunkban lévő kétmedencés strand a csúcs.
de mondom,ha lenne felesleges 150-200ezrem akkor én is járnék külföldre
biztos kiutazni is olcsóbb...ahol én fürdök tiszta,ami nagyjából az utóbbi 5 évet alapul véve az egész déli part.daffy írta: olaszországba járnak barátaim,mindent visznek magukkal,magukra főznek és olcsóbb,mint a balatonon. ezen felül természetesen azt hiszel,amit akarsz,pl azt is,hogy a balaton tiszta.
jó nyilván neked az a kényelmes. viszont nekem meg a balaton az.daffy írta: én is csak olyan vízbe megyek,ahol tudom,hogy nincs semmi szenny. van körülötte kb 30 nyaraló,az egész ág kb 400m hosszú és ennyi.
nap hsz-e a témakörbenshutterisland írta:én ITT szoktam nyaralni már évek óta.
a szállásért nem kell külön fizetnem, a víz tiszta, nincs belépő.
olaszországba járnak barátaim,mindent visznek magukkal,magukra főznek és olcsóbb,mint a balatonon. ezen felül természetesen azt hiszel,amit akarsz,pl azt is,hogy a balaton tiszta.csababarca írta:Jó nekem mindegy,de ez a gondolkodásmód amivel rendelkeztek annyira magyar. itt van helyben,minek elmenni a horvátokhoz pl?
mondjuk nekem nincsenek nagy igényeim sose,én tudom,hogy olcsóbban kijövök a balatonon,mint máshol. de néhányan úgy írtok,hogy az látszik,voltatok 1-2szer lent,aztán egyből általánosítotok.
azt nekem ne mondja senki,hogy olcsóbb kijönni a horvátoknál,vagy a montenegróiaknál. mert ez badarság. szállás lehet olcsóbb,de ott lenni biztosan nem az.
De nekem mindegy, járjanak kevesebben a balatonra,nem érdekel különösebben,csak "szeretem" az ilyen magyar viselkedést.
Folyóban,meg a holtágaiban fürödjön aki akar,én biztos nem mennék olyan vízbe,ahol tudom,hogy megy a szennyvíztől kezdve minden ipari szenny.