Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
szavat?Azért nem latin eredetű szavat nem tud helyesen leírni, hanem olyan, a közhasználatban levő szavakat, mint a Kornél vagy kazetta.
Én csak beleolvasgattam a könyvesboltban, az elején elég sokat szidja benne a Barçát, Pepet (mondjuk ez várható volt), és - ahogy mondod - nincs túl nagy irodalmi értéke, legalábbis első blikkre.Messidona10 írta:Gondolkodtam, hogy a Kultúra topikba írjam-e, de inkább ide valóMegrendeltem Ibra könyvét, ma vagy holnap meg is hozzák a könyvesboltba. Valaki olvasta már?
Te úgy állítod ezt az egészet be, mintha Kash közutálatnak örvendene. Pedig erről szó sincs, csak néhány embert irritál a töménytelen hülyeség, de ahogy Bob írta, már ha nem is jelentős, de fejlődés látható nála a hsz-ei alapján.jelwaz írta: És nem Kash-t akarom felmenteni, megértem az ellenszenvet. De mindenki háza táján van mit söpörni, néhol még konténert is kell rendelni.
Amúgy külső szemlélőként én meghaltam a csávón.Faust írta:Nekem is egyből Rájzen jutott eszembe Kashről.Nagy az Isten állatkertje. Csak Rájzennek már a kora sem mentség.

Nekem is egyből Rájzen jutott eszembe Kashről.ferni

Na ez tökéletes gondolatgergo9 írta:
Ő lesz a fórum Buszkecce.Én hiszek benne, kevesebbe "galibát, gondot" fog okozni a jövőben.
Ez remek gondolat volt, amit én nem tudtam megfogalmaznimiihii írta:
Tehát lényegében a tiszteletet célszerűbb kiérdemelni a postok tartalmával,mintsem a számával,de azért érdemes tekintettel lenni erre is,mivel csak kijár némi "hendikep" az "idősebbnek" (nem is kor,hanem ittlét alapján).

Mentségére legyen mondva Kash nem 20-on éves szval változhat. (annak ellenére hogy jóval előrébb kéne tartaniaKash nem fog fejlődni vagy megváltozni, hiába is várjátok a csodát...
Ő lesz a fórum Buszkecce.Én hiszek benne, kevesebbe "galibát, gondot" fog okozni a jövőben.
Fejmosás és fejmosás között lehet különbség.Az szerintem nem építő jellegű ha azt írod neki jobb lenne mindenkinek ha kilépnél.Miért????Az fejmosás lenne ha segítesz neki (értem hogy senki nem papagáj és minek elmondani 356szor ugyanazt de türelemmessideco írta:Tőlem a filmklub topicban kapja a fejmosástCsak az a baj, h sokan pártolják...
![]()

Itt is ezt kellett volna már régen...az a baj hogy pár ember úgy hozza a tudtodra hogy baromságot írtál, hogy azt hiszed, milyen vicces dolgot pötyögtél be, és ezen felbátorodsz és más topicokban is ontod magadból a hülyeséget, aminek semmi értelme, plusz még akkor jönnek hozzá azok a hsz-ek is, amiket miihii írt, hogy osztod az eszet másnak, miközben mióta ide regisztráltál, még csak arról tettél tanúbizonyságot, hogy nem álltál kétszer sorba amikor az észt osztották...Kash írta:Látogassatok el a "Focikatalógus.hu" oldalra, ott keressétek meg a "Fórum" feliratot, majd nézzetek be őár "szobába", alighanem, hogy a szurkoló szó új értelmet fog kapni.
Ott is volt egy kb 900 hsz-es pályafutásom, szintén Kash néven.
Mi lett a vége? Letiltottak.

én azon a véleményen vagyok, hogy Kashsel felesleges is bármit foglalkozni, törődni, reménytelen eset.Drigo írta:Legalább meglesz a deja vu...Kash írta:Mi lett a vége? Letiltottak.
Legalább meglesz a deja vu...Kash írta:Mi lett a vége? Letiltottak.

Ha javaslatot elfogadsz és megfogadsz:Kash írta:Talán abban kéne javulnom(és nem csak abban) hogy ha valaki engem leolt, megkellene próbálnom "profi"-ként lereagálni. Az egyik az, hogy nem válaszolok, a másik az, hogy megpróbálom viccessebb útra terelni a témát.
Az, ami meg általában nem jön be, hogy bocsánatot kérek.
Megpróbálom ezt kevesebb hsz kibocsátásával javitani, vagy értelmesebb hsz-ek kibocsátásával.
Majd meglesz.
Szólj, ha elkezdtedKash írta: vagy értelmesebb hsz-ek kibocsátásával.
Majd meglesz.
meg igazából minden rossz indulat nélkül, 3 hsz-t tömöríthetnél olykor 1be. Mert a tartalma kb. annyi. De ezt mondanám minden rossz indulat nélkül Nutellás úrnak isKash írta:Talán abban kéne javulnom(és nem csak abban) hogy ha valaki engem leolt, megkellene próbálnom "profi"-ként lereagálni. Az egyik az, hogy nem válaszolok, a másik az, hogy megpróbálom viccessebb útra terelni a témát.
Az, ami meg általában nem jön be, hogy bocsánatot kérek.
Megpróbálom ezt kevesebb hsz kibocsátásával javitani, vagy értelmesebb hsz-ek kibocsátásával.
Majd meglesz.

Az első részhez: sztem nem így van. Azért,mert a csapatépítő tréningek és az egy húron pendülés összerázta a brigád egy részét,nem következik,h kitaszítanánk másokat.Legalábbis ennek a magnak a tagjait nem úgy ismertem meg,h ilyen kirekesztőek lennének,legalábbis a munkásságukból nem ez jön le. Plusz emlékeim szerint voltak újak is,akik becsapódtak az avás témákhoz és picit talán segített a beilleszkedésbe nekik is.Bob_Marley írta:... láthatóan összerántotta a csapatot, s talán ebből jött, hogy az újak felé egy fajta "taszítás van" Bár ez csak egy fajta alap tömegpszichózis elmélet nálam, s bízom benne nem így van
És ehhez kapcsolódóan Forcabarca8 gondolatát is valahol értem, s igazából abszolút jogos, hogy a tiszteletet adjuk meg, de jelen esetben úgy gondolom ez nem a hsz-k száma miatt kellene legyen.Pl Kash is volt oylan hogy nekem írta, nem akarok a nagy Bobbal leállni vitatkozni, amire írtam is hogy ha okos gondolata van valakinek vagy éppen oktalan teljesen mindegy kicsoda honnan jött hány hsz-e van.
Ezzel is egyet tudok érteni,nem véletlenül szoktam reagálni időnként a dolgaira.Bár elég hullámzó a megítélése,mert egyszer poénos,másszor inkább mintha smirglivel dörzsölnék a kényesebb pontjaimat,de még "nevelhető". De ehhez is két ember kell.Egy,aki hajlandó karon ragadni,viszont a másiknak hagyni is kell,h vezessék,ha olyan van. Utóbbiban néha kétségeim vannak nekem is és a változás inkább abban tűnik ki,h kicsit visszaél alkalmanként a jó szándékkal,h nem lett még durvábban leoltva (pedig biztos sokan hegyezik a billentyűiket már ráBob_Marley írta: Mint írtam az eurobarca gyermeke ő, sok türelem és gondoskodás kell felé.
Ez tényleg iszonyat érdekes.Amúgy fáradt pillanataimban elszoktam merengeni hogy mennyi olyan kis apró dolog van az állatvilágban meg akár csak az emberi létezésben ami látszólag jelentéktelen és mégis milyen csodálatos.Pl mint ez hogy a kagyló hogyan eszi a sót.De akár csak a felvételek ahogy egy növény kivirágzik és apró kis dolgok válnak végül egésszé.visca el barca írta:
inkább ezt teszteldbehalok
én nem tudtam h ezek így mozognak, vagy mizé
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=QmwnworT ... dded#at=67