Chino írta: ↑2025.04.15. 17:22:34
De tényleg érdekes ami ott folyik. Mbappé jön ezzel a brutális belépővel, ha távol nem is állnak tőle a durva szabálytalanságok/törlesztések, de ennyire azért nem szokott elkattanni. Viniciust hagyjuk is mit csinál idén, Bellingham a korábbiaknál nagyságrendekkel többet dumál, rúgdossa a monitort, káromkodik a bírónak, a tegnapi edzésen több forrás szerint egymásnak mentek Rüdigerrel, mert a német szerinte durván lépett oda. A többieknek kellett lefogni, a Chinguarito azt írta, hogy rendszeresen előfordulnak balhék az edzéseken, főleg a sztárokkal. Nem hiszem, hogy ez a légkör ne járulna hozzá az eredményekhez és játékhoz.
Hát, viral lett az a klip, amikor Bellinghem ugye kvázi legyint Ancelottira. És meg tudom érteni. Szerintem Ancelotti olyan szinten szétesett idénre, hogy ha nem lenne az a híres 90+. perces feketemágiája, ez a Madrid nem férne fel a dobogóra. Sosem volt taktikai zseni, de a játékosokat jól menedzselte, megtalálta a posztokat. De idén ez sincs meg.
Az angol nyilván nem szimpatikus bizonyos szempontból, de a f.offjait levéve az egész sztárrészlegből őt értem meg egyedül. Konkrétan sajnálom idén (mondom, ha leveszem a számomra nem szimpi személyiségi részt), a Madrid kb ott alázza, ahol tudja. Az ő (és Valverde) részétől a Madrid veretlenül triplázhatna. Az egész szezonban csak ott nem játszott, ahol a legjobb. Baloldali középpályás 4-4-2-ben, 6-os, de ez még a legkisebb gond, az egésznek az oka számomra a hihetetlen. Berakják Vini mögé, mert ő úgysem fog védekezni, majd a legnagyobb clutch játékosuk megoldja a piszkos munkát. Atyaég. Arsenal ellen is remekül kijött, a két sztár ott lődörgött elöl, Bellingham meg szétfutotta az agyát mögöttük, sokszor befelé zárva, de egyedül nyilván full esélytelen bármire is, labdaszerzés, támadásépítés terén, ez volt az Arsenal dominanciájának a fő oka. Én is elég ideges lennék, ha minden meccsen minden energiámat beleteszem a meccsbe, a többiek meg sétálgatnak, és még én vagyok kényszerpályára téve, hogy a lazsálók lazsálhassanak, mindezt úgy, hogy közben tudom, hogy amúgy én el tudnám dönteni a meccset, ha megkapom a segítséget. Az angol nagyon jogosan van rendre kiakadva a csapattársaira, meg amúgy szerintem idén Carlóra is. A sztárgárdából ő és Fede mennek egyedül, csak utóbbi az a típus, aki nem keresi a konfliktust, Bellingham meg megmondja a magáét. Békés ember vagyok, de lehet egy ponton én is belerúgtam volna valamibe, ha ezt látom magam körül. Bellingham minden porcikájával győzni akar, ilyen okból történő dühöt én megbocsátom, mert emberi, és látom, hogy akar. Amit a többiek művelnek, arra nincsenek szavak.
Szerintem is szétesett a Madrid teljesen, igazából nagyon remélem, hogy hamarosan megkapják tőlünk azt a verést, amit a szuperkupán érdemeltek volna, de elvette tőlünk a bíró. 8 körüli rúgott góllal.
Persze az az idegesítő, hogy főleg Ceballos visszatérésével még ilyen szétesve sincs lefutva a negyeddöntő, mert ők azok, akik. Ha meg valahogy azt megfordítanák, az lehet összekovácsolná őket. Illetve ha Ancelottival kapcsolatban bejelentenék, hogy vége szezon végén. Akkor még tudnának egy olyat csinálni talán, mint Xavinál mi tavaly, a múltra való tekintettel és tisztelettel összekapni magukat.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy