superman írta: ↑2025.09.06. 09:19:57
Mindeközben a túloldalon elvettek 3 gólt egy nappal korábban. Gyönyörű... nem igaz, hogy állandóan ránk vetül a gyanu árnyéka, baromi unalmas már. És akkor csoda, hogy nem kopnak ki a negreirázások..
FC Barcelona's propoganda is exposed. La Liga confirms that the VAR was working properly at the Vallecas stadium. It was the fault in Mediapro's (VAR provider) services.
MediaPro has been in a controversy about helping Barca for years.
Most La Liga goals disallowed by VAR:
Real Madrid 37
Villarreal 20
Sevilla 19
Atletico 18
Celta 17
Sociedad 16
Barcelona 14
Espanyol 14
Valencia 14
Szerintem érdemesebb lenne ezt valami Real Madrid szurkolói oldalon fejtegetned, senki nem veszi be az "álcádat"
A témához hozzászólva: én is komolyan károsnak tartom a Real Madrid propagandáját, ahonnan ezeket a híreket, szeded, és azzal is, hogy továbbra is engedik a nyomasgyakorlást a bírókra, és ezt a kiforgatott gyűlöletpolitikát.
A Real mind a 3 gólja szabálytalan volt, itt is volt róla szó miért. Yamal büntetője szubjektív, csakúgy, mint az első fordulóban a Real Osasuna elleni büntetője, ahol Mbappe taposott a védő lábába. Én személy szerint mindkettőt megadtam volna.
A La Liga és a Mediapro egymásra mutogat, kinek a hibájából nem működött a VAR. A Mediapro szerint nem volt megfelelő a stadion áramellátása, a La Liga szerint a Mediapro eszközei nem működtek megfelelően. Tavalyi hír szerint Tebas szeretné elvenni a Mediaprotól a közvetítést
https://www.fcbarcelonanoticias.com/en/ ... 4_102.html
Továbbra is a Mediapro szolgáltat (VAR) semmilyen hivatalos információ nincs, ennyit találtam ezzel kapcsolatban
So we have absolutely no idea who is actually going to be working on this new world feed for La Liga. I checked Premier Sports UK's website this morning, and the slots for La Liga News and Viva La Liga have been removed.
Can only sympathise with all the staff there who relied on it for their livelihoods. Terrible situation, and the lack of resolution or clarity for their futures only a week out from the season beginning is disgraceful.
Szerk: valószínűleg a HBS közvetít, mert a jogok az övék, viszont igaza volt a Mediapronak, hogy úgy nyerte el a tendert, hogy nem rendelkeznek a megfelelő eszközökkel.
Megint csak ilyen La Liga dolgok, ahol minden ilyen "jól működik"
Az utolsó statisztikád pedig megfordítanám.
Ha nem lenne VAR, a Real Madrid 37 jogtalan gólt kapott volna meg. Ez talán magyarázat lehet valamire, de nem hiszem, hogy arra, amire te gondolsz.