Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én csak a bajnokságot néztem, ott most 6-9.csababarca írta:most hogy állnak a büntetők?visca el barca írta:arról már nem is beszélek, hogy az előző 4 évben rendre több büntetőt kaptak mint mi. és akkor is csak sírtak meg sírtak
igaz az mind jogos volt amit nekik fújtak.
Ronaldo 6 bünti gólt rúgott,Messi 5-t eddig. Azokon kívül?
most hogy állnak a büntetők?visca el barca írta:arról már nem is beszélek, hogy az előző 4 évben rendre több büntetőt kaptak mint mi. és akkor is csak sírtak meg sírtak
igaz az mind jogos volt amit nekik fújtak.
visca el barca írta: remélem este a rayonak befujnak legalabb 3 büntetőt.
Igen, a Unicef ráadásul megvette az UEFA döntőbizottságát, a játékosok meg természetesen doppingolnak, mi határozunk a csapatok sorsolásáról, meg mi az, hogy Valdes 6 hónapra kidőlt, de 2 hét múlva megint játszik...Leon írta:Utána néztem a dolgoknak,ez a szerethető Real Madrid utoljára 2009ben vesztett el egymás után 2 meccset.
Kár,hogy most szombaton nem a Sociedadhoz mennek,meg lehetne a mesterhármasuk is!![]()
Egyébként a mocsárban még mindig ott tartanak,hogy a bíró nyerte meg nekünk a meccset,sőt odáig mennek sokan,hogy a szezon hátra lévő részében is végig nekünk fognak fújni és így könnyű lesz nekünk behúzni a ligát, persze a Bl-ről is így vélekednek!
Legyen így...engem cseppet sem érdekel, a cél szentesíti az eszközt.Leon írta:Utána néztem a dolgoknak,ez a szerethető Real Madrid utoljára 2009ben vesztett el egymás után 2 meccset.
Kár,hogy most szombaton nem a Sociedadhoz mennek,meg lehetne a mesterhármasuk is!![]()
Egyébként a mocsárban még mindig ott tartanak,hogy a bíró nyerte meg nekünk a meccset,sőt odáig mennek sokan,hogy a szezon hátra lévő részében is végig nekünk fognak fújni és így könnyű lesz nekünk behúzni a ligát, persze a Bl-ről is így vélekednek!
Igen. De vicces, mert Pellegrini óta nem volt más, csak MourinhoAndris írta:Egyébként viccet félretéve lehet hogy igazuk van, Pellegrini óta biztos nem játszott ilyen látványosan, kiegyensúlyozottan (jókor mondom..) , és hatékonyan a madrid. Szerencsére olyan minőségi sportszakmai vezetés van azóta is, mint mikor őt elküldték.
Még 2-3 alkalommal kikap a szezonban, bukja a kupa döntőt meg kizúg a BL-ből és a Barca után a 2. kedvenc csapatom lesz!Vakmacska írta:A másik oldalon azt írják, hogy ilyen szerethető régen volt a Madrid.
Ezt osztom én is. Így szeretem a Madridot én is.