Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Stalkyard
Director del Fútbol

2014.03.29. 19:53:06

Nevetséges és szánalmas ami odaát megy, de ezt is megszokhattuk már. Tisztelet a (kisszámú) kivételnek. Több szót nem is érdemelnek, minősítik ők így is saját magukat éppen eléggé.

A meccs iramban jó volt, játékban már kevésbé, de végülis hoztuk, most itt ez a lényeg. A támadóink teljesítménye eléggé gyengére sikeredett, a védelem most viszonylag rendben volt, mintha Piqué is kezdene formára találni, ideje lenne már és nagy szükség is lenne rá. Akit kiemelnék mégis jobban az Alba, ma is hihetetlen nagyot melózott, az meg amikor 3-4 méter hátrányból simán beérte az emberét, leszerelte, majd fordulás után már az ellen kapuja felé száguldott, priceless.

Este én bízom egy Atlético pontvesztésben, jó kis meccsnek ígérkezik, két harapós csapattal. Egy döntetlennek nagyon tudnék örülni ( de be is húzhatja a Bilbao, akkor sem sírok ).
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
kristop
Entrenador del Barça

2014.03.29. 19:35:35

transfermarkton az van, hogy cé eddig kilenc büntetőt lőtt be (6 bajnokság, 2 kupa, 1 bl), messi hetet (öt bajnokság, kettő bl). de ez csak ők. nálunk neymar is (bajnokság), xavi (bl) is és iniesta (bajnokság) is lőtt egyet. nem tudom esetleg más lőtt-e tőlünk vagy tőlük, vagy kihagyott-e valamelyik csapat.

így az én összesítésem nekik kilenc, nálunk tíz
(de náluk kilenc jogos, nálunk meg kábé kettő csak :mrgreen: )
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.29. 19:26:42

csababarca írta:
visca el barca írta:arról már nem is beszélek, hogy az előző 4 évben rendre több büntetőt kaptak mint mi. és akkor is csak sírtak meg sírtak

igaz az mind jogos volt amit nekik fújtak. :mrgreen:
most hogy állnak a büntetők?
Ronaldo 6 bünti gólt rúgott,Messi 5-t eddig. Azokon kívül?
én csak a bajnokságot néztem, ott most 6-9.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.03.29. 19:19:28

visca el barca írta:arról már nem is beszélek, hogy az előző 4 évben rendre több büntetőt kaptak mint mi. és akkor is csak sírtak meg sírtak

most hogy állnak a büntetők?
Ronaldo 6 bünti gólt rúgott,Messi 5-t eddig. Azokon kívül?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.29. 19:10:50

arról már nem is beszélek, hogy az előző 4 évben rendre több büntetőt kaptak mint mi. és akkor is csak sírtak meg sírtak

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Leon
Director del Fútbol

2014.03.29. 18:53:23

Talán jobb is,hogy a Rayo-val játszanak és megverik őket mert Ronaldo olyan szomorúan nézett a Sevilla elleni vesztes meccs végén,hogy tuti 5 millióval gyorsan megemelték a bérét! :mrgreen:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.03.29. 18:48:50

visca el barca írta: remélem este a rayonak befujnak legalabb 3 büntetőt.
:lol:
Amúgy ebbe bele lehet kapaszkodni. egyszerűbb, mint beismerni, hogy nem megy. Persze vannak kivételek azért.
Rivaldo-A Legnagyobb.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.29. 18:43:13

istenem annyira szánalmasak megint, le se fújták a meccset, de már megy a folyamatos ugatás. nem hogy örülnének a 3. helynek :lol:

remélem este a rayonak befujnak legalabb 3 büntetőt.
Kép
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.03.29. 18:30:42

Még egy kis adalék a múltheti Classicóhoz. Érdekes számolgatás a sport újságíróitól:

http://sportgeza.hu/futball/2014/03/28/ ... _a_realon/" target="_blank
torotam
Jugador d'estrella

2014.03.29. 11:51:16

Pedig a spanyol madridi drukkerek is olvassák a ferdített híreket, olvassák Ronaldo és Ramos hazug nyilatkozatait és átélték a Mourinho féle agymosást, mégis képesek objektíven és valóságosan megítélni csapatuk teljesítményét! Emelem kalapom!
Akkor miért is gondol mást egy hungaromadridista, mint egy ehte madridi? Hm, na ezt nem tudom...
Visca el BARCA!
Leon
Director del Fútbol

2014.03.28. 12:03:21

Igaz,nagyon jól döntött Ancelotti amikor lehozta Benzema-t és DiMaria-t,a Real 2 legjobbját,még a végén összehoztak volna 2-3 gólt,köszönjük Carlo! =D>
A Marca (erősen Real szimpatizáns lap) készített egy felmérést,hogy a Madrid szurkolók kit hibáztatnak a 2 vereség miatt: 69% a Real játékosait,20% Carlot,11%(!) pedig a bírókat!

http://www.marca.com/2014/03/28/en/foot ... 95425.html" target="_blank

Nos ez a különbség a hazai drukkerek szánalmas hozzáállása és a kintiek körében akik még is csak ott vannak a "tűz" közelében!De itthon biztos jobban tudják! :mrgreen:

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Grácies Messi!
Boixos
Llegenda del Barça

2014.03.28. 10:59:09

ahogy elnézem, ennek a szerethető madridnak a kevésbé szerethető itteni szurkolói csak a tipikus magyar+murinnyói hozzáállást hozzák (azaz mindenki más tehet a dologról, csak mi nem), a kintiek azért korrektebbül látják a dolgokat.
talán a karletto szerepét még kicsit megnyomnám azért, mert lehozta azt a francia arabot, akit megfosztott attól, h élete meccsét játszhassa ellenünk. molto grazie, mister! 8)
PUYOL-XAVI-INIESTA
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.03.28. 10:53:40

Leon írta:Utána néztem a dolgoknak,ez a szerethető Real Madrid utoljára 2009ben vesztett el egymás után 2 meccset.
Kár,hogy most szombaton nem a Sociedadhoz mennek,meg lehetne a mesterhármasuk is! :mrgreen:
Egyébként a mocsárban még mindig ott tartanak,hogy a bíró nyerte meg nekünk a meccset,sőt odáig mennek sokan,hogy a szezon hátra lévő részében is végig nekünk fognak fújni és így könnyű lesz nekünk behúzni a ligát, persze a Bl-ről is így vélekednek! =D>
Igen, a Unicef ráadásul megvette az UEFA döntőbizottságát, a játékosok meg természetesen doppingolnak, mi határozunk a csapatok sorsolásáról, meg mi az, hogy Valdes 6 hónapra kidőlt, de 2 hét múlva megint játszik... #-o Sajnálom őket, hogy folyamatosan minket tol mindenki, meg ők az első számú közellenség, nehéz lehet ezt elviselni. Könnyű dolog az embernek magát áldozatnak, meg mártírnak beállítania. #-o
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
recrea
Llegenda del Barça

2014.03.28. 10:28:42

Leon írta:Utána néztem a dolgoknak,ez a szerethető Real Madrid utoljára 2009ben vesztett el egymás után 2 meccset.
Kár,hogy most szombaton nem a Sociedadhoz mennek,meg lehetne a mesterhármasuk is! :mrgreen:
Egyébként a mocsárban még mindig ott tartanak,hogy a bíró nyerte meg nekünk a meccset,sőt odáig mennek sokan,hogy a szezon hátra lévő részében is végig nekünk fognak fújni és így könnyű lesz nekünk behúzni a ligát, persze a Bl-ről is így vélekednek! =D>
Legyen így...engem cseppet sem érdekel, a cél szentesíti az eszközt. :)
Szerethető Real nagyon régen vesztett (és nyert) két meccset egymás után. :D
Leon
Director del Fútbol

2014.03.28. 09:42:31

Utána néztem a dolgoknak,ez a szerethető Real Madrid utoljára 2009ben vesztett el egymás után 2 meccset.

L4wandowski

Grácies Messi!
StickyFingaz
Capitá del Barça

2014.03.27. 19:39:30

Az El Clásico egyik nagy jelenet volt a két játékos párbeszéde, amit akkor nem értettünk, ám mostanra kiderült, miről is sugdolóztak egymással? Erről ír a sport.es.

Lionel Messi nem az a beszólogatós játékos, ám a Real - Barca rangadó 78. perce tájékán Pepe odaszólt az argentin csatárnak: "Velem szemben mindig összesz...rod magad" - nyilatkozta kissé önelégülten a portugál, amire Messi nagyon csúnyán visszaszólt.

"Miről beszélsz? Állandóan betalálok és te az összes fotón rajta vagy..."

Talán jobb lett volna, ha Pepe ezúttal csöndben marad!
Sanama
Llegenda del Barça

2014.03.27. 17:22:42

Andris írta:Egyébként viccet félretéve lehet hogy igazuk van, Pellegrini óta biztos nem játszott ilyen látványosan, kiegyensúlyozottan (jókor mondom..) , és hatékonyan a madrid. Szerencsére olyan minőségi sportszakmai vezetés van azóta is, mint mikor őt elküldték.
Igen. De vicces, mert Pellegrini óta nem volt más, csak Mourinho :D Szóval akkor most hogy is értékelik az ő munkásságát?
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.27. 17:03:33

azért annak örülök h ez az idiota bírózás csak itthon ilyen nagy divat, ugy tunik madridban normalisabban kezelik a helyzetet. (marca)

¿Quién es el culpable de la crisis del Real Madrid?

Los jugadores
68,6% (26.290)

Carlo Ancelotti
20,9% (7.999)

Los árbitros
10,5% (4.026)
Kép
Andris
Adminisztrátor

2014.03.27. 16:18:52

Egyébként viccet félretéve lehet hogy igazuk van, Pellegrini óta biztos nem játszott ilyen látványosan, kiegyensúlyozottan (jókor mondom..) , és hatékonyan a madrid. Szerencsére olyan minőségi sportszakmai vezetés van azóta is, mint mikor őt elküldték.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Leon
Director del Fútbol

2014.03.27. 15:37:20

Vakmacska írta:A másik oldalon azt írják, hogy ilyen szerethető régen volt a Madrid.
Ezt osztom én is. Így szeretem a Madridot én is. :-D
Még 2-3 alkalommal kikap a szezonban, bukja a kupa döntőt meg kizúg a BL-ből és a Barca után a 2. kedvenc csapatom lesz! :mrgreen:

L4wandowski

Grácies Messi!
Vakmacska
Llegenda del Barça

2014.03.27. 15:29:48

A másik oldalon azt írják, hogy ilyen szerethető régen volt a Madrid.
Ezt osztom én is. Így szeretem a Madridot én is. :-D
pep71
Entrenador del Barça

2014.03.27. 12:00:17

Addig volt jó tegnap a Real Madrid, amíg a Sevilla edzője rá nem jött, hogy bekell állni védekezni, mint a Barca ellen és csakis kontára játszani. Azt nem tudom, hogy erre a többi csapat is miért nem jön rá.. a Barca ellen 10ből 9 csapat visszazár teljesen, de a Real ellen nem ekkora az arány.
Amint felállt és visszazárt védelemmel állt szemben a Real ,szinte alig volt helyzetük.
Viszont azt hozzá kell tenni, hogy óriási szerencséje volt a Sevillának, mert két helyzetből kettőt bevertek, de hát ez legyen a legkissebb gondja a Barcának.
Leon
Director del Fútbol

2014.03.27. 11:49:32

Nem rossz ez a Sevilla (mi mondjuk ha mákkal is de megszórtuk őket) de nem kell túlértékelni.
A Realnak bőven megvoltak a helyzeteik (Gólvonalon pattotgó labda,Bale ziccer,stb) de a dekoncentráltság miatt nem tudták kihasználni.Ha jól tudom akkor a Sociedad ellen meccsük a Dortmund visszavágó (ahol pl már játszhat Lewandowski) környékén lesz,ergó a simán kinézek belőlük egy újabb cidát idegenben a bajnokságban.
Egy kis stat a Barca és Real utóbbi 3 bajnokijáról:
Barca: 3 meccs 3 győzelem 14 rúgott gól és 3kapott
Real: 3 meccs 1 győzelem 2 vereség 5 rúgott és 6 kapott gól
Gólok összesen:
Barca 88 rúgott és 25 kapott + 63
Real: 81 rúgott és 32 kapott +49
Remélem ez a szép hagyomány folytatódik! :mrgreen:

L4wandowski

Grácies Messi!
Barcaman14
Director del Fútbol

2014.03.27. 11:38:02

Akik szeretik a spanyol focit, ugyanakkor semleges szurkolók, azok most nem kicsit élvezkedhetnek ebben az idényben és élvezzék is ki, mert ki tudja mikor lesz még ilyen izgalmas a bajnokság.

Sokáig szerintem mindenki azt várta, hogy kifullad az Atlético, főleg azért, mert Simeone nem dolgozik túl mély kerettel és nem tudja megfelelően forgatni a csapatot. Lesznek még húzós meccseik, a BL-ben is kemény ütközet várható és biztos, hogy páran már fizikailag nem fogják bírni. Ugyanakkor mentálisan idén az egyik, ha nem a legerősebb csapat a matracosoké és ez sokat számíthat a végelszámolásnál. Ezt a hátralevő 8 fordulót már félholtan is úgy játsszák majd végig, mintha az életükért küzdenének és ne feledjük, hogy jelenleg náluk van az előny.
Mindezt csak azért írom, mert sokan úgy látom még mindig nem veszik komolyan őket, pedig nagyon is van realitása, hogy idén nevető harmadikként behúzzák a Ligát.
Természetesen remélhetőleg beérik a 2. hellyel is! :)

A Reálnál biztos, hogy egy kisebb zavart okozott a fejekben, mert a tegnapihoz hasonló meccseket a vasárnapi vereség előtti időszakban könnyedén behúzták, de tegnap látszott rajtuk, hogy nincsenek ott teljesen fejben. Nem emésztik meg könnyen nyilván, hogy a kezükben volt a Liga és 1 hét leforgása alatt ki is csúszott onnan.
A lényeg, hogy ők egy picit most megzuhantak talán. A következő fordulóban nekünk és a matracosoknak is a legnehezebb meccsünk következik a maradék 8-ból szerintem(leszámítva az egymás elleni párharcot). A Real ellenben egy nyíltsisakos támadójátékot játszó Rayot könnyedén el fog intézni, egy kicsit kiadva magából a feszültséget is valószínűleg. Viszont ha mi behúznánk ezt az Espanyol ellenit, az azutáni fordulóban ők a Sociedadhoz mennek, ami pedig nekik lesz a legnehezebb a hátralevő 8-ból és ők futnak utánunk, ergo mi azért valamivel nyugodtabban játszhatunk. A Sociedad pedig nem fogja könnyen adni magát, mert a BL helyért küzdenek és amúgy sem könnyű ellenfél, ahogy azt mi is megtapasztalhattuk.
Azt akartam kihámozni az egészből, hogy lélektanilag most a Real van a legrosszabb helyzetben és ezt ki kell használnunk.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
sjay
Entrenador del Barça

2014.03.27. 11:19:59

Az a gond a Madrid veresége körüli herce-hurcával, hogy a legtöbb kommentelő meg véleményező absz. megfeledkezik arról, hogy kellett arra a mérkőzésre egy olyan beton Sevilla védelem, amelyet lehet hogy akkor, ott a Barca vagy az AtMa sem tudott volna feltörni. A Real szerintem akart, csak nem tudott kibontakozni, a sevillaiak még csírájában elfojtották a támadásaik többségét, aztán meg két kontragóllal elragadták a győzelmet. Szerintem megérdemelten.
Válasz küldése